2018 Ekim Anneleri

Kızlar dün kırkımız çıktı çok şükür ama benim kanamam çoğaldı şimdi bu adet mi acaba namaz için ne yapmam lazım başlayabilir miyim adet kanamasını nasıl anlayacağım ?

Adet gb sanki ama kontrol daha saglikli olur.

Allah razı olsun canım❤
Tesekkur ederim.
Bu kadar cok duyunca garip geldi huysuzluklar dun gece butun bebeler anlasmis sanki ne degisik :)

plojovic Basınız sagolsun... Bu sayfayı actiginiz icin de ayrica cok tesekkur ederim. Ayni zamanda benzer seyleri yaşıyoruz. Bilgi paylasiyoruz, destek oluyoruz birbirimize, Ankara dan herkese sevgiler :)))

Tesekkur ederiim.
Sayfa devroldu bana pek bisy yapmadim aslinda hepimizin ortak emegi saygiyla bu sureci gecirebildik,insallah devam eder dostlugumuz.
Ilk kizimda hatri sayilir dostlarim var birbirimize gidip geldigimiz,sehirlerarasi bulustugumuz :) simdi kocaman cocuklarimiz.Guzel anılarımız var.

Ankara'yi cok severim :) Bende Sakarya'dayim.

Biz de bir arkadaşımız çağırmıştı ona gittik muhabbet ettik gelirken de yumurta ve şeker verdi veriliyormuş anlamlarını bilmiyorum ama çok hoşuma gitti:)

Yumurta gb saglam olsun,tatli dilli olsun gb iyi niyetli seyler :)

Benim de aynı sizin gibi emzirme rutinimiz.

Yumurta gb saglam olsun,tatli dilli olsun gb iyi niyetli seyler :)
Fotoğrafını eklemeyi denedim ama sayfaya yüklenemedi çok tatlı bir küçük kavanozu süsleyip örgü bir minyonun içine yumurta koymuş çılgın hırsız çizgi filminden. Hatıra olarak yumurta harici saklayabileceğim şeyler. Yani dinimizle alakalı bir şeyi yok eski türk inanışlarından bir ritüel ama amaç insanları mutlu etmek rahatlatmak olunca gezmesini yapalım bari dedik. Yıkadık gitmeden önce de oğlumu. Annem kırk taş atalım içine kaynatıp dedi topladı hatta içşm rahat etmediğinden yapmadım. Ritüeller bulunulan yerlere göre de değişebiliyor

Canim cok cebellesiyoruz.bu gun sagdim 2 memeden 30 cc anca cikti cocuk doymuyormus.saga saga gelir heralde ablam 6 ay sagdi verdi sutu kesilmedi benimkide kesilmezbinsallah
Uykun, beslenmen nasıl bunlar çok önemli sanırım. Gündüz iş yapıp dinlenmez uyumazsam benim azalıyor sanırım mesela. İnşallah bol sütün olur sabırla vermek sağmak lazım bitmez öyle düşünme.
Dün kabus gibi bi gece geçirdik biz. Memelerin ikisi de boş kızım ağlıyor aranıyor veriyorum emiyor süt gelmeyince tekrar ağlıyor atıyor memeyi. O ağladı ben ağladım gece Aç aç uyuttum kuzumu zorla bende yattım hemen tekrar uyanınca dolmuştu biraz o emerken çıkardığı lıkır lıkır ses yok mu kurban olurum ya nasıl mutlu oldum anlatamam karnı doyunca :)

Dediğin gibi akar damlardı niye böyle oldu anlamadım tekrarlamaz inşallah.

geranio Purdevita'yı incelemis buarada sayfa gormussundur aklima sen geldin :)
Eczane eczane dolaştım bugün wellcare ve purdevita aramaya ikisi de yok hiç bi yerde. Purdevitayı hele hiç bulamadım getiririz bile demediler wellcare getirtecek akşama bi tanesi ona başlayacağım.

Arkadaslar indirimleri vs de paylaşalım. Neleri aldigimiza pişman olduk. neleri cok kullandık
mesela, ana kucağıni iyi ki almisim. Salondaki yatağı ) tv izleyebiliyorum. bi de sese alistirmak onemli. tv yi vs hiç kısmam ben. Depend almistim hastanede kullandırmadılar, bosuna almisim. ağiz bezleri hiç kullanisli degil, bosa almisim..incecik. Mutfak bezleri aldim yeni,inceler olur ya, onlar ağız bezi oldu..daha kullanisli.. sivi deterjanlardan memnunum. her takımda eldiven vardi. 1 hafta kullandım. bosuna duruyor eldivenler.. 2 eldiven yeterli ilk hafta icin bence..bezi stok yapmamak gerekiyormuş. sızdırma ve pisik de marka değiştirmek kolay olmalı.

Tiny love’a bende bayıldım titreşimi çok sakinleştiriyor memnunum.
Depend bende boşa almışım hastane de bana da kullandırmadılar evde pede başladım duruyor öylece.
Lansinoh krem, göğüs kalkanları ve pedler elim ayağım oldu.
Sleepy bez ve ıslak mendillerinden memnunum ıslak mendil stoğu düşünüyorum hatta.
Mustela set almıştım çok memnunum onlardan.
Reflü yastığını iyiki almışım bizim yatakta duruyor aynı ama farklı yataklarda yatıyoruz :)
Bebek çantası almıştım daha 1-2 sefer kullandım henüz gezmeye başlamadığımız için ama çok memnunum herşeyi alıyor.
Anne yanı beşiği boşa almışım resmen 40’ından sonra orada yatıracağım artık.
Penye battaniyeler çok lazım oluyor keşke 1-2 tane daha alsaydım dedim.
Emzik duruyor kenarda dünde denedim almadı.
Eldiven şapka va takmıyor setleri boşuna almışım.
Genelde tulum ya da alt üst takım giyiyor tek altları boşa almışım giydirmediklerim var henüz.

Ayakli küvet aldim. ilk zamanlar sezaryen sonrası iyiydi, simdi gerek kalmadı.. keske almasaymisim..
islak mendil yerine sunu kullanıyorum ben de.. canta markası nedir, ben de canta alacağım cok gözlü
https://www.e-bebek.com/baby-me-bebek-temizleme-pamugu-60-adet-p-bae-20017/

Cnm stres ve yorgunluk sütü azaltabiliyor. Böyle durumlarda bebeğe mama verip kendin ıstırat et, uyu sonra bebeğini güzel güzel emzirebilirsin. Yazık kuzucuk aç uyumasın... Buğün doktor bana çok zor durumda kalırsan günde bir defaya mahsus mama verebilirsin dedi

Kızlar nasılsınız, buğün bebeğimin aşı günüydü. 32 günlük olduk boyu ve kilosu da gayet iyi dedi hemşire. Kilosu 5540 gr boyu ise 55 cm ... 4000 gr doğmuştu fıstığım. Hemşire kilo alımı gayet iyi dedi. Bu arada sadece anne sütü veriyorum. Şimdilik mamaya ihtiyacımız olmadı ama doktor çok zor durumda kalırsan 6 aya kadar sadece günde 1 kez mama verebilirsin dedi.

Hiç mama ihtiyacımız olmadı almadım o yüzden gece de 12yi geçiyordu artık İnşallah gerek kalmaz bi daha yaşamayız böyle bişey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…