2018 Ekim Anneleri

Yaa cok ozur dilerimm bilmeden kotu anilari getirdim belki akliniza basiniz sagolsun mekanlari cennet olsun. Evet dediginiz her seyde cok haklisiniz yorgunluk ve uykusuzluk bazen insani yipratiyor iste.. bende cok bunaldigim anlarda ama boyle kalmayacak ki buyuyecek diye telkin ediyorum kendimi sanki buyuyunce dertler bitecek gibi :)

aynen...evet zorlanıyoruz. cok yorgun ve uykusuz kalıyorum. ama binlerce kez şükrediyorum... Allah isteyen herkese de nasip etsin diyorum :)))

Amin cumlesinin❤
Yok canim ne demek.Annem babam sag sukur,ayni evin insaniydik sadece anne baba gibiydiler onlarda.
Evet yorgunluk uykusuzluk bindikce daha zor.Vucutta bi yere kadar dayaniyor.Bide insan uyusa bile uykudan uyanilmis o gece hali bi baska zorluyor :)))

Bitmiyor valla buyuyuncede ama iste keyifli oluyor bi yandan :) simdi muhabbet ediyoruz mesela kizimla kucuk arkadasim gibi birlikte oyle anilarimiz var ki.Oysa o da boyle yatiyordu kucagimda hatta kardesinden cok cektirdi ama zaman hizli :)
Fotolara bakip ne ara buyudun diyorsun :)
Konusuruz bunlarida bak Allah ömür verirse :))))

Kızlar dün kırkımız çıktı çok şükür ama benim kanamam çoğaldı şimdi bu adet mi acaba namaz için ne yapmam lazım başlayabilir miyim adet kanamasını nasıl anlayacağım ?

Denicem canim.ins her iki yöntem de ise yarar.yoksa işim zor.

gunduzleri nasil uyuyor bebeginiz.benimki hic uyumuyor.gece bizle yatip sabah kalkiyor.gece uykulu uykuli emiyor.ama gunduz nasil uyutabiliriz
Canım benimkinin gündüz uyuyamamasının sebebi ablası normalde de uzun dalamıyor ablası gürültü yapıyor yatak odasında uyutıyprum ablasına en uzak oda olduğundan ama dün onu da beceremedik uyuyup uyandı ağladı sürekli. Emip uyuyor uykusu geldiğinde dalabilirse devam ediyor farklı bir şey yapmıyoruz

Allah senden razi olsun. Bize cok yardimci oluyorsun.
Vefat eden buyuklerinize Allah rahmet eylesin.

Benim bebeğim de 36 günlük şu ana kadar hiç dün gece gibi bir gece geçirmedik bizdeki sorun uykuya dalamama kucakta uyutup yerine koyuyorum 5-10 dk sonra uyanıyor sabah 6 ya kadar sürdü bu durum hala öyle çok dalıp uyuyamıyor gaz sorunumuz çok yok ama dün gece sürekli emmek istedi memeler boşalınca mama takviyesi yaptım biraz öncede sanki mukuslu kaka yaptı netten baktımda olasılıklardan biri çok fazla anne sütü alıncaya oluyormus başka sebep de inek sütü alerjisi olabilirmiş takipteyim bakalım devam edecekmi kaka şekli demek dün gece bebeklerimiz bizi pek uyutmamış anlaşılan

plojovic Allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun inşallah biliyormusun kızların çok şanslı senin gibi bir anneye sahip oldukları için rabbim tüm evlatlarımıza sağlıklı bir ömüe nasip etsin inşallah.

Dun gece herkes te bir hareketlilik varmis anlasilan bizinkide 10 dk emip uyudu saat basi kalkti hep 10 dk emdi gene uyudu.gunduzleride genel olarak uykuya dalanana problemi var gozler kapali ama eller ayaklar hic durmuyor surekli bir ih pih yarım saat debeleniyor

Sabrını ve inancını takdir ettim.Maşallah.Rabbim destekçin olsun inş.Bizlere de senin gibi düşünüp görmeyi nasip etsin inş

Erkegin başını kiz cocugunun ayagını sicak tutmak gerek derler :) Vardir bi bildikleri.
Kafasi daha serin yanaklari soguk geliyorsa sana ona gore bakarsin.Bide uyurken battaniyesinin bi ucuna azcik ortebilirsin icinde rahat olur.
Onu da denedim biliyor musun?Eldivemle kafasını oynaya oynata battaniyeyi de çıkarıyor :))

emzik veriyor musunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…