Canımm :) Allah hepimize versin güc.
Biraz bakis acisi,biraz kabullenis diyelim :)
Bide bu durumu biz sectik ama onlar secmedi o yuzden bizim yapabilecegimiz onlara yardimci olmak.Biz kendi halimizide ancak bize iyi gelenlerle,esimizle iyilestirebiliriz.Ama bebelerden bisy beklememek lazim :)
Dusunsene hic durmadi,ici parcalaniyor insanin,ne bileyim ben onu dusunuyorum kimbilir ne kadar yoruldu diye.
Cok sukur istedik Allah nasip etti.Guzelde bi yuvam var.Esimden de Allah razi olsun.
Biz buyuklerimizi depremde kaybettik bi anda.Hayat cok kisa ve her an kotu haberler duyabiliriz diye dusunurum hep belki de en etkilisi bu dusuncem.
Kaynağı şükretmek galiba :)❤
Nice bebekler anneler hastanelerde kostururken,aylarca cocugunu gormek icin kapilarda yatarken biz sicak evimizdeyiz,Allah vermis memeye sütünüde :))))
Tabii ki yoruluyorum,cok caresiz hissettigim oluyor,agladigimda.Hem buyuge hem kucuge yetismeye calismakta zor.Ama ben kotu olursam onlara asıl zarar bu olur.Gozum dolsa kizim sorar mesela,bi yerim agrisa öper.Kıyamıyorum❤
Ben Mamadus kullaniyorum cok kezde ciktim canim.Cidden cok memnunum.1 aylikti kizim elime ulastiginda,o zamandan beri kullaniyorum.
aynen...evet zorlanıyoruz. cok yorgun ve uykusuz kalıyorum. ama binlerce kez şükrediyorum... Allah isteyen herkese de nasip etsin diyorum :)))Canımm :) Allah hepimize versin güc.
Bide bu durumu biz sectik ama onlar secmedi o yuzden bizim yapabilecegimiz onlara yardimci olmak.Biz kendi halimizide ancak bize iyi gelenlerle,esimizle iyilestirebiliriz.Ama bebelerden bisy beklememek lazim :)
Dusunsene hic durmadi,ici parcalaniyor insanin,ne bileyim ben onu dusunuyorum kimbilir ne kadar yoruldu diye.
Cok sukur istedik Allah nasip etti.Guzelde bi yuvam var.Esimden de Allah razi olsun.
Biz buyuklerimizi depremde kaybettik bi anda.Hayat cok kisa ve her an kotu haberler duyabiliriz diye dusunurum hep belki de en etkilisi bu dusuncem.
Nice bebekler anneler hastanelerde kostururken,aylarca cocugunu gormek icin kapilarda yatarken biz sicak evimizdeyiz,Allah vermis memeye sütünüde :))))
Tabii ki yoruluyorum,cok caresiz hissettigim oluyor,agladigimda.Hem buyuge hem kucuge yetismeye calismakta zor.Ama ben kotu olursam onlara asıl zarar bu olur.Gozum dolsa kizim sorar mesela,bi yerim agrisa öper.Kıyamıyorum❤
Yaa cok ozur dilerimm bilmeden kotu anilari getirdim belki akliniza basiniz sagolsun mekanlari cennet olsun. Evet dediginiz her seyde cok haklisiniz yorgunluk ve uykusuzluk bazen insani yipratiyor iste.. bende cok bunaldigim anlarda ama boyle kalmayacak ki buyuyecek diye telkin ediyorum kendimi sanki buyuyunce dertler bitecek gibi :)
Denicem canim.ins her iki yöntem de ise yarar.yoksa işim zor.Dene istersen ama aktif bir şekilde emdir 20 dk elinle memeni makas şeklinde tut sende sıkmış olursun sütünü ağzına yardımcı olur ona emziğe alıştırmaya çalış kucağındaylen fln ver emzirme işlemin bittiği gibi memedeyken çek ver mesela anlamaması için öylw öyle alışabilir
Canım benimkinin gündüz uyuyamamasının sebebi ablası normalde de uzun dalamıyor ablası gürültü yapıyor yatak odasında uyutıyprum ablasına en uzak oda olduğundan ama dün onu da beceremedik uyuyup uyandı ağladı sürekli. Emip uyuyor uykusu geldiğinde dalabilirse devam ediyor farklı bir şey yapmıyoruzgunduzleri nasil uyuyor bebeginiz.benimki hic uyumuyor.gece bizle yatip sabah kalkiyor.gece uykulu uykuli emiyor.ama gunduz nasil uyutabiliriz
Allah senden razi olsun. Bize cok yardimci oluyorsun.Canımm :) Allah hepimize versin güc.
Hepsi sozlesmis gibi :)
Arkadasimda aynisini dedi hatta kuzenimde.
Sabrını ve inancını takdir ettim.Maşallah.Rabbim destekçin olsun inş.Bizlere de senin gibi düşünüp görmeyi nasip etsin inşCanımm :) Allah hepimize versin güc.
Onu da denedim biliyor musun?Eldivemle kafasını oynaya oynata battaniyeyi de çıkarıyor :))Erkegin başını kiz cocugunun ayagını sicak tutmak gerek derler :) Vardir bi bildikleri.
Kafasi daha serin yanaklari soguk geliyorsa sana ona gore bakarsin.Bide uyurken battaniyesinin bi ucuna azcik ortebilirsin icinde rahat olur.
yakinimizdaki pastaneye gidip pasta yedik ailece sadece :)))Kızlar 40 çikarma nasil oluyor.bizim de 6 gün kaldi.neler yapiliyor anlatirmisiniz?
emzik veriyor musunuz?Benim bebeğim de 36 günlük şu ana kadar hiç dün gece gibi bir gece geçirmedik bizdeki sorun uykuya dalamama kucakta uyutup yerine koyuyorum 5-10 dk sonra uyanıyor sabah 6 ya kadar sürdü bu durum hala öyle çok dalıp uyuyamıyor gaz sorunumuz çok yok ama dün gece sürekli emmek istedi memeler boşalınca mama takviyesi yaptım biraz öncede sanki mukuslu kaka yaptı netten baktımda olasılıklardan biri çok fazla anne sütü alıncaya oluyormus başka sebep de inek sütü alerjisi olabilirmiş takipteyim bakalım devam edecekmi kaka şekli demek dün gece bebeklerimiz bizi pek uyutmamış anlaşılan
plojovic Allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun inşallah biliyormusun kızların çok şanslı senin gibi bir anneye sahip oldukları için rabbim tüm evlatlarımıza sağlıklı bir ömüe nasip etsin inşallah.
eldiveni sadece 1 hafta taktim. Tirnaklari kestim daha takmadım.Onu da denedim biliyor musun?Eldivemle kafasını oynaya oynata battaniyeyi de çıkarıyor :))
Biz de bir arkadaşımız çağırmıştı ona gittik muhabbet ettik gelirken de yumurta ve şeker verdi veriliyormuş anlamlarını bilmiyorum ama çok hoşuma gitti:)yakinimizdaki pastaneye gidip pasta yedik ailece sadece :)))
Emzik kabul etmiyor gerçi sadece bir tane denedim başka modellerden alıp denemeye devam edeceğimemzik veriyor musunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?