Cnm benim bebeğim meme emdikten sonra omuzda gezinerek uyumayı seviyor. Bazen kucakta çok yoruyor beni o zamanda ayakta sallıyorum uyuyor bıdığım. Bazen de yalancı meme ile uyuyakalıyorHerkese merhaba
plojovic başin Sağolsun canım.
Hanımlar ben de kaç gündür çok zorlanıyorum.Bebeğimin uykusuzluktan Gözkeri kapanıyor ama uyumuyor,gazi çok,bol bol kusuyor özellikle de gaz çıkartmaya uğraşırken.burnu da tıkalı sanırım.Bi de siz bebeklerinizi nasıl uyutuyorsunuz ? Büz hep memede ya da kucakta-omuzda sallayarak Başks kabul etmiyor(
Benimki de omuzda gezinerek seviyor ama öyle de çok kusuyor.ayakta sallanmak istemiyor basıyor çığlığı dediğim dedik benim bebeCnm benim bebeğim meme emdikten sonra omuzda gezinerek uyumayı seviyor. Bazen kucakta çok yoruyor beni o zamanda ayakta sallıyorum uyuyor bıdığım. Bazen de yalancı meme ile uyuyakalıyor
Benim bebek uyuyor ama en fazla 1 saat uyuyor sonra hemen uyanıyor. Kusmasından korkma fazlalığını çıkarıyor. Benim bebekte günde 3_4 defa kusuyor. Birde bazen hıçkırık tutuyor.Benimki de omuzda gezinerek seviyor ama öyle de çok kusuyor.ayakta sallanmak istemiyor basıyor çığlığı dediğim dedik benim bebe
Bu saat oldu gram uyumadı
Bizim de oyle. Hep kucakta.Herkese merhaba
Hanımlar ben de kaç gündür çok zorlanıyorum.Bebeğimin uykusuzluktan Gözkeri kapanıyor ama uyumuyor,daha doğrusu kucakta uyuyor koyunca Uyanıyor Ağlayarak.gazi çok,bol bol kusuyor özellikle de gaz çıkartmaya uğraşırken.burnu da tıkalı sanırım.Bi de siz bebeklerinizi nasıl uyutuyorsunuz ? Büz hep memede ya da kucakta-omuzda sallayarak Başks kabul etmiyor(
Bugun bizimki de memur gibi sabah 8 ogleden sonra 3 uyanikti.Benimki de omuzda gezinerek seviyor ama öyle de çok kusuyor.ayakta sallanmak istemiyor basıyor çığlığı dediğim dedik benim bebe
Bu saat oldu gram uyumadı
Fotoğrafını eklemeyi denedim ama sayfaya yüklenemedi çok tatlı bir küçük kavanozu süsleyip örgü bir minyonun içine yumurta koymuş çılgın hırsız çizgi filminden. Hatıra olarak yumurta harici saklayabileceğim şeyler. Yani dinimizle alakalı bir şeyi yok eski türk inanışlarından bir ritüel ama amaç insanları mutlu etmek rahatlatmak olunca gezmesini yapalım bari dedik. Yıkadık gitmeden önce de oğlumu. Annem kırk taş atalım içine kaynatıp dedi topladı hatta içşm rahat etmediğinden yapmadım. Ritüeller bulunulan yerlere göre de değişebiliyor
Nazarada gelmiş olabilirsin, bol bol dua et, nazar duaları oku. Yemene içmene dikkat et demicem eminim dikkat ediyorsundur. Bir de olumsuz düşünme hiç, inşallah artar sütün kızına yeter.Hiç keyfim yok
Daha 2 gün önce göğsüm taş gibi olduğu için ağrı yapmaya başladı ve sağdığımda 10 dk bile sürmeden 80 ml çıktı daha tam boşalmamıştı bile gayet iyi geldi bana 16 günlüktü kızım. Bugün bomboş sanki göğüslerim tam doyuramıyorum karnını bu sefer uyuyor anında uyanıyor huysuzlaştı kızım iyice
Nasıl eski haline getiricem bilmiyorum beslenmeme dikkat ediyorum da uyku gece kaç saat uyuyabilirsem. Neden gitti bi anda anlamadım :/
Uykun, beslenmen nasıl bunlar çok önemli sanırım. Gündüz iş yapıp dinlenmez uyumazsam benim azalıyor sanırım mesela. İnşallah bol sütün olur sabırla vermek sağmak lazım bitmez öyle düşünme.
Dün kabus gibi bi gece geçirdik biz. Memelerin ikisi de boş kızım ağlıyor aranıyor veriyorum emiyor süt gelmeyince tekrar ağlıyor atıyor memeyi. O ağladı ben ağladım geceAç aç uyuttum kuzumu zorla bende yattım hemen tekrar uyanınca dolmuştu biraz o emerken çıkardığı lıkır lıkır ses yok mu kurban olurum ya nasıl mutlu oldum anlatamam karnı doyunca :)
Dediğin gibi akar damlardı niye böyle oldu anlamadım tekrarlamaz inşallah.
Eczane eczane dolaştım bugün wellcare ve purdevita aramaya ikisi de yok hiç bi yerde. Purdevitayı hele hiç bulamadım getiririz bile demediler wellcare getirtecek akşama bi tanesi ona başlayacağım.
plojovic başın sağolsun bu arada canım mekanları cennet olsun inşallah.
Seni grubun annesi seçicez yakında nasıl pozitif bi insansın maşallah :)
Tiny love’a bende bayıldım titreşimi çok sakinleştiriyor memnunum.
Depend bende boşa almışım hastane de bana da kullandırmadılar evde pede başladım duruyor öylece.
Lansinoh krem, göğüs kalkanları ve pedler elim ayağım oldu.
Sleepy bez ve ıslak mendillerinden memnunum ıslak mendil stoğu düşünüyorum hatta.
Mustela set almıştım çok memnunum onlardan.
Reflü yastığını iyiki almışım bizim yatakta duruyor aynı ama farklı yataklarda yatıyoruz :)
Bebek çantası almıştım daha 1-2 sefer kullandım henüz gezmeye başlamadığımız için ama çok memnunum herşeyi alıyor.
Anne yanı beşiği boşa almışım resmen 40’ından sonra orada yatıracağım artık.
Penye battaniyeler çok lazım oluyor keşke 1-2 tane daha alsaydım dedim.
Emzik duruyor kenarda dünde denedim almadı.
Eldiven şapka va takmıyor setleri boşuna almışım.
Genelde tulum ya da alt üst takım giyiyor tek altları boşa almışım giydirmediklerim var henüz.
Kızlar nasılsınız, buğün bebeğimin aşı günüydü. 32 günlük olduk boyu ve kilosu da gayet iyi dedi hemşire. Kilosu 5540 gr boyu ise 55 cm ... 4000 gr doğmuştu fıstığım. Hemşire kilo alımı gayet iyi dedi. Bu arada sadece anne sütü veriyorum. Şimdilik mamaya ihtiyacımız olmadı ama doktor çok zor durumda kalırsan 6 aya kadar sadece günde 1 kez mama verebilirsin dedi.
Herkese merhaba
Hanımlar ben de kaç gündür çok zorlanıyorum.Bebeğimin uykusuzluktan Gözkeri kapanıyor ama uyumuyor,daha doğrusu kucakta uyuyor koyunca Uyanıyor Ağlayarak.gazi çok,bol bol kusuyor özellikle de gaz çıkartmaya uğraşırken.burnu da tıkalı sanırım.Bi de siz bebeklerinizi nasıl uyutuyorsunuz ? Büz hep memede ya da kucakta-omuzda sallayarak Başks kabul etmiyor(
2. ay kalca ultrason zamanı ya.. hangi bölümden randevu alacağız acaba ?Masallah minisine :)
Bizimde haftaya 2.ay asilari,kontrol ve kalca icin ultrason var heyecanliyim :))))
asiri mi besleniyor acaba. fazlayı cikariyor olabilir.. kucakta omuzda uyuyorlar, besigine koyunca hemen uyanıyor..arada emziği emerken uyuyor. arada uyumamak icin direniyor.Burnu icin de otribebe kullanabilirsiniz..Herkese merhaba
Herkese merhaba
Cnm benim bebeğim meme emdikten sonra omuzda gezinerek uyumayı seviyor. Bazen kucakta çok yoruyor beni o zamanda ayakta sallıyorum uyuyor bıdığım. Bazen de yalancı meme ile uyuyakalıyor
2. ay kalca ultrason zamanı ya.. hangi bölümden randevu alacağız acaba ?
Aynen bizimki de öyle kucak dılında durmuyor,onunla konuşursak bikaç dk duruyor o kadarBizim de oyle. Hep kucakta.
Gun icinde uyanikken kenara koyunca duruyor mu? Bizimki kucaktan baska hic bi yerde durmuyor.
Benim bebek uyuyor ama en fazla 1 saat uyuyor sonra hemen uyanıyor. Kusmasından korkma fazlalığını çıkarıyor. Benim bebekte günde 3_4 defa kusuyor. Birde bazen hıçkırık tutuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?