2018 Ekim Anneleri

Herkese merhaba
plojovic başin Sağolsun canım.
Hanımlar ben de kaç gündür çok zorlanıyorum.Bebeğimin uykusuzluktan Gözkeri kapanıyor ama uyumuyor,daha doğrusu kucakta uyuyor koyunca Uyanıyor Ağlayarak.gazi çok,bol bol kusuyor özellikle de gaz çıkartmaya uğraşırken.burnu da tıkalı sanırım.Bi de siz bebeklerinizi nasıl uyutuyorsunuz ? Büz hep memede ya da kucakta-omuzda sallayarak Başks kabul etmiyor (

Cnm benim bebeğim meme emdikten sonra omuzda gezinerek uyumayı seviyor. Bazen kucakta çok yoruyor beni o zamanda ayakta sallıyorum uyuyor bıdığım. Bazen de yalancı meme ile uyuyakalıyor

Cnm benim bebeğim meme emdikten sonra omuzda gezinerek uyumayı seviyor. Bazen kucakta çok yoruyor beni o zamanda ayakta sallıyorum uyuyor bıdığım. Bazen de yalancı meme ile uyuyakalıyor
Benimki de omuzda gezinerek seviyor ama öyle de çok kusuyor.ayakta sallanmak istemiyor basıyor çığlığı dediğim dedik benim bebe
Bu saat oldu gram uyumadı

Benimki de omuzda gezinerek seviyor ama öyle de çok kusuyor.ayakta sallanmak istemiyor basıyor çığlığı dediğim dedik benim bebe
Benim bebek uyuyor ama en fazla 1 saat uyuyor sonra hemen uyanıyor. Kusmasından korkma fazlalığını çıkarıyor. Benim bebekte günde 3_4 defa kusuyor. Birde bazen hıçkırık tutuyor.

Bizim de oyle. Hep kucakta.
Gun icinde uyanikken kenara koyunca duruyor mu? Bizimki kucaktan baska hic bi yerde durmuyor.

Bugun bizimki de memur gibi sabah 8 ogleden sonra 3 uyanikti.
Uyusun diye yagmura ragmen bebek arabasiyla sokaga ciktik. Eve gelince acti yine gozleri. Biz islandigimizla kaldik.
Sukur ki gece cok iyi uyumustu.

Aslinda hepsinin özü iyi niyet iste bir nevi benzetmelerle :) Yani konulmadanda iyi dileklerde bulunup,dilde duayı eksik etmemek en güzeli :)

Nazarada gelmiş olabilirsin, bol bol dua et, nazar duaları oku. Yemene içmene dikkat et demicem eminim dikkat ediyorsundur. Bir de olumsuz düşünme hiç, inşallah artar sütün kızına yeter.

Dun herkeste baska bi durum varmis anlasilan geriye dogru okuyabildiysen :) bizde de yarim saatte bir cift meme saldirisi vardi 12 saat icinde 1 kez yarim saat 3 kezde 10ar dakika uyudu.Atakndiye dusundum ama o kadar cok kisiden duydum ki ilginc geldi birazda.

Canim o arada bile doymasa uyumaz inan.
Artik her zaman akmayabilir.Sık sık emmeleride yine sutu kendilerine gore ayarladiklari icinde olur.Bunlar sorun degil inan.Zamanla dolulugunu bile hissetmeyecez cuk cuk emecekler :)
Sen sünüştüğüne bakma yani :) 3 ay gibi de ozellikle cok olur bu durum

D3 icinde en azindan istediginden birini bulduguna sevindim :)

plojovic başın sağolsun bu arada canım mekanları cennet olsun inşallah.

Seni grubun annesi seçicez yakında nasıl pozitif bi insansın maşallah :)

Allah razi olsun canim.
Olur mu herkesin derdi,kederi,zorluklari,en onemlisi kisiligi farkli.Herkes bebesinin anası hepimize masallah :)

Onlara tek ust al bide cok cici oluyorlar :) sweat tarzi boyle ince uzun kollu fln :)

Masallah minisine :)
Bizimde haftaya 2.ay asilari,kontrol ve kalca icin ultrason var heyecanliyim :))))

Allah razi olsun canim.

Yaa ne kadar duyduk bugun huysuzluklari.Her okuduguma ayri sasirdim.Yani genel ara ara olanlar haric ozellikle olmasi ilginc geldi.
Bizim belli olmuyor simdilik uyku canim.Bazen uyuyor bazen kucakta bile uyumuyor.

asiri mi besleniyor acaba. fazlayı cikariyor olabilir.. kucakta omuzda uyuyorlar, besigine koyunca hemen uyanıyor..arada emziği emerken uyuyor. arada uyumamak icin direniyor.Burnu icin de otribebe kullanabilirsiniz..

Eger ki yalnizsam uyutmak cok cok zor cunku meme istiyor bende memeyi emzik gibi kullanip uykuya dalma araci olarak alismasini istemedigimden kucagima aldigim gibi araniyor hoplata ziplata ninni eee ssst diye diye uyutuyorum valla :) ama eger annem yada esim varsa onlarin omzunda kucaginda uyuyor tam bi yere koyalim diyoruz hop gozler aciliyor hadii en basa.. bu yuzden iki gundur evde yalnizim esim gelene kadar hep kucagimda uyuyor

Ayakta sallamaya alistirmamak icin direniyorum bende kotu bi ornek olan arkadasim var 2 yasinda oglu gece uyandiginda hala sallayarak uyutuyormus ondan gozum korkuyor benimde keske emzik alsa benimkide

Benim bebek uyuyor ama en fazla 1 saat uyuyor sonra hemen uyanıyor. Kusmasından korkma fazlalığını çıkarıyor. Benim bebekte günde 3_4 defa kusuyor. Birde bazen hıçkırık tutuyor.

Benimki gibi.. bazen 10 dk bazen 1 saat
Birde cok cabuk ayilmiyolar mi :)
Hickirik bizde de cok fazla var bide bu ara dudaklardan baloncuk basladi sanki tukurugu artti bazen akiyo gibi bu normal mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…