2018 Ekim Anneleri

Bugun bizimki de memur gibi sabah 8 ogleden sonra 3 uyanikti.
Uyusun diye yagmura ragmen bebek arabasiyla sokaga ciktik. Eve gelince acti yine gozleri. Biz islandigimizla kaldik.
Sukur ki gece cok iyi uyumustu.
Ben de arabayla çıkardım uyumadığı gibi 10 dk sobra ağlamaya başladı her şeyden çpk çabuk sıkılıyo

asiri mi besleniyor acaba. fazlayı cikariyor olabilir.. kucakta omuzda uyuyorlar, besigine koyunca hemen uyanıyor..arada emziği emerken uyuyor. arada uyumamak icin direniyor.Burnu icin de otribebe kullanabilirsiniz..
Eskisinden daha az emziriyorum sanıyorum ama bilmem ki...artık zaten aradan bir saat geçmeden vermicem uyutma işini de kucakta ya da omuzda sallayarak yapmaya devsm edicem E exelanss
Şehir dışındayım otribebe evde kaldı yenisini aldım yapıcam şimdi..ya bi de kardeşimdeyim ev curcuna düzeni bozuldu sanırım ondan bu kadar huysuzlandı

Benim bebek uyuyor ama en fazla 1 saat uyuyor sonra hemen uyanıyor. Kusmasından korkma fazlalığını çıkarıyor. Benim bebekte günde 3_4 defa kusuyor. Birde bazen hıçkırık tutuyor.
Benimki ilk 20 gün ne güzel uyuyordu 3-4 saat uyuyordu emiyordu tekrar uyuyordu özlüyordum çocupu şimdi nerdeeee

Ayakta sallamaya alistirmamak icin direniyorum bende kotu bi ornek olan arkadasim var 2 yasinda oglu gece uyandiginda hala sallayarak uyutuyormus ondan gozum korkuyor benimde keske emzik alsa benimkide
Cnm bende zor durumda kalırsam ayakta sallıyorum şimdilik süt çocukları oldukları için ve uyku çok önemli olduğu için yapıyorum ama belli bir zamandan sonra ayakta sallamam

Benimki gibi.. bazen 10 dk bazen 1 saat
Birde cok cabuk ayilmiyolar mi :)
Hickirik bizde de cok fazla var bide bu ara dudaklardan baloncuk basladi sanki tukurugu artti bazen akiyo gibi bu normal mi
Aynen bizimde öyle cnm ağzında sürekli tükürük normaldir diye düşünüyorum doktorada sormadım. Bizim bıdık öğlen 2 ile 5 arası deliksiz uyuyor. Birde gece 3 ile 6 arası güzel uyuyor ondan sonrası saat başı uyanıyor :))

Ne guzel bebek uyuyunca sizde uyuyun bari hemen. Bizimki gunduz adam akilli uyuyamiyor aydinlikta tam dalamiyor uykuya

Onceden benimkide ne guzel emer 2 3 saat uyur sonra tekrar emer yine uyurdu. Bi ara yattigi yerden pis pis la uyuttum sonra o yemedi kucakta uyuttum oda yemedi emzik +kucak yaptim bi ara gozlerini tulbent gibi biseyle kapatip emzik +pis pis yaptim bugün hic biri yemedi yeni yöntem ariyorum

Benimki de omuzda gezinerek seviyor ama öyle de çok kusuyor.ayakta sallanmak istemiyor basıyor çığlığı dediğim dedik benim bebe
Bu saat oldu gram uyumadı
bizimkisi aksam bizle yatar sabah bizle kalkar.gunduz ne yapsam uyutamiyorum.biraktim ben de ugrasmayi.mutfakta is yaparken anakucagina koyuyorum anakucagini da masaya koyuyorum.yarim saat filan duruyor.sallanan oyuncaklara bakiyor felan.

beyaz gurultu deneyin bi de

Canim ben yillar once lazer yaptirmistm tek tuk vardi yine de ve hamilelik felan derken o tek tuk olanlar da iyice uzamisti oylece yattim catala napiyim. Gorebildigin kadar jiletle sen de hic bisey olmaz doktor bu kila tuye bakmiyor gecmis olsun

Kızlar benim bebek hep uyku halinde çok az uyanık. Emince hemen uyuyor .
Çok fazla uyuması beni tedirgin ediyor . Günde kaç saat uyanık olmalı . Sanki benim ki 1 saat uyanık 23 saat uyuyor gibi. Hesaplamadim ama öyle gibi

Bebeginiz kucukse cok uyur. Uyusa da iki saatte bir emzirin ki sarilik olmasin.
Bi sure sonra keske uyusa da ben de uyusam diyeceksiniz.

bizimkisi aksam bizle yatar sabah bizle kalkar.gunduz ne yapsam uyutamiyorum.biraktim ben de ugrasmayi.mutfakta is yaparken anakucagina koyuyorum anakucagini da masaya koyuyorum.yarim saat filan duruyor.sallanan oyuncaklara bakiyor felan.
Akşamdan sabaha kafar uyusa bile uyandırıp emziriyorsun değil mi ?
Maşallah diyeyim benimki öyle durduğu yerde bakınmaz,onunla ilgilenir konuşursan ancak o süre içerisinde susar bakar o kadar.Bırak yerinde sakince durmayı kucakta bile sürekli ayni pozisyonda kalmak istemiyor veeeee ayakta olacaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…