Ben de arabayla çıkardım uyumadığı gibi 10 dk sobra ağlamaya başladı her şeyden çpk çabuk sıkılıyoBugun bizimki de memur gibi sabah 8 ogleden sonra 3 uyanikti.
Uyusun diye yagmura ragmen bebek arabasiyla sokaga ciktik. Eve gelince acti yine gozleri. Biz islandigimizla kaldik.
Sukur ki gece cok iyi uyumustu.
Eskisinden daha az emziriyorum sanıyorum ama bilmem ki...artık zaten aradan bir saat geçmeden vermicem uyutma işini de kucakta ya da omuzda sallayarak yapmaya devsm edicem E exelanssasiri mi besleniyor acaba. fazlayı cikariyor olabilir.. kucakta omuzda uyuyorlar, besigine koyunca hemen uyanıyor..arada emziği emerken uyuyor. arada uyumamak icin direniyor.Burnu icin de otribebe kullanabilirsiniz..
Benimki ilk 20 gün ne güzel uyuyordu 3-4 saat uyuyordu emiyordu tekrar uyuyordu özlüyordum çocupu şimdi nerdeeeeBenim bebek uyuyor ama en fazla 1 saat uyuyor sonra hemen uyanıyor. Kusmasından korkma fazlalığını çıkarıyor. Benim bebekte günde 3_4 defa kusuyor. Birde bazen hıçkırık tutuyor.
Çocuk doktorundan randevu alabilirsiniz. Biz kanuni araştırma hastanesi çocuk polinikliğinden randevu aldık işlerimizi çabucak hallettik2. ay kalca ultrason zamanı ya.. hangi bölümden randevu alacağız acaba ?
Cnm bende zor durumda kalırsam ayakta sallıyorum şimdilik süt çocukları oldukları için ve uyku çok önemli olduğu için yapıyorum ama belli bir zamandan sonra ayakta sallamamAyakta sallamaya alistirmamak icin direniyorum bendekotu bi ornek olan arkadasim var 2 yasinda oglu gece uyandiginda hala sallayarak uyutuyormus ondan gozum korkuyor benimde keske emzik alsa benimkide
Aynen bizimde öyle cnm ağzında sürekli tükürük normaldir diye düşünüyorum doktorada sormadım. Bizim bıdık öğlen 2 ile 5 arası deliksiz uyuyor. Birde gece 3 ile 6 arası güzel uyuyor ondan sonrası saat başı uyanıyor :))Benimki gibi.. bazen 10 dk bazen 1 saat
Birde cok cabuk ayilmiyolar mi :)
Hickirik bizde de cok fazla var bide bu ara dudaklardan baloncuk basladi sanki tukurugu artti bazen akiyo gibi bu normal mi
Cnm bende zor durumda kalırsam ayakta sallıyorum şimdilik süt çocukları oldukları için ve uyku çok önemli olduğu için yapıyorum ama belli bir zamandan sonra ayakta sallamam
Aynen bizimde öyle cnm ağzında sürekli tükürük normaldir diye düşünüyorum doktorada sormadım. Bizim bıdık öğlen 2 ile 5 arası deliksiz uyuyor. Birde gece 3 ile 6 arası güzel uyuyor ondan sonrası saat başı uyanıyor :))
hickirinca emzik verin deniyor.Benimki gibi.. bazen 10 dk bazen 1 saat
Birde cok cabuk ayilmiyolar mi :)
Hickirik bizde de cok fazla var bide bu ara dudaklardan baloncuk basladi sanki tukurugu artti bazen akiyo gibi bu normal mi
gece ile gündüzü ayırsın ve gece salgılanan hormonlar vs nedeniyle gunduz aydınlıkta salonda sadece gece beşiğine yatırıyorum..Ne guzel bebek uyuyunca sizde uyuyun bari hemen. Bizimki gunduz adam akilli uyuyamiyor aydinlikta tam dalamiyor uykuya
bizimkisi aksam bizle yatar sabah bizle kalkar.gunduz ne yapsam uyutamiyorum.biraktim ben de ugrasmayi.mutfakta is yaparken anakucagina koyuyorum anakucagini da masaya koyuyorum.yarim saat filan duruyor.sallanan oyuncaklara bakiyor felan.Benimki de omuzda gezinerek seviyor ama öyle de çok kusuyor.ayakta sallanmak istemiyor basıyor çığlığı dediğim dedik benim bebe
Bu saat oldu gram uyumadı
beyaz gurultu deneyin bi deOnceden benimkide ne guzel emer 2 3 saat uyur sonra tekrar emer yine uyurdu. Bi ara yattigi yerden pis pis la uyuttum sonra o yemedi kucakta uyuttum oda yemedi emzik +kucak yaptim bi ara gozlerini tulbent gibi biseyle kapatip emzik +pis pis yaptim bugün hic biri yemedi yeni yöntem ariyorum
ee ne guzell gece uyutuyor en azından minik kus :)))bizimkisi aksam bizle yatar sabah bizle kalkar.gunduz ne yapsam uyutamiyorum.biraktim ben de ugrasmayi.mutfakta is yaparken anakucagina koyuyorum anakucagini da masaya koyuyorum.yarim saat filan duruyor.sallanan oyuncaklara bakiyor felan.
Canim ben yillar once lazer yaptirmistm tek tuk vardi yine de ve hamilelik felan derken o tek tuk olanlar da iyice uzamisti oylece yattim catala napiyim. Gorebildigin kadar jiletle sen de hic bisey olmaz doktor bu kila tuye bakmiyor gecmis olsunKızlar ben normalde hamileyken hep ağda yaptırdım, şimdi kontrole giderken nasıl olacak ki, jilet yaparak mı gittiniz ? Benim bebiş bugün 27 günlük, doktorum bir aylıkken kontrole gel demişti.
Bi de benim karnım hala sarkık tam göremiyorum, jileti falan nasıl yapıcam bilemedim
Bebeginiz kucukse cok uyur. Uyusa da iki saatte bir emzirin ki sarilik olmasin.Kızlar benim bebek hep uyku halinde çok az uyanık. Emince hemen uyuyor .
Çok fazla uyuması beni tedirgin ediyor . Günde kaç saat uyanık olmalı . Sanki benim ki 1 saat uyanık 23 saat uyuyor gibi. Hesaplamadim ama öyle gibi
Akşamdan sabaha kafar uyusa bile uyandırıp emziriyorsun değil mi ?bizimkisi aksam bizle yatar sabah bizle kalkar.gunduz ne yapsam uyutamiyorum.biraktim ben de ugrasmayi.mutfakta is yaparken anakucagina koyuyorum anakucagini da masaya koyuyorum.yarim saat filan duruyor.sallanan oyuncaklara bakiyor felan.
Ben de takma taraftarı değilim aslında ama tırnakları kesmekte güzel kesemiyor muyuz ne bilemedim ama bi şekilde suratını çizmeyi başarıyor.O yüzden ara ara açıp ara ara takıyoruzeldiveni sadece 1 hafta taktim. Tirnaklari kestim daha takmadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?