evet gece 2 ya da 3 kere kalkip emziriyorum.iykulu uykulu emip geri yatiyor.gece uyusun da gunduz uyumasa da olur artik dedim.bir ayi bittikten sonra ana kucaginda az az durmaya basladi.gun gun degisecek huylari.sabirli olmak zorundayiz cok yorucu olsa da. sizinki de alisir zamanla:)Akşamdan sabaha kafar uyusa bile uyandırıp emziriyorsun değil mi ?
Maşallah diyeyim benimki öyle durduğu yerde bakınmaz,onunla ilgilenir konuşursan ancak o süre içerisinde susar bakar o kadar.Bırak yerinde sakince durmayı kucakta bile sürekli ayni pozisyonda kalmak istemiyor veeeee ayakta olacaksın
Canım kadın doğuma muayenemi olayım ?Adet gb sanki ama kontrol daha saglikli olur.
Hanımlar bebişlerinizin tırnaklarını kestiniz mi? Benim kız zaten tırnaklı doğdu üstüne daha da uzadı. 20 günlüğüz. Tırnakları çok ince kanatırım diye korkuyorum. Hep eldivenli. Sizler nasıl yaptınız? Anne danışmanı törpüle uyurken dedi ama kızıma azcık dokunsam uyanıyor. Nasıl törpülenir ki
Çok çok geçmiş olsun. Bir an önce iyileşir oğlunuz inşallah. Çabuk toparlanır annesi. Allah yardımcınız olsun.İyi geceler arkadaşlar kaç haftadır giremiyorum buraya. Oğlumun rahatsızlığı arttı. Günlerdir yeşil, mukuslu, kokulu kaka yapıyor. Avuç avuç kusuyo. Çok zayıfladı. Sancidan ememiyo, uyuyamıyorönerimiz var mı? Dr ilaç verdi bir sürü ve kaka tahlilleri istedi. Çok üzülüyorum
Bana da kırkı çıkmadan kesme diyor yakınlar ama tırsıyorum sağını solunu çizecek diye Allah korusun. Ben de o setten aldım ama öyle duruyor evde. Bir 20 gün daha beklersem çok uzayacak bilemedim.Bizde ilk babasinin cebinden para alırmış sonra kesilir dediler adet öyleymiş kesmedim daha bende
Bebedorun tirnak setininalmistim onunla kesecem canim
Canim biz 46 gunluk olduk.biberon dr brawns kullaniyorum avent almistim cok akitiyor memnun kalmadim.bide benim biberon gazsiz biberon cok mrmnunum gazini cikarmaya gerek kalmiyor.ucunu sikip veriyorum bu gun gun boyi hem sagdim verdim hemde sut vardi emzirdim.ama yetmedi demekki mama istedi hep agladi mamayi alinca uyudu sonra uyandi yine mama ne yapicam bilemiyorum.benimki tup bebek yasim 34 .bide aksam misafir vardi yoruldum bebekte hep huzursuzdu kalabaligi srvmiyor.Canim göğsünü sık biraz ucuna sut gelsin oyle ver bebise
Benimki de cebellesirdi meme ile kac gunluk oldunuz?
Ay çıkınca artik kendisi yakalıyor memeyi ama gazi olunca dedim ya emmez doktorumuz normal dedi
Emmedigi vakit kucagina al pıspışla rahatlasin tekrar dene. Aglasa da pes etme 1 damla bile olsa alsin sütü
Biberon avent kullaniyorum hangi marka kullaniyorsun?
Gazı var mi? Varsa doktoruna danis damla kullan
Benim sutum malt icecegi ile bi arttı yine azaldi 36 yasindayim 7 yil cocuk aradim dert etmeyeyim diyorum ediyorum
Canim ben aventin biberoonunu goğus kalkani normal emzikler eldivenler aldima cok pismanim.eldiven olarak kucuk c9raplari kullaniyorum diger eldiveler cikiyor cunku.biberon dr brawns aldim gazi suzuyor gazini cikarmaya gerek kalmiyor.baby me sivi deterjandan memnun degilim camasirlar yikanmam8s gibi dalinin sabun tozu cok iyi.uni babay sampuani sevmedim.mustela sampuan aldim yani velhasil herkez farkliArkadaslar indirimleri vs de paylaşalım. Neleri aldigimiza pişman olduk. neleri cok kullandık
mesela, ana kucağıni iyi ki almisim. Salondaki yatağı) tv izleyebiliyorum. bi de sese alistirmak onemli. tv yi vs hiç kısmam ben. Depend almistim hastanede kullandırmadılar, bosuna almisim. ağiz bezleri hiç kullanisli degil, bosa almisim..incecik. Mutfak bezleri aldim yeni,inceler olur ya, onlar ağız bezi oldu..daha kullanisli.. sivi deterjanlardan memnunum. her takımda eldiven vardi. 1 hafta kullandım. bosuna duruyor eldivenler.. 2 eldiven yeterli ilk hafta icin bence..bezi stok yapmamak gerekiyormuş. sızdırma ve pisik de marka değiştirmek kolay olmalı.
Bazen sinsice Eylul veya Agustos annelerinin sayfalarina girip okuyorum :)), onumuzdeki donemler bizi neler bekliyor yada 40 40 dediler hani degisen bir sey yok acaba 3 ayligi mi beklesek diye ama gorunen o ki degisen bir sey olmayacak bidiklar yine kucakta olacak :)
Kızlar benim bebek hep uyku halinde çok az uyanık. Emince hemen uyuyor .
Çok fazla uyuması beni tedirgin ediyor . Günde kaç saat uyanık olmalı . Sanki benim ki 1 saat uyanık 23 saat uyuyor gibi. Hesaplamadim ama öyle gibi
Canım kadın doğuma muayenemi olayım ?
Beni de aynı bu sürelerde çağırdı.Gittin mi dogumdan sonra hic?
Beni haftasina ve 40 sonrasinada cagirmisti.
Bence git doktoruna
Ben emzirirken esim torpuluyor.Hanımlar bebişlerinizin tırnaklarını kestiniz mi? Benim kız zaten tırnaklı doğdu üstüne daha da uzadı. 20 günlüğüz. Tırnakları çok ince kanatırım diye korkuyorum. Hep eldivenli. Sizler nasıl yaptınız? Anne danışmanı törpüle uyurken dedi ama kızıma azcık dokunsam uyanıyor. Nasıl törpülenir ki
gecmis olsunİyi geceler arkadaşlar kaç haftadır giremiyorum buraya. Oğlumun rahatsızlığı arttı. Günlerdir yeşil, mukuslu, kokulu kaka yapıyor. Avuç avuç kusuyo. Çok zayıfladı. Sancidan ememiyo, uyuyamıyorönerimiz var mı? Dr ilaç verdi bir sürü ve kaka tahlilleri istedi. Çok üzülüyorum
bebedor seti almistim. 1. hafta uyurken yavaşça kestim. daha da eldiven takmadım.. torpuyu denedim olmadı. tırnak makasıyla kestim..Hanımlar bebişlerinizin tırnaklarını kestiniz mi? Benim kız zaten tırnaklı doğdu üstüne daha da uzadı. 20 günlüğüz. Tırnakları çok ince kanatırım diye korkuyorum. Hep eldivenli. Sizler nasıl yaptınız? Anne danışmanı törpüle uyurken dedi ama kızıma azcık dokunsam uyanıyor. Nasıl törpülenir ki
bebedor seti almistim. 1. hafta uyurken yavaşça kestim. daha da eldiven takmadım.. torpuyu denedim olmadı. tırnak makasıyla kestim..Bana da kırkı çıkmadan kesme diyor yakınlar ama tırsıyorum sağını solunu çizecek diye Allah korusun. Ben de o setten aldım ama öyle duruyor evde. Bir 20 gün daha beklersem çok uzayacak bilemedim.
baby me sivi deterjan leke cikarmiyor..ben de sebamed kulaniyorum şampuan. eldiven sadece 1 hafta kullandık. tırnakları kesilince takmadım geri..Canim ben aventin biberoonunu goğus kalkani normal emzikler eldivenler aldima cok pismanim.eldiven olarak kucuk c9raplari kullaniyorum diger eldiveler cikiyor cunku.biberon dr brawns aldim gazi suzuyor gazini cikarmaya gerek kalmiyor.baby me sivi deterjandan memnun degilim camasirlar yikanmam8s gibi dalinin sabun tozu cok iyi.uni babay sampuani sevmedim.mustela sampuan aldim yani velhasil herkez farkli
Ben tirnak makasiyla (gercek makas gibi olanla) cok rahat kesiyorumHanımlar bebişlerinizin tırnaklarını kestiniz mi? Benim kız zaten tırnaklı doğdu üstüne daha da uzadı. 20 günlüğüz. Tırnakları çok ince kanatırım diye korkuyorum. Hep eldivenli. Sizler nasıl yaptınız? Anne danışmanı törpüle uyurken dedi ama kızıma azcık dokunsam uyanıyor. Nasıl törpülenir ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?