2018 Ekim Anneleri

evet gece 2 ya da 3 kere kalkip emziriyorum.iykulu uykulu emip geri yatiyor.gece uyusun da gunduz uyumasa da olur artik dedim.bir ayi bittikten sonra ana kucaginda az az durmaya basladi.gun gun degisecek huylari.sabirli olmak zorundayiz cok yorucu olsa da. sizinki de alisir zamanla:)

İyi geceler arkadaşlar kaç haftadır giremiyorum buraya. Oğlumun rahatsızlığı arttı. Günlerdir yeşil, mukuslu, kokulu kaka yapıyor. Avuç avuç kusuyo. Çok zayıfladı. Sancidan ememiyo, uyuyamıyor önerimiz var mı? Dr ilaç verdi bir sürü ve kaka tahlilleri istedi. Çok üzülüyorum

Hanımlar bebişlerinizin tırnaklarını kestiniz mi? Benim kız zaten tırnaklı doğdu üstüne daha da uzadı. 20 günlüğüz. Tırnakları çok ince kanatırım diye korkuyorum. Hep eldivenli. Sizler nasıl yaptınız? Anne danışmanı törpüle uyurken dedi ama kızıma azcık dokunsam uyanıyor. Nasıl törpülenir ki

Bizde ilk babasinin cebinden para alırmış sonra kesilir dediler adet öyleymiş kesmedim daha bende
Bebedorun tirnak setininalmistim onunla kesecem canim

Çok çok geçmiş olsun. Bir an önce iyileşir oğlunuz inşallah. Çabuk toparlanır annesi. Allah yardımcınız olsun.

Bizde ilk babasinin cebinden para alırmış sonra kesilir dediler adet öyleymiş kesmedim daha bende
Bebedorun tirnak setininalmistim onunla kesecem canim
Bana da kırkı çıkmadan kesme diyor yakınlar ama tırsıyorum sağını solunu çizecek diye Allah korusun. Ben de o setten aldım ama öyle duruyor evde. Bir 20 gün daha beklersem çok uzayacak bilemedim.

Canim biz 46 gunluk olduk.biberon dr brawns kullaniyorum avent almistim cok akitiyor memnun kalmadim.bide benim biberon gazsiz biberon cok mrmnunum gazini cikarmaya gerek kalmiyor.ucunu sikip veriyorum bu gun gun boyi hem sagdim verdim hemde sut vardi emzirdim.ama yetmedi demekki mama istedi hep agladi mamayi alinca uyudu sonra uyandi yine mama ne yapicam bilemiyorum.benimki tup bebek yasim 34 .bide aksam misafir vardi yoruldum bebekte hep huzursuzdu kalabaligi srvmiyor.

Canim ben aventin biberoonunu goğus kalkani normal emzikler eldivenler aldima cok pismanim.eldiven olarak kucuk c9raplari kullaniyorum diger eldiveler cikiyor cunku.biberon dr brawns aldim gazi suzuyor gazini cikarmaya gerek kalmiyor.baby me sivi deterjandan memnun degilim camasirlar yikanmam8s gibi dalinin sabun tozu cok iyi.uni babay sampuani sevmedim.mustela sampuan aldim yani velhasil herkez farkli

Hatta daha da buyuyuncede :) bi donem zaten kucak delisi gb oluyorlar hersey anne.
Bi ara ne yaparsan yaptirmamaya basliyor :)
Sonra ' anneee' diye cagirmalar :)))
Buyudukce duskunluk arttigindan aslinda annenin yukude artiyor canim

Aman aman gözünüzü seveyim çok dikkat edin! Siz de sezaryenliydiniz hatırladığım kadarıyla ve sezaryen olanların bebeğinde sarılık çok sık görünüyor çocuğu bir şekilde uyandırıp emzirin. Mesela her emme seansından önce altını değiştirin, mutlaka uyanır. Çocuğu soyup emzirebilirsiniz ya da yüzünü azıcık ıslatabilirsiniz. Beni kimse uyarmamıştı ve bebeğim sarılık oldu. Az daha fototerapiye girecekti. Mutlaka sık sık emzirin. Sarı kaka görürseniz sevinin:) bilirubini attığı anlamına gelir. Sevgiler.

Ben emzirirken esim torpuluyor.

gecmis olsun

bebedor seti almistim. 1. hafta uyurken yavaşça kestim. daha da eldiven takmadım.. torpuyu denedim olmadı. tırnak makasıyla kestim..

Bana da kırkı çıkmadan kesme diyor yakınlar ama tırsıyorum sağını solunu çizecek diye Allah korusun. Ben de o setten aldım ama öyle duruyor evde. Bir 20 gün daha beklersem çok uzayacak bilemedim.
bebedor seti almistim. 1. hafta uyurken yavaşça kestim. daha da eldiven takmadım.. torpuyu denedim olmadı. tırnak makasıyla kestim..

baby me sivi deterjan leke cikarmiyor..ben de sebamed kulaniyorum şampuan. eldiven sadece 1 hafta kullandık. tırnakları kesilince takmadım geri..

Ben tirnak makasiyla (gercek makas gibi olanla) cok rahat kesiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…