2018 Ekim Anneleri

Bana da kırkı çıkmadan kesme diyor yakınlar ama tırsıyorum sağını solunu çizecek diye Allah korusun. Ben de o setten aldım ama öyle duruyor evde. Bir 20 gün daha beklersem çok uzayacak bilemedim.
Kes canim ya. Sadece tirnaklari cope atma kirki cikana kadar yani hangi acidsn diyolsr bilmiyrm ama ben oyle yapiyr,

Aynen gitgide uyutmak zorlasiyor. Ve ben hala emzik almayi basaramadm yaaaa

Aynen gitgide uyutmak zorlasiyor. Ve ben hala emzik almayi basaramadm yaaaa
Emzik üzerine düşüyoruz artık biz.Kardeşimin önerisi üzerine kucağımdayken emziği Ağzına koyup göğsüme dayayarak sallıyorum uyutuyorum bebeğimi emzik göğsümde sıkışmış oluyo ve atamıyo ağzından böylece..kısa sürede uykuya dalıyo bu şekilde böyle böyle öğrenecek inş tutmayı zateb sadexe uyku için kullanıcam

Doktorunun tedavisi iyi gelir insallah canim,Allah yardimcin olsun

Uyurken rahat olur uyanikken tutamazsin diye demis canim.Ama dene yapabiliyorsaniz uyanikken en azindan koselerini törpülesen cizmez.

Arkadaşlar dün size danismistim bebeğim çok uyuyor diye. Sonra devamlı emzirmeye çalıştım. Bol bol emzirdim . Bugün daha iyiyiz şükür. Gözünün içi sarıydi o sarılık da azalmış .
Size de tavsiyem böyle durumda olanlar saatte bir emzirsin. Emmese de emzirmeye calissin.
Sarı kaka yapması da iyiymis şükür onu da yapıyor . Şimdilik bizden haberler bu kadar

Kızlar merhaba
Deterjan ne öneriyosnz
Dalinin sıvı deterjanını kullanıyorum çok memnun kalmadım açıkcası

Emzik gercekten çok kolaylık karnı tokken ve uykuya dalması için veriyorum
Çok önyargılıydm asla vermem diye kolaylıkmıl doğrusu
Philips avent soothie kullanıyorum

Kac gunluk canim bebegin?
Ilk zamanlar gunduz 2 saati gece 3 saati gecmesin diye ozellikle soyluyorlar.Daha az zamandada istedikce emzir tabii.
Cis ve kaka yaptikca atacak.Hatta yaptikca rengi bile degisir farkedersin.
Fizyolojik sarilik hepsi gecirebilir ama yukselmemesi icin dikkat etmelisin.

Daha küçük 1 haftalık

Merhaba kizlar dün gece saat başı uyandi oglum uyumadi,cok huzursuzdu burnunu aspiratörle aliyorum tikali degil ama genzi dolu ne yapmam lazim bilmiyorum sabah tekrar spreyle cektim burnunu sumuk geldi simdi uyuyor nefesi iyi gibi şimdi
O öyle aglayinca benimde aglayasim geliyor masumiyeti yüzünün şekli Allahim esirgesin yavrularimizi

Bizim bebek geceden beri emiyor uyuyor. Hayirlara vesile olsun insallah. Bi yerde buyume ataginda daha cok uyuyabilecegi yaziliydi.
Bu cocuklar uyusa bi dert uyumasa bi dert. Hic yaranamiyorlar bize.

Bizim bebek geceden beri emiyor uyuyor. Hayirlara vesile olsun insallah. Bi yerde buyume ataginda daha cok uyuyabilecegi yaziliydi.
evet bizimki de bi emdi sonra 2.5 saat uyudu ilk defa oyle uzunca.bebek kendi belirliyo su an ne yapicagini.heralde henuz genelleyebilecegimiz huylari yok :)

Atak oncesi vucut dinlenirmis :))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…