Kes canim ya. Sadece tirnaklari cope atma kirki cikana kadarBana da kırkı çıkmadan kesme diyor yakınlar ama tırsıyorum sağını solunu çizecek diye Allah korusun. Ben de o setten aldım ama öyle duruyor evde. Bir 20 gün daha beklersem çok uzayacak bilemedim.
Aynen gitgide uyutmak zorlasiyor. Ve ben hala emzik almayi basaramadm yaaaaOnceden benimkide ne guzel emer 2 3 saat uyur sonra tekrar emer yine uyurdu. Bi ara yattigi yerden pis pis la uyuttum sonra o yemedi kucakta uyuttum oda yemedi emzik +kucak yaptim bi ara gozlerini tulbent gibi biseyle kapatip emzik +pis pis yaptim bugün hic biri yemedi yeni yöntem ariyorum
Emzik üzerine düşüyoruz artık biz.Kardeşimin önerisi üzerine kucağımdayken emziği Ağzına koyup göğsüme dayayarak sallıyorum uyutuyorum bebeğimi emzik göğsümde sıkışmış oluyo ve atamıyo ağzından böylece..kısa sürede uykuya dalıyo bu şekilde böyle böyle öğrenecek inş tutmayı zateb sadexe uyku için kullanıcamAynen gitgide uyutmak zorlasiyor. Ve ben hala emzik almayi basaramadm yaaaa
İyi geceler arkadaşlar kaç haftadır giremiyorum buraya. Oğlumun rahatsızlığı arttı. Günlerdir yeşil, mukuslu, kokulu kaka yapıyor. Avuç avuç kusuyo. Çok zayıfladı. Sancidan ememiyo, uyuyamıyorönerimiz var mı? Dr ilaç verdi bir sürü ve kaka tahlilleri istedi. Çok üzülüyorum
Hanımlar bebişlerinizin tırnaklarını kestiniz mi? Benim kız zaten tırnaklı doğdu üstüne daha da uzadı. 20 günlüğüz. Tırnakları çok ince kanatırım diye korkuyorum. Hep eldivenli. Sizler nasıl yaptınız? Anne danışmanı törpüle uyurken dedi ama kızıma azcık dokunsam uyanıyor. Nasıl törpülenir ki
Bende çok memnun kaldım nasıl kolaylık tavsiye ederimBen tirnak makasiyla (gercek makas gibi olanla) cok rahat kesiyorum
Arkadaşlar dün size danismistim bebeğim çok uyuyor diye. Sonra devamlı emzirmeye çalıştım. Bol bol emzirdim . Bugün daha iyiyiz şükür. Gözünün içi sarıydi o sarılık da azalmış .
Size de tavsiyem böyle durumda olanlar saatte bir emzirsin. Emmese de emzirmeye calissin.
Sarı kaka yapması da iyiymis şükür onu da yapıyor . Şimdilik bizden haberler bu kadar
Kızlar merhaba
Deterjan ne öneriyosnz
Dalinin sıvı deterjanını kullanıyorum çok memnun kalmadım açıkcası
Daha küçük 1 haftalıkKac gunluk canim bebegin?
Ilk zamanlar gunduz 2 saati gece 3 saati gecmesin diye ozellikle soyluyorlar.Daha az zamandada istedikce emzir tabii.
Cis ve kaka yaptikca atacak.Hatta yaptikca rengi bile degisir farkedersin.
Fizyolojik sarilik hepsi gecirebilir ama yukselmemesi icin dikkat etmelisin.
Daha küçük 1 haftalık
evet bizimki de bi emdi sonra 2.5 saat uyudu ilk defa oyle uzunca.bebek kendi belirliyo su an ne yapicagini.heralde henuz genelleyebilecegimiz huylari yok :)Bizim bebek geceden beri emiyor uyuyor. Hayirlara vesile olsun insallah. Bi yerde buyume ataginda daha cok uyuyabilecegi yaziliydi.
Bu cocuklar uyusa bi dert uyumasa bi dert. Hic yaranamiyorlar bize.
Bizim bebek geceden beri emiyor uyuyor. Hayirlara vesile olsun insallah. Bi yerde buyume ataginda daha cok uyuyabilecegi yaziliydi.
Bu cocuklar uyusa bi dert uyumasa bi dert. Hic yaranamiyorlar bize.
Allaaaah. Oncesi deme yaa.Atak oncesi vucut dinlenirmis :))))))
baby me aldim memnun kalmadımKızlar merhaba
Deterjan ne öneriyosnz
Dalinin sıvı deterjanını kullanıyorum çok memnun kalmadım açıkcası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?