- 14 Temmuz 2016
- 4.839
- 5.584
- 108
- 45
p aventin baska modeli bizimki de.. aynen, emzik büyük rahatlıkEmzik gercekten çok kolaylık karnı tokken ve uykuya dalması için veriyorum
Çok önyargılıydm asla vermem diye kolaylıkmıl doğrusu
Philips avent soothie kullanıyorum
bizimkinin yatagi kraft in joy park yatagi.donencesi var.ayiciklar donuyo muzik caliyo bi de gece lambasi var.15 dk oyalaniyo iyi oluyo.Donence almadım, tavsiye ediyor musunuz ve hangi marka ?
Donence almadım, tavsiye ediyor musunuz ve hangi marka ?
Selam kizlar. Gecen gün yazmıştım hepimiz hasta olduk evde diye. Doktora götürdüm ventolin ve cortair verdi serum fizyolojik ile seyrelterek buhar tutuyorum günde 4 kere. Ama buhardan beri öksürük daha da artti onu farkettim. Cuma günü tekrar kontrol var gidişata göre tedaviye devam edicez. Sizce bu öksürüğün artmasi içindeki mikrobu balgami mi söktürüyor acaba yoksa iyi gelmedi mi buhar
Canim 3 gündür soğan var evin her yerindeOksuruk cabuk gecmiyor malesef.
Gece sogan ikiye bolunup basucuna yakin bi yere konur.Ne kadar inanirsin bilmem ama :)
Fısher price aldım ama henüz kullanmadım.. Bi kaç güne takacağım deneyimlerimi yazarımDonence almadım, tavsiye ediyor musunuz ve hangi marka ?
Amin.Geniz için günde bir damla çörek otu Yağı içirmek iyi geliyormuş ben denicemMerhaba kizlar dün gece saat başı uyandi oglum uyumadi,cok huzursuzdu burnunu aspiratörle aliyorum tikali degil ama genzi dolu ne yapmam lazim bilmiyorum sabah tekrar spreyle cektim burnunu sumuk geldi simdi uyuyor nefesi iyi gibi şimdi
O öyle aglayinca benimde aglayasim geliyor masumiyeti yüzünün şekli Allahim esirgesin yavrularimizi
Gecmis olsun. Allah sifa versin bebeginize.Merhaba kızlar ara ara yazılanlara bakıyorum ama bebişle uğraşmaktan kaçırıyorum bebeğim kolikti poposunda çatlak olmuştu hiç uyumuyor sürekli gazı var ve aralıksız ağlıyor doktora alerjisi olabilir mi çok gazlı dedim bana kayınvalidemin yanında çok elhamlısın internette okuyup böyle şeylerle geliyorsunuz dedi zaten kayınvalidem beni sinir küpü ediyor bide bunu kullanıyor bana karşı evimin anahtarından yaptırdı kendine zile basmayayım çocuk uyanır diye evime gelip ya mercimek çorbası ya kuru fasulye yapar çocuk ağlayınca kucağına alma kucağa alıştırdın der bir saat yanımda durup gider sözde bize baktı olur. Artık dayanamadım annemin yanındayım 15 gündür son 4-5 gündür de kakası köpüklü ve bebeğim hala sarı görünüyor bu sefer başka doktora götürdük kan kaka ve idrar tahlili yaptıklar ve bebeğimde laktoz intoleransı varmış bana süt ve süt ürünleri diyeti önerdiler ayrıca uzamış sarılığı var. Bugün 36 günlük olduk ve iki gündür hiç emmiyor memeye gelince çığlık çığlığa ağlıyor başını ittiriyor aç ama bir yudum ememiyor sağıp biberonla veriyorum onu içiyor ben ne yapacağım hiç bilmiyorum çok çaresizim kilo alımı da yavaş 3600 doğdu aylık kontrolünde 4100 gr çıktı çok zorlanıyorum ağlıyorum sürekli
Geçmiş olsun yüzünde ya da vücudunda kırmızı sivilceler var mı ?Merhaba kızlar ara ara yazılanlara bakıyorum ama bebişle uğraşmaktan kaçırıyorum bebeğim kolikti poposunda çatlak olmuştu hiç uyumuyor sürekli gazı var ve aralıksız ağlıyor doktora alerjisi olabilir mi çok gazlı dedim bana kayınvalidemin yanında çok elhamlısın internette okuyup böyle şeylerle geliyorsunuz dedi zaten kayınvalidem beni sinir küpü ediyor bide bunu kullanıyor bana karşı evimin anahtarından yaptırdı kendine zile basmayayım çocuk uyanır diye evime gelip ya mercimek çorbası ya kuru fasulye yapar çocuk ağlayınca kucağına alma kucağa alıştırdın der bir saat yanımda durup gider sözde bize baktı olur. Artık dayanamadım annemin yanındayım 15 gündür son 4-5 gündür de kakası köpüklü ve bebeğim hala sarı görünüyor bu sefer başka doktora götürdük kan kaka ve idrar tahlili yaptıklar ve bebeğimde laktoz intoleransı varmış bana süt ve süt ürünleri diyeti önerdiler ayrıca uzamış sarılığı var. Bugün 36 günlük olduk ve iki gündür hiç emmiyor memeye gelince çığlık çığlığa ağlıyor başını ittiriyor aç ama bir yudum ememiyor sağıp biberonla veriyorum onu içiyor ben ne yapacağım hiç bilmiyorum çok çaresizim kilo alımı da yavaş 3600 doğdu aylık kontrolünde 4100 gr çıktı çok zorlanıyorum ağlıyorum sürekli
Tiny love, memnunum.Fısher price aldım ama henüz kullanmadım.. Bi kaç güne takacağım deneyimlerimi yazarım
Anakucağı alacağım yemek yaparken falan yanıma alırım bebeğio da kokaylık olacak gibi siz ne marka kullanıyosunz yorumlarda kullandığınızı anımsıyorum
Geçmiş olsun. Bu arada Mercimek çorba yasak dedi diyetisyen bana..Merhaba kızlar ara ara yazılanlara bakıyorum ama bebişle uğraşmaktan kaçırıyorum bebeğim kolikti poposunda çatlak olmuştu hiç uyumuyor sürekli gazı var ve aralıksız ağlıyor doktora alerjisi olabilir mi çok gazlı dedim bana kayınvalidemin yanında çok elhamlısın internette okuyup böyle şeylerle geliyorsunuz dedi zaten kayınvalidem beni sinir küpü ediyor bide bunu kullanıyor bana karşı evimin anahtarından yaptırdı kendine zile basmayayım çocuk uyanır diye evime gelip ya mercimek çorbası ya kuru fasulye yapar çocuk ağlayınca kucağına alma kucağa alıştırdın der bir saat yanımda durup gider sözde bize baktı olur. Artık dayanamadım annemin yanındayım 15 gündür son 4-5 gündür de kakası köpüklü ve bebeğim hala sarı görünüyor bu sefer başka doktora götürdük kan kaka ve idrar tahlili yaptıklar ve bebeğimde laktoz intoleransı varmış bana süt ve süt ürünleri diyeti önerdiler ayrıca uzamış sarılığı var. Bugün 36 günlük olduk ve iki gündür hiç emmiyor memeye gelince çığlık çığlığa ağlıyor başını ittiriyor aç ama bir yudum ememiyor sağıp biberonla veriyorum onu içiyor ben ne yapacağım hiç bilmiyorum çok çaresizim kilo alımı da yavaş 3600 doğdu aylık kontrolünde 4100 gr çıktı çok zorlanıyorum ağlıyorum sürekli
Ben kullanıyorum öncesindeKizlar bugün otribebe burun aspiratörü aldik.giriste yani görünen kirler icin mi kullanılıyor yoksa genizdekileri mi aliyor.
Aspiratörün ucu tam olarak nereye kadar girecek.kullanan var mi?
ben kullanıyorum öncesinde serum fizyolojik damlatıp yumuşatıyorum ve sonrasında burun deliğine sokup kirleri çekiyorum görünen kirleri çekiyorKizlar bugün otribebe burun aspiratörü aldik.giriste yani görünen kirler icin mi kullanılıyor yoksa genizdekileri mi aliyor.
Aspiratörün ucu tam olarak nereye kadar girecek.kullanan var mi?
Anladim canim.cok tsk edrim.keske arkadaki pislikleri de alsaydi.bebeğim.hirıldiyor çünkü.Ben kullanıyorum öncesinde
ben kullanıyorum öncesinde serum fizyolojik damlatıp yumuşatıyorum ve sonrasında burun deliğine sokup kirleri çekiyorum görünen kirleri çekiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?