2018 Ekim Anneleri

Selam kizlar. Gecen gün yazmıştım hepimiz hasta olduk evde diye. Doktora götürdüm ventolin ve cortair verdi serum fizyolojik ile seyrelterek buhar tutuyorum günde 4 kere. Ama buhardan beri öksürük daha da artti onu farkettim. Cuma günü tekrar kontrol var gidişata göre tedaviye devam edicez. Sizce bu öksürüğün artmasi içindeki mikrobu balgami mi söktürüyor acaba yoksa iyi gelmedi mi buhar

Donence almadım, tavsiye ediyor musunuz ve hangi marka ?

Ben cok arastirmistim kizimda.
Işıksız ve cok renkli olmayan bisy aldim.Hatta krem renkli fln :)
Simdi de onu kullaniyoruz.
Cok uzun tutmuyorum.
Kısa sürelerde keyfi yerindeyse yani,takip edip heyecanlaniyor :)

Oksuruk cabuk gecmiyor malesef.
Gece sogan ikiye bolunup basucuna yakin bi yere konur.Ne kadar inanirsin bilmem ama :)

Donence almadım, tavsiye ediyor musunuz ve hangi marka ?
Fısher price aldım ama henüz kullanmadım.. Bi kaç güne takacağım deneyimlerimi yazarım

Anakucağı alacağım yemek yaparken falan yanıma alırım bebeğio da kokaylık olacak gibi siz ne marka kullanıyosunz yorumlarda kullandığınızı anımsıyorum

Kizlar bana da bondigo ana kucağı hediye gelmişti kac aylık dönemde kullanabilirim bilmiyorum bilen varmi

Amin.Geniz için günde bir damla çörek otu Yağı içirmek iyi geliyormuş ben denicem

Merhaba kızlar ara ara yazılanlara bakıyorum ama bebişle uğraşmaktan kaçırıyorum bebeğim kolikti poposunda çatlak olmuştu hiç uyumuyor sürekli gazı var ve aralıksız ağlıyor doktora alerjisi olabilir mi çok gazlı dedim bana kayınvalidemin yanında çok elhamlısın internette okuyup böyle şeylerle geliyorsunuz dedi zaten kayınvalidem beni sinir küpü ediyor bide bunu kullanıyor bana karşı evimin anahtarından yaptırdı kendine zile basmayayım çocuk uyanır diye evime gelip ya mercimek çorbası ya kuru fasulye yapar çocuk ağlayınca kucağına alma kucağa alıştırdın der bir saat yanımda durup gider sözde bize baktı olur. Artık dayanamadım annemin yanındayım 15 gündür son 4-5 gündür de kakası köpüklü ve bebeğim hala sarı görünüyor bu sefer başka doktora götürdük kan kaka ve idrar tahlili yaptıklar ve bebeğimde laktoz intoleransı varmış bana süt ve süt ürünleri diyeti önerdiler ayrıca uzamış sarılığı var. Bugün 36 günlük olduk ve iki gündür hiç emmiyor memeye gelince çığlık çığlığa ağlıyor başını ittiriyor aç ama bir yudum ememiyor sağıp biberonla veriyorum onu içiyor ben ne yapacağım hiç bilmiyorum çok çaresizim kilo alımı da yavaş 3600 doğdu aylık kontrolünde 4100 gr çıktı çok zorlanıyorum ağlıyorum sürekli

Gecmis olsun. Allah sifa versin bebeginize.

Geçmiş olsun yüzünde ya da vücudunda kırmızı sivilceler var mı ?

Tiny love, memnunum.

Geçmiş olsun. Bu arada Mercimek çorba yasak dedi diyetisyen bana..

Kızımın kakası sarıyla yeşil karışık olmaya başladı nedeni ne olabilir?
Sürekli emiyor saat başı neredeyse günde 3-4 kere kaka yapıyor gaz sancısı da başladı arada kaka yaparken çok zorlanıyor.
Doktora götürsem mi bi rahatsızlığı yok başka hasta gibi değil sanki.

Kizlar bugün otribebe burun aspiratörü aldik.giriste yani görünen kirler icin mi kullanılıyor yoksa genizdekileri mi aliyor.
Aspiratörün ucu tam olarak nereye kadar girecek.kullanan var mi?

Merhaba arkadaşlar benim bebeğim 37 günlük size sorularım olacaktı daha önce hiç bebek büyütmediğini için belki komik gelebilir ama çok endişeleniyorum bebeğim sürekli uyuyor günün 20 saatini uyuyarak geçiriyor neredeyse normal mi acaba uyanık olduğunda aç değilse gazı yoksa koyduğum yerde etrafı izliyor hiç tepki vermiyor ağlamıyor normal mi bu da emzirdiğim zamanda 5 dk emiyor sonra uyuyor hemen ve onunla göz göze gelmek istediğimde gözlerini kaçırıyor sanki ilk bebeğim olduğu ve yalnız büyüttüğümüz için normal mi bu durumlar bilmiyorum kilo alımı iyi ama doymazsa ağlar diye düşünüyorum

Kizlar bugün otribebe burun aspiratörü aldik.giriste yani görünen kirler icin mi kullanılıyor yoksa genizdekileri mi aliyor.
Ben kullanıyorum öncesinde
ben kullanıyorum öncesinde serum fizyolojik damlatıp yumuşatıyorum ve sonrasında burun deliğine sokup kirleri çekiyorum görünen kirleri çekiyor

Ben kullanıyorum öncesinde

ben kullanıyorum öncesinde serum fizyolojik damlatıp yumuşatıyorum ve sonrasında burun deliğine sokup kirleri çekiyorum görünen kirleri çekiyor
Anladim canim.cok tsk edrim.keske arkadaki pislikleri de alsaydi.bebeğim.hirıldiyor çünkü.
Bu arada benim bebegimin ismide metehan.
35 günlügüz.
Rabbim saglik sıhhat versin bebeginize
Masallah bebeginizin durumu iyi.hic sikayet etmeyin.daha sonra bu günleri ararsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…