- 19 Ekim 2011
- 7.753
- 8.268
- 398
- 41
46 günlükse senden 30cc sut geliyorsa haydi 50 gelsin bebek en az 60 cc mama yer. Uyudu hemen uyandiysa actir tekrar 30 cc yap ver. Zaten mama uzerinde yazıyor haftalara gore olceklerCanim biz 46 gunluk olduk.biberon dr brawns kullaniyorum avent almistim cok akitiyor memnun kalmadim.bide benim biberon gazsiz biberon cok mrmnunum gazini cikarmaya gerek kalmiyor.ucunu sikip veriyorum bu gun gun boyi hem sagdim verdim hemde sut vardi emzirdim.ama yetmedi demekki mama istedi hep agladi mamayi alinca uyudu sonra uyandi yine mama ne yapicam bilemiyorum.benimki tup bebek yasim 34 .bide aksam misafir vardi yoruldum bebekte hep huzursuzdu kalabaligi srvmiyor.
canim bziim bebebkte 35 gunluk.ama yuznude hala sivilceler cikiyor.neden sordun.Geçmiş olsun yüzünde ya da vücudunda kırmızı sivilceler var mı ?
Canim benim kizimin kakasi da ilk yesildi sonra sarıya döndü sari kaka beslendiginin isareti dedi bana amaa eger sık sık yesil goruyorsan doktora götür laktoz alerjisine baksinlarKızımın kakası sarıyla yeşil karışık olmaya başladı nedeni ne olabilir?
Sürekli emiyor saat başı neredeyse günde 3-4 kere kaka yapıyor gaz sancısı da başladı arada kaka yaparken çok zorlanıyor.
Doktora götürsem mi bi rahatsızlığı yok başka hasta gibi değil sanki.
Hırıltı benimkisinde de var sürekli doktorumuz normal dedi burun delikleri küçük olduğu için hırıltılar olabilirmiş serum fizyolojiği her gün 5-6 sefer damlatıyorum ben iyi geliyor cnmAnladim canim.cok tsk edrim.keske arkadaki pislikleri de alsaydi.bebeğim.hirıldiyor çünkü.
Bu arada benim bebegimin ismide metehan.
35 günlügüz.
Rabbim saglik sıhhat versin bebeginize
Masallah bebeginizin durumu iyi.hic sikayet etmeyin.daha sonra bu günleri ararsiniz.
Ben daha önce pecetenin ucundan minik bi parca kopartip elimle büküyordum.burnun icindeki görünen kirleri aliyordum.Hırıltı benimkisinde de var sürekli doktorumuz normal dedi burun delikleri küçük olduğu için hırıltılar olabilirmiş serum fizyolojiği her gün 5-6 sefer damlatıyorum ben iyi geliyor cnm
Benim bebeğimde de laktoz inMerhaba kızlar ara ara yazılanlara bakıyorum ama bebişle uğraşmaktan kaçırıyorum bebeğim kolikti poposunda çatlak olmuştu hiç uyumuyor sürekli gazı var ve aralıksız ağlıyor doktora alerjisi olabilir mi çok gazlı dedim bana kayınvalidemin yanında çok elhamlısın internette okuyup böyle şeylerle geliyorsunuz dedi zaten kayınvalidem beni sinir küpü ediyor bide bunu kullanıyor bana karşı evimin anahtarından yaptırdı kendine zile basmayayım çocuk uyanır diye evime gelip ya mercimek çorbası ya kuru fasulye yapar çocuk ağlayınca kucağına alma kucağa alıştırdın der bir saat yanımda durup gider sözde bize baktı olur. Artık dayanamadım annemin yanındayım 15 gündür son 4-5 gündür de kakası köpüklü ve bebeğim hala sarı görünüyor bu sefer başka doktora götürdük kan kaka ve idrar tahlili yaptıklar ve bebeğimde laktoz intoleransı varmış bana süt ve süt ürünleri diyeti önerdiler ayrıca uzamış sarılığı var. Bugün 36 günlük olduk ve iki gündür hiç emmiyor memeye gelince çığlık çığlığa ağlıyor başını ittiriyor aç ama bir yudum ememiyor sağıp biberonla veriyorum onu içiyor ben ne yapacağım hiç bilmiyorum çok çaresizim kilo alımı da yavaş 3600 doğdu aylık kontrolünde 4100 gr çıktı çok zorlanıyorum ağlıyorum sürekli
Merhaba kızlar ara ara yazılanlara bakıyorum ama bebişle uğraşmaktan kaçırıyorum bebeğim kolikti poposunda çatlak olmuştu hiç uyumuyor sürekli gazı var ve aralıksız ağlıyor doktora alerjisi olabilir mi çok gazlı dedim bana kayınvalidemin yanında çok elhamlısın internette okuyup böyle şeylerle geliyorsunuz dedi zaten kayınvalidem beni sinir küpü ediyor bide bunu kullanıyor bana karşı evimin anahtarından yaptırdı kendine zile basmayayım çocuk uyanır diye evime gelip ya mercimek çorbası ya kuru fasulye yapar çocuk ağlayınca kucağına alma kucağa alıştırdın der bir saat yanımda durup gider sözde bize baktı olur. Artık dayanamadım annemin yanındayım 15 gündür son 4-5 gündür de kakası köpüklü ve bebeğim hala sarı görünüyor bu sefer başka doktora götürdük kan kaka ve idrar tahlili yaptıklar ve bebeğimde laktoz intoleransı varmış bana süt ve süt ürünleri diyeti önerdiler ayrıca uzamış sarılığı var. Bugün 36 günlük olduk ve iki gündür hiç emmiyor memeye gelince çığlık çığlığa ağlıyor başını ittiriyor aç ama bir yudum ememiyor sağıp biberonla veriyorum onu içiyor ben ne yapacağım hiç bilmiyorum çok çaresizim kilo alımı da yavaş 3600 doğdu aylık kontrolünde 4100 gr çıktı çok zorlanıyorum ağlıyorum sürekli
Canım burun aspiratörü serum fizyolojik sıkınca içeridekileri de temizliyor biz temizleye temizleye rahatlattık boşun gitmez hem bebişler daha çok hasta olacaklar bazen sıvı olan sümükleri de çekmek için kullanacağız boşa gitmez aldığın şey merak etmeBen daha önce pecetenin ucundan minik bi parca kopartip elimle büküyordum.burnun icindeki görünen kirleri aliyordum.
Bilseydim görünen kirleri aliyor bosa almazdim.bos yere 60 tl verdim.ben genizdeki kirleri de alir rahatlar diyordum.böyle rahatlamiyor.ağzi acik uyuyor.
Ne guzel usluymus iste bebeginiz. Bizimki toksa da hep kucak istiyor.Merhaba arkadaşlar benim bebeğim 37 günlük size sorularım olacaktı daha önce hiç bebek büyütmediğini için belki komik gelebilir ama çok endişeleniyorum bebeğim sürekli uyuyor günün 20 saatini uyuyarak geçiriyor neredeyse normal mi acaba uyanık olduğunda aç değilse gazı yoksa koyduğum yerde etrafı izliyor hiç tepki vermiyor ağlamıyor normal mi bu da emzirdiğim zamanda 5 dk emiyor sonra uyuyor hemen ve onunla göz göze gelmek istediğimde gözlerini kaçırıyor sanki ilk bebeğim olduğu ve yalnız büyüttüğümüz için normal mi bu durumlar bilmiyorum kilo alımı iyi ama doymazsa ağlar diye düşünüyorum
Bizdede oldu birkaç kez doktora aordum bugün kontrolümüz vardı besin alerjisi dedi bazen yediklerimiz dokunabiliyormuş ve bu şekilde gösteriyormuş yeşil kaka sümüksü kaka kakada kan gibi ..tabi sürekli olursa kan görürsen mutlaka haberim olsun dedi yeşil kaka yaptığında yediğin şeyw dikkat et o dokunmuştur dediKızımın kakası sarıyla yeşil karışık olmaya başladı nedeni ne olabilir?
Sürekli emiyor saat başı neredeyse günde 3-4 kere kaka yapıyor gaz sancısı da başladı arada kaka yaparken çok zorlanıyor.
Bizim sapsarıydı hep bugün farkettim sarı ile karışık yeşilimsi böyle. Koyu değil rengi am yeşillik var yine de. 20 gün sonra çıkar mı ki laktoz alerjisi varsa? Birde anne sütüne de alerjisi olabiliyor mu mamada karşılaşılıyor diye biliyordum ben.Canim benim kizimin kakasi da ilk yesildi sonra sarıya döndü sari kaka beslendiginin isareti dedi bana amaa eger sık sık yesil goruyorsan doktora götür laktoz alerjisine baksinlar
Ayy nasıl bulucam neyin dokunduğunu :/ İnşallah devam etmez sorarım doktora o zaman. Kıvrandı bugün kakasını yapana kadar ondan mıydı acaba.Bizdede oldu birkaç kez doktora aordum bugün kontrolümüz vardı besin alerjisi dedi bazen yediklerimiz dokunabiliyormuş ve bu şekilde gösteriyormuş yeşil kaka sümüksü kaka kakada kan gibi ..tabi sürekli olursa kan görürsen mutlaka haberim olsun dedi yeşil kaka yaptığında yediğin şeyw dikkat et o dokunmuştur dedi
Canim 3 gündür soğan var evin her yerinde
O zaman çok sevindim canim.demekki biz kullanmayi bilmiyoruz.esim aspiratörün ucunu burnunun icine sokma diyor.Canım burun aspiratörü serum fizyolojik sıkınca içeridekileri de temizliyor biz temizleye temizleye rahatlattık boşun gitmez hem bebişler daha çok hasta olacaklar bazen sıvı olan sümükleri de çekmek için kullanacağız boşa gitmez aldığın şey merak etme
Unibaby sensitive deterjandan memnunum. Hatta yedek stokladım.Kızlar merhaba
Deterjan ne öneriyosnz
Dalinin sıvı deterjanını kullanıyorum çok memnun kalmadım açıkcası
Bu kadar sakin olması korkutuyor beniNe guzel usluymus iste bebeginiz. Bizimki toksa da hep kucak istiyor.
Canim gecmis olsun.bizde bugün doktora gittik.günde 1 kere kaka yaptigini ıkındigini söyledim.günde 3 4 cay kasigi zeytinyagi ver dedi.sende dene istersen.Ayy nasıl bulucam neyin dokunduğunu :/ İnşallah devam etmez sorarım doktora o zaman. Kıvrandı bugün kakasını yapana kadar ondan mıydı acaba.
Inek sütü olan ürünlere alerjisi olduğunu gösteriyormuş.Benimkinde de sivilceler çıktı doktora sordum bugün ama doktor sorumu cevaplamadı arada kaynadı:)canim bziim bebebkte 35 gunluk.ama yuznude hala sivilceler cikiyor.neden sordun.
Biseyi mi oluyor?
Merhaba arkadaşlar benim bebeğim 37 günlük size sorularım olacaktı daha önce hiç bebek büyütmediğini için belki komik gelebilir ama çok endişeleniyorum bebeğim sürekli uyuyor günün 20 saatini uyuyarak geçiriyor neredeyse normal mi acaba uyanık olduğunda aç değilse gazı yoksa koyduğum yerde etrafı izliyor hiç tepki vermiyor ağlamıyor normal mi bu da emzirdiğim zamanda 5 dk emiyor sonra uyuyor hemen ve onunla göz göze gelmek istediğimde gözlerini kaçırıyor sanki ilk bebeğim olduğu ve yalnız büyüttüğümüz için normal mi bu durumlar bilmiyorum kilo alımı iyi ama doymazsa ağlar diye düşünüyorum
Kızımın kakası sarıyla yeşil karışık olmaya başladı nedeni ne olabilir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?