2018 Ekim Anneleri

46 günlükse senden 30cc sut geliyorsa haydi 50 gelsin bebek en az 60 cc mama yer. Uyudu hemen uyandiysa actir tekrar 30 cc yap ver. Zaten mama uzerinde yazıyor haftalara gore olcekler

Canim benim kizimin kakasi da ilk yesildi sonra sarıya döndü sari kaka beslendiginin isareti dedi bana amaa eger sık sık yesil goruyorsan doktora götür laktoz alerjisine baksinlar

Hırıltı benimkisinde de var sürekli doktorumuz normal dedi burun delikleri küçük olduğu için hırıltılar olabilirmiş serum fizyolojiği her gün 5-6 sefer damlatıyorum ben iyi geliyor cnm

Hırıltı benimkisinde de var sürekli doktorumuz normal dedi burun delikleri küçük olduğu için hırıltılar olabilirmiş serum fizyolojiği her gün 5-6 sefer damlatıyorum ben iyi geliyor cnm
Ben daha önce pecetenin ucundan minik bi parca kopartip elimle büküyordum.burnun icindeki görünen kirleri aliyordum.
Bilseydim görünen kirleri aliyor bosa almazdim.bos yere 60 tl verdim.ben genizdeki kirleri de alir rahatlar diyordum.böyle rahatlamiyor.ağzi acik uyuyor.

Benim bebeğimde de laktoz in

Benim bebeğimde de şüphelenilmişti laktoz intoleransından kaka tahlilinde gaita değerine bakılıyor bizde negatifti yani toktu laktoz intoleransı çocuk gastroenteroloji uzmanına gitmiştik bir kere diyeti süt alerjisi var ise bebekte anneye diyet öneriyor doktor bizim doktorumuz kakada kan en büyük belirti demişti laktoz intoleransında bebeğin bağırsağındaki sütteki laktoz parçalayan enzimler az ya da yoksa meydana geliyor ve bir damla ile(relaktaz gibi) geçiyor bence başka bir doktora daha gitseniz iyi olur

Canım burun aspiratörü serum fizyolojik sıkınca içeridekileri de temizliyor biz temizleye temizleye rahatlattık boşun gitmez hem bebişler daha çok hasta olacaklar bazen sıvı olan sümükleri de çekmek için kullanacağız boşa gitmez aldığın şey merak etme

Ne guzel usluymus iste bebeginiz. Bizimki toksa da hep kucak istiyor.

Bizdede oldu birkaç kez doktora aordum bugün kontrolümüz vardı besin alerjisi dedi bazen yediklerimiz dokunabiliyormuş ve bu şekilde gösteriyormuş yeşil kaka sümüksü kaka kakada kan gibi ..tabi sürekli olursa kan görürsen mutlaka haberim olsun dedi yeşil kaka yaptığında yediğin şeyw dikkat et o dokunmuştur dedi

Canim benim kizimin kakasi da ilk yesildi sonra sarıya döndü sari kaka beslendiginin isareti dedi bana amaa eger sık sık yesil goruyorsan doktora götür laktoz alerjisine baksinlar
Bizim sapsarıydı hep bugün farkettim sarı ile karışık yeşilimsi böyle. Koyu değil rengi am yeşillik var yine de. 20 gün sonra çıkar mı ki laktoz alerjisi varsa? Birde anne sütüne de alerjisi olabiliyor mu mamada karşılaşılıyor diye biliyordum ben.

Takip edeyim o zaman devam ederse götürürüm doktora.

Ayy nasıl bulucam neyin dokunduğunu :/ İnşallah devam etmez sorarım doktora o zaman. Kıvrandı bugün kakasını yapana kadar ondan mıydı acaba.

O zaman çok sevindim canim.demekki biz kullanmayi bilmiyoruz.esim aspiratörün ucunu burnunun icine sokma diyor.
Genizdekileri nasil alacaz bilmiyorum.zarar veririm diye korkuyorum.

Ayy nasıl bulucam neyin dokunduğunu :/ İnşallah devam etmez sorarım doktora o zaman. Kıvrandı bugün kakasını yapana kadar ondan mıydı acaba.
Canim gecmis olsun.bizde bugün doktora gittik.günde 1 kere kaka yaptigini ıkındigini söyledim.günde 3 4 cay kasigi zeytinyagi ver dedi.sende dene istersen.

Doktor kontrolunuz olmadi mi?Belli sorular sormustur,takip ediyor mu vs diye?
Yani kesinlikle hic aglamiyorsa ilginc canim.Ya biraz bekle acikinca bi aransin ne yapacak diye.

Bazilari usutmeden der ama sık emiyorsa sut daha hazmedilmeden tekrar emdiginde de olabilir.
Cok normal buyudukce sikintilar basliyor canim ama yine de doktordan dinlemek belki iyi gelecektir sana da damla vs oneriside olur belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…