Kizlar bugün otribebe burun aspiratörü aldik.giriste yani görünen kirler icin mi kullanılıyor yoksa genizdekileri mi aliyor.
Aspiratörün ucu tam olarak nereye kadar girecek.kullanan var mi?
bizimki hemen hemen hep yesil kaka yapiuor.bazen sari yapiyor.doktora goturmeli miyim ki.simdi siz boyle deyinceBizdede oldu birkaç kez doktora aordum bugün kontrolümüz vardı besin alerjisi dedi bazen yediklerimiz dokunabiliyormuş ve bu şekilde gösteriyormuş yeşil kaka sümüksü kaka kakada kan gibi ..tabi sürekli olursa kan görürsen mutlaka haberim olsun dedi yeşil kaka yaptığında yediğin şeyw dikkat et o dokunmuştur dedi
Ben daha önce pecetenin ucundan minik bi parca kopartip elimle büküyordum.burnun icindeki görünen kirleri aliyordum.
Bilseydim görünen kirleri aliyor bosa almazdim.bos yere 60 tl verdim.ben genizdeki kirleri de alir rahatlar diyordum.böyle rahatlamiyor.ağzi acik uyuyor.
Canim gecmis olsun.bizde bugün doktora gittik.günde 1 kere kaka yaptigini ıkındigini söyledim.günde 3 4 cay kasigi zeytinyagi ver dedi.sende dene istersen.
Sokmadan nasıl çekeceksiniz canım sonuna kadar değil zaten ucunu sokacaksınız videoları vardır bakıp uygulayabilirsinixO zaman çok sevindim canim.demekki biz kullanmayi bilmiyoruz.esim aspiratörün ucunu burnunun icine sokma diyor.
Genizdekileri nasil alacaz bilmiyorum.zarar veririm diye korkuyorum.
Weego Allstar almıştım ama bir sürü markanın aynı tarz çantası var bu tarz bi çanta çok kullanışlı olucaktır bize bence.Ayakli küvet aldim. ilk zamanlar sezaryen sonrası iyiydi, simdi gerek kalmadı.. keske almasaymisim..
islak mendil yerine sunu kullanıyorum ben de.. canta markası nedir, ben de canta alacağım cok gözlü
https://www.e-bebek.com/baby-me-bebek-temizleme-pamugu-60-adet-p-bae-20017/
Akşam yatmadan okuyup yatıyorum hep gün içinde de aklıma geldikçe okuyorum anlamadım bende. Bi daha olmadı inşallah yaşamayız tekrar.Nazarada gelmiş olabilirsin, bol bol dua et, nazar duaları oku. Yemene içmene dikkat et demicem eminim dikkat ediyorsundur. Bir de olumsuz düşünme hiç, inşallah artar sütün kızına yeter.
Öyleymiş ya anlamadıö bende bizde değil de günde bi sıkıntı vardı demekki. Doymazsa uyumaz dimi içimi rahatlatır bi şekilde doyduysa. Çok şükür şu an iyi inşallah o kadar sıkıntıya girmeyiz bi daha kıyamam onaDun herkeste baska bi durum varmis anlasilan geriye dogru okuyabildiysen :) bizde de yarim saatte bir cift meme saldirisi vardi 12 saat icinde 1 kez yarim saat 3 kezde 10ar dakika uyudu.Atakndiye dusundum ama o kadar cok kisiden duydum ki ilginc geldi birazda.
Canim o arada bile doymasa uyumaz inan.
Artik her zaman akmayabilir.Sık sık emmeleride yine sutu kendilerine gore ayarladiklari icinde olur.Bunlar sorun degil inan.Zamanla dolulugunu bile hissetmeyecez cuk cuk emecekler :)
Sen sünüştüğüne bakma yani :) 3 ay gibi de ozellikle cok olur bu durum
D3 icinde en azindan istediginden birini bulduguna sevindim :)
D vitamininde zeytinyağı var o işe yaramaz mı? Doktora danışmadan veremem de devam ederse götüreceğim. Günde 4 kere yapıyor ama 1-2 sefer ıkınarak yapıyor.Canim gecmis olsun.bizde bugün doktora gittik.günde 1 kere kaka yaptigini ıkındigini söyledim.günde 3 4 cay kasigi zeytinyagi ver dedi.sende dene istersen.
20 gün ilaçsız gaz damlasız vs geldik şükür ama yavaş yavaş desteklere başlayacağız sanırım.Bazilari usutmeden der ama sık emiyorsa sut daha hazmedilmeden tekrar emdiginde de olabilir.
Cok normal buyudukce sikintilar basliyor canim ama yine de doktordan dinlemek belki iyi gelecektir sana da damla vs oneriside olur belki
Ben süt ayran yoğurt yiyip icmiyordum gaz yapar diye.bi bakayim bende nete.Inek sütü olan ürünlere alerjisi olduğunu gösteriyormuş.Benimkinde de sivilceler çıktı doktora sordum bugün ama doktor sorumu cevaplamadı arada kaynadı:)
Tamam canim.serum fizyolojik de aldik.bugün 2 kere cektik.Giriste alamadigin,gordugun dolu burnu bosaltabilirsin.Yumusak sumukse cek yumusak degilse serum fizyolojik kullanmalisin.
Yani cok geriye gitme canim azcik bile soksan alir kucucuk burunlari
Ins hasta olmaz kimsenin bebegi.eminimki çok zordur.ben hasta olacaklarini düsunmedim.ins lazim gelmez.Canim geniz dedigin yer cok gerisi ya onu alan buyukler icin kullanilan urunler sadece :))))
Otribebenin cok yararini gorursun oyle gordugun kabuk tarzi olanlari degil burnu dolu oldugunda bosaltabildiginde sukredersin ki Allah gecinden versin ama daha hasta olacaklar ve hinkirmadiklarindan akanlari almak icin bile lazim olacak zaman zaman.
Canim biz dün gece 2 damla verdik.doktora da dedik verdigimizi.2 damla yetmez.gün icinde ara ara verceksiniz.yani toplamda 3 4 cay kasigi dedi.Gunde 3-4 cay kasigi cok fazla canim.
Damlalik alip oyle 2-3 damla seklinde dusun derim yapacaksan.En azindan dokunursa takip edebilir fazla vermemis olursun
Sokmadan nasıl çekeceksiniz canım sonuna kadar değil zaten ucunu sokacaksınız videoları vardır bakıp uygulayabilirsini
Bu arada 40’ı çıkıp doktora giden arkadaşlar korunma yöntemi ne önerdi doktorunuz? Ben şimdiden düşünmeye başladım anca karar veririm doktorum spiral istersen kontrolde bakarız demişti ama emin değilim.
Benimkide sordu.Hap önerdi.Ama ben ilac özürlüyüm zaten unuturum biliyorum.
Deri alti implanti sordum kanamalari cok dengesizlestirebiliyor ara kanamalar olur dedi.1 aylik ve 3 aylik igneyide sordum onlarda yapar ama daha az dedi.Ilaci onerdi aslinda ama muallaktayim.Asagidan bi islem gormek istemiyorum suan onu cok iyi biliyorumda :)
Bide hep guldum millete kazayla bebe mi olur fln diye :) hani akli basinda insanlariz nasi oldugunuda biliyoruz fln :)))))
Korkuyorumda buyuk mu konustum diye
Amin.Geniz için günde bir damla çörek otu Yağı içirmek iyi geliyormuş ben denicem
Bilmiyoeumki olabilir bana öyle dedi doktorumuz bende hatırlamıyorum o gün ne yediğimi birdaha olursa dikkat edicem bendeAyy nasıl bulucam neyin dokunduğunu :/ İnşallah devam etmez sorarım doktora o zaman. Kıvrandı bugün kakasını yapana kadar ondan mıydı acaba.
Yeşil kaka nnormal mi bilemiyorum ama bizim hep sarıydı arafa yeşil olunca normal bir durum olmadığını düşündüm ben doktorumuzda öyle söyledi ztn hatta besinlerden konuşurken kemdisi söyledi kakası yeşil sümüksü olur yada kan olur kakada diye ..sizin hep yeşilmiydi hiç saerı olmadımı?bizimki hemen hemen hep yesil kaka yapiuor.bazen sari yapiyor.doktora goturmeli miyim ki.simdi siz boyle deyince
mesela gunluk 6 kaka yapiyorsa bunun 5i yesil oluyo biri sari oluyo.ben de o yuzden o normal diye dusunmustum.ama internette de yesil kakanin bicok sebebi olabilir yaziyodu.yediklerimle ilgisi olabilir yani.o zaman sormak gerek doktora.6 haftalik oldu simdi.Yeşil kaka nnormal mi bilemiyorum ama bizim hep sarıydı arafa yeşil olunca normal bir durum olmadığını düşündüm ben doktorumuzda öyle söyledi ztn hatta besinlerden konuşurken kemdisi söyledi kakası yeşil sümüksü olur yada kan olur kakada diye ..sizin hep yeşilmiydi hiç saerı olmadımı?
Sağol canım alnında ve kaşlarında sarımsı renkte döküntüleri vardı mustela krem önerdi doktor zaten bu döküntü kanlı yada mukuslu kaka laktoz intoleransının bulgularındanmıl canımGeçmiş olsun yüzünde ya da vücudunda kırmızı sivilceler var mı ?
Bende başka bir doktora daha gitmeyi düşünüyorum canım çünkü bana sadece diyet önerdi relaktaz Damla’yı biliyorum ama onu vermedi bize bide uzamış sarılığımız devam ediyorBenim bebeğimde de şüphelenilmişti laktoz intoleransından kaka tahlilinde gaita değerine bakılıyor bizde negatifti yani toktu laktoz intoleransı çocuk gastroenteroloji uzmanına gitmiştik bir kere diyeti süt alerjisi var ise bebekte anneye diyet öneriyor doktor bizim doktorumuz kakada kan en büyük belirti demişti laktoz intoleransında bebeğin bağırsağındaki sütteki laktoz parçalayan enzimler az ya da yoksa meydana geliyor ve bir damla ile(relaktaz gibi) geçiyor bence başka bir doktora daha gitseniz iyi olur
Amin canım sağol inşallah iyi olurGecmis olsun. Allah sifa versin bebeginize.
Sağol canım mercimek kuru fasulye gaz yapan yiyecekler zaten bebeğimde gazlı kolik Bebek ama kayınvalidem anlamıyor bişey olmaz ye diyor benimle yarışıyor resmen kimyon ver Rezene içir anason içir biz süt içirirdik emziğini bala batır tutsun daha neler neler beni mahvettiGeçmiş olsun. Bu arada Mercimek çorba yasak dedi diyetisyen bana..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?