2018 Ekim Anneleri

Kizlar bugün otribebe burun aspiratörü aldik.giriste yani görünen kirler icin mi kullanılıyor yoksa genizdekileri mi aliyor.
Aspiratörün ucu tam olarak nereye kadar girecek.kullanan var mi?

Giriste alamadigin,gordugun dolu burnu bosaltabilirsin.Yumusak sumukse cek yumusak degilse serum fizyolojik kullanmalisin.
Yani cok geriye gitme canim azcik bile soksan alir kucucuk burunlari

bizimki hemen hemen hep yesil kaka yapiuor.bazen sari yapiyor.doktora goturmeli miyim ki.simdi siz boyle deyince

Canim geniz dedigin yer cok gerisi ya onu alan buyukler icin kullanilan urunler sadece :))))
Otribebenin cok yararini gorursun oyle gordugun kabuk tarzi olanlari degil burnu dolu oldugunda bosaltabildiginde sukredersin ki Allah gecinden versin ama daha hasta olacaklar ve hinkirmadiklarindan akanlari almak icin bile lazim olacak zaman zaman.

Canim gecmis olsun.bizde bugün doktora gittik.günde 1 kere kaka yaptigini ıkındigini söyledim.günde 3 4 cay kasigi zeytinyagi ver dedi.sende dene istersen.

Gunde 3-4 cay kasigi cok fazla canim.
Damlalik alip oyle 2-3 damla seklinde dusun derim yapacaksan.En azindan dokunursa takip edebilir fazla vermemis olursun

O zaman çok sevindim canim.demekki biz kullanmayi bilmiyoruz.esim aspiratörün ucunu burnunun icine sokma diyor.
Genizdekileri nasil alacaz bilmiyorum.zarar veririm diye korkuyorum.
Sokmadan nasıl çekeceksiniz canım sonuna kadar değil zaten ucunu sokacaksınız videoları vardır bakıp uygulayabilirsinix

Weego Allstar almıştım ama bir sürü markanın aynı tarz çantası var bu tarz bi çanta çok kullanışlı olucaktır bize bence.
Bu pamuklardan bende aldım ama hiç kullanmadım henüz gerek olmadı ıslak mendilden memnunum.

Nazarada gelmiş olabilirsin, bol bol dua et, nazar duaları oku. Yemene içmene dikkat et demicem eminim dikkat ediyorsundur. Bir de olumsuz düşünme hiç, inşallah artar sütün kızına yeter.
Akşam yatmadan okuyup yatıyorum hep gün içinde de aklıma geldikçe okuyorum anlamadım bende. Bi daha olmadı inşallah yaşamayız tekrar.
Öyleymiş ya anlamadıö bende bizde değil de günde bi sıkıntı vardı demekki. Doymazsa uyumaz dimi içimi rahatlatır bi şekilde doyduysa. Çok şükür şu an iyi inşallah o kadar sıkıntıya girmeyiz bi daha kıyamam ona

Eskisi gibi sertleşmiyor süt var ama yumuşakta aynı zamanda. Düzene girdiği için mi?

Canim gecmis olsun.bizde bugün doktora gittik.günde 1 kere kaka yaptigini ıkındigini söyledim.günde 3 4 cay kasigi zeytinyagi ver dedi.sende dene istersen.
D vitamininde zeytinyağı var o işe yaramaz mı? Doktora danışmadan veremem de devam ederse götüreceğim. Günde 4 kere yapıyor ama 1-2 sefer ıkınarak yapıyor.
Bazilari usutmeden der ama sık emiyorsa sut daha hazmedilmeden tekrar emdiginde de olabilir.
Cok normal buyudukce sikintilar basliyor canim ama yine de doktordan dinlemek belki iyi gelecektir sana da damla vs oneriside olur belki
20 gün ilaçsız gaz damlasız vs geldik şükür ama yavaş yavaş desteklere başlayacağız sanırım.

Bi daha oluraa fotoğrafını çekip gösteririm doktora. Bizimki çok sık emiyor saat başı bazen yarım saatte bir 10 dk emip bırakıyor. Ondan mı acaba dedim bende. Üşüdüğünü sanmıyorum ev sıcak bayağı da iyi giydiriyoruz. Yediklerimden de olabilirmiş ama ne dokundu nasıl bulucam bilmiyorum

Bu arada 40’ı çıkıp doktora giden arkadaşlar korunma yöntemi ne önerdi doktorunuz? Ben şimdiden düşünmeye başladım anca karar veririm doktorum spiral istersen kontrolde bakarız demişti ama emin değilim.

Inek sütü olan ürünlere alerjisi olduğunu gösteriyormuş.Benimkinde de sivilceler çıktı doktora sordum bugün ama doktor sorumu cevaplamadı arada kaynadı:)
Ben süt ayran yoğurt yiyip icmiyordum gaz yapar diye.bi bakayim bende nete.
Giriste alamadigin,gordugun dolu burnu bosaltabilirsin.Yumusak sumukse cek yumusak degilse serum fizyolojik kullanmalisin.
Yani cok geriye gitme canim azcik bile soksan alir kucucuk burunlari
Tamam canim.serum fizyolojik de aldik.bugün 2 kere cektik.
Ins hasta olmaz kimsenin bebegi.eminimki çok zordur.ben hasta olacaklarini düsunmedim.ins lazim gelmez.
Gunde 3-4 cay kasigi cok fazla canim.
Damlalik alip oyle 2-3 damla seklinde dusun derim yapacaksan.En azindan dokunursa takip edebilir fazla vermemis olursun
Canim biz dün gece 2 damla verdik.doktora da dedik verdigimizi.2 damla yetmez.gün icinde ara ara verceksiniz.yani toplamda 3 4 cay kasigi dedi.

Sokmadan nasıl çekeceksiniz canım sonuna kadar değil zaten ucunu sokacaksınız videoları vardır bakıp uygulayabilirsini

Videoda ayrintili degildi ondan buraya sordum canim.insan korkuyor çok cekerim de zarar veririm diye.

Benimkide sordu.Hap önerdi.Ama ben ilac özürlüyüm zaten unuturum biliyorum.
Deri alti implanti sordum kanamalari cok dengesizlestirebiliyor ara kanamalar olur dedi.1 aylik ve 3 aylik igneyide sordum onlarda yapar ama daha az dedi.Ilaci onerdi aslinda ama muallaktayim.Asagidan bi islem gormek istemiyorum suan onu cok iyi biliyorumda :)
Bide hep guldum millete kazayla bebe mi olur fln diye :) hani akli basinda insanlariz nasi oldugunuda biliyoruz fln :)))))
Korkuyorumda buyuk mu konustum diye

Canim hap emzirme döneminde kullanılıyor mu ben emzirince dogum kontrol hapı kullanilmaz saniyordum

bizimki hemen hemen hep yesil kaka yapiuor.bazen sari yapiyor.doktora goturmeli miyim ki.simdi siz boyle deyince
Yeşil kaka nnormal mi bilemiyorum ama bizim hep sarıydı arafa yeşil olunca normal bir durum olmadığını düşündüm ben doktorumuzda öyle söyledi ztn hatta besinlerden konuşurken kemdisi söyledi kakası yeşil sümüksü olur yada kan olur kakada diye ..sizin hep yeşilmiydi hiç saerı olmadımı?

Gaz içinde doktorumuz şunları önerdi ilaçsız geçirmek için belki faydası olur sizlerede..ılık bir bez( ıslak değil ama)karnında gezdirebilisn dedi..rezene 2 çay kaşığı verebilirsin dedi ..süpürge ve saç kurutma mak.açabilirsin dedi

mesela gunluk 6 kaka yapiyorsa bunun 5i yesil oluyo biri sari oluyo.ben de o yuzden o normal diye dusunmustum.ama internette de yesil kakanin bicok sebebi olabilir yaziyodu.yediklerimle ilgisi olabilir yani.o zaman sormak gerek doktora.6 haftalik oldu simdi.

Bende başka bir doktora daha gitmeyi düşünüyorum canım çünkü bana sadece diyet önerdi relaktaz Damla’yı biliyorum ama onu vermedi bize bide uzamış sarılığımız devam ediyor

Geçmiş olsun. Bu arada Mercimek çorba yasak dedi diyetisyen bana..
Sağol canım mercimek kuru fasulye gaz yapan yiyecekler zaten bebeğimde gazlı kolik Bebek ama kayınvalidem anlamıyor bişey olmaz ye diyor benimle yarışıyor resmen kimyon ver Rezene içir anason içir biz süt içirirdik emziğini bala batır tutsun daha neler neler beni mahvetti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…