2018 Ekim Anneleri

bosa almadin, ulasamayacagin kirler olacak. ayrıca eczaneden degil internetten al. daha ucuz oluyor nette

kirmadan dinleyin, yine kendi bildiginizi yapın :))

benimkinde de var sivilce gibi. Doktor normal dedi.
Bizimki ilk günlerde cikmisti.bi türlü gecmedi.bu arada yenileri cikiyor.insan bisey duyunca acaba diyor.normla olduguna sevindim canim.
bosa almadin, ulasamayacagin kirler olacak. ayrıca eczaneden degil internetten al. daha ucuz oluyor nette
Esim de eczaneden aldigina pisman oldu zaten.cok firsatcilar cok.
Ins kimse kullanmak zorunda kalmaz canim.Rabbim hepimizin bebeklerini korusun.
3-4 cay kasigi cok fazla bence
Valla doktor öyle söyledi.gelince 1 cay kasigi verdik.birazdan da 1 cay kasigi veririm.
Benim bebegim günde 1 kere kaka yapiyordu.onda da çok zorlaniyor.çok ıkınıyor.doktora soyledim heralde ondan 3 4 kasik dedi.

Canim hap emzirme döneminde kullanılıyor mu ben emzirince dogum kontrol hapı kullanilmaz saniyordum

Sadece progesteron icerenler kullanilabiliyor.Östrojen olanlar onerilmiyor.
Ignelerde mesela 3 aylik olan sadece progesteronmus.Aylik ignelerde ise östrojen oldugundan sutu azaltma etkisi olabilirmis.
Dogumdan 6 hafta sonra baslanabilirmis

Ben hamile kalmadan önce hap kullanıyordum yan etkileri çok oldu bende birde dediğin gibi unutma ihtimali var hele bebişle ben kesin unuturum. Spiral adeti uzatıyor diyr istemiyorum bide içimde bişey kalması fikri biraz rahatsız ediyor. İğne en rahatı gibi ama bakalım.

Emzirirken dışarıdan müdahale ile korunmakta acaba dedirtiyor hap, iğne kimyasal ve hormon içeren şeylet sonuçta. Bilemedim ya :/

Arkadaslar biraz arastirdim: rota asisini 2. aydan itibaren yaptırabilirmişiz, toplam 2 dozmuş.. ikisi arasında 4 hafta ara olmaliymis. Eczaneden alip aile hekimliğinde olunabiliyormuş. 200 civariymis fiyati..dozlar ya 2.-4 ya da 3-5. aylarda oluyormus, doktorlara danışmak gerek yine de..

Doktor kontrolunuz olmadi mi?Belli sorular sormustur,takip ediyor mu vs diye?
Yani kesinlikle hic aglamiyorsa ilginc canim.Ya biraz bekle acikinca bi aransin ne yapacak diye.
ıhh mıhh diye mırıldanıyor daha çok ağladığı çok nadir oluyor 1 ay kontrolümüz oldu o zaman doktora sordum göz teması kurmuyor sanki diye daha zamanı var demişti sizinki kuruyor mu internetten de araştırdım 2 Aydan sonra kurmaya başlıyorlar yazıyor bilemedim

Bizim doktorumuz 3 ve 5 aylıkken yaptırmamızı önerdi 2 aylıkken verem karma ve zatürre alışı olduğundan bir de o aşı olmasın ağır gelmesin diye 3. Ayda aşı YÖK çünkü cnm

Bebek ön sütle sürekli beslendiği zamanda kakasının rengi yeşil olabiliyormuş cnm

Merhaba kızlar.. Bolca emzik konuşulmuş ama emzik de biberon gibi bebeklerin memeyi bırakmasına sebep oluyormuş bilginiz olsun..

Cok guzel uyudu dedim nazar degdirdim. 1den 10 bucuga kadar oturdu bebek. Arada bi kere yarim saat uyudu. Uyuyunca ne yapacagimi sasirdim. Ben de uyusam mi bir is mi yapsam eglenceli bir sey mi yapsam bilemedim. Stresten butun gun bir seyler yedim.

Ben dış gebelik gecirdikten sonra 2 ay kullandim kist sebebiyle.Yan etkisi olmadı hic.Ama ilacla hic aram yok zaten tiksiniyorum yutarken hic sevmiyorum.
Evet bide alttan mudahaleye hic acik degilim smear nasil verecem onu dusunuyorum.Korkumu atlatamadim.

Dedigin gb hepsinin azda olsa etkileri var.

Canim benim bebegim de oyleydi. 40 gunden sonra daha zor uyumaya ve daha cok aglamaya basladi. Yine de cok fena sayilmaz

Evet canim.
6.aydan once yapilmis olmasi gerekiyor.
Ilk kizimda da yaptirmistik.
Sadece onda 2.ayda yaptirmistim mesela bu kez 3.ayda yaptirmayi dusunuyorum.
2.ay aşılarıyla birlikte daha da zorlamisti sanki.

Yani canim tedirgin edip kafani kesinlikle karistirmak istemem ama 21 Eylul dogumlu benim ki 1 hafta sonra 2 aylik olacak.
Göz takibi ilk ay kontrolunde de doktorla konustugumuz bir konuydu ve takip ediyordu.
Artik donencesini,ablasini,bizleri,onunla konusanlari takip ediyor daha net.Ve tepki veriyor heyecanlaniyor,guluyor.

Gelisimleri farkli olabilir mi bu aylarda bilmiyorum.Yani mesela her cocuk ayni degil sonucya ayni ayda yurumez,konusmaz örneğin.

Cok guzel uyudu dedim nazar degdirdim. 1den 10 bucuga kadar oturdu bebek. Arada bi kere yarim saat uyudu. Uyuyunca ne yapacagimi sasirdim. Ben de uyusam mi bir is mi yapsam eglenceli bir sey mi yapsam bilemedim. Stresten butun gun bir seyler yedim.

Bu zamanlarda uyumaya vakit ayir canim.
Zamanla islerini yoluna koyarsin.Uyku vakitleri oturdukca daha iyi bolersin isleri.
Hatta sonralarda hicbisy yapmayip sessizce oturmak isteyebilirsin sadece,cok dinlendirir :)
Hersey cok yeni ne zaman uyanacaklari bile belli degil o yuzden sonra isimde kaldi stresine girme.Bebisinle uyu bol bol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…