Benxede bir sor istersenmesela gunluk 6 kaka yapiyorsa bunun 5i yesil oluyo biri sari oluyo.ben de o yuzden o normal diye dusunmustum.ama internette de yesil kakanin bicok sebebi olabilir yaziyodu.yediklerimle ilgisi olabilir yani.o zaman sormak gerek doktora.6 haftalik oldu simdi.
benimkinde de var sivilce gibi. Doktor normal dedi.canim bziim bebebkte 35 gunluk.ama yuznude hala sivilceler cikiyor.neden sordun.
Biseyi mi oluyor?
bosa almadin, ulasamayacagin kirler olacak. ayrıca eczaneden degil internetten al. daha ucuz oluyor netteBen daha önce pecetenin ucundan minik bi parca kopartip elimle büküyordum.burnun icindeki görünen kirleri aliyordum.
Bilseydim görünen kirleri aliyor bosa almazdim.bos yere 60 tl verdim.ben genizdeki kirleri de alir rahatlar diyordum.böyle rahatlamiyor.ağzi acik uyuyor.
kirmadan dinleyin, yine kendi bildiginizi yapın :))Sağol canım mercimek kuru fasulye gaz yapan yiyecekler zaten bebeğimde gazlı kolik Bebek ama kayınvalidem anlamıyor bişey olmaz ye diyor benimle yarışıyor resmen kimyon ver Rezene içir anason içir biz süt içirirdik emziğini bala batır tutsun daha neler neler beni mahvetti
3-4 cay kasigi cok fazla benceCanim gecmis olsun.bizde bugün doktora gittik.günde 1 kere kaka yaptigini ıkındigini söyledim.günde 3 4 cay kasigi zeytinyagi ver dedi.sende dene istersen.
Bizimki ilk günlerde cikmisti.bi türlü gecmedi.bu arada yenileri cikiyor.insan bisey duyunca acaba diyor.normla olduguna sevindim canim.benimkinde de var sivilce gibi. Doktor normal dedi.
Esim de eczaneden aldigina pisman oldu zaten.cok firsatcilar cok.bosa almadin, ulasamayacagin kirler olacak. ayrıca eczaneden degil internetten al. daha ucuz oluyor nette
Valla doktor öyle söyledi.gelince 1 cay kasigi verdik.birazdan da 1 cay kasigi veririm.3-4 cay kasigi cok fazla bence
Canim hap emzirme döneminde kullanılıyor mu ben emzirince dogum kontrol hapı kullanilmaz saniyordum
Ben hamile kalmadan önce hap kullanıyordum yan etkileri çok oldu bende birde dediğin gibi unutma ihtimali var hele bebişle ben kesin unuturum. Spiral adeti uzatıyor diyr istemiyorum bide içimde bişey kalması fikri biraz rahatsız ediyor. İğne en rahatı gibi ama bakalım.Benimkide sordu.Hap önerdi.Ama ben ilac özürlüyüm zaten unuturum biliyorum.
Deri alti implanti sordum kanamalari cok dengesizlestirebiliyor ara kanamalar olur dedi.1 aylik ve 3 aylik igneyide sordum onlarda yapar ama daha az dedi.Ilaci onerdi aslinda ama muallaktayim.Asagidan bi islem gormek istemiyorum suan onu cok iyi biliyorumda :)
Bide hep guldum millete kazayla bebe mi olur fln diye :) hani akli basinda insanlariz nasi oldugunuda biliyoruz fln :)))))
Korkuyorumda buyuk mu konustum diye
ıhh mıhh diye mırıldanıyor daha çok ağladığı çok nadir oluyor 1 ay kontrolümüz oldu o zaman doktora sordum göz teması kurmuyor sanki diye daha zamanı var demişti sizinki kuruyor mu internetten de araştırdım 2 Aydan sonra kurmaya başlıyorlar yazıyor bilemedimDoktor kontrolunuz olmadi mi?Belli sorular sormustur,takip ediyor mu vs diye?
Yani kesinlikle hic aglamiyorsa ilginc canim.Ya biraz bekle acikinca bi aransin ne yapacak diye.
Bizim doktorumuz 3 ve 5 aylıkken yaptırmamızı önerdi 2 aylıkken verem karma ve zatürre alışı olduğundan bir de o aşı olmasın ağır gelmesin diye 3. Ayda aşı YÖK çünkü cnmArkadaslar biraz arastirdim: rota asisini 2. aydan itibaren yaptırabilirmişiz, toplam 2 dozmuş.. ikisi arasında 4 hafta ara olmaliymis. Eczaneden alip aile hekimliğinde olunabiliyormuş. 200 civariymis fiyati..dozlar ya 2.-4 ya da 3-5. aylarda oluyormus, doktorlara danışmak gerek yine de..
Bebek ön sütle sürekli beslendiği zamanda kakasının rengi yeşil olabiliyormuş cnmD vitamininde zeytinyağı var o işe yaramaz mı? Doktora danışmadan veremem de devam ederse götüreceğim. Günde 4 kere yapıyor ama 1-2 sefer ıkınarak yapıyor.
20 gün ilaçsız gaz damlasız vs geldik şükür ama yavaş yavaş desteklere başlayacağız sanırım.
Bi daha oluraa fotoğrafını çekip gösteririm doktora. Bizimki çok sık emiyor saat başı bazen yarım saatte bir 10 dk emip bırakıyor. Ondan mı acaba dedim bende. Üşüdüğünü sanmıyorum ev sıcak bayağı da iyi giydiriyoruz. Yediklerimden de olabilirmiş ama ne dokundu nasıl bulucam bilmiyorum
Canim zaten 90 likla doyuyor ben fazla yuklenmemek icin 60 veriyorum doymuyot46 günlükse senden 30cc sut geliyorsa haydi 50 gelsin bebek en az 60 cc mama yer. Uyudu hemen uyandiysa actir tekrar 30 cc yap ver. Zaten mama uzerinde yazıyor haftalara gore olcekler
Ben hamile kalmadan önce hap kullanıyordum yan etkileri çok oldu bende birde dediğin gibi unutma ihtimali var hele bebişle ben kesin unuturum. Spiral adeti uzatıyor diyr istemiyorum bide içimde bişey kalması fikri biraz rahatsız ediyor. İğne en rahatı gibi ama bakalım.
Emzirirken dışarıdan müdahale ile korunmakta acaba dedirtiyor hap, iğne kimyasal ve hormon içeren şeylet sonuçta. Bilemedim ya :/
Canim benim bebegim de oyleydi. 40 gunden sonra daha zor uyumaya ve daha cok aglamaya basladi. Yine de cok fena sayilmazMerhaba arkadaşlar benim bebeğim 37 günlük size sorularım olacaktı daha önce hiç bebek büyütmediğini için belki komik gelebilir ama çok endişeleniyorum bebeğim sürekli uyuyor günün 20 saatini uyuyarak geçiriyor neredeyse normal mi acaba uyanık olduğunda aç değilse gazı yoksa koyduğum yerde etrafı izliyor hiç tepki vermiyor ağlamıyor normal mi bu da emzirdiğim zamanda 5 dk emiyor sonra uyuyor hemen ve onunla göz göze gelmek istediğimde gözlerini kaçırıyor sanki ilk bebeğim olduğu ve yalnız büyüttüğümüz için normal mi bu durumlar bilmiyorum kilo alımı iyi ama doymazsa ağlar diye düşünüyorum
Arkadaslar biraz arastirdim: rota asisini 2. aydan itibaren yaptırabilirmişiz, toplam 2 dozmuş.. ikisi arasında 4 hafta ara olmaliymis. Eczaneden alip aile hekimliğinde olunabiliyormuş. 200 civariymis fiyati..dozlar ya 2.-4 ya da 3-5. aylarda oluyormus, doktorlara danışmak gerek yine de..
ıhh mıhh diye mırıldanıyor daha çok ağladığı çok nadir oluyor 1 ay kontrolümüz oldu o zaman doktora sordum göz teması kurmuyor sanki diye daha zamanı var demişti sizinki kuruyor mu internetten de araştırdım 2 Aydan sonra kurmaya başlıyorlar yazıyor bilemedim
Cok guzel uyudu dedim nazar degdirdim. 1den 10 bucuga kadar oturdu bebek. Arada bi kere yarim saat uyudu. Uyuyunca ne yapacagimi sasirdim. Ben de uyusam mi bir is mi yapsam eglenceli bir sey mi yapsam bilemedim. Stresten butun gun bir seyler yedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?