Doktıra da sorarım da doktorlar ilaç Dişi hiçbirşeyi onaylamazİlk kez duydum valla canim deneyince sonucunu paylasirmisin bizimle doktorlar ne der acaba bilmediğimiz bir etkisi olabilir mi acaba
Döküntüyü bilmem de benimkinin çenesinde kırmızı sivilceler oluştu.Bugün bir kadın kendi bebeğinde de oldupunu ve bunun inek Sütü alerjisinden kaynaklandığını söylediSağol canım alnında ve kaşlarında sarımsı renkte döküntüleri vardı mustela krem önerdi doktor zaten bu döküntü kanlı yada mukuslu kaka laktoz intoleransının bulgularındanmıl canım
Evet canım doğumdan sonra gittim sıkıntı yoktu 3 ay sonra gel tekrar demişti ben bi görüneyim o zaman sağol canımGittin mi dogumdan sonra hic?
Beni haftasina ve 40 sonrasinada cagirmisti.
Bence git doktoruna
Ben de çok çektim. Emzirirken kanardı. Bebeğim emmek istemiyordu kan tadından. Ama kremler yağlar hiç bişey iyi gelmedi kapağı son çare aldımCanım çok pahalı o kadar bütce ayıramam ona,
Makinayla sagma kararı aldım dün öğleden sonra itibariyle sagıp veriyorum sag gögsümdeki sütü,
Makinada kanatıyor ama böyle daha hızlı iyileşir gibime geldi,
3-4 gün olmadı 1 hafta sağacağım
Sagma işleminden sonra lansinoh ve garmastan sürüyorum suan için elimde bunlar var,
Sarı kantaron yagı yada zeytin yağıda kullanabilirim
Bugün bi cildiyeciyede gideceğim
Onunda görüşünü alacağım
Allah herkesin yardımcısı olsun
O kadar beter bişeymiş ki bu yara...
Cok sukur iyiyiz:) malum yazmaya firsat bulamiyorun. Bide buyuk kizim tel tablet pc elimde ne gorse durdurmadigi icin bende yaninda kullanmyrm hic. Anca o uyursa ve minik Zeynep durursa.. siz nasilsiniz? Buyuk kizin alisti mi?
Zorladim daha demin cok fena kustu ya... bende dedgn gibi yapyrm ama benm kiz oguruyo kuscak diye zorlamodum cok.. ama pes etmem ben illaki alcak o memeyiEmzik üzerine düşüyoruz artık biz.Kardeşimin önerisi üzerine kucağımdayken emziği Ağzına koyup göğsüme dayayarak sallıyorum uyutuyorum bebeğimi emzik göğsümde sıkışmış oluyo ve atamıyo ağzından böylece..kısa sürede uykuya dalıyo bu şekilde böyle böyle öğrenecek inş tutmayı zateb sadexe uyku için kullanıcam
ayni durum bende var, dr burnu tıkalı ondan istemiyor, geriye gidiyor, dedi...Kızlar bebeğim emmiyor memeyi bugün sabahtan beri aç sadece iki sefer süt sağıp verdim 50 ml onun dışında hiç emmedi memeye gelince çığlık çığlığa ağlıyor memeyi ittiriyor başını çeviriyor kafasını geriye atıyor zorlayınca sadece 1 dakika en fazla 2 dakika emiyor gözlerini kapatıyor
Evet haklisin canimDoktıra da sorarım da doktorlar ilaç Dişi hiçbirşeyi onaylamaz
Bende mamajoo nun sagma aleti vardıBen de çok çektim. Emzirirken kanardı. Bebeğim emmek istemiyordu kan tadından. Ama kremler yağlar hiç bişey iyi gelmedi kapağı son çare aldım
Ben lansinoh un manuel pompasini kullaniyorum, memnunum canim.Arkadaşlar Mastit olmuşum.Süt sağma makinem bi 8 yıllık olduğu içim lansinoh almayı düşünüyorum da ikili ya da teklinin çok bir farkı var mı?Kullanan varsa ayrıca yorumlarına talibim
Elektrikli alacağım ben ilerde okula başlayınca da zamandan kar edeyim diye ama ikili mi tekli mi karar veremedimBen lansinoh un manuel pompasini kullaniyorum, memnunum canim.
40 gün daha sürer cnm. pembe kırmızı normal bunlar.Gri falan olmasın demişti dr umKızlar doğum yapalı 1 ay oldu tam. Hala kanamam devam ediyor kırmızı şekilde. Benim gibi olan var mı. Önce açık pembeye dönmüştü sonra tekrar kırmızıya döndü. Her gün 1 ped kirletwcek kadar geliyor. Kötü bir şey yoktur dimi
Bana hastanede 3 saatte bir demislerdi. Sarilik olunca 2 saate dustu. Sarilik gecince de uyuyorsa uyandirmiyorum artik. Zaten zor uyuyor. Dun butun gun uyanikti. Gece 5 saat uyudu. Hic ellemedim. Bi de benimki uyanikken surekli meme ve biberonda. Agzi hic bos durmuyor.Kizlar hani bize hastanede dediler ya 2 aylik olana kadar 2 saatte bir emzireceksin diye.2 ay bitince beslenme düzeni nasil olacak.3 saate bire mi cikacak.yoksa bebek aglayinca mi emzirecez?
Gecmis olsun.Arkadaşlar Mastit olmuşum.Süt sağma makinem bi 8 yıllık olduğu içim lansinoh almayı düşünüyorum da ikili ya da teklinin çok bir farkı var mı?Kullanan varsa ayrıca yorumlarına talibim
Kızlar bebeğim emmiyor memeyi bugün sabahtan beri aç sadece iki sefer süt sağıp verdim 50 ml onun dışında hiç emmedi memeye gelince çığlık çığlığa ağlıyor memeyi ittiriyor başını çeviriyor kafasını geriye atıyor zorlayınca sadece 1 dakika en fazla 2 dakika emiyor gözlerini kapatıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?