- 17 Nisan 2015
- 948
- 990
- 53
Cok sukur iyiyiz:) malum yazmaya firsat bulamiyorun. Bide buyuk kizim tel tablet pc elimde ne gorse durdurmadigi icin bende yaninda kullanmyrm hic. Anca o uyursa ve minik Zeynep durursa.. siz nasilsiniz? Buyuk kizin alisti mi?
Ya ben garip olcak belki ama smdi anne oldum hissedyrm. Ilknde acemilikten heralde anlamdm. Smdi ilk kizim arkadasim herseym ama ikincisi cocugum sanki:)))))
Daha anne gibi dusunuyrm. Sevgim cok daha fazla artti ikisine birden. Ki ilknde dogar dogmas kucagma verdklernde tamam alin kayiyo demistim. Smdikinde dogar dogmaz kucagima bi verdiler uzun sure ayrilmadm valla) daha bilincli daha tecrubeli. Oysa dogumdan 1 saat oncesinde esime ilkin yeri baska heyecani baska diyodum ki. 1-2 saat icinde yuttum hepsini.. yerleri gerckten ayri sevgileri ayni olsada. Ilki sonu ortancasi yokmus bu isin.. ayyyy yazinca bidaha dogurasim geldiii )))
Ben lansinoh manuel kullanmistim.Hatta 2si mastit olmak uzere 3 kez sorunlu zamanlarda onunla atlattim canim.Iyidir lansinoh.Arkadaşlar Mastit olmuşum.Süt sağma makinem bi 8 yıllık olduğu içim lansinoh almayı düşünüyorum da ikili ya da teklinin çok bir farkı var mı?Kullanan varsa ayrıca yorumlarına talibim
Kızlar doğum yapalı 1 ay oldu tam. Hala kanamam devam ediyor kırmızı şekilde. Benim gibi olan var mı. Önce açık pembeye dönmüştü sonra tekrar kırmızıya döndü. Her gün 1 ped kirletwcek kadar geliyor. Kötü bir şey yoktur dimi
kizlar ben normalde tahin helvasini agzima surmezdim.marketten aldim 500 grlik bi paket.3 gunde bitecek valla oyle bir istahla yiyorum ki.sizin istahiniz nasil.gunde 4 ana ogun aralarda da ekstra biseyler yiyorum
Merhaba arkafaslar cok uzun zamandir yazamiyorum. Herkes iyidir insallah. Bizm cunmartesi kırkımız cikiyor insallah. Gecen hafta asimizi da olduk. Kilo alimi iyi sukur. Buyuk oglumu alistirmaya calisiyoruz. Aslinda alisti ama operken çöküyor. surekli eldivenini cikariyordu bi ara. Parmaklarini sıkıuor falan. Yazık kuzuma. Anlatıyoruz ona daha çok vakşt ayirmaya calisiyoruz. Bebege bakarken ondan uardim falan da istiyorum ama olmadi. Sanirim boyle boyle alisacak. Bir de kanguru siparisi vermistim dun geldi. Daha denemedik. Alan kullanan var mi acaba? Benimkinin markasi mamadusbabyplojovic sanirim sen de vardi bu markadan. Memnun musun canjm
Cok haklisin her seyi anlatinca daraldigini ben de farkettim. Bakalim atlaticaz insallah. :)Cok memnunum :) Buyuk kizla rahat etmek icin aldim bende cift el kullanilabilir olunca rahatlik oluyor.Bu soguklarda da sicak kalir orda hem ve esimde takabilır diye.Esimde rahat etti.Baska kanguru deneyimim olmamisti karsilastirma yapamam belki ama cok kullanisli heryerden ayarlanabilir ve rahat,ic kumasida guzel.
Buyuk cocuga gelince şunu farkettim.Her firsatta anlatmaya calisip kardestende bahsetmemek lazim galiba.Bu da sıkabiliyor.
Kendi uzerimden ornek veriyorum ben elini yavas tutayimda acimasin fln diye
Benim kızım da çok sert seviyor canım dediğin gibi eldiven varsa çıkarıyordu battaniyrsini uyurken açıp ayaklarını oynamaya çalışıyordu şimdi daha iyi gibi ama benim ve babasının dışındakiler ilgilenince beni sevmiyorsun moduna giriyoe bolca ilgilenmeye çalışıyoruz şu noktada çok bir şey yapamıyoruz. Sürekli uykusundan da uyandırıyor gürültü yapıpMerhaba arkafaslar cok uzun zamandir yazamiyorum. Herkes iyidir insallah. Bizm cunmartesi kırkımız cikiyor insallah. Gecen hafta asimizi da olduk. Kilo alimi iyi sukur. Buyuk oglumu alistirmaya calisiyoruz. Aslinda alisti ama operken çöküyor. surekli eldivenini cikariyordu bi ara. Parmaklarini sıkıuor falan. Yazık kuzuma. Anlatıyoruz ona daha çok vakşt ayirmaya calisiyoruz. Bebege bakarken ondan uardim falan da istiyorum ama olmadi. Sanirim boyle boyle alisacak. Bir de kanguru siparisi vermistim dun geldi. Daha denemedik. Alan kullanan var mi acaba? Benimkinin markasi mamadusbabyplojovic sanirim sen de vardi bu markadan. Memnun musun canjm
Dün dışarı çıkarken giydiğim pantolon dardı ve 1 saat vakit geçirdim. Eve döndüğümden beri kesi yerim ilk günlerdeki gibi ağrıyor. Ne yapsam bilemedim..
Aynen aynen gurultu de oluyor. Ozellikle de" annecim biraz sessiz olalim uyanmasin" dedihimde :) Bir de kim bebeği kucağıma alırsa o kişinin tepesinde bitiyor hemen.Benim kızım da çok sert seviyor canım dediğin gibi eldiven varsa çıkarıyordu battaniyrsini uyurken açıp ayaklarını oynamaya çalışıyordu şimdi daha iyi gibi ama benim ve babasının dışındakiler ilgilenince beni sevmiyorsun moduna giriyoe bolca ilgilenmeye çalışıyoruz şu noktada çok bir şey yapamıyoruz. Sürekli uykusundan da uyandırıyor gürültü yapıp
Cok haklisin her seyi anlatinca daraldigini ben de farkettim. Bakalim atlaticaz insallah. :)
Kanguruyu instagramdaki kullanici yorum ve fotolarina guvenerek aldim. Yenidogan aparati denilen sey minik yastik gibi bi sey. Ben daha farkli saniyordum. Onu poposunun altina mi koyucaz , boynuna drstek olarak mi kullanicaz anlamadim. Bi de korkuyorum bebeise zarar verirsem diye. Daha denemedik. Bebegin rahat etti di mi canim?
Ben de sirf ikisiyle disari cikmak kolay olsun. Elim bos olsun diye aldim. :)
Anne sütündeki laktoza alerjisi olabilirBizim sapsarıydı hep bugün farkettim sarı ile karışık yeşilimsi böyle. Koyu değil rengi am yeşillik var yine de. 20 gün sonra çıkar mı ki laktoz alerjisi varsa? Birde anne sütüne de alerjisi olabiliyor mu mamada karşılaşılıyor diye biliyordum ben.
Takip edeyim o zaman devam ederse götürürüm doktora.
Ya sag ol valla canım. Dün çok bakma fırsatım olmadı. Sen deyince gördüm şimdi o cep yerini :) Ayaklarıno acmıyorruz zaten. Yukarıda toplu gibi duruyor. Gerçi satıcı whatsaptan bi iki video attı ama o aparatı konuşmamıştık. Çok sağ ol canımAtlatirsiniz alisirsiniz insallah,yas faktorleride onemli ilklerin.Benim ki 4bucuk yasinda.
Canim kangurunun ic kisminda cep gb yer var o yastik gb parcayi onun icine sok sabitlensin.3 aydan sonra cikaracaksin.Yenidogan parcasi evet diger kangurularda farkli bi parcadan olusuyor.
Bebek rahat ediyor canim.Uyanikken koymussamda uyuyor hatta.
Once beline tak kanguruyu,sonra bebisi al bacaklarini hafif rahatlat o ek parca poposunun altina gelsin yani onu desteklesin.Sonra kollari ve ensedeki kilidi takacaksin.
Önce baska bisyle dene istersen kangurunun mantigini cöz bebekle bi cirpida takmak daha kolay olur
Ben her istediğinde veriyorum. 3 saate geçmemeye çalışıyorum sadece o kadar. Gündüz neredeyse saat başı gece 2-3 saatte bir emiyor. Düzeni tmamen kızıma bıraktım.Kizlar hani bize hastanede dediler ya 2 aylik olana kadar 2 saatte bir emzireceksin diye.2 ay bitince beslenme düzeni nasil olacak.3 saate bire mi cikacak.yoksa bebek aglayinca mi emzirecez?
Ah o tahin helvası verdiğim kiloları geri alacağım onun yüzünden. Hepkizlar ben normalde tahin helvasini agzima surmezdim.marketten aldim 500 grlik bi paket.3 gunde bitecek valla oyle bir istahla yiyorum ki.sizin istahiniz nasil.gunde 4 ana ogun aralarda da ekstra biseyler yiyorum
İkili çok kullanılmıyor. Genelde tek tek sağım oluyor. Bazen ikililer tekliye göre daha uygun oluyor fiyat olarak. Hangisi uygunsa onu alın bence.Elektrikli alacağım ben ilerde okula başlayınca da zamandan kar edeyim diye ama ikili mi tekli mi karar veremedim
İnşallah daha masum bi sebeptendirAnne sütündeki laktoza alerjisi olabilir
Yüksek belli pantolondu ve bel kısmı dardı. Doktoruma ulaşamadım ama akşam için randevu aldım. Ağrılarda başa dönmek benim için tam bir talihsizlik..Oraya mi denk geliyordu yoksa sadece baski mi oldu?
Belki hem yorgunluk hem baski olmustur ama bence farkli hissediyorsan doktorunla bi gorus istersen.
Ayni benim bebis.emdiginden degil.uyuymayi seviyor memede.agzindan crkim yatırim diyorum gözünü aciyor.Bana hastanede 3 saatte bir demislerdi. Sarilik olunca 2 saate dustu. Sarilik gecince de uyuyorsa uyandirmiyorum artik. Zaten zor uyuyor. Dun butun gun uyanikti. Gece 5 saat uyudu. Hic ellemedim. Bi de benimki uyanikken surekli meme ve biberonda. Agzi hic bos durmuyor.
Seninkide benim düzenime benziyor canim.Ben her istediğinde veriyorum. 3 saate geçmemeye çalışıyorum sadece o kadar. Gündüz neredeyse saat başı gece 2-3 saatte bir emiyor. Düzeni tmamen kızıma bıraktım.
Ah o tahin helvası verdiğim kiloları geri alacağım onun yüzünden. Hepplojovic senin suçun tüm gruba bulaştırdın
Ya bende şimdi siteye bunun için girdim bi ara aldı ne güzel emziği 2 gün sadece o da zorla şimdi yine almıyor biberondaki sütü bile içmiyor sürekli memede durmak istiyor sonrada çok geldiği için kusuyor memeyi vermesem ağlıyor hangi emzikten alsam bilemedim aventin 2 liyi almıştım almıyor wee nin var bi de onu da almadı ne deneyim şimdi ben şimdi bile memede :))Zorladim daha demin cok fena kustu ya... bende dedgn gibi yapyrm ama benm kiz oguruyo kuscak diye zorlamodum cok.. ama pes etmem ben illaki alcak o memeyi)) buyuk kizim ne guzel hemen hastanede almsti.
Ayrica en guzelini yaparsin. Bende sadece uyku icin kullanyrm. Obur turlusu bana gore komik duruyo. Ne bilim parkta oynayan cocgun agzinda emzik sacma. Basimiza gelmesin ins diyem yine de :))) hem uyku alskanlignda da emzik diyince uyku gelir akla. Daha kolay olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?