2018 Ekim Anneleri

Merhaba arkafaslar cok uzun zamandir yazamiyorum. Herkes iyidir insallah. Bizm cunmartesi kırkımız cikiyor insallah. Gecen hafta asimizi da olduk. Kilo alimi iyi sukur. Buyuk oglumu alistirmaya calisiyoruz. Aslinda alisti ama operken çöküyor. surekli eldivenini cikariyordu bi ara. Parmaklarini sıkıuor falan. Yazık kuzuma. Anlatıyoruz ona daha çok vakşt ayirmaya calisiyoruz. Bebege bakarken ondan uardim falan da istiyorum ama olmadi. Sanirim boyle boyle alisacak. Bir de kanguru siparisi vermistim dun geldi. Daha denemedik. Alan kullanan var mi acaba? Benimkinin markasi mamadusbaby plojovic sanirim sen de vardi bu markadan. Memnun musun canjm

Dün dışarı çıkarken giydiğim pantolon dardı ve 1 saat vakit geçirdim. Eve döndüğümden beri kesi yerim ilk günlerdeki gibi ağrıyor. Ne yapsam bilemedim..

Eyvah eyvahh :)))))
Sevindim iyi olmaniza.

Bizde iyiyiz cok sukur.Alisti sayilir yani seviyor :) sadece o bisy istemisken emziriyor oluyorsam cok bozuluyor :)))) iste bende alisiyorum size benim icinde yeni bunlar zamanla kolaylasacak herseyimiz diye konusmaya calisiyorum ne diyeyim :) Gecen oyuncaklari topluyorduk yalniz kardesi aglayinca kosup geldi oyuncaklari biraksana anne Simay daha onemli simdi diye payladi bide :)))))

2. degisikmis cidden.Ilkinde cok tadina vardigimi dusunuyordum ama yine de o tedirginlik korkular olmayinca daha bi sakinlik var ve bu herseye yansiyor galiba.Dedigin gibi daha bi bebek bebek geliyor minciriyorum :) Cabuk buyuyecek diye de bilince galiba insanin sabrida fazla oluyor.

Arkadaşlar Mastit olmuşum.Süt sağma makinem bi 8 yıllık olduğu içim lansinoh almayı düşünüyorum da ikili ya da teklinin çok bir farkı var mı?Kullanan varsa ayrıca yorumlarına talibim
Ben lansinoh manuel kullanmistim.Hatta 2si mastit olmak uzere 3 kez sorunlu zamanlarda onunla atlattim canim.Iyidir lansinoh.
Calisma durumun vs yoksa tekli isini gorur sanki

Gayet normal anlattigina gore canim.O da azala azala biter.Zaman zaman degisiyor 40 icinde.

kizlar ben normalde tahin helvasini agzima surmezdim.marketten aldim 500 grlik bi paket.3 gunde bitecek valla oyle bir istahla yiyorum ki.sizin istahiniz nasil.gunde 4 ana ogun aralarda da ekstra biseyler yiyorum

Ben hastaneden sonra yaklasik 1bucuk ay hergun tahin helvasi yedim.Hic sevmezdim bide.Hastanede son gun verdiler kibrit kutusu kadar askimiz basladi :)))))))))
Azaltmaya cabaladim bayaa azalttim cok sukur.
Guzel yiyorum ama yemekleride :) 3 ögün var ve aralarda muz,ceviz.Tatli yapmissam o.
Normalde de severim yemeyi :))))

Cok memnunum :) Buyuk kizla rahat etmek icin aldim bende cift el kullanilabilir olunca rahatlik oluyor.Bu soguklarda da sicak kalir orda hem ve esimde takabilır diye.Esimde rahat etti.Baska kanguru deneyimim olmamisti karsilastirma yapamam belki ama cok kullanisli heryerden ayarlanabilir ve rahat,ic kumasida guzel.

Buyuk cocuga gelince şunu farkettim.Her firsatta anlatmaya calisip kardestende bahsetmemek lazim galiba.Bu da sıkabiliyor.
Kendi uzerimden ornek veriyorum ben elini yavas tutayimda acimasin fln diye

Cok haklisin her seyi anlatinca daraldigini ben de farkettim. Bakalim atlaticaz insallah. :)
Kanguruyu instagramdaki kullanici yorum ve fotolarina guvenerek aldim. Yenidogan aparati denilen sey minik yastik gibi bi sey. Ben daha farkli saniyordum. Onu poposunun altina mi koyucaz , boynuna drstek olarak mi kullanicaz anlamadim. Bi de korkuyorum bebeise zarar verirsem diye. Daha denemedik. Bebegin rahat etti di mi canim?
Ben de sirf ikisiyle disari cikmak kolay olsun. Elim bos olsun diye aldim. :)

Benim kızım da çok sert seviyor canım dediğin gibi eldiven varsa çıkarıyordu battaniyrsini uyurken açıp ayaklarını oynamaya çalışıyordu şimdi daha iyi gibi ama benim ve babasının dışındakiler ilgilenince beni sevmiyorsun moduna giriyoe bolca ilgilenmeye çalışıyoruz şu noktada çok bir şey yapamıyoruz. Sürekli uykusundan da uyandırıyor gürültü yapıp

Dün dışarı çıkarken giydiğim pantolon dardı ve 1 saat vakit geçirdim. Eve döndüğümden beri kesi yerim ilk günlerdeki gibi ağrıyor. Ne yapsam bilemedim..

Oraya mi denk geliyordu yoksa sadece baski mi oldu?
Belki hem yorgunluk hem baski olmustur ama bence farkli hissediyorsan doktorunla bi gorus istersen.

Aynen aynen gurultu de oluyor. Ozellikle de" annecim biraz sessiz olalim uyanmasin" dedihimde :) Bir de kim bebeği kucağıma alırsa o kişinin tepesinde bitiyor hemen.

Atlatirsiniz alisirsiniz insallah,yas faktorleride onemli ilklerin.Benim ki 4bucuk yasinda.

Canim kangurunun ic kisminda cep gb yer var o yastik gb parcayi onun icine sok sabitlensin.3 aydan sonra cikaracaksin.Yenidogan parcasi evet diger kangurularda farkli bi parcadan olusuyor.
Bebek rahat ediyor canim.Uyanikken koymussamda uyuyor hatta.
Once beline tak kanguruyu,sonra bebisi al bacaklarini hafif rahatlat o ek parca poposunun altina gelsin yani onu desteklesin.Sonra kollari ve ensedeki kilidi takacaksin.
Önce baska bisyle dene istersen kangurunun mantigini cöz bebekle bi cirpida takmak daha kolay olur

Anne sütündeki laktoza alerjisi olabilir

Ya sag ol valla canım. Dün çok bakma fırsatım olmadı. Sen deyince gördüm şimdi o cep yerini :) Ayaklarıno acmıyorruz zaten. Yukarıda toplu gibi duruyor. Gerçi satıcı whatsaptan bi iki video attı ama o aparatı konuşmamıştık. Çok sağ ol canım

Kizlar hani bize hastanede dediler ya 2 aylik olana kadar 2 saatte bir emzireceksin diye.2 ay bitince beslenme düzeni nasil olacak.3 saate bire mi cikacak.yoksa bebek aglayinca mi emzirecez?
Ben her istediğinde veriyorum. 3 saate geçmemeye çalışıyorum sadece o kadar. Gündüz neredeyse saat başı gece 2-3 saatte bir emiyor. Düzeni tmamen kızıma bıraktım.

kizlar ben normalde tahin helvasini agzima surmezdim.marketten aldim 500 grlik bi paket.3 gunde bitecek valla oyle bir istahla yiyorum ki.sizin istahiniz nasil.gunde 4 ana ogun aralarda da ekstra biseyler yiyorum
Ah o tahin helvası verdiğim kiloları geri alacağım onun yüzünden. Hep plojovic senin suçun tüm gruba bulaştırdın

Oraya mi denk geliyordu yoksa sadece baski mi oldu?
Belki hem yorgunluk hem baski olmustur ama bence farkli hissediyorsan doktorunla bi gorus istersen.
Yüksek belli pantolondu ve bel kısmı dardı. Doktoruma ulaşamadım ama akşam için randevu aldım. Ağrılarda başa dönmek benim için tam bir talihsizlik..

Ayni benim bebis.emdiginden degil.uyuymayi seviyor memede.agzindan crkim yatırim diyorum gözünü aciyor.
Bende gece uyandirmiyorum.zaten kendisi kurulu saat gibi uyanip agliyor.
3.ayda düzenimiz nasil olacak merak ediyorum.

Seninkide benim düzenime benziyor canim.

Ya bende şimdi siteye bunun için girdim bi ara aldı ne güzel emziği 2 gün sadece o da zorla şimdi yine almıyor biberondaki sütü bile içmiyor sürekli memede durmak istiyor sonrada çok geldiği için kusuyor memeyi vermesem ağlıyor hangi emzikten alsam bilemedim aventin 2 liyi almıştım almıyor wee nin var bi de onu da almadı ne deneyim şimdi ben şimdi bile memede :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…