2018 Ekim Anneleri

Benimm 43. Gün adet gibi başladı yine doktora görüneceğim bende senin daha 1 ay azalıp çoğalma olabilir demişti hemşire benim daha yoğun günümde doldu ondan gideceğim

Benimm 43. Gün adet gibi başladı yine doktora görüneceğim bende senin daha 1 ay azalıp çoğalma olabilir demişti hemşire benim daha yoğun günümde doldu ondan gideceğim
37. Gün adet gibi kanamam başladı bir hafta sürdü şimdi birkaç gündür lekelenme gibi var kahverengi ben de gideceğim sanırım

Bugun eylul annelerini, agustos annelerini, temmuz annelerini okudum. Cocuklar hic uyumuyor. Umudum yok.

kizlar bebegimi gunduzleri kucagimda uyutmaya basladim.kendime bikac dizi belirledim.aciyorum tv yi.once emziriyorum sonra ben kanepede lturur vaziyette uzanirken gogsume yuzukoyun bi sekilde yasliyip gegirmesine yardimci oluuorum.sonra da poposunu pispislarken uyumaya basliyo.bir imi saat dizi izlerken kucagimda uyuyor uzerimizde battaniye :) hic uyumamasindan iyidir dedim :) hem yorucu da olmuyor boylece.

kizlar ben normalde tahin helvasini agzima surmezdim.marketten aldim 500 grlik bi paket.3 gunde bitecek valla oyle bir istahla yiyorum ki.sizin istahiniz nasil.gunde 4 ana ogun aralarda da ekstra biseyler yiyorum
Istahim pek yok..
Dün dışarı çıkarken giydiğim pantolon dardı ve 1 saat vakit geçirdim. Eve döndüğümden beri kesi yerim ilk günlerdeki gibi ağrıyor. Ne yapsam bilemedim..
Geciyo arada gene sızlıyor zamanla geçer

İyi aksamlar herkese, biz dun resmen cigir astik aglama krizlerini huysuzluk vs bu sabah yine benzer sekildeydi kucakladim dogru doktora..doktor sordu hayirdir dedim tikali yine burunlari adam dinledi muayene etti hicbir sey yok giydir gel dedi. Sorun su ki benim kizin gaz donemi baslamis tahmini 4-6 aylara kadar surecek dedi biogaia sabah aksama cikardik. Ama hic ayaklari oynatma yok aglarken hani ayagi ceker bebekler gaz varken falan.. bebegimi rahatlaticak ne yapmam gerekiyor dedim cunku cok fena agliyor kucaklayip disari cikaricaksin sen yurudukce kucaginda aticak gazi dedi.
Bugun 43. Gun 4550gr olmus.
Bikac gundur kakalari yesile dondu onu sordum fazla doymaktan ve gazdan olur korkulcak bir sey degil dedi. Emme aralarini acalim biraz dedi.
@plojovic canim kanguru esim solomom almis geldi kargoyla ayni yenidogan aparati var icinde ufak yastik gibi ama aklima takildi sanki yastik uzerine oturuyomus gibi oluyo normal mi?
Birde su helva olayini hiiiic acma mutfakta gidip gelip yiyorum :)
Bu arada ben inceldigimi hafifledigimi hissediyorum ama dogum oncesinden 6 kilo fazlam var hala sizde de var mi bu durum

Ben butun gun boyleyim :) ama hic iyi yapmiyoruz aslinda cunku boyle boyle alisiyolar kucaga. Bizimki gece besiginde de uyumuyor reflu yatagi benim yastigimin yaninda yani 3 kisi yatiyoruz ne yapicaz hic bilmiyorum

Rica ederim.
Evet ayaklari zamanla daha da yerlesiyor.Yani karninda yuzustu yatarken durdugu gb dusun simdilik hafif acik karnina dayaniyor yine.Oyle asagidan cikmiyor.
Kolaylik olur sana da insallah bebiste sever.

Yüksek belli pantolondu ve bel kısmı dardı. Doktoruma ulaşamadım ama akşam için randevu aldım. Ağrılarda başa dönmek benim için tam bir talihsizlik..

Evet can sıkıcı olmus.Insallah daha iyisindir ve onemli bisyde cikmaz

Ben butun gun boyleyim :) ama hic iyi yapmiyoruz aslinda cunku boyle boyle alisiyolar kucaga. Bizimki gece besiginde de uyumuyor reflu yatagi benim yastigimin yaninda yani 3 kisi yatiyoruz ne yapicaz hic bilmiyorum
gece besiginde uyusun da gunduz kucakta uyusa da olur bence.zaten emekleyene kadar kucakta olucaklar.ondan sonra durmazlar diye dusunuyorum.oda konusunda da 6 aydan sonra kendi odasina koymayi dusunuyorum ama tabi bebege de bagli.bakalim o ne diyecek bu ise :) in

bende 62de çakılıp kaldım
Biraz birakabildim ama cok sukur

Şöyle bir emzigi var Suavinex'in.
Sanki bi alir gb geliyor insanin gozune ama bebislerin ne yapacagi belli de olmaz :)))

Ayy ben oyle yatsam uyurum misler gb ooohhHayali bile guzel

Evet ama yazmistim galiba sayiya takilmamak gerek,vucut toparlaniyor.Yuksek bel giymek vucut sekillenirken dikkat etmek iyi olur artik:)

O aparat kucuk bi destek gibi dusun canim.Kanguru vucudunu kaplayinca asagi kaydirmaz ama vucut agirligi sana çöküyor.Kullaninca anlarsin o popo altindaki boslugu doldurup destekliyor ama yuk manasinda degil yani cocuk onun ustunde agirligiyla kalmiyor.
Bizde ayri degil sadece yenidogan aparati.
Ama sizdeki de kaymaz diye dusunuyorum

Iste sana oyle yapisikkende yuruyunce onlar icinde ayri bi keyif oluyor :)

8 saat uyuyacagimiz günler ne zaman gelir ki :)))
Bebeğe göre bu durum değişse de ben uzun zaman var gibi düşünüyorum kızım 20-21 aylıkken falan kesintisiz uyumaya başlamıştı zaten ondan sonra da tuvalet durumları başlıyor bölük pörçük uykulara devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…