ben de alarm kurmayi birakmistim uyaniyo diye ama bikac gun 5 saat uyuyunca korktum nolur nolmaz diye kurmaya basladim gene.gerci gunduz sık sık emiyor belki ondan gece daha uzun aralıkla istiyodur bilmiyorumBende hiç kurmuyorum artık saat gibi uyanıyor zaten geceleri :))
Dogum izniniz erken mi başladı sanki çabuk bitiyor gibi izniniz Allah yardımcımız olsun hepimizinokuyup da yazamayanlardanim bende. çok zor geçiyor. tam alıştım diyorum sonra yok olmuyor. 57ile hamile kaldım 70 di doğurdum eve geldim 69 um bir ayımız doldu bugün 66 gün hala. ben kilo veremiyorum oğlum alamıyor. 400 gr sadece. gece 1 kez mama da vermeye başladım ama itiraf edeyim artık yorgunluğa dayanamıyorum. uyumuyo resmen. gaz desem çıkarıyor da. bugün gündüz o kadar yoruldum ki akşam hiç süt gelmedi. iştahım kapalı yorgunluktan. vücudumdaki ağrıları geçtim sadece düzenli bi uyku olsa.ahhh olsa. uyku eğitmenleri olur ya onlarla mi görüşsek ? bir ay sonra iş başı bi de , nasıl olacaksa!
Mastit oluyorsundur benimde bugun 2. Kez oldu ilkini kendim emzirerek ve sagarak geçirmistim bu sefer halsizlik ve biraz ateş te eklenince acile gittim hastane tipi makineyle sut sagdilar kan tahlili serum sonra gonderdiler birde mene ultrason u cektirmemi soylediler poliklinige gidicem tekrarMerhaba kızlar bizde dün 40 uçurduk nasıl zaman geçti anlamadık kuzumu bir yere çıkaramadık bakalım haftasonu telafi ederiz:)
plojovic tek göğsümde bir yerde sertlik oluştu ve ağrı yapıyor ne yapabilirim sen bu konuda biraz tecrübelisin diğer arkadaşlar böyle bir şey başına gelen oldumu
Canim aventin kaucuklusunu dene isterenEki Görüntüle 2206221
Şöyle bir emzigi var Suavinex'in.
Sanki bi alir gb geliyor insanin gozune ama bebislerin ne yapacagi belli de olmaz :)))
32. haftada çıkmıştım ben izne. yoğun bakımda çalıştığımdan enfeksiyon riskinden korkmuştum ama şimdi de daha 2 aylık bebeği nasıl bırakırım diyorumDogum izniniz erken mi başladı sanki çabuk bitiyor gibi izniniz Allah yardımcımız olsun hepimizin
bikac ay ucretsiz izin alamaz misiniz ki.en azindan 6 aylik olurdu.ek gida filan basliycagi icin rahat olurdu.32. haftada çıkmıştım ben izne. yoğun bakımda çalıştığımdan enfeksiyon riskinden korkmuştum ama şimdi de daha 2 aylık bebeği nasıl bırakırım diyorum
Bende avent deniyrm. Mom emzik varmis guya reddeden bebek yokmusmusYa bende şimdi siteye bunun için girdim bi ara aldı ne güzel emziği 2 gün sadece o da zorla şimdi yine almıyor biberondaki sütü bile içmiyor sürekli memede durmak istiyor sonrada çok geldiği için kusuyor memeyi vermesem ağlıyor hangi emzikten alsam bilemedim aventin 2 liyi almıştım almıyor wee nin var bi de onu da almadı ne deneyim şimdi ben şimdi bile memede :))
Aynen sozlerine katiliyorum:)Eyvah eyvahh :)))))
Sevindim iyi olmaniza.
Bizde iyiyiz cok sukur.Alisti sayilir yani seviyor :) sadece o bisy istemisken emziriyor oluyorsam cok bozuluyor :)))) iste bende alisiyorum size benim icinde yeni bunlar zamanla kolaylasacak herseyimiz diye konusmaya calisiyorum ne diyeyim :) Gecen oyuncaklari topluyorduk yalniz kardesi aglayinca kosup geldi oyuncaklari biraksana anne Simay daha onemli simdi diye payladi bide :)))))
2. degisikmis cidden.Ilkinde cok tadina vardigimi dusunuyordum ama yine de o tedirginlik korkular olmayinca daha bi sakinlik var ve bu herseye yansiyor galiba.Dedigin gibi daha bi bebek bebek geliyor minciriyorum :) Cabuk buyuyecek diye de bilince galiba insanin sabrida fazla oluyor.
Aa ayni gun mu yaptik dogumu? Bizimde ctesi kirkimiz cikcak ins.Merhaba arkafaslar cok uzun zamandir yazamiyorum. Herkes iyidir insallah. Bizm cunmartesi kırkımız cikiyor insallah. Gecen hafta asimizi da olduk. Kilo alimi iyi sukur. Buyuk oglumu alistirmaya calisiyoruz. Aslinda alisti ama operken çöküyor. surekli eldivenini cikariyordu bi ara. Parmaklarini sıkıuor falan. Yazık kuzuma. Anlatıyoruz ona daha çok vakşt ayirmaya calisiyoruz. Bebege bakarken ondan uardim falan da istiyorum ama olmadi. Sanirim boyle boyle alisacak. Bir de kanguru siparisi vermistim dun geldi. Daha denemedik. Alan kullanan var mi acaba? Benimkinin markasi mamadusbabyplojovic sanirim sen de vardi bu markadan. Memnun musun canjm
Günaydın ben gece saat kurmuyorum 2 saati geçiyoe 3-4-5 saat aralıklarıyla uyanıyor ne kadar emerse yine gündüz gibi emziriyorum ama hemen hemen aynı 15-20dk bazen 10dk emiyor çünkü gece daha uzun aralıklarla uyandığı için göğüslerim daha dolu oluyor çabucak çekip doyuyor zaten ..Günaydin güzel anneler.
Malum gece hepimiz uyanıp yavrularimizi emziriyoruz.
Bebekte bizde uykulu oluyoruz.sormak istedigim şu ki gündüzki gibi disiplinli yani tam anlamiyla emzirebiliyormusunuz.bazen bizimki 15 dakika emiyor uyuyor.bende ellemiyorum.yatagina koyuyorum.uyku gözümden akiyor.
Sizde durumlar nasıl?
gunaydinn :) ben gece zaten saat olarak daha esnegim yani 3-4 saati buluyor arasi.genelde 15-20dk uykulu uykulu gozu kapali emiyor yarim yamalak.gegirdikten sonra gozler acilip yalaniyosa hala diger memeden de 10-15dk emziriyorum.sonra zaten iyice baygin bi hale geciyo.gegirip uyuyo.bazen tek meme emdikten sonra baygin baygin duruyo o zaman da gegirdikten sonra bi 5 dk kucagimda dik tutup yatiriyorum yatirinca hemen kusmasin diye.soz konusu bebekse makine gibi her zamani bir olmuyo onu anladim.bebegin tepkilerini takip etmek lazim bence.:)Günaydin güzel anneler.
Bebekte bizde uykulu oluyoruz.sormak istedigim şu ki gündüzki gibi disiplinli yani tam anlamiyla emzirebiliyormusunuz.bazen bizimki 15 dakika emiyor uyuyor.bende ellemiyorum.yatagina koyuyorum.uyku gözümden akiyor.
Sizde durumlar nasıl?
Evet canim.gece daha az emiyorlar.gunaydinn :) ben gece zaten saat olarak daha esnegim yani 3-4 saati buluyor arasi.genelde 15-20dk uykulu uykulu gozu kapali emiyor yarim yamalak.gegirdikten sonra gozler acilip yalaniyosa hala diger memeden de 10-15dk emziriyorum.sonra zaten iyice baygin bi hale geciyo.gegirip uyuyo.bazen tek meme emdikten sonra baygin baygin duruyo o zaman da gegirdikten sonra bi 5 dk kucagimda dik tutup yatiriyorum yatirinca hemen kusmasin diye.soz konusu bebekse makine gibi her zamani bir olmuyo onu anladim.bebegin tepkilerini takip etmek lazim bence.:)
Günaydin güzel anneler.
Sizde durumlar nasıl?
benim de hiç iştahım yok nedense ama ilginçtir gr kilo veremiyorum..okuyup da yazamayanlardanim bende. çok zor geçiyor. tam alıştım diyorum sonra yok olmuyor. 57ile hamile kaldım 70 di doğurdum eve geldim 69 um bir ayımız doldu bugün 66 gün hala. ben kilo veremiyorum oğlum alamıyor. 400 gr sadece. gece 1 kez mama da vermeye başladım ama itiraf edeyim artık yorgunluğa dayanamıyorum. uyumuyo resmen. gaz desem çıkarıyor da. bugün gündüz o kadar yoruldum ki akşam hiç süt gelmedi. iştahım kapalı yorgunluktan. vücudumdaki ağrıları geçtim sadece düzenli bi uyku olsa.ahhh olsa. uyku eğitmenleri olur ya onlarla mi görüşsek ? bir ay sonra iş başı bi de , nasıl olacaksa!
helva degil de helvadan sonra icilen su, sut yapar dedi doktorbu arada bikac gundur tahin helvasi yiyorum bi de rezene iciyorum sabahladi bi tane.sutum artti.helva yedikce daha com susatti o da etkilemistir sanirim.helvaya devam artik :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?