2018 Ekim Anneleri

okuyup da yazamayanlardanim bende. çok zor geçiyor. tam alıştım diyorum sonra yok olmuyor. 57ile hamile kaldım 70 di doğurdum eve geldim 69 um bir ayımız doldu bugün 66 gün hala. ben kilo veremiyorum oğlum alamıyor. 400 gr sadece. gece 1 kez mama da vermeye başladım ama itiraf edeyim artık yorgunluğa dayanamıyorum. uyumuyo resmen. gaz desem çıkarıyor da. bugün gündüz o kadar yoruldum ki akşam hiç süt gelmedi. iştahım kapalı yorgunluktan. vücudumdaki ağrıları geçtim sadece düzenli bi uyku olsa.ahhh olsa. uyku eğitmenleri olur ya onlarla mi görüşsek ? bir ay sonra iş başı bi de , nasıl olacaksa!

Dogum izniniz erken mi başladı sanki çabuk bitiyor gibi izniniz Allah yardımcımız olsun hepimizin

Merhaba kızlar bizde dün 40 uçurduk nasıl zaman geçti anlamadık kuzumu bir yere çıkaramadık bakalım haftasonu telafi ederiz:)
plojovic tek göğsümde bir yerde sertlik oluştu ve ağrı yapıyor ne yapabilirim sen bu konuda biraz tecrübelisin diğer arkadaşlar böyle bir şey başına gelen oldumu

Mastit oluyorsundur benimde bugun 2. Kez oldu ilkini kendim emzirerek ve sagarak geçirmistim bu sefer halsizlik ve biraz ateş te eklenince acile gittim hastane tipi makineyle sut sagdilar kan tahlili serum sonra gonderdiler birde mene ultrason u cektirmemi soylediler poliklinige gidicem tekrar

Dogum izniniz erken mi başladı sanki çabuk bitiyor gibi izniniz Allah yardımcımız olsun hepimizin
32. haftada çıkmıştım ben izne. yoğun bakımda çalıştığımdan enfeksiyon riskinden korkmuştum ama şimdi de daha 2 aylık bebeği nasıl bırakırım diyorum

Bende avent deniyrm. Mom emzik varmis guya reddeden bebek yokmusmus ama bnmki almadi. Aventi yine alma gibi durumu oluyo arada.
Ya ev neysede disarda susturamiyrum. Bazen emzigi alinca ohhh be diyoruz

Aynen sozlerine katiliyorum:)
Bende zeynep kucagmdaykn daha bi ozenli davraniyorum ona :)) bugn kucugu babaya birakip kacamak yaptik:) kucuk gelince ilk ve tekncocugun daha kolay oldugunu gormus oldum. Yani hemencecik cikmak gibi:) bide buyudukce daha anlasilir ve kolay oldugunu amann her anlar kiymetli valla

Aa ayni gun mu yaptik dogumu? Bizimde ctesi kirkimiz cikcak ins.
Bu arada benm kizimda opcem derken cullaniyo:) tabi daha kucuk oldugu icin de pek anlamiyo.

Günaydin güzel anneler.
Malum gece hepimiz uyanıp yavrularimizi emziriyoruz.
Bebekte bizde uykulu oluyoruz.sormak istedigim şu ki gündüzki gibi disiplinli yani tam anlamiyla emzirebiliyormusunuz.bazen bizimki 15 dakika emiyor uyuyor.bende ellemiyorum.yatagina koyuyorum.uyku gözümden akiyor.
Sizde durumlar nasıl?

Günaydın ben gece saat kurmuyorum 2 saati geçiyoe 3-4-5 saat aralıklarıyla uyanıyor ne kadar emerse yine gündüz gibi emziriyorum ama hemen hemen aynı 15-20dk bazen 10dk emiyor çünkü gece daha uzun aralıklarla uyandığı için göğüslerim daha dolu oluyor çabucak çekip doyuyor zaten ..

gunaydinn :) ben gece zaten saat olarak daha esnegim yani 3-4 saati buluyor arasi.genelde 15-20dk uykulu uykulu gozu kapali emiyor yarim yamalak.gegirdikten sonra gozler acilip yalaniyosa hala diger memeden de 10-15dk emziriyorum.sonra zaten iyice baygin bi hale geciyo.gegirip uyuyo.bazen tek meme emdikten sonra baygin baygin duruyo o zaman da gegirdikten sonra bi 5 dk kucagimda dik tutup yatiriyorum yatirinca hemen kusmasin diye.soz konusu bebekse makine gibi her zamani bir olmuyo onu anladim.bebegin tepkilerini takip etmek lazim bence.:)

bu arada bikac gundur tahin helvasi yiyorum bi de rezene iciyorum sabahladi bi tane.sutum artti.helva yedikce daha com susatti o da etkilemistir sanirim.helvaya devam artik :)

Kizlar yarin kirkimiz cikiyor. Doktora gidecektim ama demin tuvalete gittigimde peceteye biraz pembelik geldi. Kanamam bitmisti bayagi once. Karnim da adet olacakmisim gibi hafif agriyor. Boyle doktora gitmiyim di mi?

Evet canim.gece daha az emiyorlar.
Bende senin gibi yapiyorum.

Bende sizin gibi yapıyorum 10dk yasa 15 dk emip uyuyor tekrar

benim de hiç iştahım yok nedense ama ilginçtir gr kilo veremiyorum..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…