- 14 Temmuz 2016
- 4.839
- 5.584
- 108
- 45
buyuk olasılıkla adet olabilir. gidin yine de üstten ultrasonla bakılır..Kizlar yarin kirkimiz cikiyor. Doktora gidecektim ama demin tuvalete gittigimde peceteye biraz pembelik geldi. Kanamam bitmisti bayagi once. Karnim da adet olacakmisim gibi hafif agriyor. Boyle doktora gitmiyim di mi?
Bizimki az iciyor galiba.göğsüm boşalamiyor tam olarak.koltuk altina doğru sertlikler kaliyor.Günaydın ben gece saat kurmuyorum 2 saati geçiyoe 3-4-5 saat aralıklarıyla uyanıyor ne kadar emerse yine gündüz gibi emziriyorum ama hemen hemen aynı 15-20dk bazen 10dk emiyor çünkü gece daha uzun aralıklarla uyandığı için göğüslerim daha dolu oluyor çabucak çekip doyuyor zaten ..
Göğsünüz boşaliyor mu?Bende sizin gibi yapıyorum 10dk yasa 15 dk emip uyuyor tekrar
Canim insan ac kaldi diye endise ediyor.bebeginizin kilo alimi nasil?Bende sizin gibi yapıyorum 10dk yasa 15 dk emip uyuyor tekrar
Merhaba kızlar bizde dün 40 uçurduk nasıl zaman geçti anlamadık kuzumu bir yere çıkaramadık bakalım haftasonu telafi ederiz:)
plojovic tek göğsümde bir yerde sertlik oluştu ve ağrı yapıyor ne yapabilirim sen bu konuda biraz tecrübelisin diğer arkadaşlar böyle bir şey başına gelen oldumu
B Bir mucize deneyecekti canim.Gorur yazdigini.Canim aventin kaucuklusunu dene isteren
Aynen sozlerine katiliyorum:)
Bende zeynep kucagmdaykn daha bi ozenli davraniyorum ona :)) bugn kucugu babaya birakip kacamak yaptik:) kucuk gelince ilk ve tekncocugun daha kolay oldugunu gormus oldum. Yani hemencecik cikmak gibi:) bide buyudukce daha anlasilir ve kolay oldugunuamann her anlar kiymetli valla
Günaydin güzel anneler.
Malum gece hepimiz uyanıp yavrularimizi emziriyoruz.
Bebekte bizde uykulu oluyoruz.sormak istedigim şu ki gündüzki gibi disiplinli yani tam anlamiyla emzirebiliyormusunuz.bazen bizimki 15 dakika emiyor uyuyor.bende ellemiyorum.yatagina koyuyorum.uyku gözümden akiyor.
Sizde durumlar nasıl?
Kizlar yarin kirkimiz cikiyor. Doktora gidecektim ama demin tuvalete gittigimde peceteye biraz pembelik geldi. Kanamam bitmisti bayagi once. Karnim da adet olacakmisim gibi hafif agriyor. Boyle doktora gitmiyim di mi?
bu arada bikac gundur tahin helvasi yiyorum bi de rezene iciyorum sabahladi bi tane.sutum artti.helva yedikce daha com susatti o da etkilemistir sanirim.helvaya devam artik :)
Bugün sağlık ocağındaki hemşire 40 gün civarı genelde adet görülür dedi. Seninki normal olabilir canımBenimm 43. Gün adet gibi başladı yine doktora görüneceğim bende senin daha 1 ay azalıp çoğalma olabilir demişti hemşire benim daha yoğun günümde doldu ondan gideceğim
Disiplinden kastim hani bazi arkadaşlar 20 dakika sag 20 dakika sol emziriyor bazi arkadaşlar da tek meme bitene kadar.Disiplinliden kastın ne canim?
Gunduzde gecede bebek birakinca devam ettirmiyorum bende.
Ben de benzer durum yaşıyorum 47 günlük oldu bebiş lekelenmem var dr umu aradım az önce yoğun bir haftayı geçen kanaman olursa öyle gel şimdi lohusalık dönemin yeni bitmiş emzirirken de normal dedi içimi rahatlattı.Git canim bisy olmaz muayene olur daha iyi senin icinde.Sızılar bende de oluyor.40 bittikten 2-3 gun sonra hafif kanamada olmustu ama devam etmedi.Emzirdikce arada olabilir dedi doktorum.
Disiplinden kastim hani bazi arkadaşlar 20 dakika sag 20 dakika sol emziriyor bazi arkadaşlar da tek meme bitene kadar.
Sizin bebeginiz agzindan mi birakiyor.benimkisi uyusa bile birakmiyor.arada sirada da ağzını oynatiyor yani emzik gibi.
Ben hala ne zaman emzirmeyi sonlandirmaliyim öğrenemedim.
Ben de benzer durum yaşıyorum 47 günlük oldu bebiş lekelenmem var dr umu aradım az önce yoğun bir haftayı geçen kanaman olursa öyle gel şimdi lohusalık dönemin yeni bitmiş emzirirken de normal dedi içimi rahatlattı.
Merhaba arkadaşlar, ise baslama asamasinda bebeklere kim bakacak, bakıcı vs araştırıyor musunuz?
Kayinvalidem bu tarafta degil hos olsaydida birakmazdim bi defa geldi tutamadı cocugu siz çıkın ben bakarım dedi eee uyanirsa beni emmek ister olmaz dedim aman cikin dedi sen mi emzircen olmaz dedim tekrar emziririm nolcak dediMerhaba arkadaşlar, ise baslama asamasinda bebeklere kim bakacak, bakıcı vs araştırıyor musunuz?
Bakici soruyorum etrafa. Bir iki kisi soylediler ama daha gorusmedim. Bir velimiz varmis. Onun cocugu da bize emanet oldugu icin cocuga iyi bakacagini dusunuyorum.Merhaba arkadaşlar, ise baslama asamasinda bebeklere kim bakacak, bakıcı vs araştırıyor musunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?