2018 Ekim Anneleri

Kizlar yarin kirkimiz cikiyor. Doktora gidecektim ama demin tuvalete gittigimde peceteye biraz pembelik geldi. Kanamam bitmisti bayagi once. Karnim da adet olacakmisim gibi hafif agriyor. Boyle doktora gitmiyim di mi?
buyuk olasılıkla adet olabilir. gidin yine de üstten ultrasonla bakılır..

Bizimki az iciyor galiba.göğsüm boşalamiyor tam olarak.koltuk altina doğru sertlikler kaliyor.
Bende sizin gibi yapıyorum 10dk yasa 15 dk emip uyuyor tekrar
Göğsünüz boşaliyor mu?

Gecmis olsun.
Ozellikle emzirirken masaj yapmalisin.Sonra da sagarak masaj yaparak devam etmelisin ki doldukca daha cok canin acir.Elini C gb yapip memenin basladigi yerden meme ucuna dogru.
Ama bazi sertlikler daha ice dogru olabiliyor sık emzirmelisin bosaltsin memeyi bebis.Farkli pozisyonda emzirmekte isine yarayacaktir.
Bide canin bisy istemismiydi bi dusun mutlaka ye derim.
Zaman cok kaybetme canim baktin gececek gb degil doktorun ilac verir

Aynen oyle hep tadini cikarmak lazim❤
Dun bizde ciktik bi an ne kolaymis buyukle hersey dedim :)))) cok guzeller ya Allah her isteyen kadina tattirsin evlat sevgisini❤

Disiplinliden kastın ne canim?
Gunduzde gecede bebek birakinca devam ettirmiyorum bende.

Kizlar yarin kirkimiz cikiyor. Doktora gidecektim ama demin tuvalete gittigimde peceteye biraz pembelik geldi. Kanamam bitmisti bayagi once. Karnim da adet olacakmisim gibi hafif agriyor. Boyle doktora gitmiyim di mi?

Git canim bisy olmaz muayene olur daha iyi senin icinde.Sızılar bende de oluyor.40 bittikten 2-3 gun sonra hafif kanamada olmustu ama devam etmedi.Emzirdikce arada olabilir dedi doktorum.

bu arada bikac gundur tahin helvasi yiyorum bi de rezene iciyorum sabahladi bi tane.sutum artti.helva yedikce daha com susatti o da etkilemistir sanirim.helvaya devam artik :)

Bende su miktari ayni canim ama helvanin etkisi baska oluyor nedense.Yani ben yiyeceklerin etkisi olduguna inaniyorum.Et yedigimde de farkediyor.

Disiplinliden kastın ne canim?
Gunduzde gecede bebek birakinca devam ettirmiyorum bende.
Disiplinden kastim hani bazi arkadaşlar 20 dakika sag 20 dakika sol emziriyor bazi arkadaşlar da tek meme bitene kadar.
Sizin bebeginiz agzindan mi birakiyor.benimkisi uyusa bile birakmiyor.arada sirada da ağzını oynatiyor yani emzik gibi.
Ben hala ne zaman emzirmeyi sonlandirmaliyim öğrenemedim.

Git canim bisy olmaz muayene olur daha iyi senin icinde.Sızılar bende de oluyor.40 bittikten 2-3 gun sonra hafif kanamada olmustu ama devam etmedi.Emzirdikce arada olabilir dedi doktorum.
Ben de benzer durum yaşıyorum 47 günlük oldu bebiş lekelenmem var dr umu aradım az önce yoğun bir haftayı geçen kanaman olursa öyle gel şimdi lohusalık dönemin yeni bitmiş emzirirken de normal dedi içimi rahatlattı.

Anladim canim.
Bende tek meme veriyorum.Daha kucukken 20dkya uzatmaya calisiyordum yorulup dinleniyor diye.Hani sarilik muhabbeti yapiyorduk ya.
Artik dikkat etmiyorum sadece az emmisse yine o memeyi veriyorum sismesin diye mesela.
Yani mesela gece birakiyor.Gunduzde nasil desem gevelemeye calisiyor keyif yapiyor yani :) biraz daha tutup birakiyorum.Ya da diliyle ittiriyor bazen.Onun davranisina gore ayarliyorum.
Ama hepsinde ayni olacak sekilde dusunup kural gb dusunmuyorum.

Iyi bari icin rahatlamis :)
Benimde 1 kere olmustu sadece.
Bakalim ne zaman olacaz kimbilir :)

Merhaba arkadaşlar, ise baslama asamasinda bebeklere kim bakacak, bakıcı vs araştırıyor musunuz?
Kayinvalidem bu tarafta degil hos olsaydida birakmazdim bi defa geldi tutamadı cocugu siz çıkın ben bakarım dedi eee uyanirsa beni emmek ister olmaz dedim aman cikin dedi sen mi emzircen olmaz dedim tekrar emziririm nolcak dedi
O gun zaten imkan olsa da birakmam dedim o kadina
Annem bakacak ben sut izni kullanicam dersleri ayarliycam bakalim

Merhaba arkadaşlar, ise baslama asamasinda bebeklere kim bakacak, bakıcı vs araştırıyor musunuz?
Bakici soruyorum etrafa. Bir iki kisi soylediler ama daha gorusmedim. Bir velimiz varmis. Onun cocugu da bize emanet oldugu icin cocuga iyi bakacagini dusunuyorum.

Hanımlar kaç saat uyuyorsunuz toplamda? Gündüz hiç uyuyamıyorum gece ne kadar uyursam 10-11i buluyor kendime gelip kahvaltı yapmam siz erken kalkıyor musunuz? Düzeni nasıl kurucaz böyle uykusuz

İş konusu çok muallakta benim için. Hemen bugün bile başlayasım var çalışmamak, para kazanmamak bana göre değil bi yandan da çocuğumu kendim büyütmek istiyorum. Uzun bi süre evde çalışacağım ama mesai saatlerinde kızıma tam odaklanamayacağım kayınvalidem bakacak tam hareketlendiği zamanları.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…