- 17 Şubat 2018
- 333
- 383
- 33
- 35
Emzik kullanıyor mu?Bebeğim şu zamana kadar daha hiç öyle dakikalarca iki meme emmedi bir taneyi bile boşaltamıyor özellikle dakika tutuyorum gündüz memeyle savaşıyor gece de 4-5 dakika emmiyor sonra da ağzını kilitliyor resmen
Bebeğim şu zamana kadar daha hiç öyle dakikalarca iki meme emmedi bir taneyi bile boşaltamıyor özellikle dakika tutuyorum gündüz memeyle savaşıyor gece de 4-5 dakika emmiyor sonra da ağzını kilitliyor resmen
Ben bazen cift bazen tek meme emziriyorum. Gunduz emzirmedigim memeyi sagoyorum. Gece tek meme emip uyuyor. Benim de uykum oluyor. Sagmiyorum. Sonra sabah her yere sutler akmis oluyor. Surekli memeyle isimiz olmasi cok zor.
Gunduz de boyle mi? Benimki de gece azicik emip uyuyor. Arkasindan sut sagiyorum. Gunduz onu telafi ediyor. Surekli emmek istiyor. Memeler bitince sagdigimi veriyorum.Kızlar gerçekten delirmek üzereyim bu akşam bebeğim saat 9 gibi 3 dakika emdi sonra gece 12 de 9 dakika emdi ve gece saat 5 te 4 dakika emdi bu kadar az emme ile bu Bebek doyar mı emmediği için göğüslerim çok sert, sütüm taştı ve üstüm başım hep süt oldu göğüslerim hiç boşalmıyor bu kadar az emen bir bebek nasıl doysun memeyle savaşıyor resmen bu ne kadar daha sürecek önceden memede sakinleşirdi şimdi memeye yaklaşınca deliriyor gerçekten çok çaresiz kaldım
Akmasi iyi bir sey o zaman.Benim ilk oğlanda memede süt dolunca akardı, hatta bi tarafı emzirirken diğer taraf akmaya başlardı. Bu oğlumda sütüm daha çok olmasına rağmen akma falan yok. O yüzden mastite daha müsait sanki.
Yani iki haftalikken gitmstik normaldi. Bidahaki kontrlmz iki aylikkenCanım peki tek memeyi verdiģinde bitiriyor mu?yoksa yarim da birakabiliyor mu?
Kilo alimi nasil peki canim?
Benim en cok gece sertleşiyor memeler. Kizim 5 dk emip uyuyor kalan sütü sağıyorum 1 saat de öyle geçiyor tam yatıyorum ağlıyor bi 5 dk daha emiyor bu şekilde devam ediyor benimki. Gündüz de cok sert olursa mutlaka sağıyorum. Bi memeyi emzirirken diğerine bardak tutuyorum akan sütü biriktirip sağdiklarimla birleştiriyorum. Benim de oğlum 3 yasinda ve doğumdan sonra o kadar şımardı ve huy değiştirdi ki sorma. Artik psikolojik açıdan bittim bazen alıp duvara carpasim geliyor ama tatlılıkla yaklasmak için kendimi zorlaya zorlaya gecen gün ağlama krizi geçirdim. Benimki kardesine hic zarar vermiyor ama babasi ve bana eziyet ediyor. Kreşe falan da gitmiyor bütün gün evde. Arkadaşı da yok o yüzden bize cok eziyet ediyor. Bebek, yemek, temizlik, çamaşır ve oğlum derken gün nasil bitiyor anlamiyorum. Temizlik yapamayinca cok stres oluyorum mutsuz oluyorum bu da eve yansıyor ne yapsam bilmez haldeyimKızlar tek meme emzirenler diğer memeyi sağıyor musunuz ? 2 saatte bir emzirsem aynı memeye 4 saatte bir sıra geliyor ve meme çok dolup sertleşiyor. Ben sağmaya üşendiğim için sağ memem mastit oldu
Ve de iki çocuğu olanlar, büyüklere nasıl yaklaşıyorsunuz ve ya onlar bebişlere nasıl yaklaşıyor. Benim oğlum 3 yaşında. Ben dahil herkes onu el üstünde tutmasına rağmen sürekli kardeşine zarar vermeye çalışıyor. Bebeğe mi bakayım küçüğü büyükten mi koruyayım büyükle oyun mu oynayayım ne yapacağımı şaşırmış durumdayım. Büyük oğluma sürekli iyilikle güzellikle yaklaşıyorum anlayacağı şekilde anlatmaya çalışıyorum ama nafile. Büyük oğlan kreşe gidiyor ama sürekli hasta sürekli doktordayız. Kreşe göndersem bi dert göndermesem bi dert. Tek çocuk hiç çocukmuş gerçekten
Hanımlar kaç saat uyuyorsunuz toplamda? Gündüz hiç uyuyamıyorum gece ne kadar uyursam 10-11i buluyor kendime gelip kahvaltı yapmam siz erken kalkıyor musunuz? Düzeni nasıl kurucaz böyle uykusuz
Canım peki tek memeyi verdiģinde bitiriyor mu?yoksa yarim da birakabiliyor mu?
Kilo alimi nasil peki canim?
Kızlar tek meme emzirenler diğer memeyi sağıyor musunuz ? 2 saatte bir emzirsem aynı memeye 4 saatte bir sıra geliyor ve meme çok dolup sertleşiyor. Ben sağmaya üşendiğim için sağ memem mastit oldu
Ve de iki çocuğu olanlar, büyüklere nasıl yaklaşıyorsunuz ve ya onlar bebişlere nasıl yaklaşıyor. Benim oğlum 3 yaşında. Ben dahil herkes onu el üstünde tutmasına rağmen sürekli kardeşine zarar vermeye çalışıyor. Bebeğe mi bakayım küçüğü büyükten mi koruyayım büyükle oyun mu oynayayım ne yapacağımı şaşırmış durumdayım. Büyük oğluma sürekli iyilikle güzellikle yaklaşıyorum anlayacağı şekilde anlatmaya çalışıyorum ama nafile. Büyük oğlan kreşe gidiyor ama sürekli hasta sürekli doktordayız. Kreşe göndersem bi dert göndermesem bi dert. Tek çocuk hiç çocukmuş gerçekten
Hahah valla aynı dışarda sürekli emzirme yeri arıyorum :))Bende avent deniyrm. Mom emzik varmis guya reddeden bebek yokmusmusama bnmki almadi. Aventi yine alma gibi durumu oluyo arada.
Ya ev neysede disarda susturamiyrum. Bazen emzigi alinca ohhh be diyoruz
Canım bize halası 2 3 tane adı sanı olmayan emzik getirdi onları denedik onlarıda almadı dün dr a gitmiştik emmek istiyorsa emzir dedi hahaha sonra düzene girermiş miş
Iyi aksamlar kizlar. Bebegim 42 gunluk oldu cok sukur hemem hemen hepimizde ayni problemler okudugum kadariyla
Aranizda korse kullanan var mi sizce etkili olur mu. Ben doktoruma sordugumda sıkılasmana bir etkisi olmaz, ancak mekik cekerek sıkılasırsin demisti. Ama kendini iyi hissetmek icin kullanabilirsin tabi demisti. sizler ne dusunuyorsunuz
zaten surekli emmek istiyorlar ki doktor niye oyle diyo kiCanım bize halası 2 3 tane adı sanı olmayan emzik getirdi onları denedik onlarıda almadı dün dr a gitmiştik emmek istiyorsa emzir dedi hahaha sonra düzene girermiş miş
Bi de bunu insanlara anlat. Hemen derler aç bu aç diye.zaten surekli emmek istiyorlar ki doktor niye oyle diyo kibenimkinin agzi surekli emme hareketi yapar vaziyette.battaniyesini emer elini emer parmagini emer emzigi emer.emzigi ters verirsin oyle de emer.benim parmagimi emer.bi kere yarim saat parmagimi emdigini bilirim.bi sefer de 1 saat filan emzik emdi.yani niye sut yok demiyo emmek istiyo sadece.her istediginde emzirsem yerimden kalkamam 24 saat
Evet canım ilk başlarda emzik tutamamıştı ama iki haftadır falan emzik aldıEmzik kullanıyor mu?
Benim kızım da seviyor emmeyi : ) Annem olmasa bırakın yemeği muhtemelen altıma falan yaparım. Akşama kadar ben oturuyorum o emiyorzaten surekli emmek istiyorlar ki doktor niye oyle diyo kibenimkinin agzi surekli emme hareketi yapar vaziyette.battaniyesini emer elini emer parmagini emer emzigi emer.emzigi ters verirsin oyle de emer.benim parmagimi emer.bi kere yarim saat parmagimi emdigini bilirim.bi sefer de 1 saat filan emzik emdi.yani niye sut yok demiyo emmek istiyo sadece.her istediginde emzirsem yerimden kalkamam 24 saat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?