2018 Ekim Anneleri

Emzirirken hasta olan var mi?
Gecen bir iki gece terleyip sonra usumustum. Su anda tir tir titriyorum. Her yerim agriyor. Mideme kramp giriyor. Doktorum hamileyken benical vermisti. Acaba emzirirken kullanabilir miyim?
Bir saat cocukla ilgilendim. Tansiyonum dustu. Aglayan cocugu koltuga birakip yere yattim. Iyi ki evde yalniz degilim.

Kizlar çoktandir girip bakamiyorum.. yorgunluktan sanki kemiklerim ağriyor bir türlü tam dinlenemiyorum. Sütüm az geliyor öyle olunca çocuk kisa süre sonra tekrar acıkıyor.kısır döngü bitmiyor.. sağınca ikisi toplam 40 ml felan cikiyor.. iki memenin üzerine 60 ml mama içiyor bazen. Emmeye başlayinca 5 dk sonra uykuya geçiyor.. yatirinca doymadigi için uyanip tekrar istiyor. Öyle olunca emme işi saatler sürüyo..

Öncelikle geçmiş olsun.Hasta değil de mastitten dolayı ateşim bile çıktı ve dr bebekle kullanabileceğim antibiyotik verdi.Yani durumun ilaçlıksa ona göre birşey verebilir dra git cnm istersen.

Öncelikle geçmiş olsun.Hasta değil de mastitten dolayı ateşim bile çıktı ve dr bebekle kullanabileceğim antibiyotik verdi.Yani durumun ilaçlıksa ona göre birşey verebilir dra git cnm istersen.
Atesim 38.1 olmustu.
Parol icebilirsin demisti. Parol ictim. Soguk suyla elimi yuzumu boynumu yikadim. Kalin hirka giydim. Nane limon ictim. Bir terledim. 37 lere indi simdi.

Gunluk 2 saati gecmemeli diye biliyorum.
Yaninda oldugunda yuzustude deneyebilirsin

kızlar emzirme sonrası goguslerinizde sızlama karıncalanma oluyor mu ? sanki yeniden dolarken oluyor gibi geliyor. ama gece emzirdikten sonra uykuya gecisimi etkiliyor.

Sut kanallari harekette oluyor :)
Emzirirken diger memenini ac mesela o sizlama sirasinda akiyor.Hatta iyi bisy meme ucunu kapatmamak ve akmasi.Sut ilerledigi icin gelenide ona gore cogaltiyor beyin

Oyy zor olmus.Mastit konusunda emmesi daha iyi senin icin ama caninin cektigini yemeye calis derim.Bir de sikinti yapiyorsan bebekte senden dolayi sikintidan emmek istiyor olabilir cunku hisleri birebir aliyorlar.Donemselde oluyor tabii atak zamanlark fazla emme normal.Ne kadarliksiniz hatirlayamadim ama

Ilac konusunda bence yine de danissan iyi olur canim.Bir de kontrol olmus olur hem ona gore tedavi daha uygun olur.
Takviye kullaniyor musun bilmiyorum ama onu da bi dusun kullanmiyorsan.
Ama bebege ekstra bir durum olmaz.
Yani cok zorda kalinir ekstra bi ilac kullanilirsa emzirmemeni belli bi saat sagmani onerirler sadece

Sut kanallari harekette oluyor :)
Emzirirken diger memenini ac mesela o sizlama sirasinda akiyor.Hatta iyi bisy meme ucunu kapatmamak ve akmasi.Sut ilerledigi icin gelenide ona gore cogaltiyor beyin

ahh ahh buna rağmen sütüm az gibi. ya da ben bu ara öyle düşünür oldum. oğlum kilo almıyor çünkü

Canim maşallah bebisine.senin bebegin bianda 500 gram almisti dimi.midesi genisleyince doymuyorlar canim.
Tesekkürler ama vallahi anne sütü vericem diye ugrasırken çok yıpranıyorum böyle de dogum kiloma yaklastım sütüm azalmasın diye yiyorum o ayrı uykusuz kalıyorum sütüm dolmuyo o ayrı sorun elimden geldiğince anne aütü vermeye calısacagım artık 4-5 ay böyle idare esebilsem sonra ek gıda falan idare edecegim artık

Bugün 24 günlük olduk.Canımın çektiğini hiç farketmiyorum işte sorun orda.O yüzden hepsini yemeye çalıştım bi kaç gündür halim harap :)

Atesim 38.1 olmustu.
Parol icebilirsin demisti. Parol ictim. Soguk suyla elimi yuzumu boynumu yikadim. Kalin hirka giydim. Nane limon ictim. Bir terledim. 37 lere indi simdi.
Çok geçmiş olsun.Nane limonu tavsiye etmem ama benim dr sütü azaltan yiyecekler içinde saymıştı nane ve limonu.Ihlamur tüketebilirsin sanırım onun yerine.

EMZİR❤DÜŞÜN❤DOKUN❤SEV❤

Eki Görüntüle 2207032
Ah sorma cnm sorma insanlara anlatmak ayrı dert sütün yetmedi durumunu.Bugün kendi anneme doğrum çocuk sürekli memede.uyuyor yatırıyorum geri uyanıyor yine meme istiyor başa dönüyoruz diye.Direk cevabı yapıştırdı.Doymuyor o çocuk mama verin niye inat ediyorsunuz?!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…