bende 3.marka emzik olucak debiyoeuz almıyor fatos emzik deneyin diyorlar ama bilmiyprumCanım bize halası 2 3 tane adı sanı olmayan emzik getirdi onları denedik onlarıda almadı dün dr a gitmiştik emmek istiyorsa emzir dedi hahaha sonra düzene girermiş miş
Öncelikle geçmiş olsun.Hasta değil de mastitten dolayı ateşim bile çıktı ve dr bebekle kullanabileceğim antibiyotik verdi.Yani durumun ilaçlıksa ona göre birşey verebilir dra git cnm istersen.Emzirirken hasta olan var mi?
Gecen bir iki gece terleyip sonra usumustum. Su anda tir tir titriyorum. Her yerim agriyor. Mideme kramp giriyor. Doktorum hamileyken benical vermisti. Acaba emzirirken kullanabilir miyim?
Bir saat cocukla ilgilendim. Tansiyonum dustu. Aglayan cocugu koltuga birakip yere yattim. Iyi ki evde yalniz degilim.
Atesim 38.1 olmustu.Öncelikle geçmiş olsun.Hasta değil de mastitten dolayı ateşim bile çıktı ve dr bebekle kullanabileceğim antibiyotik verdi.Yani durumun ilaçlıksa ona göre birşey verebilir dra git cnm istersen.
Kızlar bu cocuk parası ve süt yardimi parasi filan varmis aldinizmi siz
Bi de benim kızım bu ara arabasının anakucağında uyumak istiyor acaba zararı var mıdır 1 saat kalmasının ya da 2 saat ? Sanki omurgalar için zararlı falan diye bir yazı okumuştum ama net hatırlayamadım
kızlar emzirme sonrası goguslerinizde sızlama karıncalanma oluyor mu ? sanki yeniden dolarken oluyor gibi geliyor. ama gece emzirdikten sonra uykuya gecisimi etkiliyor.
Kızlar acayip bunaldım..Help!
Kayınvalidem elimizde olmayan nedenlerle ortalama 9 ay gibi bir süre bize geldi 10 gün önce.(gelsin annedir o konuda bir sorun yok).Ama lohusalığıma gelmesi kötü oldu.Çocukları gergin atayıp sanki ben kötü davranıyormuşum gibi sorup duruyorlar annelerine.O ise Sürekli yemeli içmeli örnekler veriyor,tariflerden tutun kendi lohusalığına kadar.Aslında farkında değilim ama sanırım cnm çekiyormuş mastit oldum üstüne.Dedim anlatma bi daha..Tanam diyor başlıyor anlatmaya.Sonunda da canın ummadın diyor.Sanki umsa bulabileceğiz.Bu yetmez gibi uykusuzluklar kervanına biz de katıldık kendimi emzik gibi hissediyorum ve göğüslerin iyice agrıyor Mastitle.Büyük oğlum da ödev yaparken bile her satırında gösterme gibi ilgi çekmeye çalışıyor.Hafta içi bi yardımcı ayarladım en azından ev işi için ama haftasonları çileden çıkmak üzereyim.İnanın ağlamaya gücüm yok
Emzirirken hasta olan var mi?
Gecen bir iki gece terleyip sonra usumustum. Su anda tir tir titriyorum. Her yerim agriyor. Mideme kramp giriyor. Doktorum hamileyken benical vermisti. Acaba emzirirken kullanabilir miyim?
Bir saat cocukla ilgilendim. Tansiyonum dustu. Aglayan cocugu koltuga birakip yere yattim. Iyi ki evde yalniz degilim.
Mememde sut yok cocuk doymadi dolaptan sagdiklarimdan cikardim madela calmayla verdim icmedi napicam
Sut kanallari harekette oluyor :)
Emzirirken diger memenini ac mesela o sizlama sirasinda akiyor.Hatta iyi bisy meme ucunu kapatmamak ve akmasi.Sut ilerledigi icin gelenide ona gore cogaltiyor beyin
Tesekkürler ama vallahi anne sütü vericem diye ugrasırken çok yıpranıyorum böyle de dogum kiloma yaklastım sütüm azalmasın diye yiyorum o ayrı uykusuz kalıyorum sütüm dolmuyo o ayrı sorun elimden geldiğince anne aütü vermeye calısacagım artık 4-5 ay böyle idare esebilsem sonra ek gıda falan idare edecegim artıkCanim maşallah bebisine.senin bebegin bianda 500 gram almisti dimi.midesi genisleyince doymuyorlar canim.
Bugün 24 günlük olduk.Canımın çektiğini hiç farketmiyorum işte sorun orda.O yüzden hepsini yemeye çalıştım bi kaç gündür halim harap :)Oyy zor olmus.Mastit konusunda emmesi daha iyi senin icin ama caninin cektigini yemeye calis derim.Bir de sikinti yapiyorsan bebekte senden dolayi sikintidan emmek istiyor olabilir cunku hisleri birebir aliyorlar.Donemselde oluyor tabii atak zamanlark fazla emme normal.Ne kadarliksiniz hatirlayamadim ama
Çok geçmiş olsun.Nane limonu tavsiye etmem ama benim dr sütü azaltan yiyecekler içinde saymıştı nane ve limonu.Ihlamur tüketebilirsin sanırım onun yerine.Atesim 38.1 olmustu.
Parol icebilirsin demisti. Parol ictim. Soguk suyla elimi yuzumu boynumu yikadim. Kalin hirka giydim. Nane limon ictim. Bir terledim. 37 lere indi simdi.
İçmediğine göre doymuş demek ki annesi canını sıkma.Mememde sut yok cocuk doymadi dolaptan sagdiklarimdan cikardim madela calmayla verdim icmedi napicam
Ah sorma cnm sorma insanlara anlatmak ayrı dert sütün yetmedi durumunu.Bugün kendi anneme doğrum çocuk sürekli memede.uyuyor yatırıyorum geri uyanıyor yine meme istiyor başa dönüyoruz diye.Direk cevabı yapıştırdı.Doymuyor o çocuk mama verin niye inat ediyorsunuz?!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?