Emzik ve biberon memeyi bırakmasına sebep oluyormuş.Evet canım ilk başlarda emzik tutamamıştı ama iki haftadır falan emzik aldı
Sadece anne sütü veriyorum ama bir kaç sefer biberon verdik sanırım biberona alıştı bugün sağacağım ama tekrar biberonla verince iyice unutacak memeyiSadece anne sütü mü alıyor, biberon verdiniz mi biberona alışmış olabilir mi ve sütünüzü sağmanızı tavsiye ederim ben mastit oldum, acısını çekmeyen bilmez :/
Gündüzde böyle dakika tutuyorum en fazla 3 dakika emiyor onu da zar zor ağlaya ağlaya emiyor ayakta zıplayarak pıştt pıştt yaparak zor emziriyorum önceleri memede uyurdu şimdi uyuyamıyorum da memeye gelince çığlık çığlığa ağlıyorGunduz de boyle mi? Benimki de gece azicik emip uyuyor. Arkasindan sut sagiyorum. Gunduz onu telafi ediyor. Surekli emmek istiyor. Memeler bitince sagdigimi veriyorum.
Canım aynı durumu fazlasıyla yaşıyorum bir haftadır bebeğim 39 günlük ama çözüm bulamadım çok çaresizim aç kalıyor ama kesinlikle memeyi istemiyor itiyor elleriyle başını arkaya atıyor ayaklarıyla çırpınıyor ve ağlıyorDedim bu bebekler sürekli huy değiştiriyor herşey yolunda derken oğluma birşey oldu birden asla memeyi tutmuyor dünden beri sağıp veriyorum sütümü(( normalde birini hep tutardı diğerini tutmadıgında ayaga kalkar emzirirdin tutardı şimdi aslaa tutmuyor ikiisni de tutuyo burakıyo 2 kere çekiyo bırakıyo savaşıyo sonunda ağlıyo üşütmüş olabilir göğsünden hırıltı geliyo sanki burnu kapalı olabilir mi görünürde birşey yok yine de az birşey tuzlu su koysam mı diyorum?? Bu durumu yaşayıp çözüm bulan var mı???
Canim insan ac kaldi diye endise ediyor.bebeginizin kilo alimi nasil?
Bizimki az iciyor galiba.göğsüm boşalamiyor tam olarak.koltuk altina doğru sertlikler kaliyor.
Göğsünüz boşaliyor mu?
belki burun tikanikligi, gazi ya da baska basit bi rahatsizligi vardir.doktora goturseniz.cunku bol akitan bi biberona alismasini istemeyiz.sagip siringayla da verebilirsiniz gecici sure.biraz zahmetli ama yavas yavas icecegi icin biberona gore daha iyi.bi de emzirmedikce memeler sut uretimine o kadar da ihtiyac olmadigini dusunur demislerdi.bebeginiz uykuluyken ve degisik zamanlarda bol bol deneyin gene emzirmeyi.Canım aynı durumu fazlasıyla yaşıyorum bir haftadır bebeğim 39 günlük ama çözüm bulamadım çok çaresizim aç kalıyor ama kesinlikle memeyi istemiyor itiyor elleriyle başını arkaya atıyor ayaklarıyla çırpınıyor ve ağlıyor
Memede cok sut varsa tazyikten de rahatsiz oluyormus. Biraz sagip fazlasini alin. Oyle meme verin diye okudum.Gündüzde böyle dakika tutuyorum en fazla 3 dakika emiyor onu da zar zor ağlaya ağlaya emiyor ayakta zıplayarak pıştt pıştt yaparak zor emziriyorum önceleri memede uyurdu şimdi uyuyamıyorum da memeye gelince çığlık çığlığa ağlıyor
Bu çocuk doymuyor sütün yaramıyor aç bu aç diyenlerde var mı yanında :))))) benim kızımda emzik alsa bir ne güzel olacak ama sadece meme istiyor :) istedikçe emzircem yapacak bir şey yok doktor ver işin ne demeye getirdi :))zaten surekli emmek istiyorlar ki doktor niye oyle diyo kibenimkinin agzi surekli emme hareketi yapar vaziyette.battaniyesini emer elini emer parmagini emer emzigi emer.emzigi ters verirsin oyle de emer.benim parmagimi emer.bi kere yarim saat parmagimi emdigini bilirim.bi sefer de 1 saat filan emzik emdi.yani niye sut yok demiyo emmek istiyo sadece.her istediginde emzirsem yerimden kalkamam 24 saat
seninkide öylemi bilmiyorumBi de benim kızım bu ara arabasının anakucağında uyumak istiyor acaba zararı var mıdır 1 saat kalmasının ya da 2 saat ? Sanki omurgalar için zararlı falan diye bir yazı okumuştum ama net hatırlayamadım
Çukur var ama çok fazla değil altına battaniye koyuyorum yinede boyun kısmınada boyunluk gibi incecik yastık var onu koyuyorum rahat etsin diye inşallah doğrudurS
seninkide öylemi bilmiyorum
Ama bendeki ve çoğunun içi çukur oluyo bayagı
O çukurluğun içini hertaraf aynı düzlükte olacak şekilde battaniye sert yastık ne bulursam dolduruyorun öyle koyuyorum bebeğimi içine
Ins olmaz canim.çok zorEvet boşalıyor sanirim doğduğundan beri 2kez göğsüm şişti insallah baska olmaz
Ay resmen aynı tepkiler ben biberona alıştı diye düşünüyorum çünkü benim oğlum aç bi bebek doymak bilmiyor kaç ml verirsen ver iştahla içer fazlasını çıkarır gazı falan başka sorunu yok çok şükür tek sorun beslenme çok sık acıkıyo 2 saat bile sürmüyo o yüzden mememde süt kalmıyo arada mama verdim sağdım verdim iyice bol bol içip doysun rahatlasın diye nitekim rahat geldi hep biberonla içmek istemiyor biberonu yaklaştırayım nasıl saldıracagını bilmiyo eli ayagı birbirine karışıyo çok komik :))Canım aynı durumu fazlasıyla yaşıyorum bir haftadır bebeğim 39 günlük ama çözüm bulamadım çok çaresizim aç kalıyor ama kesinlikle memeyi istemiyor itiyor elleriyle başını arkaya atıyor ayaklarıyla çırpınıyor ve ağlıyor
Canim maşallah bebisine.senin bebegin bianda 500 gram almisti dimi.midesi genisleyince doymuyorlar canim.Ay resmen aynı tepkiler ben biberona alıştı diye düşünüyorum çünkü benim oğlum aç bi bebek doymak bilmiyor kaç ml verirsen ver iştahla içer fazlasını çıkarır gazı falan başka sorunu yok çok şükür tek sorun beslenme çok sık acıkıyo 2 saat bile sürmüyo o yüzden mememde süt kalmıyo arada mama verdim sağdım verdim iyice bol bol içip doysun rahatlasın diye nitekim rahat geldi hep biberonla içmek istemiyor biberonu yaklaştırayım nasıl saldıracagını bilmiyo eli ayagı birbirine karışıyo çok komik :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?