2018 Ekim Anneleri

Sadece anne sütü mü alıyor, biberon verdiniz mi biberona alışmış olabilir mi ve sütünüzü sağmanızı tavsiye ederim ben mastit oldum, acısını çekmeyen bilmez :/
Sadece anne sütü veriyorum ama bir kaç sefer biberon verdik sanırım biberona alıştı bugün sağacağım ama tekrar biberonla verince iyice unutacak memeyi

Dedim bu bebekler sürekli huy değiştiriyor herşey yolunda derken oğluma birşey oldu birden asla memeyi tutmuyor dünden beri sağıp veriyorum sütümü (( normalde birini hep tutardı diğerini tutmadıgında ayaga kalkar emzirirdin tutardı şimdi aslaa tutmuyor ikiisni de tutuyo burakıyo 2 kere çekiyo bırakıyo savaşıyo sonunda ağlıyo üşütmüş olabilir göğsünden hırıltı geliyo sanki burnu kapalı olabilir mi görünürde birşey yok yine de az birşey tuzlu su koysam mı diyorum?? Bu durumu yaşayıp çözüm bulan var mı???

Gunduz de boyle mi? Benimki de gece azicik emip uyuyor. Arkasindan sut sagiyorum. Gunduz onu telafi ediyor. Surekli emmek istiyor. Memeler bitince sagdigimi veriyorum.
Gündüzde böyle dakika tutuyorum en fazla 3 dakika emiyor onu da zar zor ağlaya ağlaya emiyor ayakta zıplayarak pıştt pıştt yaparak zor emziriyorum önceleri memede uyurdu şimdi uyuyamıyorum da memeye gelince çığlık çığlığa ağlıyor

Canım aynı durumu fazlasıyla yaşıyorum bir haftadır bebeğim 39 günlük ama çözüm bulamadım çok çaresizim aç kalıyor ama kesinlikle memeyi istemiyor itiyor elleriyle başını arkaya atıyor ayaklarıyla çırpınıyor ve ağlıyor

Canim insan ac kaldi diye endise ediyor.bebeginizin kilo alimi nasil?

3950 dogmustu 3650 ye düştü sarilik olmustu sonra 1aylik olduğunda 4550 gr oldu simdi 2aylik olduğunda yapılacak ölçümü bekliyorum canim ilk ay tam bilemiyor insan ne yapacağını

belki burun tikanikligi, gazi ya da baska basit bi rahatsizligi vardir.doktora goturseniz.cunku bol akitan bi biberona alismasini istemeyiz.sagip siringayla da verebilirsiniz gecici sure.biraz zahmetli ama yavas yavas icecegi icin biberona gore daha iyi.bi de emzirmedikce memeler sut uretimine o kadar da ihtiyac olmadigini dusunur demislerdi.bebeginiz uykuluyken ve degisik zamanlarda bol bol deneyin gene emzirmeyi.

Kızlar bu cocuk parası ve süt yardimi parasi filan varmis aldinizmi siz

Memede cok sut varsa tazyikten de rahatsiz oluyormus. Biraz sagip fazlasini alin. Oyle meme verin diye okudum.

Bu çocuk doymuyor sütün yaramıyor aç bu aç diyenlerde var mı yanında :))))) benim kızımda emzik alsa bir ne güzel olacak ama sadece meme istiyor :) istedikçe emzircem yapacak bir şey yok doktor ver işin ne demeye getirdi :))

Bi de benim kızım bu ara arabasının anakucağında uyumak istiyor acaba zararı var mıdır 1 saat kalmasının ya da 2 saat ? Sanki omurgalar için zararlı falan diye bir yazı okumuştum ama net hatırlayamadım

S
seninkide öylemi bilmiyorum
Ama bendeki ve çoğunun içi çukur oluyo bayagı
O çukurluğun içini hertaraf aynı düzlükte olacak şekilde battaniye sert yastık ne bulursam dolduruyorun öyle koyuyorum bebeğimi içine

Sayfalaaaarca mesaj birikmiş ama girip hiç okuyamıyorum. Gaz problemimiz var maalesef, uyumuyoruz neredeyse hiç. Günlük aktivitelerimiz dışında ekstra hiçbir şey yapılmıyor neredeyse uykusuz olunca. Umarım herkes için herşey yolundadır. Hepinize kucak dolusu sevgiler..

Çukur var ama çok fazla değil altına battaniye koyuyorum yinede boyun kısmınada boyunluk gibi incecik yastık var onu koyuyorum rahat etsin diye inşallah doğrudur

kızlar emzirme sonrası goguslerinizde sızlama karıncalanma oluyor mu ? sanki yeniden dolarken oluyor gibi geliyor. ama gece emzirdikten sonra uykuya gecisimi etkiliyor.

Ay resmen aynı tepkiler ben biberona alıştı diye düşünüyorum çünkü benim oğlum aç bi bebek doymak bilmiyor kaç ml verirsen ver iştahla içer fazlasını çıkarır gazı falan başka sorunu yok çok şükür tek sorun beslenme çok sık acıkıyo 2 saat bile sürmüyo o yüzden mememde süt kalmıyo arada mama verdim sağdım verdim iyice bol bol içip doysun rahatlasın diye nitekim rahat geldi hep biberonla içmek istemiyor biberonu yaklaştırayım nasıl saldıracagını bilmiyo eli ayagı birbirine karışıyo çok komik :))

Canim maşallah bebisine.senin bebegin bianda 500 gram almisti dimi.midesi genisleyince doymuyorlar canim.

Kızlar acayip bunaldım..Help!
Kayınvalidem elimizde olmayan nedenlerle ortalama 9 ay gibi bir süre bize geldi 10 gün önce.(gelsin annedir o konuda bir sorun yok).Ama lohusalığıma gelmesi kötü oldu.Çocukları gergin atayıp sanki ben kötü davranıyormuşum gibi sorup duruyorlar annelerine.O ise Sürekli yemeli içmeli örnekler veriyor,tariflerden tutun kendi lohusalığına kadar.Aslında farkında değilim ama sanırım cnm çekiyormuş mastit oldum üstüne.Dedim anlatma bi daha..Tanam diyor başlıyor anlatmaya.Sonunda da canın ummadın diyor.Sanki umsa bulabileceğiz.Bu yetmez gibi uykusuzluklar kervanına biz de katıldık kendimi emzik gibi hissediyorum ve göğüslerin iyice agrıyor Mastitle.Büyük oğlum da ödev yaparken bile her satırında gösterme gibi ilgi çekmeye çalışıyor.Hafta içi bi yardımcı ayarladım en azından ev işi için ama haftasonları çileden çıkmak üzereyim.İnanın ağlamaya gücüm yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…