2018 Ekim Anneleri

Acmis yavrum yeni sagdiklarimdan verdim onu icti uyudu da nasi gitti süt anlamadim
Geçenlerde aynı şeyi yaşadım. Bir gün aniden süt azaldı. Sonra farkettim ki 2 gün üst üste turşu yemiştim. Saracoğlu'dan dinlemistim sutu azaltıyor diye ama inanmamıştım. Saracoğlu salamura hiçbirşeyi tavsiye etmiyor. Son günlerde yemende bir değişiklik var mı?

Kizlar bu gun doktor kontrolumuz vardi 47 gunluk oldu denizim.mamanin cc sini arttir dedi 60 veriyordum 90 hatta 120 le doyarmis her gun 50 cc dr sut sagiyorum onuda ver dedi mama veren annelere duyurulur

Kızlar merhaba
Deterjan ne öneriyosnz
Dalinin sıvı deterjanını kullanıyorum çok memnun kalmadım açıkcası
İnstagramda muhendisinoglu diye bir hesap var onu takip ediyorum size de tavsiye ederim,orada bebek ürünlerinin incelemesini yapıyor bu beyefendi...dalan roxy matigi tavsiye ederim,granül şeklinde erime sorunu yaşarsanız öncesinde sıcak su ile eritip kullanabilirsiniz

Sag memede mastit olmuştu onda süt az geliyordu zaten bugün de bütün gun hastane ora bura derken su icmedim hic ondan mi oldu acaba oyle değişik bisey yemedim

Sag memede mastit olmuştu onda süt az geliyordu zaten bugün de bütün gun hastane ora bura derken su icmedim hic ondan mi oldu acaba oyle değişik bisey yemedim
Salamuradaki olay da aynı. Tuz daha fazla su tuketimi gerektiriyor. Su tüketiminden kaynaklıdır. Bol su içersen düzelir diye düşünüyorum.

Takviye derken vitamin gibi bir sey mi diyorsun?

O sadece arabalarda guvenlık açısından kullanılmalı. Eve gider gitmez çıkar içinde uyumasın demşti benm drum canım. Ama geçen 2 saat uzaklıkta bıyere gittik ve gün boyu dışardaydık. Ara ara cıkarsam da hep orda kaldı sayılır:) yani dışarda hadi mecburuz da evde yapmamak lazım hakket

Canim hepimiz öyleyiz inan.sıkma canini.benim de sorunum bu ara bebeğin uyku düzeni bozuldu.hic uyumuyor.gundüzde gece de.uyumayinca da sürekli emmek istiyor.
Göğsümde süt kalmiyor.bugün 39 günlük.acaba büyüme atagi mi geciriyor diyorum.
Bu arada sen günde 5 6 litre su iciyorum sütüm çoğaldı demistin.ne oldu da azaldi?

Herkes aynı problemleri yaşıyor demekki, son birkaç sayfayı okuyabildim her sey aynı.. gececek bu dönemler inşallah sabırlı olalım.. bahseden oldu mu bilmiyorum, birkaç gündür regl agrısı başladı bende (hiç özlememişim)
Var mı regl olan! Biz daha 40 ımızı doldurmadık..

Hanımlar kaç saat uyuyorsunuz toplamda? Gündüz hiç uyuyamıyorum gece ne kadar uyursam 10-11i buluyor kendime gelip kahvaltı yapmam siz erken kalkıyor musunuz? Düzeni nasıl kurucaz böyle uykusuz
Gündüz 10 dk bile uyuyamayanlardanim..sanırım gece parça bölük 4- 5 saat uyuyorumdur

Peki 2 çocuğu olan biri olarak sizce yaş farkı ne olmalı?

Ara ara kullandım. Sonuç elde edemedim.gobegim hâlâ var. Doktor spora yazılabilirsin dedi ama gidecek vaktim yok

Çocuk olan evde temizlik ve düzen pek zor. Bu konuda rahat olun biraz..iki çocuk daha yorucudur eminim. Allah kolaylık versin. Büyük çocukla da iletişim bozulabilir Kreş e verin isterseniz orda enerjisini atıp gelir eve hem arkadaşı olur,oyun oynar sosyallesir çocuk

Otribebe deneyin

Kıpkırmızı oluyordu bir de.. doktora anlattım burnu tikalidir dedi

Bebek kaç günlük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…