- 24 Eylül 2017
- 5.213
- 7.462
- 198
Canim tam olarak ne gececek?Herkes aynı problemleri yaşıyor demekki, son birkaç sayfayı okuyabildim her sey aynı.. gececek bu dönemler inşallah sabırlı olalım.. bahseden oldu mu bilmiyorum, birkaç gündür regl agrısı başladı bende (hiç özlememişim)
Var mı regl olan! Biz daha 40 ımızı doldurmadık..
Canim benim bebekte gecen hafta yapamadi.zeytinyagi verdim bir kaşık.bide bezini acinca hemen kapatma.kalcasini silierken biraz elinle ayir.öndeki gazlar cikinca yapar.benimkisi üstüme yapti resmen.Bebek 24 saati aşkın kaka yapamadı. Yaşayan var mi ayni durumu ?
İlk defa dün kullandım , nefesle cekilenden..iyi ki de kullanmışm bebegim rahat uyudu. Tavsiye ederim.. bazen sıvıyı burnuna verince direk hapşruyo gerek kalmıyo ama hapşrmaynca işe yarıyo..Günaydın kızlar burun aspratörü kullanan var mı sağlıklı olur mu ? Kulak pamuğuyla burundaki pislik alınır mı güvenli mi ?
DemeeCanim tam olarak ne gececek?
Gittikce daha az uyuyacaklar ve gittikce uyutmak daha zor olacak.
Benimde alt kısimda bi baski var.nedendir bilinmez.
Hangisinden alayım canım otribebe mi bir de ben damlayı damlatınca kızımın genzine gidiyor sanırım yutkunurken boğuluyor gibi oluyor korkuyorum clear burun damlası sizdeki neİlk defa dün kullandım , nefesle cekilenden..iyi ki de kullanmışm bebegim rahat uyudu. Tavsiye ederim.. bazen sıvıyı burnuna verince direk hapşruyo gerek kalmıyo ama hapşrmaynca işe yarıyo..
39. Gun civari regl agrim oldu. Bir damla kan geldi gecti. Daha doktora gitmedim.Herkes aynı problemleri yaşıyor demekki, son birkaç sayfayı okuyabildim her sey aynı.. gececek bu dönemler inşallah sabırlı olalım.. bahseden oldu mu bilmiyorum, birkaç gündür regl agrısı başladı bende (hiç özlememişim)
Var mı regl olan! Biz daha 40 ımızı doldurmadık..
Kızlar merhaba,
Bir konu hakkında bilginize ihtiyacım var.
Sagdigim süt , süt makinasının biberonunda oda sıcaklığında kalabilir mi? Kalırsa kaç saat kalabilir?
Yoksa muhakkak süt saklama poşetine boşaltıp odada belli saat mı bırakabilirim veya buzdolabinda?
Şimdiden tesekkur ederim
ben biberonda buzdolabinda saklıyorum gün içerisinde ya da gece içiriyorum
Oda sicakliginda 3 saatIsıtılması benmari usulü di mi?
O
Oda sicakliginda 3 saat
Buzdolabinda 3 gun
Buzlukta 3 ay
Buzluk haric saklama posetine koymana gerek yok.
Benmari usulu isitiyoruz.
Benm kızın 40ı bitti kakası azaldı bugun hiç yapmadı ya bakalım. İlk kızım daha kısa zamanda olmuştu. Bunda hatta eşim ne zamn kaka yapmıcak yani normale döncek dedi. Kabız olmasnlarda..Merhabalar kızlar umarım bebişlerle keyfiniz yerindedir. Merak ettiğim bir şey var bebekleriniz günde kaç kez kaka yapıyor ve kıvamı nasıl? Ben hala her açtığımda kaka oluyor günde 7-8 kez değiştiriyorum az çok hepsinde oluyor sizde de durum böyle mi? Rengi sarı ve su gibi. Ne zaman biraz daha katılaşmaya başlıyordu hatırlayamadım. Çok emiyor emdikçe kaka yapıyor kaka yaptıkça pişik sorununu tam olarak halledemiyoruz. Tam geçti derken tekrarladı bizim pişik geceden beri her alt açmamda baya havalandırıp sudokrem sürdüm sabaha oldukça azaltmıştı başka çare bulamadım bu durum ne zaman değişecek ne zaman daha az yapacak meraktayım. Bu arada altını her değiştirmemde yıkayıp kuruluyorum geceleri uyurken değiştirdiğimde sadece su ve pamukla temizliyorum
S
seninkide öylemi bilmiyorum
Ama bendeki ve çoğunun içi çukur oluyo bayagı
O çukurluğun içini hertaraf aynı düzlükte olacak şekilde battaniye sert yastık ne bulursam dolduruyorun öyle koyuyorum bebeğimi içine
Buzluğa koymadım hiç çünkü 3 gün içinde içiriyorum kızıma,O
Oda sicakliginda 3 saat
Buzdolabinda 3 gun
Buzlukta 3 ay
Buzluk haric saklama posetine koymana gerek yok.
Benmari usulu isitiyoruz.
merhabalar.bizim de kaka gunde 6-7 kere oluyor yani her actigimda.ama kivami farkli sizinkinden.yesil renkte ve hem sivi hem de icinde sumuksu tortular var.sari kaka cok nadir oldu.hep yesil yapiyor.7 haftalik olacak.pamuk ve sicak su ile siliyorum.bizim de bol bol pisik oluyo.Merhabalar kızlar umarım bebişlerle keyfiniz yerindedir. Merak ettiğim bir şey var bebekleriniz günde kaç kez kaka yapıyor ve kıvamı nasıl? Ben hala her açtığımda kaka oluyor günde 7-8 kez değiştiriyorum az çok hepsinde oluyor sizde de durum böyle mi? Rengi sarı ve su gibi. Ne zaman biraz daha katılaşmaya başlıyordu hatırlayamadım. Çok emiyor emdikçe kaka yapıyor kaka yaptıkça pişik sorununu tam olarak halledemiyoruz. Tam geçti derken tekrarladı bizim pişik geceden beri her alt açmamda baya havalandırıp sudokrem sürdüm sabaha oldukça azaltmıştı başka çare bulamadım bu durum ne zaman değişecek ne zaman daha az yapacak meraktayım. Bu arada altını her değiştirmemde yıkayıp kuruluyorum geceleri uyurken değiştirdiğimde sadece su ve pamukla temizliyorum
bizimde oyle geneli kakali bezlerin bi kax gundur 1 2 kere sadece cisli oluyor pisik bende geçiriyorum tekrar oluyorMerhabalar kızlar umarım bebişlerle keyfiniz yerindedir. Merak ettiğim bir şey var bebekleriniz günde kaç kez kaka yapıyor ve kıvamı nasıl? Ben hala her açtığımda kaka oluyor günde 7-8 kez değiştiriyorum az çok hepsinde oluyor sizde de durum böyle mi? Rengi sarı ve su gibi. Ne zaman biraz daha katılaşmaya başlıyordu hatırlayamadım. Çok emiyor emdikçe kaka yapıyor kaka yaptıkça pişik sorununu tam olarak halledemiyoruz. Tam geçti derken tekrarladı bizim pişik geceden beri her alt açmamda baya havalandırıp sudokrem sürdüm sabaha oldukça azaltmıştı başka çare bulamadım bu durum ne zaman değişecek ne zaman daha az yapacak meraktayım. Bu arada altını her değiştirmemde yıkayıp kuruluyorum geceleri uyurken değiştirdiğimde sadece su ve pamukla temizliyorum
Ayni durum bizde de var. Ben de ykiyorum altini yoksa agliyor. Ayni sekilde gece siliyorum. Silerken pamugu islak birakiyorum ve hafif hafif bastiriyorum. Surtersem aciyor ve agliyor.Merhabalar kızlar umarım bebişlerle keyfiniz yerindedir. Merak ettiğim bir şey var bebekleriniz günde kaç kez kaka yapıyor ve kıvamı nasıl? Ben hala her açtığımda kaka oluyor günde 7-8 kez değiştiriyorum az çok hepsinde oluyor sizde de durum böyle mi? Rengi sarı ve su gibi. Ne zaman biraz daha katılaşmaya başlıyordu hatırlayamadım. Çok emiyor emdikçe kaka yapıyor kaka yaptıkça pişik sorununu tam olarak halledemiyoruz. Tam geçti derken tekrarladı bizim pişik geceden beri her alt açmamda baya havalandırıp sudokrem sürdüm sabaha oldukça azaltmıştı başka çare bulamadım bu durum ne zaman değişecek ne zaman daha az yapacak meraktayım. Bu arada altını her değiştirmemde yıkayıp kuruluyorum geceleri uyurken değiştirdiğimde sadece su ve pamukla temizliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?