Evet evet benmari o.Buzluğa koymadım hiç çünkü 3 gün içinde içiriyorum kızıma,
Dolaptan çıkarıp kaynar su dolu kabın içine oturtuyorum süt saklama kabını, öyle ısıtıyorum,
Benmari dediğiniz budur herhalde
Yanlış yapmıyorum inş
Sağol canım az önce yaptı. Bi sevindik ki sorma :))Canim benim bebekte gecen hafta yapamadi.zeytinyagi verdim bir kaşık.bide bezini acinca hemen kapatma.kalcasini silierken biraz elinle ayir.öndeki gazlar cikinca yapar.benimkisi üstüme yapti resmen.
Sağol canım az önce yaptı. Bi sevindik ki sorma :))
benimki de bu aralar boyle 7 haftalik oldu.surekli agliyor gunduz boyu.uzucu ve yorucu ciddenBu aralar herşeye ağlıyor oglum meme emerken ağlıyor emzigi düşüyor ağlıyor uyurken ağlıyor gozler kapali ama 1 aylik olduk atak midir ki son 1 haftadir cok huzursuz mastit oldum sutum bitti fln bide bu aglama çok moralim bozuluyor elimden bisey de gelmiyor
Benm kızın 40ı bitti kakası azaldı bugun hiç yapmadı ya bakalım. İlk kızım daha kısa zamanda olmuştu. Bunda hatta eşim ne zamn kaka yapmıcak yani normale döncek dedi. Kabız olmasnlarda..
merhabalar.bizim de kaka gunde 6-7 kere oluyor yani her actigimda.ama kivami farkli sizinkinden.yesil renkte ve hem sivi hem de icinde sumuksu tortular var.sari kaka cok nadir oldu.hep yesil yapiyor.7 haftalik olacak.pamuk ve sicak su ile siliyorum.bizim de bol bol pisik oluyo.
bizimde oyle geneli kakali bezlerin bi kax gundur 1 2 kere sadece cisli oluyor pisik bende geçiriyorum tekrar oluyor
Benzer şeyleri yaşıyoruz o zaman kızlar. Ya yapabileceğim her şeyi yaparken birden kızarıp gitmesi içimi parçalıyor resmen ve çok üzülüyorum. Bu sıralar her şeyi kafama takıyorum zaten. Lekelenmem 48 günlük olmamıza rağmen bitmedi dr aktif emzirirken normal olduğunu söylüyor. Üstüne geçmiş olan karın içi acılar geri döndü 3 gündür ve bugün daha çok hissediyorum belki de ben öyle hissediyorum. Kendimde sürekli olumsuz bie şeyler arıyorum hastalık gibi. Psikolojim bozuldu resmenAyni durum bizde de var. Ben de ykiyorum altini yoksa agliyor. Ayni sekilde gece siliyorum. Silerken pamugu islak birakiyorum ve hafif hafif bastiriyorum. Surtersem aciyor ve agliyor.
Oğlum da özellikle geceleri 1.5-2 ye kadar ağlıyor emiyor sürekli gaz çıkarmaya çalışıyor sıkıştırıyor falan son 5-6 gündür böyleyiz umarım normale döner gündüzleri zaten doğru düzgün dalamıyor uykuya tek tesellim geceleriydi şimdi o da kalmadı ben dr sürekli uyku halindeyim. Allahtan eşim izne ayrıldı iki hafta yanımda o var yoksa ne yapacağım bilmiyorum bu şekilde devam edersebenimki de bu aralar boyle 7 haftalik oldu.surekli agliyor gunduz boyu.uzucu ve yorucu cidden
Ben kızımda pilli almştm uygun fiyat diye. Ama piller çok çabuk bitiyo:) bidaha alck olsam elektrkli bakardm herldeElektrikli ya da pilli anakucağı kullanan var mı memnun mu
Ben turk kahvesı degl ama cappuccino iciyorum nerdeyse her gun. Benm bildgm uykuyu etkiliyor sadeceGünlük bir tane Türk kahvesi içmek sütü olumsuz etkiler mi?
Bende öyle düşündüm ama onaylamak istedim.SağolunBen turk kahvesı degl ama cappuccino iciyorum nerdeyse her gun. Benm bildgm uykuyu etkiliyor sadece
canim ben de mecbur kalmadikca sagmiyorum ama sutumuz az mi diye endise etmeyelum bence.bebek emdikce sut gelirmis.aglamasi uykusuzlugundan gazindan burun tikanikligindan bicok sebepten olabilir.ve bebekler bence doyduklarini anlamiyolar.kilo alimi normal sinirlar icindeyse sut konusunda sıkıntı yokturKızlar daha önce bu şekilde sağmadığım için bi fikrim yok.önceden oğlum 8 günlükken tek göğsüm bebiş uyanmadığı için sağmıştım 120 ml çıkmıştı.Bugün (bebiş 25 günlük)iki göğsümüzde gezdik geldik emdi.Uyuyubca ikisinden toplam 30 ml sağabildim. 1 saat içinde bebiş tekrar uyandı ve göğüsü emdi fakat uyumadı ve bi anda ağlayınca sağdığımı da verdim.Şimdi de diğer göğüste emmekle uyuklamaya çalışıyor.Şimdi benim sütüm azalmış mı oluyor?
Burnuna sıktığınız damla genzine indiği için öksürüyor olabilir mi?Sürekli mi öksürük halinde?Kızlar dünden beri bebeğim öksürüyor 2 gün önce banyo yaptırdık aslında üşütmedikte odamız küçük ve gece gündüz elektrikli soba açık doktor randevumuz Perşembe günü ne yapsam bilemedim daha önce mi gitsek dün gece hırıltı vardı bugün burnunu temizledik geçti ama öksürük başladı
Haklısın cnm pozitif düşünelim inş..canim ben de mecbur kalmadikca sagmiyorum ama sutumuz az mi diye endise etmeyelum bence.bebek emdikce sut gelirmis.aglamasi uykusuzlugundan gazindan burun tikanikligindan bicok sebepten olabilir.ve bebekler bence doyduklarini anlamiyolar.
Kızlar dünden beri bebeğim öksürüyor 2 gün önce banyo yaptırdık aslında üşütmedikte odamız küçük ve gece gündüz elektrikli soba açık doktor randevumuz Perşembe günü ne yapsam bilemedim daha önce mi gitsek dün gece hırıltı vardı bugün burnunu temizledik geçti ama öksürük başladı
Bize sallamayin dediler hala sallamiyoruz memede uyursa uyoyor yoksa emzik pis pis gozunu kapatıp pis pis bi uyuma çabası saatler sürebiliyorKızlar bebeklerinizi nasil uyutuyorsunuz?
Tek bi yöntem mi deniyorsunuz yoksa uyusun da herseyi yaparim.mi diyorsunuz.
Bebekleri gittikce uyutmak zorlasıyor.
Bizimki genelde memede uyuyup beni emzik yapanlardan.çok nadir o da esim kucaginda pışpış yaparsa.binde bir ayagimda sallayarak.zaten hemen uyaniyor.
Şu sıra da hamak besik aldik.ins işe yarar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?