2018 Ekim Anneleri

Geniz akıntısı mı var acaba
Benimkide grip oldu sonra öksürük
Çok nadir öksürüyor ama öksürünce boğulacak kadar zorlanıyor
Bitkisel şurup yazdı doktor öksürük için...
Boğazında balgam var hırıltılı çünkü,
Bi kaç defa verdim şurubu ama, sonra düşündüm ki öksürerek atar balgamı diyerek kestim kendim şurubu

pessinus bizde günde enaz 7-8 bez değişiyor belki 1 inde kaka çıkmıyordur hep kaka yapıyor ama pişik birkez olduk çok sık değiltirmeye çalışıyorum
Ben de çok sık değiştiriyorum canım ona rağmen olacaksaoluyor birden artıyor inan gece de iki kez değiştiriyorum. Çok şükür bu kez pişiği iki günde geçirdik bolca havalandırıp sudokrem sürdüm az da o şekilde havalandırdım iyi geldi önceki inatçı pişiğimizde işe yaramamıştı. Deneye yanıla öğreniyoruz

Son 6 gündür sanırım geceleri uyuyan oğluma bir şeyler oldu saat 10-10.30 gibi gözleri bir açıyor gece 2 ye kadar en erken bakınıyor ağlıyor yatağına koyunca uyanıyor. Sürekli emmek istiyor emdikçe gaz sıkıştırıyor sonsuz döngüye giriyoruz. Rahatlasın diye banyo yaptırıyorum o günler de belki daha kötü oluyor. Şikayet etmiş olmak istemiyorum bugünümüze şükür de gece gündüz uyumayan bir bebek oldukça yorucuymuş sürekli halsizim

Ilaci kendine gore kesme canim ilerlerse daha agir kullanmak zorunda kalabilir.
Oksurugu nasil bilmiyorum tabi ama bu kadar kucuklerde onemli hastaliklar.
Bazi oksuruk suruplari o balgami cikartsin diye hatta gece vermez doktor oksurmekten uyuyamaz diye.Bilemedim durum nedir,sende en iyisini bilirsin tabii evladin icin ama gorunce yazayim dedim
Insallah gecmis gitmistir bile

Son düzenleme:

Ben cok plandan yana degilimdir.Cunku dusundugun ya da ugrastigin gb olmazsa normalde yapacagindan cok daha fazla stres yaparsin o zaman.
Daha hersey yeni zaten degisik donemleri olacak aşılar huy degistirecek 1 aya kipirdanmaktan uyumayacaklar vb.
Sen onu gozlemle,uykusuna yardimci ol
Uykusuz kalip uyuyacak gibi dusunme,uyku uykuyuda getirir bazen.

müdahale etmiyorum, düzenini o belirliyor.. gun gunu tutmuyor haliyle.. kendi belirlesin düzenini.

müdahale etmiyorum, düzenini o belirliyor.. gun gunu tutmuyor haliyle.. kendi belirlesin düzenini.
Kizlar gece uyusun ki beraber uyuyalim dedim.gündüz uyuyamam ki onunla.gece de uyumazsa ne yaparim diyorum.

Bizim 43. Gun. Hic bir sey degismedi. Ama 6. Hafta hic doymuyordu. Simdi doyuyor.

İlaç öksürüğü kessin diye verildi canım

Kızlar bugün oğlumun 1 aylık kontrolü ve aşısı vardı. 3100 gram olarak doğmuş ,sonra hastanede 2950 grama düşmüştü. Bugün 4500 gram geldi Boyu da 5 cm uzamış, tulumlarımız küçük gelmeye başladı. Zaman ne kadar hızlı geçiyor, bebişler büyüyor

Selamlar herkese, günlerdir giremiyorum yorgunluktan okuyup çıkıyorum direk. Bir sürü arkadaş yazmış uyku ve güne başlama ile ilgili kızımda gece 3+2+1+1 olark uyuyor genelde geceleri uyanınca uykumu alamamış oluyorum haliyle erken kalkamıyoruö bu sefer. Böyle böyle alışcağız sanırım.

Bugün 25 gün oldu dün gezmeye gittik ne iyi geldi. Havalar çok kötü bu aralar pek çıkartamayacağım biraz dha büyüsek şöyle 2 aylık olsakta arabasına koyup gezdirmeye başlasam artık.

Bu arada dün akşamdn beri çok uyuyor kızım normalde gündüz 2-3 saat uyumadığı olurdu şimdi emiyor uyuyor direk böyle değişiklikler normal sanırım değil mi?

Birde bebek mevlüdünü ne zaman yapmayı düşünüyorsunuz?

Ben ilk oğlumda hemen kırkı çıkınca yapmıştım, o da Eylül doğumlu. Pişman oldum. Mevlüte gelenlerden mutlaka hasta olanlar çıkıyor. Hapşu mapşu derken insan tedirgin oluyor. Bebek küçük anne daha tam toparlanamamış oluyor bence. Bu oğlumda kalabalık mevlütü baharda yapmayı düşünüyorum.

Ben de muhtemel biraz büyüyünce yapacağım çok haklısın bir de kış mevsimine giriyoruz tam hastalık zamanı. Sonuçta mevlütün belli bir zamanı yok kendimizi hazır hissettiğimizde koşullar uygun olduğunda yapabiliriz

Canım ağlarken morarıyorsa bi çocuk kardiyoloji ye götür Allah korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…