- 8 Ekim 2011
- 2.244
- 2.337
- 248
Geniz akıntısı mı var acabaKızlar dünden beri bebeğim öksürüyor 2 gün önce banyo yaptırdık aslında üşütmedikte odamız küçük ve gece gündüz elektrikli soba açık doktor randevumuz Perşembe günü ne yapsam bilemedim daha önce mi gitsek dün gece hırıltı vardı bugün burnunu temizledik geçti ama öksürük başladı
Ben de çok sık değiştiriyorum canım ona rağmen olacaksaoluyor birden artıyor inan gece de iki kez değiştiriyorum. Çok şükür bu kez pişiği iki günde geçirdik bolca havalandırıp sudokrem sürdüm az da o şekilde havalandırdım iyi geldi önceki inatçı pişiğimizde işe yaramamıştı. Deneye yanıla öğreniyoruzpessinus bizde günde enaz 7-8 bez değişiyor belki 1 inde kaka çıkmıyordur hep kaka yapıyor ama pişik birkez olduk çok sık değiltirmeye çalışıyorum
Son 6 gündür sanırım geceleri uyuyan oğluma bir şeyler oldu saat 10-10.30 gibi gözleri bir açıyor gece 2 ye kadar en erken bakınıyor ağlıyor yatağına koyunca uyanıyor. Sürekli emmek istiyor emdikçe gaz sıkıştırıyor sonsuz döngüye giriyoruz. Rahatlasın diye banyo yaptırıyorum o günler de belki daha kötü oluyor. Şikayet etmiş olmak istemiyorum bugünümüze şükür de gece gündüz uyumayan bir bebek oldukça yorucuymuş sürekli halsizimBen emzirdikten sonra uyuyakalıyor genelde zaten sallamıyırum hiç ya yanımda koltuğa koyuyorum ya anakucağına yada yatağına yatırıyorum usulca devam ediyor genelde uyanıkken yine bırakıyorım yatağına ağlıyor emzik veriyorum uyanıkkende konuşup gülüşüyoruz genelde:) ama gece 9 gibi başlaıyor 1 e kadar homurdanıyor kucakta gezmek istiyor :)sonra gece yine normal kendi uyuyor ..40ımız bizimde bugün çıktı
Geniz akıntısı mı var acaba
Benimkide grip oldu sonra öksürük
Çok nadir öksürüyor ama öksürünce boğulacak kadar zorlanıyor
Bitkisel şurup yazdı doktor öksürük için...
Boğazında balgam var hırıltılı çünkü,
Bi kaç defa verdim şurubu ama, sonra düşündüm ki öksürerek atar balgamı diyerek kestim kendim şurubu
Slm guzel anneler
Bizim kırkımıź çıktı.hayırlara vesile olsun ins.
Size sormak istedigim.bisey var.
Bebekleriniz 40 i ciktiktan sonra ne deģisti.
Bizim burda diyorlar ki ilk 40 gün gece yatiyorsa 40 i cikinca gündüzleri yatmaya baslar.bizimkinin de ayni oldu galiba.
Bütün gün yatmak istiyor emmiyor.ćok merak ediyorum gece yatacak mi.
Dün gece sürekli uyandi.mızmızlandi.
Sizce gündüz fazla uyutmiyim mi?
3 kere uyudu.biraz uyanik dursun da gece uyusun diyorum
Sizce hata mi yapiyorum?
Yada düsündüğüm sey yanlis mi?
müdahale etmiyorum, düzenini o belirliyor.. gun gunu tutmuyor haliyle.. kendi belirlesin düzenini.Slm guzel anneler
Bizim burda diyorlar ki ilk 40 gün gece yatiyorsa 40 i cikinca gündüzleri yatmaya baslar.bizimkinin de ayni oldu galiba.
Sizce hata mi yapiyorum?
Ben cok plandan yana degilimdir.Cunku dusundugun ya da ugrastigin gb olmazsa normalde yapacagindan cok daha fazla stres yaparsin o zaman.
Daha hersey yeni zaten degisik donemleri olacak aşılar huy degistirecek 1 aya kipirdanmaktan uyumayacaklar vb.
Sen onu gozlemle,uykusuna yardimci ol
Uykusuz kalip uyuyacak gibi dusunme,uyku uykuyuda getirir bazen.
Kizlar gece uyusun ki beraber uyuyalim dedim.gündüz uyuyamam ki onunla.gece de uyumazsa ne yaparim diyorum.müdahale etmiyorum, düzenini o belirliyor.. gun gunu tutmuyor haliyle.. kendi belirlesin düzenini.
Bizim 43. Gun. Hic bir sey degismedi. Ama 6. Hafta hic doymuyordu. Simdi doyuyor.Slm guzel anneler
Sizce hata mi yapiyorum?
Benimkide 2 gün önce öyleydi.bi türlü doymuyor uyumuyordu.bugünde emmedi uyudu surekli.sütüm olusmadi bugün.emmeyince yeniden yapilmiyor.Bizim 43. Gun. Hic bir sey degismedi. Ama 6. Hafta hic doymuyordu. Simdi doyuyor.
İlaç öksürüğü kessin diye verildi canımIlaci kendine gore kesme canim ilerlerse daha agir kullanmak zorunda kalabilir.
Oksurugu nasil bilmiyorum tabi ama bu kadar kucuklerde onemli hastaliklar.
Bazi oksuruk suruplari o balgami cikartsin diye hatta gece vermez doktor oksurmekten uyuyamaz diye.Bilemedim durum nedir,sende en iyisini bilirsin tabii evladin icin ama gorunce yazayim dedim
Insallah gecmis gitmistir bile
Emmeyince sagsaydin. Ben mama verirken saga saga sutumu arttirdim.Benimkide 2 gün önce öyleydi.bi türlü doymuyor uyumuyordu.bugünde emmedi uyudu surekli.sütüm olusmadi bugün.emmeyince yeniden yapilmiyor.
Emmeyince sagsaydin. Ben mama verirken saga saga sutumu arttirdim.
Dogru onu dusunemedim.Canim uyanir da sütüm olmaz diye bekledim durdum bugün.nerden bilecektim ki bu kadar uyuyacagini ve emmeyecegini.
Hergün uyumayan sürekli emen hatta süt yetistiremedigim cocuk birden böyle uyuynca süt sağmadim.
Estağfurullah canim.Dogru onu dusunemedim.
Bence 3-4 yaş ideal canım. 2 yaşın az olduğunu düşünüyorum. 5-6 yaş olduğu zaman da kendimden biliyorum kardeşim hep benimle oynamak isterdi ben de hep onu peşimde kuyruk gibi görürdümPeki 2 çocuğu olan biri olarak sizce yaş farkı ne olmalı?
Selamlar herkese, günlerdir giremiyorum yorgunluktan okuyup çıkıyorum direk. Bir sürü arkadaş yazmış uyku ve güne başlama ile ilgili kızımda gece 3+2+1+1 olark uyuyor genelde geceleri uyanınca uykumu alamamış oluyorum haliyle erken kalkamıyoruö bu sefer. Böyle böyle alışcağız sanırım.
Bugün 25 gün oldu dün gezmeye gittik ne iyi geldi. Havalar çok kötü bu aralar pek çıkartamayacağım biraz dha büyüsek şöyle 2 aylık olsakta arabasına koyup gezdirmeye başlasam artık.
Bu arada dün akşamdn beri çok uyuyor kızım normalde gündüz 2-3 saat uyumadığı olurdu şimdi emiyor uyuyor direk böyle değişiklikler normal sanırım değil mi?
Birde bebek mevlüdünü ne zaman yapmayı düşünüyorsunuz?
Ben de muhtemel biraz büyüyünce yapacağım çok haklısın bir de kış mevsimine giriyoruz tam hastalık zamanı. Sonuçta mevlütün belli bir zamanı yok kendimizi hazır hissettiğimizde koşullar uygun olduğunda yapabilirizBen ilk oğlumda hemen kırkı çıkınca yapmıştım, o da Eylül doğumlu. Pişman oldum. Mevlüte gelenlerden mutlaka hasta olanlar çıkıyor. Hapşu mapşu derken insan tedirgin oluyor. Bebek küçük anne daha tam toparlanamamış oluyor bence. Bu oğlumda kalabalık mevlütü baharda yapmayı düşünüyorum.
Psikolojim cok bozuk girip yazamiyorum bile
Su aşılar beni mahvetti. 5 aralikta 2.ay asimiz var 3 tane yapiyorlarmis
Cocugum morarip nefes alamiyor asi yapilirken hemsiremizde sagolsun acımıyor hic
Uyku uyuyamiyorum düşünmekten zaten sutum az iyice azaldi sanki
plojovic ne yapicam asi sirasinda yine nefesini tutacak zeynep. Cok canim sıkkın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?