2018 Ekim Anneleri

Merhaba tecrübeli annelere danismak istedigim bir konu var Kızlar oğlum bugun oglenden beri emzirirken 1-2 dk emip ağlıyor birakiyor annemler sütün yetmiyor beslenemiyor mama mi versen diyor sütüm var mememde sıkınca geliyor hem diyorum süt olmasa o 1-2 dk da da tutmaz emmez degilmi
Cok canim sıkılıyor bu duruma zaten son günlerde hep hastanedeki ilk gecem aklima geliyor sezeryan oldum süt yok memede kaynanam mama getirelim diyen hemşireye yok cekip emince gelir dedi o sezeryan acisiyla 5dk da bir kalkıp emzirip geri yatiyordum sonra tekrar agliyordu zaten 5kere öyle olduktan sonra uyumadim basinda oturdum simdi diyorum yavrum açlıktan uyanırmış meger
Eve gecince de mamaya izin vermediler cocugum sarilik oldu 2gece hastanede yatti
Hep aklima geliyor sinirlerim bozuluyor annemlerde öyle deyince tam tepem atti
Süt az olsa hic emmez degilmi
Hem gecede uyumaz gerci dun gece sık uyandi ama
Acaba bugün bir yeri agriyor ben mi anlamıyorum

Doğduğu ilk hafta hariç gündüzler bizde kabus:)) uyumuyo artk dert de etmiyorum. He kucağımda saatlerce dursa uyur ama onuda ben yapamam sürekli. İşin kötüsü ağlamasa razıyım ama ya uyku ya kucak onun dısında ağlamk:)) artık kulaklarım alıştı valla
Bizde degisen bişey olmadı ilk kızımda da olmamıştı.

Sıkıyosn ve geliyosa bu zaten en buyuk belirti bence:) sütün vardır yani. Olmaynca istedğn kadar sık gelmiyo

Sıkıyosn ve geliyosa bu zaten en buyuk belirti bence:) sütün vardır yani. Olmaynca istedğn kadar sık gelmiyo

Cevrede annemde dahil cogu kişi mama vermem taraftarı sütün yetmiyor diyorlar sinir oluyorum artik tamam eve geceleri veririm diyorum

Canım gazı olabilir bizim de öyle oluyor ben ayakta 10_15 dk gezdirip sırtını pışpışlıyorum masaj yapıyorum karnına biraz gazı çıkınca rahat emiyor. Gazı olan çocuk fazla ememez

Kizlar gece uyusun ki beraber uyuyalim dedim.gündüz uyuyamam ki onunla.gece de uyumazsa ne yaparim diyorum.

Zaten cok kucuk uykusu geliyorsa uyuyacaktir,uyumazsa cok huzursuz olacaktir.
Bide gecede uyumazsa yorgunluktan?
Yani simdilik cok stres yapma 4 ayi bi atlatsin.
Acele etme yani.
Benim ilk kizim gunduzde gecede durmazdi,4 bucuk yasinda suan hala sevmez uyumayi,gunduz uykusunu 2 yasinda birakti.Dun aksam diyor ki 'keske saat olmasa,o hep acele acele'
Bazi cocuk cidden sevmiyor uykuyu.

Masallah ❤
Bizimde yarin 2.ay kontrolumuz var ❤
Cidden zaman cok hizli

Ben 18 gunluk flndi yaptim :)
Sevdigim bikac kisi teyzeler halalar oyle sade,evde kuran okunsun istedim.Hem tam mevsim gecisi diye hastaliklar dolanmadan soguklar baslamadan alayim demistim.
Degisiklikler normal canim.Cocuklara akil sır ermiyor :)
2 ay demissin bizde 2 aylik olduk ❤

Aslinda dogrusunu yapmislar ama senin nasil hissettiginde o surecte onemli tabii.
Atak zamanlari olabilir,donem donem meme reddetmeler olacak pozisyon degistirip deneyebilirsin,burnu tikanik olabilir,agrisi olabilir genelde emmeye baslayinca bagirsaklar harekete geciyor.

Bir den meme tutmamaya basladı 1 gün sabaha kadar hiç uyumadı sürekli mızmızlandı artık öğlen oldu takatim kalmadı mama verdim biraz 1 gün de azaldı stressten suyu falan unuttum uykuda uyuyamadım ama şimdi geri normale döndü sağarak biberonla veriyorum hem karnı dıyıyor fazlasını da saklıyorum bakalım nereye kadar giderse devam böyle

Benimkilerde öyle uyku sevmiyolar belli. Benim içinde uyku hep sorundur:)) karanlık olcak sessz olck kafam yerim rahat olcak ohoooo bisürü şey

Benimkilerde öyle uyku sevmiyolar belli. Benim içinde uyku hep sorundur:)) karanlık olcak sessz olck kafam yerim rahat olcak ohoooo bisürü şey

Bende cok durabilirim uykusuz :)
Oyle gelip gozumun kapanmasi cok nadirdir.Yatsam bile yatakta doner dururum.Hic uyumadan diger gune devam edebilirim,etmisligimde var.Doguma bile 2 saat uykuyla gittim halbuki yat uyu dinlen :)
Karanlikta uyumak cidden ayri dinlendirici ama.
Ne diyelim kizlar uyusunda sagligi gerektirdigi kadar fazlasinada gerek yok ya :)

Ilk günler sarılık olmasın diye mama verilmesine karışmamak gerekiyor bence. Benimki de aldı mama.. burnu tıkalı olabilir istememe nedeni..

Yaptık biz.. bebek kalabalığa 5 dk girdi diğer odada uyudu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…