Doğduğu ilk hafta hariç gündüzler bizde kabus:)) uyumuyo artk dert de etmiyorum. He kucağımda saatlerce dursa uyur ama onuda ben yapamam sürekli. İşin kötüsü ağlamasa razıyım ama ya uyku ya kucak onun dısında ağlamk:)) artık kulaklarım alıştı vallaSlm guzel anneler
Bizim kırkımıź çıktı.hayırlara vesile olsun ins.
Size sormak istedigim.bisey var.
Bebekleriniz 40 i ciktiktan sonra ne deģisti.
Bizim burda diyorlar ki ilk 40 gün gece yatiyorsa 40 i cikinca gündüzleri yatmaya baslar.bizimkinin de ayni oldu galiba.
Bütün gün yatmak istiyor emmiyor.ćok merak ediyorum gece yatacak mi.
Dün gece sürekli uyandi.mızmızlandi.
Sizce gündüz fazla uyutmiyim mi?
3 kere uyudu.biraz uyanik dursun da gece uyusun diyorum
Sizce hata mi yapiyorum?
Yada düsündüğüm sey yanlis mi?
Sıkıyosn ve geliyosa bu zaten en buyuk belirti bence:) sütün vardır yani. Olmaynca istedğn kadar sık gelmiyoMerhaba tecrübeli annelere danismak istedigim bir konu var Kızlar oğlum bugun oglenden beri emzirirken 1-2 dk emip ağlıyor birakiyor annemler sütün yetmiyor beslenemiyor mama mi versen diyor sütüm var mememde sıkınca geliyor hem diyorum süt olmasa o 1-2 dk da da tutmaz emmez degilmi
Cok canim sıkılıyor bu duruma zaten son günlerde hep hastanedeki ilk gecem aklima geliyor sezeryan oldum süt yok memede kaynanam mama getirelim diyen hemşireye yok cekip emince gelir dedi o sezeryan acisiyla 5dk da bir kalkıp emzirip geri yatiyordum sonra tekrar agliyordu zaten 5kere öyle olduktan sonra uyumadim basinda oturdum simdi diyorum yavrum açlıktan uyanırmış meger
Eve gecince de mamaya izin vermediler cocugum sarilik oldu2gece hastanede yatti
Hep aklima geliyor sinirlerim bozuluyor annemlerde öyle deyince tam tepem atti
Süt az olsa hic emmez degilmi
Hem gecede uyumaz gerci dun gece sık uyandi ama
Acaba bugün bir yeri agriyor ben mi anlamıyorum
Sıkıyosn ve geliyosa bu zaten en buyuk belirti bence:) sütün vardır yani. Olmaynca istedğn kadar sık gelmiyo
Canım gazı olabilir bizim de öyle oluyor ben ayakta 10_15 dk gezdirip sırtını pışpışlıyorum masaj yapıyorum karnına biraz gazı çıkınca rahat emiyor. Gazı olan çocuk fazla ememezMerhaba tecrübeli annelere danismak istedigim bir konu var Kızlar oğlum bugun oglenden beri emzirirken 1-2 dk emip ağlıyor birakiyor annemler sütün yetmiyor beslenemiyor mama mi versen diyor sütüm var mememde sıkınca geliyor hem diyorum süt olmasa o 1-2 dk da da tutmaz emmez degilmi
Cok canim sıkılıyor bu duruma zaten son günlerde hep hastanedeki ilk gecem aklima geliyor sezeryan oldum süt yok memede kaynanam mama getirelim diyen hemşireye yok cekip emince gelir dedi o sezeryan acisiyla 5dk da bir kalkıp emzirip geri yatiyordum sonra tekrar agliyordu zaten 5kere öyle olduktan sonra uyumadim basinda oturdum simdi diyorum yavrum açlıktan uyanırmış meger
Kizlar gece uyusun ki beraber uyuyalim dedim.gündüz uyuyamam ki onunla.gece de uyumazsa ne yaparim diyorum.
Kızlar bugün oğlumun 1 aylık kontrolü ve aşısı vardı. 3100 gram olarak doğmuş ,sonra hastanede 2950 grama düşmüştü. Bugün 4500 gram geldiBoyu da 5 cm uzamış, tulumlarımız küçük gelmeye başladı. Zaman ne kadar hızlı geçiyor, bebişler büyüyor
Selamlar herkese, günlerdir giremiyorum yorgunluktan okuyup çıkıyorum direk. Bir sürü arkadaş yazmış uyku ve güne başlama ile ilgili kızımda gece 3+2+1+1 olark uyuyor genelde geceleri uyanınca uykumu alamamış oluyorum haliyle erken kalkamıyoruö bu sefer. Böyle böyle alışcağız sanırım.
Bugün 25 gün oldu dün gezmeye gittik ne iyi geldi. Havalar çok kötü bu aralar pek çıkartamayacağım biraz dha büyüsek şöyle 2 aylık olsakta arabasına koyup gezdirmeye başlasam artık.
Bu arada dün akşamdn beri çok uyuyor kızım normalde gündüz 2-3 saat uyumadığı olurdu şimdi emiyor uyuyor direk böyle değişiklikler normal sanırım değil mi?
Birde bebek mevlüdünü ne zaman yapmayı düşünüyorsunuz?
Merhaba tecrübeli annelere danismak istedigim bir konu var Kızlar oğlum bugun oglenden beri emzirirken 1-2 dk emip ağlıyor birakiyor annemler sütün yetmiyor beslenemiyor mama mi versen diyor sütüm var mememde sıkınca geliyor hem diyorum süt olmasa o 1-2 dk da da tutmaz emmez degilmi
Bir den meme tutmamaya basladı 1 gün sabaha kadar hiç uyumadı sürekli mızmızlandı artık öğlen oldu takatim kalmadı mama verdim biraz 1 gün de azaldı stressten suyu falan unuttum uykuda uyuyamadım ama şimdi geri normale döndü sağarak biberonla veriyorum hem karnı dıyıyor fazlasını da saklıyorum bakalım nereye kadar giderse devam böyleCanim hepimiz öyleyiz inan.sıkma canini.benim de sorunum bu ara bebeğin uyku düzeni bozuldu.hic uyumuyor.gundüzde gece de.uyumayinca da sürekli emmek istiyor.
Göğsümde süt kalmiyor.bugün 39 günlük.acaba büyüme atagi mi geciriyor diyorum.
Bu arada sen günde 5 6 litre su iciyorum sütüm çoğaldı demistin.ne oldu da azaldi?
6 aydan sonrada mama degil yemek yesin derler:)) her zamn destekci bulmak zorCevrede annemde dahil cogu kişi mama vermem taraftarı sütün yetmiyor diyorlar sinir oluyorum artik tamam eve geceleri veririm diyorum
Benimkilerde öyle uyku sevmiyolar belli. Benim içinde uyku hep sorundur:)) karanlık olcak sessz olck kafam yerim rahat olcak ohoooo bisürü şeyZaten cok kucuk uykusu geliyorsa uyuyacaktir,uyumazsa cok huzursuz olacaktir.
Bide gecede uyumazsa yorgunluktan?
Yani simdilik cok stres yapma 4 ayi bi atlatsin.
Acele etme yani.
Benim ilk kizim gunduzde gecede durmazdi,4 bucuk yasinda suan hala sevmez uyumayi,gunduz uykusunu 2 yasinda birakti.Dun aksam diyor ki 'keske saat olmasa,o hep acele acele'
Bazi cocuk cidden sevmiyor uykuyu.
Benimkilerde öyle uyku sevmiyolar belli. Benim içinde uyku hep sorundur:)) karanlık olcak sessz olck kafam yerim rahat olcak ohoooo bisürü şey
Ilk günler sarılık olmasın diye mama verilmesine karışmamak gerekiyor bence. Benimki de aldı mama.. burnu tıkalı olabilir istememe nedeni..Merhaba tecrübeli annelere danismak istedigim bir konu var Kızlar oğlum bugun oglenden beri emzirirken 1-2 dk emip ağlıyor birakiyor annemler sütün yetmiyor beslenemiyor mama mi versen diyor sütüm var mememde sıkınca geliyor hem diyorum süt olmasa o 1-2 dk da da tutmaz emmez degilmi
Yaptık biz.. bebek kalabalığa 5 dk girdi diğer odada uyudu..Selamlar herkese, günlerdir giremiyorum yorgunluktan okuyup çıkıyorum direk. Bir sürü arkadaş yazmış uyku ve güne başlama ile ilgili kızımda gece 3+2+1+1 olark uyuyor genelde geceleri uyanınca uykumu alamamış oluyorum haliyle erken kalkamıyoruö bu sefer. Böyle böyle alışcağız sanırım.
Bugün 25 gün oldu dün gezmeye gittik ne iyi geldi. Havalar çok kötü bu aralar pek çıkartamayacağım biraz dha büyüsek şöyle 2 aylık olsakta arabasına koyup gezdirmeye başlasam artık.
Bu arada dün akşamdn beri çok uyuyor kızım normalde gündüz 2-3 saat uyumadığı olurdu şimdi emiyor uyuyor direk böyle değişiklikler normal sanırım değil mi?
Birde bebek mevlüdünü ne zaman yapmayı düşünüyorsunuz?
@limonlutarcinlikek de yok epeydirBenimde aklimdaydi.
Bikac kisi daha var boyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?