Aslinda dogrusunu yapmislar ama senin nasil hissettiginde o surecte onemli tabii.
Atak zamanlari olabilir,donem donem meme reddetmeler olacak pozisyon degistirip deneyebilirsin,burnu tikanik olabilir,agrisi olabilir genelde emmeye baslayinca bagirsaklar harekete geciyor.
Sanirim bütün bebekler aynı.Doğduğu ilk hafta hariç gündüzler bizde kabus:)) uyumuyo artk dert de etmiyorum. He kucağımda saatlerce dursa uyur ama onuda ben yapamam sürekli. İşin kötüsü ağlamasa razıyım ama ya uyku ya kucak onun dısında ağlamk:)) artık kulaklarım alıştı valla
Bizde degisen bişey olmadı ilk kızımda da olmamıştı.
Doğru söylüyorsun canim.uykusu geliyorsa engellemiyim.sonra uyutmak zorlasiyor.Zaten cok kucuk uykusu geliyorsa uyuyacaktir,uyumazsa cok huzursuz olacaktir.
Bide gecede uyumazsa yorgunluktan?
Yani simdilik cok stres yapma 4 ayi bi atlatsin.
Acele etme yani.
Benim ilk kizim gunduzde gecede durmazdi,4 bucuk yasinda suan hala sevmez uyumayi,gunduz uykusunu 2 yasinda birakti.Dun aksam diyor ki 'keske saat olmasa,o hep acele acele'
Bazi cocuk cidden sevmiyor uykuyu.
Rabbim hepimizin yardimcisi olsun canim.Bir den meme tutmamaya basladı 1 gün sabaha kadar hiç uyumadı sürekli mızmızlandı artık öğlen oldu takatim kalmadı mama verdim biraz 1 gün de azaldı stressten suyu falan unuttum uykuda uyuyamadım ama şimdi geri normale döndü sağarak biberonla veriyorum hem karnı dıyıyor fazlasını da saklıyorum bakalım nereye kadar giderse devam böyle
Canım gazı olabilir bizim de öyle oluyor ben ayakta 10_15 dk gezdirip sırtını pışpışlıyorum masaj yapıyorum karnına biraz gazı çıkınca rahat emiyor. Gazı olan çocuk fazla ememez
Cnn merhaba erken doğum yapmıştım hatırlarsın belki eylülde doğdu bbm bebiş prematüre olarak.Cevrede annemde dahil cogu kişi mama vermem taraftarı sütün yetmiyor diyorlar sinir oluyorum artik tamam eve geceleri veririm diyorum
6 aydan sonrada mama degil yemek yesin derler:)) her zamn destekci bulmak zor
Kizlar isterseniz dogum tarihleri ve bebis isimlerini ekleyim tablomuza❤
Ilk günler sarılık olmasın diye mama verilmesine karışmamak gerekiyor bence. Benimki de aldı mama.. burnu tıkalı olabilir istememe nedeni..
Cnn merhaba erken doğum yapmıştım hatırlarsın belki eylülde doğdu bbm bebiş prematüre olarak.
Daha kuvveti olmadığı için emmesi çok iyi değildir ve yeterince karnı doymuyirdur. Emdiği süt tokluk hissi veriyor uyuyor sonra acıkınca yine bağırıyordur ki bu çok normal. Kendini suçlama sakın. Sütünün ne kadar geldiğini pompayla çekip görebilirsin bendis çektiğinde biraz daha fazla geliyor tabi O şekilde ne kadar sütünün çıktığına dair fikrin olur için rahat edecekse. Ama burada dünün yönlendirmesi de çok önemli bebiş kilo kayıp fln ediyorsa yada güç. Fonk. Bazı bozukluklar varsa mama takviyesi verebilir.
Bbm sütüm az geliyor mesela o yüzden mama takviyesi yapıyorum.ama mama veriyorum diye mememide emmemezlik yapmıyor. Biberonu da alıyor mememide...
Gecmis olsun. Allah sifa versin.Merhaba kizla4 epeydir yoktum bebisin sağlık problemleri ile uğraşıyoruz.
Yaşadıklarımı anlatayım. Elinde dereceyle gezen pırpır anne olarak çocuğun 43. Gün de ateşinin yükseldiğini gördüm. Hemen hastahaneye gittik ve kan idrar tahlili ve kültürleri yapıldı. Idrar kültüründe üreme cıktı. Hastahaneye yattik. Bursa dört çeliğe. Tedavi devam ederken hastahane mikrobu kaptık öyle olunca tıp fak gectik.15 gün hast yattik. Tedavimiz sonuçlandı ve çıktık sonrasında yine fakülte de yapılan 2 hafta sonraki kontrollerde idrar kült yine üreme oldu yine hast yattik. Şu an hastahanedeyiz hala. Sunnetsizlige bağlıyorlar bakteri kapmasini.7. Ayda sünnet olacak.
Kan değerleri dalgalanma gösteriyormuş yani bir tahlilde yüksek bir tahlilde düşük çıkıyor. Bu yüzden hemotolojiye sevk edildik. Bu konu özellikle çok kafami karıştırdı bu durumu yasayan varsa lütfen bana yazsın.
Sol böbrekte büyüme oldu bakyeriye bagli bu yüzden de nefrolojiye sevk edildik tedavi edilecek.
Enfeksiyonda zaten yatış devam ediyor ve çıktıktan sonra da bu söylediğim yerlere gitmeye devam edeceğiz.
17 ekim Atlas GünKizlar isterseniz dogum tarihleri ve bebis isimlerini ekleyim tablomuza❤
cok gecmis olsun canim tez zaman da sagliginiza kavuşun insallahMerhaba kizla4 epeydir yoktum bebisin sağlık problemleri ile uğraşıyoruz.
Yaşadıklarımı anlatayım. Elinde dereceyle gezen pırpır anne olarak çocuğun 43. Gün de ateşinin yükseldiğini gördüm. Hemen hastahaneye gittik ve kan idrar tahlili ve kültürleri yapıldı. Idrar kültüründe üreme cıktı. Hastahaneye yattik. Bursa dört çeliğe. Tedavi devam ederken hastahane mikrobu kaptık öyle olunca tıp fak gectik.15 gün hast yattik. Tedavimiz sonuçlandı ve çıktık sonrasında yine fakülte de yapılan 2 hafta sonraki kontrollerde idrar kült yine üreme oldu yine hast yattik. Şu an hastahanedeyiz hala. Sunnetsizlige bağlıyorlar bakteri kapmasini.7. Ayda sünnet olacak.
Kan değerleri dalgalanma gösteriyormuş yani bir tahlilde yüksek bir tahlilde düşük çıkıyor. Bu yüzden hemotolojiye sevk edildik. Bu konu özellikle çok kafami karıştırdı bu durumu yasayan varsa lütfen bana yazsın.
Sol böbrekte büyüme oldu bakyeriye bagli bu yüzden de nefrolojiye sevk edildik tedavi edilecek.
Enfeksiyonda zaten yatış devam ediyor ve çıktıktan sonra da bu söylediğim yerlere gitmeye devam edeceğiz.
Çook geçmiş olsun canım Allah yardımcınız olsun ben hiç duymadım canım maalesef umarım kuzucuk en kısa sürede normale döner evinize dönersinizMerhaba kizla4 epeydir yoktum bebisin sağlık problemleri ile uğraşıyoruz.
çok geçmiş olsun. Rabbim şifa versin inşallahMerhaba kizla4 epeydir yoktum bebisin sağlık problemleri ile uğraşıyoruz.
8 ekim Defne BeraKizlar isterseniz dogum tarihleri ve bebis isimlerini ekleyim tablomuza❤
cok gecmis olsunMerhaba kizla4 epeydir yoktum bebisin sağlık problemleri ile uğraşıyoruz.
Bende aynı durumdayım ya ama bitmiyceğini anladığım için yeni yeni sistemler kurdum kendime önceden sağdığım sütü ısıtıp biberonla çıkıyorum çıkmadanda var gücünle emziriyorum ki yolda avıkıp ağlamasın ana kucağını bana doğru bağlıyorum trafik saatlerinde çıkmıyorum çünkü trafik toksa arabada uyuyo gittiğim kafede de ısıtılmış sütümü biberınla veriyorum ki gittiğim yerde tüm zamanım emzirme odasında geçmesin... market alışverişi için sanal marketi keşfettimAynılarını yaşıyorum! Dışarı çıkamama fikri beni deli ediyor. Eski sosyal hayatımı çok özlüyorum. Şu 2 saatlik döngüler yok mu.. Hiçbir şeye vakit ayıramadan hemen emzirme vakti geliyor, dışarı çıkmak mümkün değil kiBir an önce bitse keşke, yoksa çıldıracağım.
Göğsüne masaj yap sıcak kompress uygula ve bunları yaparken bebeğini izle sev ilk fıtığraflarına bak duygusallaş yani bak nası doluyo göğüslerin bi de su iç sonrası bebekte o göğsünü emdikçe daha çok uyarılıyosun bide çatlak kremini uygularken yedirince de göğüsler uyarılıyo sanki her sürdüğümde damlamaya başlıyoNe yapacağımı bilmiyorum sizden yardım istiyorum suni sancı sonrası sezaryen doğum yaptım sütüm çok az bebeğim doymuyor biberona alışmak üzere git gide memeyi tutmak istemiyor bütün gece yatmıyorum emzirmeyi bırakmasın diye her şeye ağlayasım geliyor biliyorum psikoloji etkiliyor ama elimde değil sütüm nasıl hemen artar deneyimli annelerden yardım istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?