Bende böyle düşünüyorum en azından 3 aylık olsun iznim bitmeden yapayım ama acele etmeyeyim diyorum. Daha ne kadarlar ki o kadar kalabalığa sokup risk alacağız. Beni ikna etmeye çalışıyorlar 40’ı çıktığı gibi yapalım diye hasta olursa kim verecek hesabını bize?Ben ilk oğlumda hemen kırkı çıkınca yapmıştım, o da Eylül doğumlu. Pişman oldum. Mevlüte gelenlerden mutlaka hasta olanlar çıkıyor. Hapşu mapşu derken insan tedirgin oluyor. Bebek küçük anne daha tam toparlanamamış oluyor bence. Bu oğlumda kalabalık mevlütü baharda yapmayı düşünüyorum.
Maşallah sana ben cesaret edemiyorum :) Birde bizim çok kalabalık olacak muhtemelen illaki olacak hasta gelen çocuğa yaklaşmak isteyen.Ben 18 gunluk flndi yaptim :)
Sevdigim bikac kisi teyzeler halalar oyle sade,evde kuran okunsun istedim.Hem tam mevsim gecisi diye hastaliklar dolanmadan soguklar baslamadan alayim demistim.
Degisiklikler normal canim.Cocuklara akil sır ermiyor :)
2 ay demissin bizde 2 aylik olduk ❤
25 Ekim Deniz İlayKizlar isterseniz dogum tarihleri ve bebis isimlerini ekleyim tablomuza❤
Çok geçmiş olsun Allah sabır versin inşallah bir an önce atlatır minik sağlıkla büyür bundan sonra.Merhaba kizla4 epeydir yoktum bebisin sağlık problemleri ile uğraşıyoruz.
Yaşadıklarımı anlatayım. Elinde dereceyle gezen pırpır anne olarak çocuğun 43. Gün de ateşinin yükseldiğini gördüm. Hemen hastahaneye gittik ve kan idrar tahlili ve kültürleri yapıldı. Idrar kültüründe üreme cıktı. Hastahaneye yattik. Bursa dört çeliğe. Tedavi devam ederken hastahane mikrobu kaptık öyle olunca tıp fak gectik.15 gün hast yattik. Tedavimiz sonuçlandı ve çıktık sonrasında yine fakülte de yapılan 2 hafta sonraki kontrollerde idrar kült yine üreme oldu yine hast yattik. Şu an hastahanedeyiz hala. Sunnetsizlige bağlıyorlar bakteri kapmasini.7. Ayda sünnet olacak.
Kan değerleri dalgalanma gösteriyormuş yani bir tahlilde yüksek bir tahlilde düşük çıkıyor. Bu yüzden hemotolojiye sevk edildik. Bu konu özellikle çok kafami karıştırdı bu durumu yasayan varsa lütfen bana yazsın.
Sol böbrekte büyüme oldu bakyeriye bagli bu yüzden de nefrolojiye sevk edildik tedavi edilecek.
Enfeksiyonda zaten yatış devam ediyor ve çıktıktan sonra da bu söylediğim yerlere gitmeye devam edeceğiz.
Canım benim çok geçmiş olsun.Merhaba kizla4 epeydir yoktum bebisin sağlık problemleri ile uğraşıyoruz.
Yaşadıklarımı anlatayım. Elinde dereceyle gezen pırpır anne olarak çocuğun 43. Gün de ateşinin yükseldiğini gördüm. Hemen hastahaneye gittik ve kan idrar tahlili ve kültürleri yapıldı. Idrar kültüründe üreme cıktı. Hastahaneye yattik. Bursa dört çeliğe. Tedavi devam ederken hastahane mikrobu kaptık öyle olunca tıp fak gectik.15 gün hast yattik. Tedavimiz sonuçlandı ve çıktık sonrasında yine fakülte de yapılan 2 hafta sonraki kontrollerde idrar kült yine üreme oldu yine hast yattik. Şu an hastahanedeyiz hala. Sunnetsizlige bağlıyorlar bakteri kapmasini.7. Ayda sünnet olacak.
Kan değerleri dalgalanma gösteriyormuş yani bir tahlilde yüksek bir tahlilde düşük çıkıyor. Bu yüzden hemotolojiye sevk edildik. Bu konu özellikle çok kafami karıştırdı bu durumu yasayan varsa lütfen bana yazsın.
Sol böbrekte büyüme oldu bakyeriye bagli bu yüzden de nefrolojiye sevk edildik tedavi edilecek.
Enfeksiyonda zaten yatış devam ediyor ve çıktıktan sonra da bu söylediğim yerlere gitmeye devam edeceğiz.
34 günlük canımBebek kaç günlük
Merhaba kizla4 epeydir yoktum bebisin sağlık problemleri ile uğraşıyoruz.
Rezene verdim dun gece ilk kez gazi varmış yavrumun
Sende veriyor musun canim
8 ekim Defne Bera
Bende böyle düşünüyorum en azından 3 aylık olsun iznim bitmeden yapayım ama acele etmeyeyim diyorum. Daha ne kadarlar ki o kadar kalabalığa sokup risk alacağız. Beni ikna etmeye çalışıyorlar 40’ı çıktığı gibi yapalım diye hasta olursa kim verecek hesabını bize?
Maşallah sana ben cesaret edemiyorum :) Birde bizim çok kalabalık olacak muhtemelen illaki olacak hasta gelen çocuğa yaklaşmak isteyen.
Oyy siz kocaman olmuşsunuz ya maşallah. Gülücüklere tepkilere ne zaman başladı minik hanım? Sabırsızlanıyorum bana gülücük attığı anı görmek için. Şimdide gülüyor ama muhtemelen bana değil
25 Ekim Deniz İlay
Çok geçmiş olsun Allah sabır versin inşallah bir an önce atlatır minik sağlıkla büyür bundan sonra.
Hanimlar 2 numara beze gectiniz mi kac kilodan sonra gectiniz 1 numara bezin son paketindeyim 4.5 kilo olduk 1 de mi kalayim 2 ye gecsem buyuk mu olur
Canim senin diger bilgilerinde yok ilk sayfada?Ben mi goremedim ya da yazmismiydik.
Onlarida yazarsan hepsini ekleyim istersen.
Yaş 30, il Ankara, son adet tarihi 01.01.2018, doğum tarihi 08.10.2018, kız bebek, ilk çoçuk, ismi Defne Bera, başlangıç kilom 63
Gec canım 2 numaraya bence daha rahat oluyor benimki 4.100 kg gectim bi de erkek bebekse daha rahat oluyor sızdırma falan daha az oluyorHanimlar 2 numara beze gectiniz mi kac kilodan sonra gectiniz 1 numara bezin son paketindeyim 4.5 kilo olduk 1 de mi kalayim 2 ye gecsem buyuk mu olur
Ben kilosunu bilmiyorum henüz ama muhtemelen 4ü geçtik 26 günlük şu an. Son paketiö var 1 no bitmesine yakın 2 no deneyeceğim saha rahat olursa geçicem 1 almayacağım. Bacaklarını sıkmaya başladı bizimkinin.Hanimlar 2 numara beze gectiniz mi kac kilodan sonra gectiniz 1 numara bezin son paketindeyim 4.5 kilo olduk 1 de mi kalayim 2 ye gecsem buyuk mu olur
Daha 1 haftamız var ortalama desene :)Bende az kisi cagirinca cesaret ettim canim bide asure zamaniydi ikram olarak asure yaptik kuranda okundu icime sindigi gb oldu cok sukur.
Oldu cok sukur :) Persembe 2.ay asilari var.
30-35 gunluk arasi basladi ama en net gulucuk 35.gun cektigim fotoda :)
Suan tabii cok daha fazla guluyor agular basladi :) Konusurken hep auuu,aguu diyordum bende ona izliyordu bigun patt diye agu duyduk :)))
.
Benim kızım 4.500 oldu dün akşam 2 numaraya başladım akşamdan beri üst değiştiriyorum hep dışına çıktı yarın hemen 1 numaraya geri dönüyorum :)Gec canım 2 numaraya bence daha rahat oluyor benimki 4.100 kg gectim bi de erkek bebekse daha rahat oluyor sızdırma falan daha az oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?