2018 Ekim Anneleri

Bende böyle düşünüyorum en azından 3 aylık olsun iznim bitmeden yapayım ama acele etmeyeyim diyorum. Daha ne kadarlar ki o kadar kalabalığa sokup risk alacağız. Beni ikna etmeye çalışıyorlar 40’ı çıktığı gibi yapalım diye hasta olursa kim verecek hesabını bize?
Maşallah sana ben cesaret edemiyorum :) Birde bizim çok kalabalık olacak muhtemelen illaki olacak hasta gelen çocuğa yaklaşmak isteyen.

Oyy siz kocaman olmuşsunuz ya maşallah. Gülücüklere tepkilere ne zaman başladı minik hanım? Sabırsızlanıyorum bana gülücük attığı anı görmek için. Şimdide gülüyor ama muhtemelen bana değil

Kizlar isterseniz dogum tarihleri ve bebis isimlerini ekleyim tablomuza❤
25 Ekim Deniz İlay
Çok geçmiş olsun Allah sabır versin inşallah bir an önce atlatır minik sağlıkla büyür bundan sonra.

plojovic çok güzel bir fikir bence bizim doğum tarihi 7 Ekim oğluşumun adı Kerem Asaf :))
A Atape çok geçmiş olsun inşsllah en kısa zamanda atlatırsınız

Bizde 3 gecedir sabahlıyoruz neredeyse sıfır uykuyla kucakta bir şekilde uyuyor ama yerine koyunca gözler fıldır fıldır bakıyor dün gece birde çok ağladı uyuyamadıkça huzursuzlanıyor acısını memeden tepinerek emerek çıkarıyor en sonunda memelerin hali kalmıyor süt gelmeyince o zaman da sinirleniyor dün gece zor geçti bizim için bu arada 45 günlüğüz

Canım benim çok geçmiş olsun.
Ins bebişin en kısa zamanda atlatır bütün sıkıntıları.Rabbim yardımcınız olsun.
Tez vakitte kurtulursunuz ins.

Ahh kıyamam Allah acil sifalar versin ❤ cok gecmis olsun

Hanimlar 2 numara beze gectiniz mi kac kilodan sonra gectiniz 1 numara bezin son paketindeyim 4.5 kilo olduk 1 de mi kalayim 2 ye gecsem buyuk mu olur

8 ekim Defne Bera

Canim senin diger bilgilerinde yok ilk sayfada?Ben mi goremedim ya da yazmismiydik.
Onlarida yazarsan hepsini ekleyim istersen.

Bende az kisi cagirinca cesaret ettim canim bide asure zamaniydi ikram olarak asure yaptik kuranda okundu icime sindigi gb oldu cok sukur.

Oldu cok sukur :) Persembe 2.ay asilari var.
30-35 gunluk arasi basladi ama en net gulucuk 35.gun cektigim fotoda :)
Suan tabii cok daha fazla guluyor agular basladi :) Konusurken hep auuu,aguu diyordum bende ona izliyordu bigun patt diye agu duyduk :)))

Hanimlar 2 numara beze gectiniz mi kac kilodan sonra gectiniz 1 numara bezin son paketindeyim 4.5 kilo olduk 1 de mi kalayim 2 ye gecsem buyuk mu olur

Ben daha da sıkmaya basladigini hissedince gectim.Bebisine gore sen ayarla bence bacak kisimlarindan.Kuculecek gibiyse 2 alsan daha iyi 1den elinde kalmamis olur bosuna.

plojovic Yaş 30, il Ankara, son adet tarihi 01.01.2018, doğum tarihi 08.10.2018, kız bebek, ilk çoçuk, ismi Defne Bera, başlangıç kilom 63

Gec canım 2 numaraya bence daha rahat oluyor benimki 4.100 kg gectim bi de erkek bebekse daha rahat oluyor sızdırma falan daha az oluyor

İlk cocukta meger ne kadar rahatmısım ard arda 2. Yi yapanlar ancak birbirimizi anlariz kızım 2.5 yasında saat 6 da uyanıyor acıktım diyor çişim geldi kakam geldi bana şunu ver bunu ver tüm gece zaten uykusuz kalmışsın bir de o ilgi istiyor hala ben yediriyorum çogu zaman yemegi yetiştiremiyorum ac karnına yatıyor. Yorgunluktan süt sagmak için kurdugum alarmları duymuyorum bebegin aglamalarını duymuyorum orda burda uykuya kalıyorum vallahi hayatımın belki de en zor dönemini yaşıyorum ama hep içimden dayan geçecek bu günler ikisi beraber büyüyecek ileri de rahat edeceksin diyorum belki de kendimi kandırıyorum :) Allah yardıöcımız olsun

Sütünü sagarak verenler benim oglum 37 günlük tek seferde 125ml anne sütü içiyor çok mu acaba öyle fazlasını falan kusmuyor ama 80-90-100 veriyordum maximum birden 125ml içmeye başladı içtikten sonra sanki hafif sancılanıyor ai ne kadar veriyor sunuz?? Gece 1 kez de mama veriyorum 90ml veriyorum

Kızlar benim 40ım dün ćıktı.bugün sâğ kasık tarafimda kücük bi sanci var.
Acaba adet mi olacam?
40 i cikipta adet olanlar belirti filan hissettiniz mi?

Ben kilosunu bilmiyorum henüz ama muhtemelen 4ü geçtik 26 günlük şu an. Son paketiö var 1 no bitmesine yakın 2 no deneyeceğim saha rahat olursa geçicem 1 almayacağım. Bacaklarını sıkmaya başladı bizimkinin.
Daha 1 haftamız var ortalama desene :)
Yaa yerim ne tatlıdır şimdi

Gec canım 2 numaraya bence daha rahat oluyor benimki 4.100 kg gectim bi de erkek bebekse daha rahat oluyor sızdırma falan daha az oluyor
Benim kızım 4.500 oldu dün akşam 2 numaraya başladım akşamdan beri üst değiştiriyorum hep dışına çıktı yarın hemen 1 numaraya geri dönüyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…