- 17 Aralık 2014
- 4.323
- 4.955
- 133
İlk cocukta meger ne kadar rahatmısım ard arda 2. Yi yapanlar ancak birbirimizi anlariz kızım 2.5 yasında saat 6 da uyanıyor acıktım diyor çişim geldi kakam geldi bana şunu ver bunu ver tüm gece zaten uykusuz kalmışsın bir de o ilgi istiyor hala ben yediriyorum çogu zaman yemegi yetiştiremiyorum ac karnına yatıyor. Yorgunluktan süt sagmak için kurdugum alarmları duymuyorum bebegin aglamalarını duymuyorum orda burda uykuya kalıyorum vallahi hayatımın belki de en zor dönemini yaşıyorum ama hep içimden dayan geçecek bu günler ikisi beraber büyüyecek ileri de rahat edeceksin diyorum belki de kendimi kandırıyorum :) Allah yardıöcımız olsun
9 ekim metehan
Ben kilosunu bilmiyorum henüz ama muhtemelen 4ü geçtik 26 günlük şu an. Son paketiö var 1 no bitmesine yakın 2 no deneyeceğim saha rahat olursa geçicem 1 almayacağım. Bacaklarını sıkmaya başladı bizimkinin.
Daha 1 haftamız var ortalama desene :)
Yaa yerim ne tatlıdır şimdi
Mamadusbaby kanguru kullanan var mı az önce geldi kargom hemen denedim ama kızım rahat mı doğru mu oturttum anlayamadım bir şey olur diye korktum .. bi de aparat dedikleri küçük bi yastkmış bilseydim civilden alırdım aynısı 150 tl idi .. ayrıva solomombaby vardı onun aparatı daha farklı belden sarılıyordu bebek sanırım reklama kandım ya da hemen önyargılı davranıyorum bilemedim .. kullanan bana yardımcı olabilirmi video yolladılar ama tedirgin oldum yine de
Mamadusbaby kanguru kullanan var mı az önce geldi kargom hemen denedim ama kızım rahat mı doğru mu oturttum anlayamadım bir şey olur diye korktum .. bi de aparat dedikleri küçük bi yastkmış bilseydim civilden alırdım aynısı 150 tl idi .. ayrıva solomombaby vardı onun aparatı daha farklı belden sarılıyordu bebek sanırım reklama kandım ya da hemen önyargılı davranıyorum bilemedim .. kullanan bana yardımcı olabilirmi video yolladılar ama tedirgin oldum yine de
İşler bir şekilde yoluna giriyor canım benim kızım da 3 yaşına yeni girdi tuvalet eğitimini halletmiştik ta ki ben hastanede ondan ayrı kalana kadar o gün bugündür altına en az bir kez yapıyordu geceleri gündüzleri de kaçakları oluyordu son üç gündür iyiyiz çok şükür yemeğe zaman kalmaması uyuyakalmalar bende de oldu canım daha yeni düzene giriyoruz 50 günlük olduk. Yetişmek gerçekten çok zor oluyor ama kızım isteklerini bize daha rahat aktarıyor kendi işlerini görmeye başladı ve en önemlisi biz ona bir şey söylediğimizde ya da yetişemediğimizde anlayışla karşılıyor bize yardımcı oluyor. Kardeşini de çok seviyor mesela dün babası kızım kardeşini başkasına verelim dedi de ağladı kardeşim bizim başkasına vermeyelim diye uyandığında hemen yanına gidip onu oyalayabiliyor ya da sallıyor yatağında. Her şey zamanla yoluna girecek bu zamanlar geçecek. Zaman çok hızlı ilerliyorİlk cocukta meger ne kadar rahatmısım ard arda 2. Yi yapanlar ancak birbirimizi anlariz kızım 2.5 yasında saat 6 da uyanıyor acıktım diyor çişim geldi kakam geldi bana şunu ver bunu ver tüm gece zaten uykusuz kalmışsın bir de o ilgi istiyor hala ben yediriyorum çogu zaman yemegi yetiştiremiyorum ac karnına yatıyor. Yorgunluktan süt sagmak için kurdugum alarmları duymuyorum bebegin aglamalarını duymuyorum orda burda uykuya kalıyorum vallahi hayatımın belki de en zor dönemini yaşıyorum ama hep içimden dayan geçecek bu günler ikisi beraber büyüyecek ileri de rahat edeceksin diyorum belki de kendimi kandırıyorum :) Allah yardıöcımız olsun
Genel kültürsün yemin ederim :) iyiki yazdım bende ayakları çıkarmaya çalıştım sağol canım bacaklar içinde duracak yani .. civildeki kanguru aynı canımCivildekinin aparati mi ayniydi?
Kangurularda aparattan ziyade kucakta durur gibi oturmasi 3 aydan sonra kasiklarin külot gibi degilde kucak gibi durmasi onemli canim.
Aparatin onemi kalca altindaki boslugu kolun gibi desteklemesi suan 3 aya kadar.
Ben 1 aydir kullaniyorum ve cok memnunum.Uyumadan koyuyorsamda hemen uyuyor cikar cikmaz,yurumeye baslayinca :)
Zaten bacaklarini suan acmayacaksin kucaginda dizlerini cekip nasil duruyorsa oyle tut,destegi popo altina yerlestir zaten sirttan kavradigi icin ona oturmaktan ziyade beden bedene oluyorsunuz.
Kayislarin ayarlarini tam kendine gore ayarla
Bizimki her gun oyle. Ise gidiyor sanki haspam. Ben artik uyutmaya ugrasmama karari aldim. Kendimi harap ediyorum. Gece uyusun da ne yapayim gunduz de uyumasin.Canim ben solomom aldim mamadusun yenidoganini goremedim nette benim aldigimda da kucuk bi yastik var ama sor denemeye firsatin oldu mu hayir :)
Eylul bugun şov yapti 12:30 dan beri ilk defa simdi uyudu ama o da havada uyku yani her an uyanabilir 12:30 daki uyumasi gerektiginde emzirdim arabasina koydum parka indim arabada sallanarak uyur nasilsa dedim ama tam tersi uykusunu actim o saatten beri 2 saatte bir emzirip uyutmaya calisiyorum neden boyle oldu anlamadim bu kdr saat uyumamasi normal mi
Genel kültürsün yemin ederim :) iyiki yazdım bende ayakları çıkarmaya çalıştım sağol canım bacaklar içinde duracak yani .. civildeki kanguru aynı canım
Canim ben solomom aldim mamadusun yenidoganini goremedim nette benim aldigimda da kucuk bi yastik var ama sor denemeye firsatin oldu mu hayir :)
Eylul bugun şov yapti 12:30 dan beri ilk defa simdi uyudu ama o da havada uyku yani her an uyanabilir 12:30 daki uyumasi gerektiginde emzirdim arabasina koydum parka indim arabada sallanarak uyur nasilsa dedim ama tam tersi uykusunu actim o saatten beri 2 saatte bir emzirip uyutmaya calisiyorum neden boyle oldu anlamadim bu kdr saat uyumamasi normal mi
Bizimki her gun oyle. Ise gidiyor sanki haspam. Ben artik uyutmaya ugrasmama karari aldim. Kendimi harap ediyorum. Gece uyusun da ne yapayim gunduz de uyumasin.
Bizde boyle bi durum 46.gündeydi :)))))
Unutamadim.
12 saatte sadece 1 kez yarim saat 3 kezde 10 dk uyuyup uyanmisti.Hatta o ara herkes bi huysuzluktan bahsetmistide daha bi ilginc gelmisti.Insan uzuluyor canı ne kadarcik ki yoruluyor diye
Valla benim de kızım vardı dediğin dogru buyuk bez sızdırıyordu erkek bebekte tecrubesizim bana da baskası tavsiye etmişti :)Benim kızım 4.500 oldu dün akşam 2 numaraya başladım akşamdan beri üst değiştiriyorum hep dışına çıktı yarın hemen 1 numaraya geri dönüyorum :)
:)))))))
Ilkay sanirim onun adi.3 aydan sonra olanlar 150 civari yenidogan olanlar 200e yakin bide aparati dedigin sarmali?
Neyse :) insallah kullanirsinizda kolaylikla.
Kucak pozisyonunu unutma,hani 3 aydan sonra şöyle belinin yanina atarsin o ayaklar acilir löp diye oturur gb ondan sonra oyle tasirsin rahatca ama daha kucagimizda bile oyle degiller
Zaten oyle. Uyuma vaktini gecirirse hic uyuyamiyor.Ya Eylulde soyle bir sikinti var bilmiyorum tum bebekler mi ayni ama mesela 12:30 da uykusu kacti ya tamam artik tum gun boyle gidiyor normalde emip uyuyacaksa yada uyumayip bakimmak istiyorsa kendini belli ediyor ama o döngünun biri sekteye ugradi mi tum gunu etkiliyor ya aglamasa bende ugrasmicam kucagimda tasimaya bile raziyim tum gun ama bizimki gozler kipkirmizi uyut beni diye agliyor kucagima alip salliyorum cok zor daliyor uykuya bi yerde hata mi yapiyorum baska turlu nasil uyutabilirim
Hâlâ 1 . 2 aldım denedim bol geldi 1 e devam ediyorumHanimlar 2 numara beze gectiniz mi kac kilodan sonra gectiniz 1 numara bezin son paketindeyim 4.5 kilo olduk 1 de mi kalayim 2 ye gecsem buyuk mu olur
Otribebe degil markasız bir sey.. ama sıvıyla makinayı ayrı ayrı aldım sıvısı serum fizyolojik. Damlatınca genzine kacıyor evet insan bir tuhaf oluyo ama zararsızmış.. sıvıyı sıkıyorum biraz, hapsurursa kendiliginden cıkarıyo, yoksa nefesli makinayı kullanıp cekiyorum burnunda sıvı varken.. valla balık tutmuş gibi oluyosun burnu temizleninceHangisinden alayım canım otribebe mi bir de ben damlayı damlatınca kızımın genzine gidiyor sanırım yutkunurken boğuluyor gibi oluyor korkuyorum clear burun damlası sizdeki ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?