2018 Ekim Anneleri

Allah kolaylık versin..okurken yoruldum :))

Bir süre sonra azalacak.. ben de sağarak veriyorum su an 1.5 aylık öğünlerde 70 75 ml içiyor

Ay şu kucakta tutmayın diyenlere uyuz oluyorum .. daha yeni doğmuş bebek herhalde anasının kokusunu alıp kucağında duracak ya herşeye karışmasalar olmaz .. benim kaynanamda daha hastanede ilk gün başladı kucama koydular kızımı alın alın alışmasın diyor kendi sürekli kucağına almak istiyor he dedim bana alışmayıp sana mı alışacak hayret yani

Kimseyi takmam Alıyorum kucağıma..

Aynen. Bugün resmen pert oldum..her seferinde 10-20 dk uyudu sadece..

Bendeki bu Kırmızılı..çok memnunum. Gündüz salondayız hep, yemek yaparken benimle mutfakta oluyor.. isikli muzikli parcasi var ustunde..titresimi de var..tavsiye ederim

Emzik ve beyaz gürültü deneyin bi de

Kızlar bebegimin yüzü ve saç dipleri sivilce isilik neyse onlardan doldu anlamadım bi anda nasıl bu kadar arttı cok azdı. Saçındakiler kavluyo kepek gibi görünüyo. Var mı caresi yoksa beklicez mi gecmesini!!

Kimseyi takmam Alıyorum kucağıma..
Bide bana alma diyorlar kendileri daha emen çocuğu kucağımdan alıyorlar bide bir almaları var bi yerden birşey kapıyorlar sanki küçücük çocuğu kucakta haşatını çıkartıyorlar bana gelince alma dursun :)) çocuk uyuyo ver kucamda uyusun diyorlar vallaha utanmasalar çocuk bizim dicekler :))

Ay o milletten bizde de var suraya koysan uyumaz mi yok efendim ana kucagina koyup sallasan vs vs yok aslinda uyuyoda ben fantazi olsun diye saatlerce pispis yapiyorum kucagimda seviyorum bel agrisini diye cvb veriyorum :) aynen bizde de arabada pusette durmuyor ki en hassas oldugum konudur

Hic acma o konuyu sinirlerim zipliyor annemlerin bizde kaldigi donemler yani ilk 10 gun gece agladiginda ben biraz dinleneyim diye bebegi onlar uyutuyordu aman uyanmasin diye uyanana kadar kucaklarinda uyuttular yeni dogum yapmis olmanin verdigi sersemlikle ilk 3-5 gun besiginde yatan bebek 47. Gunluk oldu besige koyunca yirtiyor kendini kucaga kendileri alistirdi simdide aaa bak kucaga alisti diyolar

Ahh ahh keske emzik alsa 6 tane aldik turlu turlu yok almiyor
Bi arkadasimda bebekler ve yetiskinler icin sakinlestirici muzik onerde youtubede var onu denicem memedeyken daha ac dedi uyuyacagini anladigin an
Bende elektrikli anakucağı bakıyorum valla arabanın anakucağında uyuyor beşiğe koyunca fildir fildir açıyor gözleri başlıyor ağlamaya

Ya bide benim ilginç olan kızım emiyor sonra gazı çıkacak sonrada uyuyor zaten emen çocuğu alıp ağlatıyorlar sonrada ay durmuyor sen bunu alıştırdın diyorlar hahah valla güleyim mi ağlayım mı .. çocuğumu memedeyken bir daha almayacaksınız korkutuyosunuz dedim yok efendim ver gazını çıkarayım demeyeceksiniz ben bilmiyor muyum dedim saydım sayırdım herşeyi 2 gündür gelen yok rahat ettim oh be yok ben 10 çocuk büyütrüm öteki gelir 2 çocuk büyüttüm e doymadıysanız bi daha doğurun napim :))

Kızlar iyi aksamlar. Kızımın sol gözü 3 gündür çok sulaniyor ve çapaklaniyor. Çay ile sildim bi kez yarin yine devam ederim silmeye. Sizin baska öneriniz var mi. Sizin bebeklerde de böyle bisey oldu mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…