- 14 Temmuz 2016
- 4.839
- 5.584
- 108
- 45
Allah kolaylık versin..okurken yoruldum :))İlk cocukta meger ne kadar rahatmısım ard arda 2. Yi yapanlar ancak birbirimizi anlariz kızım 2.5 yasında saat 6 da uyanıyor acıktım diyor çişim geldi kakam geldi bana şunu ver bunu ver tüm gece zaten uykusuz kalmışsın bir de o ilgi istiyor hala ben yediriyorum çogu zaman yemegi yetiştiremiyorum ac karnına yatıyor. Yorgunluktan süt sagmak için kurdugum alarmları duymuyorum bebegin aglamalarını duymuyorum orda burda uykuya kalıyorum vallahi hayatımın belki de en zor dönemini yaşıyorum ama hep içimden dayan geçecek bu günler ikisi beraber büyüyecek ileri de rahat edeceksin diyorum belki de kendimi kandırıyorum :) Allah yardıöcımız olsun
Bir süre sonra azalacak.. ben de sağarak veriyorum su an 1.5 aylık öğünlerde 70 75 ml içiyorSütünü sagarak verenler benim oglum 37 günlük tek seferde 125ml anne sütü içiyor çok mu acaba öyle fazlasını falan kusmuyor ama 80-90-100 veriyordum maximum birden 125ml içmeye başladı içtikten sonra sanki hafif sancılanıyor ai ne kadar veriyor sunuz?? Gece 1 kez de mama veriyorum 90ml veriyorum
Ay şu kucakta tutmayın diyenlere uyuz oluyorum .. daha yeni doğmuş bebek herhalde anasının kokusunu alıp kucağında duracak ya herşeye karışmasalar olmaz .. benim kaynanamda daha hastanede ilk gün başladı kucama koydular kızımı alın alın alışmasın diyor kendi sürekli kucağına almak istiyor he dedim bana alışmayıp sana mı alışacak hayret yaniZaten oyle. Uyuma vaktini gecirirse hic uyuyamiyor.
Biz de ya kucagimizda ayakta uyutuyoruz. Cok nadir gogsumuzde uyudugu. Millet yatagina koy uyusun diyor. Var mi oyle uyuyan? Eve gelen misafirler takmis ana kucagina koyun kucakta tutmayin diye. Durmuyor ki. Arabada bile pusetinde durmuyor.
Kontrole gittiğimde ultrasonla baktı dr ve yakında olacaksın dediKızlar benim 40ım dün ćıktı.bugün sâğ kasık tarafimda kücük bi sanci var.
Acaba adet mi olacam?
40 i cikipta adet olanlar belirti filan hissettiniz mi?
Kimseyi takmam Alıyorum kucağıma..Ay şu kucakta tutmayın diyenlere uyuz oluyorum .. daha yeni doğmuş bebek herhalde anasının kokusunu alıp kucağında duracak ya herşeye karışmasalar olmaz .. benim kaynanamda daha hastanede ilk gün başladı kucama koydular kızımı alın alın alışmasın diyor kendi sürekli kucağına almak istiyor he dedim bana alışmayıp sana mı alışacak hayret yani
Aynen. Bugün resmen pert oldum..her seferinde 10-20 dk uyudu sadece..Canim ben solomom aldim mamadusun yenidoganini goremedim nette benim aldigimda da kucuk bi yastik var ama sor denemeye firsatin oldu mu hayir :)
Eylul bugun şov yapti 12:30 dan beri ilk defa simdi uyudu ama o da havada uyku yani her an uyanabilir 12:30 daki uyumasi gerektiginde emzirdim arabasina koydum parka indim arabada sallanarak uyur nasilsa dedim ama tam tersi uykusunu actim o saatten beri 2 saatte bir emzirip uyutmaya calisiyorum neden boyle oldu anlamadim bu kdr saat uyumamasi normal mi
Bendeki bu Kırmızılı..çok memnunum. Gündüz salondayız hep, yemek yaparken benimle mutfakta oluyor.. isikli muzikli parcasi var ustunde..titresimi de var..tavsiye ederimMerhaba kızlar, pek aktif olamıyorum yazdıklarınızı okuyup çıkıyorum. Geçen hafta birinci ay aşımızı olduk kilomuz 4200 olmuş mamayı bıraktık sayılır. Sayfaya bilgilerimizi mi paylaşıyoruz bende yazmak isterim neyi bildirmem lazım?
Ana kucağı almak istiyoruz kızım hep kucak istiyo yalnız baktığımdan dolayı çok yoruluyorum. Tiny love ana kucağını kullanan bir arkadaş vardı memnun mu? En çok içime sinen bu model oldu..
https://m.joker.com.tr/urun/tiny-lo...4Hf9Yc-npuTw6_kcAycaAlt5EALw_wcB&gclsrc=aw.ds
Emzik ve beyaz gürültü deneyin bi deYa Eylulde soyle bir sikinti var bilmiyorum tum bebekler mi ayni ama mesela 12:30 da uykusu kacti ya tamam artik tum gun boyle gidiyor normalde emip uyuyacaksa yada uyumayip bakimmak istiyorsa kendini belli ediyor ama o döngünun biri sekteye ugradi mi tum gunu etkiliyor ya aglamasa bende ugrasmicam kucagimda tasimaya bile raziyim tum gun ama bizimki gozler kipkirmizi uyut beni diye agliyor kucagima alip salliyorum cok zor daliyor uykuya bi yerde hata mi yapiyorum baska turlu nasil uyutabilirim
Valla bende takmıyorum kimseyede vermiyorum hahaha :))))Kimseyi takmam Alıyorum kucağıma..
Bide bana alma diyorlar kendileri daha emen çocuğu kucağımdan alıyorlar bide bir almaları var bi yerden birşey kapıyorlar sanki küçücük çocuğu kucakta haşatını çıkartıyorlar bana gelince alma dursun :)) çocuk uyuyo ver kucamda uyusun diyorlar vallaha utanmasalar çocuk bizim dicekler :))Kimseyi takmam Alıyorum kucağıma..
Zaten oyle. Uyuma vaktini gecirirse hic uyuyamiyor.
Biz de ya kucagimizda ayakta uyutuyoruz. Cok nadir gogsumuzde uyudugu. Millet yatagina koy uyusun diyor. Var mi oyle uyuyan? Eve gelen misafirler takmis ana kucagina koyun kucakta tutmayin diye. Durmuyor ki. Arabada bile pusetinde durmuyor.
Aynen. Bugün resmen pert oldum..her seferinde 10-20 dk uyudu sadece..
Emzik ve beyaz gürültü deneyin bi de
Ay şu kucakta tutmayın diyenlere uyuz oluyorum .. daha yeni doğmuş bebek herhalde anasının kokusunu alıp kucağında duracak ya herşeye karışmasalar olmaz .. benim kaynanamda daha hastanede ilk gün başladı kucama koydular kızımı alın alın alışmasın diyor kendi sürekli kucağına almak istiyor he dedim bana alışmayıp sana mı alışacak hayret yani
Yok canım neden kızayım :))) Benzer durumları yaşamak tek değilim duygusu yaşatıyor insana..Hadi ya sende de mi durum ayniydi? Kizma ama yalniz olmadigimi bilmek mutlu etti :)
Bende elektrikli anakucağı bakıyorum valla arabanın anakucağında uyuyor beşiğe koyunca fildir fildir açıyor gözleri başlıyor ağlamayaAhh ahh keske emzik alsa 6 tane aldik turlu turlu yok almiyor
Bi arkadasimda bebekler ve yetiskinler icin sakinlestirici muzik onerde youtubede var onu denicem memedeyken daha ac dedi uyuyacagini anladigin an
Ya bide benim ilginç olan kızım emiyor sonra gazı çıkacak sonrada uyuyor zaten emen çocuğu alıp ağlatıyorlar sonrada ay durmuyor sen bunu alıştırdın diyorlar hahah valla güleyim mi ağlayım mı .. çocuğumu memedeyken bir daha almayacaksınız korkutuyosunuz dedim yok efendim ver gazını çıkarayım demeyeceksiniz ben bilmiyor muyum dedim saydım sayırdım herşeyi 2 gündür gelen yok rahat ettim oh be yok ben 10 çocuk büyütrüm öteki gelir 2 çocuk büyüttüm e doymadıysanız bi daha doğurun napim :))Hic acma o konuyu sinirlerim zipliyor annemlerin bizde kaldigi donemler yani ilk 10 gun gece agladiginda ben biraz dinleneyim diye bebegi onlar uyutuyordu aman uyanmasin diye uyanana kadar kucaklarinda uyuttular yeni dogum yapmis olmanin verdigi sersemlikle ilk 3-5 gun besiginde yatan bebek 47. Gunluk oldu besige koyunca yirtiyor kendini kucaga kendileri alistirdi simdide aaa bak kucaga alisti diyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?