Sadece agzina biberonu takinca pusette duruyor. O zaman da kitliktan cikmis gibi emdigi icin bogazina kaciriyor. Halbuki tok karni. Yine almak gerekiyor.Ay o milletten bizde de var suraya koysan uyumaz mi yok efendim ana kucagina koyup sallasan vs vs yok aslinda uyuyoda ben fantazi olsun diye saatlerce pispis yapiyorum kucagimda seviyorum bel agrisini diye cvb veriyorum :) aynen bizde de arabada pusette durmuyor ki en hassas oldugum konudur
Bizimki biberonuna asik. Emzik gibi onu tutuyoruz agzina. Cok komik oluyor. Iki emzik denedim. Agzinda tutamiyor. Bos biberonu veriyoruz artik. Onunla uyuyor.Ahh ahh keske emzik alsa 6 tane aldik turlu turlu yok almiyor
Bi arkadasimda bebekler ve yetiskinler icin sakinlestirici muzik onerde youtubede var onu denicem memedeyken daha ac dedi uyuyacagini anladigin an
Canım benim değil ama arkadaşımın bebeğinde olmuştu göz yaşı kanalları tıkanmış burnuyla gözü arasındaki alana gün içinde yavaş yavaş masaj yapın diye önermiş sürekli tek gözü yaşlıydı çocuğun istersen deneyebilirsin canım.Kızlar iyi aksamlar. Kızımın sol gözü 3 gündür çok sulaniyor ve çapaklaniyor. Çay ile sildim bi kez yarin yine devam ederim silmeye. Sizin baska öneriniz var mi. Sizin bebeklerde de böyle bisey oldu mu
Iki gözü arasindaki burun kemiğine mi masaj yapılacak. Baş ve işaret parmagi ile öyle okudum bi yerde yanlis anlamadiysam. Önemli bisey mi acaba götürmem gerekir mi doktora ilac falan gerekiyor mu. Yoksa geçici bişey mi yani zamanla kendiliğinden geçer miCanım benim değil ama arkadaşımın bebeğinde olmuştu göz yaşı kanalları tıkanmış burnuyla gözü arasındaki alana gün içinde yavaş yavaş masaj yapın diye önermiş sürekli tek gözü yaşlıydı çocuğun istersen deneyebilirsin canım.
İstersen yine bir dr a götür canım gidene kadar da masaj yaparsın aynen oralara denk geliyor sanırım zaten çok bastırmadan yaparsın uzun sürelerle değil aralıklarla yaparsın belki yardımı olur. Kızımın da çapak problemi olduğunda yapmıştık bolca. Dr da gerekli yönlendirmeleri yapar zaten canım çol geçmiş olsunIki gözü arasindaki burun kemiğine mi masaj yapılacak. Baş ve işaret parmagi ile öyle okudum bi yerde yanlis anlamadiysam. Önemli bisey mi acaba götürmem gerekir mi doktora ilac falan gerekiyor mu. Yoksa geçici bişey mi yani zamanla kendiliğinden geçer mi
Çok teşekkür ederim canım iyi gecelerİstersen yine bir dr a götür canım gidene kadar da masaj yaparsın aynen oralara denk geliyor sanırım zaten çok bastırmadan yaparsın uzun sürelerle değil aralıklarla yaparsın belki yardımı olur. Kızımın da çapak problemi olduğunda yapmıştık bolca. Dr da gerekli yönlendirmeleri yapar zaten canım çol geçmiş olsun
Yani çocuklrımızda norml bence o zmn:)))Bende cok durabilirim uykusuz :)
Oyle gelip gozumun kapanmasi cok nadirdir.Yatsam bile yatakta doner dururum.Hic uyumadan diger gune devam edebilirim,etmisligimde var.Doguma bile 2 saat uykuyla gittim halbuki yat uyu dinlen :)
Karanlikta uyumak cidden ayri dinlendirici ama.
Ne diyelim kizlar uyusunda sagligi gerektirdigi kadar fazlasinada gerek yok ya :)
O fıtıktan bende korkuyrm aslnda acaba ne zamana kadar bu tehlike var. Ağlıyo benmkide 24 saat kucakta tasıyamam.Sanirim bütün bebekler aynı.
Ya uyku ya kucak.bu ikisi olmazsa sürekli aģlamak:) ben alıstim artik:)başta hersey çok zor geliyordu.ne yapacagimi şaşıyordum.
Sadece çok ağlayip da fıtık olur diye endişe ediyorum.
Ama bizimki 39.gün bi değisti sanki.yada ben alıştım.
Doğru söylüyorsun canim.uykusu geliyorsa engellemiyim.sonra uyutmak zorlasiyor.
Rabbim hepimizin yardimcisi olsun canim.
Ama biberonla vermeye devam edersen yune birakmalar oluyor.bizimkine bir kere biberonla verdim.sonrasinda mememi tutamadi.göğsümün ucu kücük.ağzını biberona göre büyük aciyor kapatmiyor.meme agzinda kayiyor.
Bizimki hemen bir kerede memeyi tutmamaya başladi.ben sağıp veremem.ne kadar da pahalı bi biberon olsa da.
Destekçi baba ne güzel:) bnmde en büyük destekçim eşim ve babam. Annemde geriye kalanlar içinde en iyisi yine:))Aynen hele bi tanesi dolapta süt var sulandirip mi versen yazık ağlıyor ac bu çocuk demezmi)
Babamda evet bulgur pilavı vardi isit onu getir kizim dedi kadına cevap vermek icin canim benim sonra bana diyor sen bunlara bakma eski kadin kafalari bildikleri eski
En doğrusunu sen bilirsin kimseyi dinleme dedi
Ben 2 numara kullanyrm canım. 4 kilo ve üstü demi? Hatta 2 haftaya o bitcek 3 numaraya baslıcam. O da 5kg ve üstüHanimlar 2 numara beze gectiniz mi kac kilodan sonra gectiniz 1 numara bezin son paketindeyim 4.5 kilo olduk 1 de mi kalayim 2 ye gecsem buyuk mu olur
Bencede şimdi zor olsada ilerde çok güzel olcak. Ki çok değil bence 1 sene sonra daha güzel olcktr eminimİlk cocukta meger ne kadar rahatmısım ard arda 2. Yi yapanlar ancak birbirimizi anlariz kızım 2.5 yasında saat 6 da uyanıyor acıktım diyor çişim geldi kakam geldi bana şunu ver bunu ver tüm gece zaten uykusuz kalmışsın bir de o ilgi istiyor hala ben yediriyorum çogu zaman yemegi yetiştiremiyorum ac karnına yatıyor. Yorgunluktan süt sagmak için kurdugum alarmları duymuyorum bebegin aglamalarını duymuyorum orda burda uykuya kalıyorum vallahi hayatımın belki de en zor dönemini yaşıyorum ama hep içimden dayan geçecek bu günler ikisi beraber büyüyecek ileri de rahat edeceksin diyorum belki de kendimi kandırıyorum :) Allah yardıöcımız olsun
Bende aynı durumdayım ya ama bitmiyceğini anladığım için yeni yeni sistemler kurdum kendime önceden sağdığım sütü ısıtıp biberonla çıkıyorum çıkmadanda var gücünle emziriyorum ki yolda avıkıp ağlamasın ana kucağını bana doğru bağlıyorum trafik saatlerinde çıkmıyorum çünkü trafik toksa arabada uyuyo gittiğim kafede de ısıtılmış sütümü biberınla veriyorum ki gittiğim yerde tüm zamanım emzirme odasında geçmesin... market alışverişi için sanal marketi keşfettim
Benim kızımda da olmuştu, kaynamış suyla sildim ara ara, burunla göz arasına masaj yaptım.. bir de ışıga baktıkca oldugunu farkettim ışığa dogrudan bakmasını engelledim geçti şükür...Kızlar iyi aksamlar. Kızımın sol gözü 3 gündür çok sulaniyor ve çapaklaniyor. Çay ile sildim bi kez yarin yine devam ederim silmeye. Sizin baska öneriniz var mi. Sizin bebeklerde de böyle bisey oldu mu
Daha once yazmistim ama listeye eklenmemisti.yine de yazayim.
Yaş 29
Bitlis
Doğum tarihi 09.10.2018
Sat 01.01.2018
1.çocuk.
Erkek
İsim metehan
Kilo 93
Evet biliyorum canim geneli boyle.Arastirmistim cok almadan.şu aparat benim bahsettiğim böyle gelecek sanmıştım bide videolarda ayaklar çıkmış ona gitti kafam uyanınca tekrar deneyeceğim inşallah becerebilirim :)
Kızlar iyi aksamlar. Kızımın sol gözü 3 gündür çok sulaniyor ve çapaklaniyor. Çay ile sildim bi kez yarin yine devam ederim silmeye. Sizin baska öneriniz var mi. Sizin bebeklerde de böyle bisey oldu mu
Ay şu kucakta tutmayın diyenlere uyuz oluyorum .. daha yeni doğmuş bebek herhalde anasının kokusunu alıp kucağında duracak ya herşeye karışmasalar olmaz .. benim kaynanamda daha hastanede ilk gün başladı kucama koydular kızımı alın alın alışmasın diyor kendi sürekli kucağına almak istiyor he dedim bana alışmayıp sana mı alışacak hayret yani
Kızlar bebegimin yüzü ve saç dipleri sivilce isilik neyse onlardan doldu anlamadım bi anda nasıl bu kadar arttı cok azdı. Saçındakiler kavluyo kepek gibi görünüyo. Var mı caresi yoksa beklicez mi gecmesini!!
plojovic benim kız uyandı ayakları içerde koyayım dedim bildiğin dikildi çocuk yüzyüze geldik hahaha ay çok güldüm ya valla beceremedim bunu ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?