2018 Ekim Anneleri

Sadece agzina biberonu takinca pusette duruyor. O zaman da kitliktan cikmis gibi emdigi icin bogazina kaciriyor. Halbuki tok karni. Yine almak gerekiyor.

Ahh ahh keske emzik alsa 6 tane aldik turlu turlu yok almiyor
Bi arkadasimda bebekler ve yetiskinler icin sakinlestirici muzik onerde youtubede var onu denicem memedeyken daha ac dedi uyuyacagini anladigin an
Bizimki biberonuna asik. Emzik gibi onu tutuyoruz agzina. Cok komik oluyor. Iki emzik denedim. Agzinda tutamiyor. Bos biberonu veriyoruz artik. Onunla uyuyor.

Kızlar iyi aksamlar. Kızımın sol gözü 3 gündür çok sulaniyor ve çapaklaniyor. Çay ile sildim bi kez yarin yine devam ederim silmeye. Sizin baska öneriniz var mi. Sizin bebeklerde de böyle bisey oldu mu
Canım benim değil ama arkadaşımın bebeğinde olmuştu göz yaşı kanalları tıkanmış burnuyla gözü arasındaki alana gün içinde yavaş yavaş masaj yapın diye önermiş sürekli tek gözü yaşlıydı çocuğun istersen deneyebilirsin canım.

Bu arada ben bugun kontrole gittim. Yumurta uretimi baslamis ama rahim kalinlasmamis. Daha bir ay adet olacaginizi sanmam dedi. Ama benim karnim olacakmis gibi hafiften agriyor. Smear aldi. Myomum vardi yok olmus. Ikinci cocugu ne zaman yapalim diye sordum istediginiz zaman dedi. Ama vucudun kendini toparlamasi icin bir sene bekleyin cocugunuzu da iki sene emzirin sonra ikinciyi yapin dedi. Esim de sen bu cocuktan bikmamis miydin ne ikincisi diyor. Saka maka zorlaniyoruz. Simdilik dusunmuyorum ama dusunsem de arada 4 yas olsun istiyorum.

Iki gözü arasindaki burun kemiğine mi masaj yapılacak. Baş ve işaret parmagi ile öyle okudum bi yerde yanlis anlamadiysam. Önemli bisey mi acaba götürmem gerekir mi doktora ilac falan gerekiyor mu. Yoksa geçici bişey mi yani zamanla kendiliğinden geçer mi

İstersen yine bir dr a götür canım gidene kadar da masaj yaparsın aynen oralara denk geliyor sanırım zaten çok bastırmadan yaparsın uzun sürelerle değil aralıklarla yaparsın belki yardımı olur. Kızımın da çapak problemi olduğunda yapmıştık bolca. Dr da gerekli yönlendirmeleri yapar zaten canım çol geçmiş olsun

Çok teşekkür ederim canım iyi geceler

Yani çocuklrımızda norml bence o zmn:)))
Eşim heryerde her şeklde uyur:) küçükken ona çekselermiş bari

O fıtıktan bende korkuyrm aslnda acaba ne zamana kadar bu tehlike var. Ağlıyo benmkide 24 saat kucakta tasıyamam.

Destekçi baba ne güzel:) bnmde en büyük destekçim eşim ve babam. Annemde geriye kalanlar içinde en iyisi yine:))
Yalnız cevabı çok iyi olmuş

Bencede şimdi zor olsada ilerde çok güzel olcak. Ki çok değil bence 1 sene sonra daha güzel olcktr eminim

Peki arabayı kendiniz mi kullanıyorsunuz? Tek mi gidiyorsunuz? Siz arabayı kullanırken ağlıyor mu? Çok soru sordum kusura bakmayın.

Kızlar iyi aksamlar. Kızımın sol gözü 3 gündür çok sulaniyor ve çapaklaniyor. Çay ile sildim bi kez yarin yine devam ederim silmeye. Sizin baska öneriniz var mi. Sizin bebeklerde de böyle bisey oldu mu
Benim kızımda da olmuştu, kaynamış suyla sildim ara ara, burunla göz arasına masaj yaptım.. bir de ışıga baktıkca oldugunu farkettim ışığa dogrudan bakmasını engelledim geçti şükür...

Daha once yazmistim ama listeye eklenmemisti.yine de yazayim.
Yaş 29
Bitlis
Doğum tarihi 09.10.2018
Sat 01.01.2018
1.çocuk.
Erkek
İsim metehan
Kilo 93

Gozumden kacmis olabilir hatta o yuzden bikac kez yazmadigim varsa diye tekrar tekrar sormustum.Yoksa eklenmeyecek bisy yok ekledim :)

şu aparat benim bahsettiğim böyle gelecek sanmıştım bide videolarda ayaklar çıkmış ona gitti kafam uyanınca tekrar deneyeceğim inşallah becerebilirim :)
Evet biliyorum canim geneli boyle.Arastirmistim cok almadan.
Hadi bakalim guzel haberlerinizi bekliyorum :)
Bununla onun farki yok inan sarmadigin icin beden bedene olacaksin hatta

netira diye bir göz damlası verdi doktorumuz 2 günde geçti hemen. masajı da önerdi. serçe parmağın ucuyla hafiften hilal çiziyor gibi yapılacak. çay yerine kaynamış ılımış suya pamuk batırıp silin. geçmiş olsun.

Kızlar bebegimin yüzü ve saç dipleri sivilce isilik neyse onlardan doldu anlamadım bi anda nasıl bu kadar arttı cok azdı. Saçındakiler kavluyo kepek gibi görünüyo. Var mı caresi yoksa beklicez mi gecmesini!!

Konak gibi birsey mi ki sacindakilerde.
Yenidogan sivilcesi olabilir.
Anneden gecen hormonlardan,kullanilan ilaclarsan vb olabilirmis.Normal karsilaniyor 3 ay

plojovic benim kız uyandı ayakları içerde koyayım dedim bildiğin dikildi çocuk yüzyüze geldik hahaha ay çok güldüm ya valla beceremedim bunu ben

Ahahahha ya kiyamamm
Benimkide yapiyor arada.Ayaklarini kivirip oksadikca rahatlayabilir.Bide nedense sanirim anne karnindan aliskanlik onda yurudukce daha cok sakinlesiyor.
Ben bugun minibuse bindim mesela inene kadar agladi indim yurumeye basladim uyudu,cirlayip yorulduguna degmez halbuki uyu iste ne var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…