Kızlar iyi aksamlar. Kızımın sol gözü 3 gündür çok sulaniyor ve çapaklaniyor. Çay ile sildim bi kez yarin yine devam ederim silmeye. Sizin baska öneriniz var mi. Sizin bebeklerde de böyle bisey oldu mu
Bizimki biberonuna asik. Emzik gibi onu tutuyoruz agzina. Cok komik oluyor. Iki emzik denedim. Agzinda tutamiyor. Bos biberonu veriyoruz artik. Onunla uyuyor.
Bu arada ben bugun kontrole gittim. Yumurta uretimi baslamis ama rahim kalinlasmamis. Daha bir ay adet olacaginizi sanmam dedi. Ama benim karnim olacakmis gibi hafiften agriyor. Smear aldi. Myomum vardi yok olmus. Ikinci cocugu ne zaman yapalim diye sordum istediginiz zaman dedi. Ama vucudun kendini toparlamasi icin bir sene bekleyin cocugunuzu da iki sene emzirin sonra ikinciyi yapin dedi. Esim de sen bu cocuktan bikmamis miydin ne ikincisi diyor. Saka maka zorlaniyoruz. Simdilik dusunmuyorum ama dusunsem de arada 4 yas olsun istiyorum.
Destekçi baba ne güzel:) bnmde en büyük destekçim eşim ve babam. Annemde geriye kalanlar içinde en iyisi yine:))
Yalnız cevabı çok iyi olmuş
Ben de anlamıyorum gerçekten bugün hiç uyumadı sadece Bi saat oda bölük pörçük uyudu uyandı bu saat oldu hala direniyor Bi kaç gündür huzursuz uyku yok hem fizikten hem ruhen çok yorgunum kızıyorum el kadar bebeğe sanki anlıcak gibi valla halim kalmadı napcamı şaşırdım dua ediyorum artık Bi saat bile olsa uyusada bende dinlensem diyeKucucuk bedenleri o kadar cirpinmya nasil hala uykuya direniyor anlamıyorum 8 saattir ağlayıp cirpinmaya nasil yorulup uyumazki
Benimki de 6.5-7 saat civarında uyanıktı hala daha dalamadı uykuya. Kolumda dermanım kalmadı artık yarına da misafir gelecek bu yorgunlukla ne yapabileceksemKucucuk bedenleri o kadar cirpinmya nasil hala uykuya direniyor anlamıyorum 8 saattir ağlayıp cirpinmaya nasil yorulup uyumazki
Canım rezene çayı bebeğe verme sen iç sütüne geçsin 4 yaş ve altında bitkisel hiçbirşey önerilmiyor. Ben bebeğimin gazı için dut kaynatıyorum akşam 3 çay kaşığı veriyorum iyi geliyor Bize... Birde yediklerine çok dikkat et, bebeğin ve sen ayaklarınızı kalın tutun geçer inşEvet canim gazi varmış gece eve gelince masajla ve rezene cayi verdik biraz iyi geldi uyudu
Tamm canim sağol bu sekikde yapalim bakalım. Daha gözlerini kapatacak kadar capaklanma olmadi olmaz da inşallahKaynamis ilinmis suyla burun tarafindan yana dogru sadece 1 kere silip birdaha sürmeden temizlemelisin pamuklu bi bez olabilir ya da pamuk ama kucuk tuycuklerde yapisip kalmasin.
Eger sabah uyandiginda fln cok kapali oluyorsada serum fizyolojiklerin hem goz hem burun icin olanlari var (örn;Bruno) onu yine silecegin seye döküp cabuk ve tahris etmeden temizleyebilirsin.
Masajda serce parmaginla biraz hissettirerek burun kenarindan goz kenarina dogru hafifce bastirarak yapmalisin goz kanallari ile ilgili olabilir.
Ilk kizimda cok cektik.Birazda mevsimseldir suan.Ama uzarsa goz doktoruna gorunmenizi tavsiye ederim.Herseyi surup denememelisin
Sağol canim. Göz doktoruna mi götürdün cocuk doktoru munetira diye bir göz damlası verdi doktorumuz 2 günde geçti hemen. masajı da önerdi. serçe parmağın ucuyla hafiften hilal çiziyor gibi yapılacak. çay yerine kaynamış ılımış suya pamuk batırıp silin. geçmiş olsun.
çocuk doktoruna götürmüştüm.Sağol canim. Göz doktoruna mi götürdün cocuk doktoru mu
bizimkinin dogdugundan beri sol gozu capaklaniyo.ilik suyla pamukla siliyorum.doktora sordum oyle silebilirsin dedi.sorun yokmus.Kızlar iyi aksamlar. Kızımın sol gözü 3 gündür çok sulaniyor ve çapaklaniyor. Çay ile sildim bi kez yarin yine devam ederim silmeye. Sizin baska öneriniz var mi. Sizin bebeklerde de böyle bisey oldu mu
Gece pes etmedim tekrar denedim :) ağlıyordu işimde vardı takttım koydum sn ye sürmedi uyudu hemde ne uyumak işim bitince çıkardım yerine yatıracağım dikti gözleri yine :)Ahahahha ya kiyamamm
Benimkide yapiyor arada.Ayaklarini kivirip oksadikca rahatlayabilir.Bide nedense sanirim anne karnindan aliskanlik onda yurudukce daha cok sakinlesiyor.
Ben bugun minibuse bindim mesela inene kadar agladi indim yurumeye basladim uyudu,cirlayip yorulduguna degmez halbuki uyu iste ne var
Canım rezene çayı bebeğe verme sen iç sütüne geçsin 4 yaş ve altında bitkisel hiçbirşey önerilmiyor. Ben bebeğimin gazı için dut kaynatıyorum akşam 3 çay kaşığı veriyorum iyi geliyor Bize... Birde yediklerine çok dikkat et, bebeğin ve sen ayaklarınızı kalın tutun geçer inş
Aynisi oldu. Damla verdi doktor. 1 haftaya geçtiKızlar iyi aksamlar. Kızımın sol gözü 3 gündür çok sulaniyor ve çapaklaniyor. Çay ile sildim bi kez yarin yine devam ederim silmeye. Sizin baska öneriniz var mi. Sizin bebeklerde de böyle bisey oldu mu
Ama hava yutar ve gazi olur öyle deBizimki biberonuna asik. Emzik gibi onu tutuyoruz agzina. Cok komik oluyor. Iki emzik denedim. Agzinda tutamiyor. Bos biberonu veriyoruz artik. Onunla uyuyor.
Merhaba benim oğlumda da var dr gittik toksit eritem dedi cildi hassasmış şampuan sordu jhonsosbaby dedim onlar bişe var dedi hatırlamıyorum linola şampuan önerdi iki günde bir yıkayın çok giydirmeyin dedi ama bizimkinde o kepek gibi dediğin şey YÖK direk sivilce içinde beyazlıklar var yenidoğanlarda olu dedi ilaçlık bişey değil dedi bi de yeşil kaka muhabbeti vardı benim oğlumda da olmaya başladı onu dA sordum annenin yediklerinden olur dedi önemli değil dediKızlar bebegimin yüzü ve saç dipleri sivilce isilik neyse onlardan doldu anlamadım bi anda nasıl bu kadar arttı cok azdı. Saçındakiler kavluyo kepek gibi görünüyo. Var mı caresi yoksa beklicez mi gecmesini!!
Aynen 3 4 yaş olsun diyorum ama hayat ne gösterir bilinmezBu arada ben bugun kontrole gittim. Yumurta uretimi baslamis ama rahim kalinlasmamis. Daha bir ay adet olacaginizi sanmam dedi. Ama benim karnim olacakmis gibi hafiften agriyor. Smear aldi. Myomum vardi yok olmus. Ikinci cocugu ne zaman yapalim diye sordum istediginiz zaman dedi. Ama vucudun kendini toparlamasi icin bir sene bekleyin cocugunuzu da iki sene emzirin sonra ikinciyi yapin dedi. Esim de sen bu cocuktan bikmamis miydin ne ikincisi diyor. Saka maka zorlaniyoruz. Simdilik dusunmuyorum ama dusunsem de arada 4 yas olsun istiyorum.
Kimyonu arastır istersen ben faydasını görüyorum.. hem kendim hem kızım.. bebege de bir zararı yokmuş..Ya 2 kez verdim vermeyeyim o zaman canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?