Tşk ederim. Bendeki de dediğin gibi ben cocugun kafasıyla sürekli oynadıgımdan kavlatıyorumMerhaba benim oğlumda da var dr gittik toksit eritem dedi cildi hassasmış şampuan sordu jhonsosbaby dedim onlar bişe var dedi hatırlamıyorum linola şampuan önerdi iki günde bir yıkayın çok giydirmeyin dedi ama bizimkinde o kepek gibi dediğin şey YÖK direk sivilce içinde beyazlıklar var yenidoğanlarda olu dedi ilaçlık bişey değil dedi bi de yeşil kaka muhabbeti vardı benim oğlumda da olmaya başladı onu dA sordum annenin yediklerinden olur dedi önemli değil dedi
meraba kizlar yarin icin doktor randevusu aldim.bebegimin kakasinin sari olmamasi hep yesil olmasi, bi gozunde surekli capak olmasi, gobegindeki sari akintinin gecmemis olmasini sormayi dusunuyorum.bi se nefesi hep hiriltili gibi dogdugundan beri.bakalim ne diyecek doktor.
Merhaba kizla4 epeydir yoktum bebisin sağlık problemleri ile uğraşıyoruz.
Yaşadıklarımı anlatayım. Elinde dereceyle gezen pırpır anne olarak çocuğun 43. Gün de ateşinin yükseldiğini gördüm. Hemen hastahaneye gittik ve kan idrar tahlili ve kültürleri yapıldı. Idrar kültüründe üreme cıktı. Hastahaneye yattik. Bursa dört çeliğe. Tedavi devam ederken hastahane mikrobu kaptık öyle olunca tıp fak gectik.15 gün hast yattik. Tedavimiz sonuçlandı ve çıktık sonrasında yine fakülte de yapılan 2 hafta sonraki kontrollerde idrar kült yine üreme oldu yine hast yattik. Şu an hastahanedeyiz hala. Sunnetsizlige bağlıyorlar bakteri kapmasini.7. Ayda sünnet olacak.
Kan değerleri dalgalanma gösteriyormuş yani bir tahlilde yüksek bir tahlilde düşük çıkıyor. Bu yüzden hemotolojiye sevk edildik. Bu konu özellikle çok kafami karıştırdı bu durumu yasayan varsa lütfen bana yazsın.
Sol böbrekte büyüme oldu bakyeriye bagli bu yüzden de nefrolojiye sevk edildik tedavi edilecek.
Enfeksiyonda zaten yatış devam ediyor ve çıktıktan sonra da bu söylediğim yerlere gitmeye devam edeceğiz.
Kızlar bebegimin yüzü ve saç dipleri sivilce isilik neyse onlardan doldu anlamadım bi anda nasıl bu kadar arttı cok azdı. Saçındakiler kavluyo kepek gibi görünüyo. Var mı caresi yoksa beklicez mi gecmesini!!
Bende nette baktim tıkanıklık ilerlerse ameliyat falan yaziyordu korktum biraz. Geçer inşallahbizimkinin dogdugundan beri sol gozu capaklaniyo.ilik suyla pamukla siliyorum.doktora sordum oyle silebilirsin dedi.sorun yokmus.
Aynen bende öyle... 3 yaşında bi oğlum var kardesini kıskanıyor onunla da cok ilgilenmemi istiyor. Surekli beraber oynayalim beraber uyuyalim gibi şeyler. Ona da kıyamıyorum ama bebek uyanikken hic durmuyor hep meme yada kucak istiyor. Ev işleri desen yarim yamalak oluyor. Senin yine ne güzel annen varmis canim cok sanslisin benim kimse yok yanimda cok zorlaniyorum iki çocuklaKızlar sizin bebişler de size yapışık mı yaşıyor ? Küçük koala benden başkasında durmuyor
Sürekli ya emecek ya da omuzda pışpışlanacak. Pışpışlaya pışpışlaya uyutuyorum tam artık daldı bırakayım diyorum. Beşiğe koyunca hoop uyanıyor dön başa, çocuk bildiğin üzerimde uyumak istiyor.Pışpışlamadan da durmuyor.
Allahtan annem geliyor gündüzleri yemeğe çamaşıra falan yardım ediyor. Ama ben gene de çok yoruluyorum. Bi de bu sıpanın abisi var, her şeyi annem yapsın modunda. Üstümü annem giydirsin yemeğimi annem yedirsin ilacımı annem içirsin
Aynen bende öyle... 3 yaşında bi oğlum var kardesini kıskanıyor onunla da cok ilgilenmemi istiyor. Surekli beraber oynayalim beraber uyuyalim gibi şeyler. Ona da kıyamıyorum ama bebek uyanikken hic durmuyor hep meme yada kucak istiyor. Ev işleri desen yarim yamalak oluyor. Senin yine ne güzel annen varmis canim cok sanslisin benim kimse yok yanimda cok zorlaniyorum iki çocukla
Benzer durumlardayız canım yavaş yavaş başkalarını kabul ediyor kızım ilk bür ay hep annem yapsın annemi istiyorum modundaydı. Oğlum da dediğin gibi yapışık bana hele ki bugün 4.30 du saat uykuya daldığında. Bir yerine bir şey olmuş gibi ağlıyordu memeden ayrıldığında. En son saat 4 civarı eşimi kaldırdım dayanamıyorum ben diye o gezdirip uyuttu deliksiz üç saat uyudu sıpa. Bir haftadır özellikle daha bir yorucu geçiyor Allah kolaylık versin hepimizeKızlar sizin bebişler de size yapışık mı yaşıyor ? Küçük koala benden başkasında durmuyor
Sürekli ya emecek ya da omuzda pışpışlanacak. Pışpışlaya pışpışlaya uyutuyorum tam artık daldı bırakayım diyorum. Beşiğe koyunca hoop uyanıyor dön başa, çocuk bildiğin üzerimde uyumak istiyor.Pışpışlamadan da durmuyor.
Allahtan annem geliyor gündüzleri yemeğe çamaşıra falan yardım ediyor. Ama ben gene de çok yoruluyorum. Bi de bu sıpanın abisi var, her şeyi annem yapsın modunda. Üstümü annem giydirsin yemeğimi annem yedirsin ilacımı annem içirsin
Benimki de koala gibi ama insan ayirmiyor sukur. Esimde veya herkeste duruyor.Kızlar sizin bebişler de size yapışık mı yaşıyor ? Küçük koala benden başkasında durmuyor
Kendim kullanıyorum zaten trafik yoksa uyuyo arabada bende akşam saatlerinde çıkıyorunPeki arabayı kendiniz mi kullanıyorsunuz? Tek mi gidiyorsunuz? Siz arabayı kullanırken ağlıyor mu? Çok soru sordum kusura bakmayın.
Tabi ki risk ağlarsa kenara çekip biberonla süt veririm azıcık diye düşünüyorumPeki arabayı kendiniz mi kullanıyorsunuz? Tek mi gidiyorsunuz? Siz arabayı kullanırken ağlıyor mu? Çok soru sordum kusura bakmayın.
Gece pes etmedim tekrar denedim :) ağlıyordu işimde vardı takttım koydum sn ye sürmedi uyudu hemde ne uyumak işim bitince çıkardım yerine yatıracağım dikti gözleri yine :)
Neden bu kadar basiretsizim bilmiyorum sunlari yazarken bile agliyorum onu aci cekerken gormeye dayanamiyorumCanım canı yanacak olan o,hicbisy yapamayan o ve rahatlayacagi bir tek kisi var 'anne'❤
Böyle dusun...
Istersen emerken yapilmasini rica edebilirsin ya da hemen emzirebilirsin ki cabuk rahatlar.
Yaninda kim olursa kolunu ya da bacagini o tutsun.Sen ellerini tutup yanagini yanagina daya konus hep.
Biraz garip olacak ama inan bunlar hicbisy degil.Hastaliklarini yasayacaz daha onlar aglayacak biz aglayacaz :)
Allah hastanelerde kosturanlara sabir kuvvet sifa versin
Kimyonu arastır istersen ben faydasını görüyorum.. hem kendim hem kızım.. bebege de bir zararı yokmuş..
Canim öyle bi yerde oturuyorum ki yakinimda ekmek alacak bakkal dahi yok. Ilkokul cok yakin ama kreş yok yakinimda maaleeef. Onu her gün götürüp getirmem icin dolmuşa binmem gerekir. Servise versek hem kres hem servis bize maddi olarak cok ağır gelir. Bu sene evde ama insallah seneye mutlaka vercem Allah nasip ederseBenim sıpa da 3 yaşında ama o kreşe gidiyor. Evde çok sıkılıyor ve enerjisini atamıyordu. Onu bebek doğmadan kreşe başlattım. İyiki de başlatmışım çünkü benimki çaktırmadan bebeğe zarar vermeye çalışıyor. İkisine bir bakmadan geçtim küçüğü büyükten kaçırmak çok zor oluyor.Siz de kreşe başlatmayı düşünmez misiniz ? İki çocuk ev işi yemek derken insan üstü bi çaba istiyor, Allah kolaylık versin tüm annelere.
Canım cezvede suyu kaynatıp bi çay kaşıgı atıyorum.. biraz da şeker, bir tatlı kaşıgı kızıma gerisi bana..süzersen iyi olur benek için..saraçoğlu nun videoları var nette..Kimyonu nasil kullanıyorsun canım kendine ve bebise
Bu aralar huysuz kaşındıgından mı acaba!!Göbeğindeki akıntı bizde de geçmemişti, göbek granülomu olmuş. Göbeğinin içinde pembe bir et parçası vardı doktor gümüş nitrat uyguladı. Gece düştüğünü gördüm o parçanın. Cuma kontrole gideceğiz bir kez daha uygulanabilir dedi.
Çok geçmiş olsun, bir an önce sağlığına kavuşsun bebeğin.
Bizim de kaşlarında yağ tabakası gibi bişey vardı ve kabuk kabuk dökülüyordu. Ben hiçbir şey uygulamadım. Bebiş de sürekli ellerini sürtüp kaldırıyordu. Doktorumuz dün farkedip bir krem verdi. Ondan süreceğiz sabah akşam. Kaşıntısı geçer hafifler dedi.
Kimyonu nasil kullanıyorsun canım kendine ve bebise
Bu aralar huysuz kaşındıgından mı acaba!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?