2018 Ekim Anneleri

Gunduz yaninda oldugunda yuzustu yatirmayida deneyebilirsin.O da cok rahatlatiyor.Her uyku sonrasi karnini gogsunu sirtini sivazla gerinirkende cok ikiniyorlar :)
Birde en zorlandigi anda onun ellerini gogsunun uzerinde birbirine birlestirip sen tek elinle ellerinin ustunden gogsunden tut yuzustu diger elinlede poposundan destekle hafif hafif salla.Babalar daha kolay yapabiliyor eller buyuk olunca :)
The Hold yöntemi diye gecer video olarak bakarsan daha kolay olur.

Bizim doktorumuz 2 ay bitince rota virüsü yapıcam dedi fakat sağlık ocağıyla aynı tarihe geliyor 2. Ay aşılarıyla 2-3 hafta ara olması gerektiğini söyledi hemşiremiz. Rota virüsü iki dozlu bir aşı mı 3. Ve 5. Ay demişsiniz?

İlk sayfadaki tabloya eklenmek istiyorum.
İstabul/yaşım 27/son adet tarihi 21.01.2018/ilk çocuğum/Doğum tarihi 15.10.2018/
kızımın adı Miray/başlangıç kg 75

Aynen..haklisiniz... sırf anne sütü ile besleniyor diye kötü anne rolü yapıştırma, bakışlar vs Insanlar baskalarinin hayatina, anneligine laf söyleme hakkini nasil buluyorlar cidden ilginc ve daha ilginci bunu yapanlar kadınlar.. Size ne,benim çocuğumu neyle beslediğimden ve benim ne yaşadığımı biliyor musunuz..Keşke herkes sadece kendi hayatıyla ilgili olsa.. aklı başında her anne anne sütü için uğraşır ama süt yoksa ne yapabilirim?? Annelik sadece anne sütü vermek değil Anne sütü verip çocuğunu kendine bağımlı kılan, cocugunun ruh sağlığına o kadar zarar veren anne gördüm..Allahtan kimseyi takmama huyum var :))) Zaten lohusalık zor süreç bir de bu tipteki insanlardan gelen psikolojik baskılar kadının kendini kötü hissetmesine yol açıyor.

Son düzenleme:
Maşallah bebeğinize. Ben de rotayi 3. Ay düşünüyorum. Cunku 3. Ay hem asi yok hem de 2. Ay aşısı 3 dozmus ve asiya gitmeden banyo yapılmalı dedi hemşire.. çünkü 2-3 gün banyo yasakmış ve ateş yapabilir dedi..

Rota 2 doz. 3 ve 5. Aylarda yaptırmak iyiymis

Aynı dert bende vardı 2 çay kaşığı rezene çayı veriyorum hem uykusu güzel oluyo hem sakinliyo hemde gazını kendi kendine çıkarmaya başladı tavsiye ederim 1. Ayından sonra veriliyo

Hayırlı olsun canım bizi de tabloya ekler misin zannedersem doğum tarihlerimiz ayni 21.09.2018 Atike :)

2 doz evet.
Aralarinda en az 4 en fazla 8 hafta oluyor dozlarin.

Aslinda zaten bu psikolojiyi yasayip gorup tamda bu sebeple oyle yapmamak gerekiyor belki de...Insallah daha bilincli zamanlara ne diyelim :)

Evet canim verem asisindan sonra banyo yapilmamali.2.ay asilari biraz sikintili oluyor cidden bebisler icinde.
Rota agizdan damla seklinde,bende oyle dusunuyorum diger sikintilarla onunda birlesmesine gerek yok

Hayırlı olsun canım bizi de tabloya ekler misin zannedersem doğum tarihlerimiz ayni 21.09.2018 Atike :)

Eveet ayni dogum tarihleri :))) Ekledim,ne guzelmis ismiyle yasasin :) Buyugunun isminide merak ettim :)

Aslinda zaten bu psikolojiyi yasayip gorup tamda bu sebeple oyle yapmamak gerekiyor belki de...Insallah daha bilincli zamanlara ne diyelim :)
aynen.. kadınlar yeni anne olan lohusaya `sutun var mi, yetiyor mu, emzir artar` vs diye dememeli, en azından su ana kadar kimseye sormadım, hele bu saatten sonra asla sormam da :)))

Vitamin- demir hapi almaya kac ay daha devam edeceksiniz arkadaslar, doktorlariniz ne dedi bu konuda?

arkadaslar sol mememi cok rahat emziriyorum.ama saga bebegi yerlestirmesi tutturmasi o kadar tersime geliyo ki elim kolum tutuluyo bebek sagi emerken.size de oluyor mu boyle.bi de bebegin doydugunu sadece kilo alimindan mi anlariz.internette bebek doyduysa aranmaz yaziyor cogu yerde.ama benimkinin kilo alimi normal oldugu halde hep araniyo.

Vitamin- demir hapi almaya kac ay daha devam edeceksiniz arkadaslar, doktorlariniz ne dedi bu konuda?

Emzirdigin surece devam etmeye calis dedi degerler takibinde.Kanim icin takip yaptigimzdan kan verince digerlerinede baktiriyorum.Bebis 1 aylikken bnmkilerede bakildi B12'de eklendi.

Canim bebisini tam yan yatir.
Gogsu sana dayansin,sol kolu memenin altinda kalsin eli senin koltukaltina uzanacak sekilde,dizlerinide destekleyip kendime dayiyorum ben iki elim popiste oluyor nerdeyse :) sarip sarmaliyorum misss :) anlatirken canim sevmek istedi :)))))))

Bez sayisida belirleyici.5-6 cisli bez almak gerekiyor.Kaka degisken olabilir.Bide hem refleks hemde sadece doymak icin emmediklerinden olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…