2018 Ekim Anneleri

Ya kızlar benim canım çok fena çiğköfte ve dondurma istiyor normalde ikisinide çok tüketirim hamilelikte çiğköfte işi bitti zaten bi iki kere az yemiştim şimdide sütüm çekilir falan diyorlar ya bir şey isteyip yiyemezsen öyle olur diye tedirgin oldum yesem ne olur gaz falan yapar mı ?

Aynen canım hamileliğimden beri canım çiğköfte istiyor doğum yaptıktan sonra da kuru fasülye ama yiyemiyoruz ben bulgur bile tüketmiyorum süt yapıyor dedikleri halde bebeğiminde öyle problemli gaz olayında YÖK ama korkuyorum yemeye işte:)

Kızlar son 3-4 gecedir bebeğim sabahlara kadar uyumuyor mahvoldum dengem bozuldu bende sadece memede uyuyor eşimde ise omuzunda uyuyabiliyor onun dışında kesinlikle hiçbir şekilde uyumuyor tam uyutuyoruz yerine koyuyoruz en fazla 15 dk sonra uyanıyor öyle çok ağlamasıda yok artık iyice uykusuzluktan yorgun düşünce ağlıyor ve sonunda yenik düşüyor uyuyor emmekten memelerde hal kalmıyor uyumadığını için göğüslerim dolmuyor en sonunda mama vermek zorunda kalıyorum ne yapacağımı şaşırdım yarın dr kontrolümüz var dr söyleyecem ama çokta yardımcı olacağını sanmıyorum birde oğlum uykusunda pırt yaparsa ıkınıyor ve uyanıyor huzursuz uyku olunca acaba alerji olabilirmi reflü belirtiletide var bakalım dr yarın neler söyleyecek

cok az yiyin bence..1 top dondurmadan sutun çekileceğini hiç sanmam..

aynen kucakta ve omuzda uyuyor, besigine konulunca aninda uyanıyor. kucakta gezerek uyutmaya cabaliyoruz. ah 8 saatlik uyku nerdesin :)))

Canım bebeğin doyuyorsa hiç mama falan alma sütüm dolmaz az olur diye düşünme pozitif ol ikiside dolar merak etme .. doymazsa zaten ağlamaz mı ?
Canim 2 saat öyle cabuk geciyor ki.
Uyaniksa agliyor meme istiyor.çocuğumu ac birakiyorum diye kendime kızıyorum.
Zaten ağlıyor.

Canim tartım sağlik ocagindan farkli ölcüyor.
Bebek aç yatinca sık sık uyaniyor.derin dalamiyor.iki gündür çocuğumu daha iyi tanidim sanki.2.saatlik uykunun icinde deine dalamiyorsa aç bence.
Bilmiyorum tecrübeli anneler yine daha iyi bilir ama ben böyle düsünüyorum.
Seninki boş göğsü ağzina verince ağlıyor mu yoksa emmeye devam ediyor mu?
Benimki sinirleniyor tepiniyor ağlıyor.ben bu yüzden mama vermeyi düsündüm.

aynen tv hep acik bende de..
Çocuk sese alişsın dimi.yoksa evin içinde bebis uyucak diye hiçbisey yapamayiz.
bu yüzden misafir istemiyorum evimde
Canım sana hayranim:)
Ne güzel bisey ya.bende onceden kimse gelmesin yayılim diyordum.simdi birileri gelsin istiyorum.ne sağlam piskolojim varmış.umarim bende yeniden kimseyi istemem:)
aynen kucakta ve omuzda uyuyor, besigine konulunca aninda uyanıyor. kucakta gezerek uyutmaya cabaliyoruz. ah 8 saatlik uyku nerdesin :)))
Ben artik alistım bu uyku düzenine.tek sıkintı gün bitmiyor:)
Canim sana bi tavsiye.hemen bi hamak besik al.inan çok rahatlik.koy bebisi icine.salla.uyanikken de rahatlatiyor yatarken de.yatağa koyunca gözü aćılıyor ya.hemen salla 5 dakika.kendisi dalar sonra.her mızirdandıginda başta salla.sonraki günlerde sallama miktarini azalt.zamanla kendisi uyucak.

Canım hamak besik al bence.faydasını görceksin.

Benimki de aynen öyle..hatta bazen acayip bir ağlama krizi geçiriyor ac değil gazi çıkarıldı altı alındı niye ağladığını bulamıyoruz ağlıyor agliyor yorgun düşüp uyuyor. Bi de omuzda uyurken evin içinde dolaşmamizi istiyor oturunca basıyor yaygarayi

Canım emerken cakcuk sesler çıkartıyorsa hava yutuyor demek o da gaz yapıyor ya da mama veriyorsan aynı şey biberon için geçerli

bos da olsa emiyor bazen tepiniyor ama ben emdikce geldigine inaniyorum az az da olsa.saglik ocagindaki hemsire de mama yanlisi degildi sordugumda.2 aylik olsun kilosunda sıkıntı yoksa mamaya gerek yok dedi.bol bol emzir dedi.zaten 2 saati bekleyemiyo bizimki gunduzleri.memede sut var mi yok mu diye cok dusunmemeye calisiyorum.ayrica memede tepindiginde hep arkasindan bi gaz cikiyo mutlaka.ben de aclik degil gazdan tepiniyo diye dusundum

bebege 2. ay asisina gidince hemşire onay verirse sizde olursunuz asinizi

Aynen bende oyle dusundum. Birde aklimiza geldi sizlerede fikir olsun dedim kizlar; 2.ay asilari sikintili olabilirmis biz cuma gunune denk getirelim dedik gece boyu esimle nobet tutariz ates olmasina karsin hani ertesi gun tatil olursa eslerden o gece icin full destek aliriz

2. Ay aşısı 3 dozmus.. 3 iğne yani.. ve ateş yapıyormuş..gitmeden 1 gün önce banyo yapılacak çünkü 3 gün banyo yasak.. hemşireler gelmeden önce ateş düşürücü icir demis arkadaşıma ve ateşi olmuş bebeğin.. aman dikkat 2. Ay asi sonrası ateşe..ateşolcer şart yani almayan arkadaşlar almanızı tavsiye ederim

3 igneye nasil dayanicak miniklerimiz ve biz anneler
Allah yardimcimiz olsun insallah o gun icin.
Banada gelmeden yika dediler 2 gun banyo yok dediler. Ates dusurucu icinde bizim dr vermiceksin oncesinde eger cikarsa beni ara hemen dedi. Bu arada bizim bebisler hala yenidogan diye mi geciyor 50 gunluk oldu :) kac derece ates tehlikeli

38 sınır. 38 i geçmemeli. Acile götürmeli bebeği. Allah korusun tüm bebekleri

Canim cok gaz yapan sey bile olsa azda olsa ye lutfen.Can cekmeside ayri bi durum.
1-2 sıkım ye cig kofteyi,dondurmada 1 topcuk ye tamamdir iste :)

Canim şu saat itibariyle göğsümde süt kalmadi ve bebek uyumuyor.o kadar pismanim ki bi paket mama bulundurmadigima.
Bizimki meme bos olumca emmiyor.keske emse de cenesi yorulsa uyusa.o sirada gögsumdd süt birikir.
Artik mecburum arada mama vermeye.yoksa yavrum ac kaliyor.
Bi ağlayışi var.vicdanim sızliyor.

Saglikocaginda olacaksa aşıları toplu aciyorlar.Hastane tercih edin boyle dusunuyorsaniz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…