Tamam canım çok teşekkür ederim sanırım hem askıları ayarlayamıyorum hem kendimi fazla tedirgin oldum biraz sonra tekrar deneyeceğim tak çıkar bi hal oldu çocuğum :)))
Ben de bir iki kere arabada emzirmeyi denedim ama ortuyle zor oluyordu. Artik sagip cantaya koyuyorum arabada aglarsa oto koltugundan cikarmadan biberonu agzina koyuyorum. Daha kolay oluyor.Sagip goturuyorum. Mamaya gerek yok. Anne sutu 3- 4 saat muhafaza ediliyor oda sıcaklığında. Soğursa da bi cafeden plastik bardakta sıcak su alıp biberonu içine koyup ılıtıp veriyorum
Benimki memedeki butun sutu bitirmiyor. Hele gece 10 dk emip uyuyor. O zaman sagiyorum.Canim elimle sıkınca hafif ağrı oluyor.fazla degil.sağınca onlar çıkmiyor.ancak bebrk ćekecek ki çıkacak.o da süt azalinca bâşlıyor ağlamaya.çekmiyor soytarı:)
Canjm sen mamayı bıraktın mı?
Aynen canim ya.sağanlar ne ara sağıyor anlamiş degilim.zaten bebek uyumazsa sürekli emmek istiyor.uyursa da uyutana kadar baya zaman geciyor.su ic tuvalete git derken 2 saatten geriye bisey kalmiyor.o sirada göğüs nasil doluyor?
Haftada 3 kere en az 3 saat agliyorsa koliktir diye biliyorum.Kolik bebek hiç durmadan ağlar di mi? Kızımda çok ağlama yok ama akşam 10 ile gece 2 arası inanılmaz huzursuz bacaklarını çekerek ağlıyor masajla ya da karın üstüne masaj yaparak anca rahatlıyor o da kısa süre için.
Saatlerce ayaktayız ne meme alıyor ne yatıyor bağırsaklarından ses geliyor sürekli gazı hissediyorum elimle ama çıkmıyorda
Kiraz çekirdeği yastığı kullandım dün iyi geldi gibi. Gaz ilacını doktora yazdıracağım daha 1 hafta var gitmemize o zamana kadar idarelik çözüm bulmam lazım.
Çocuk uyaninca göğsünü sağdıgindan dolayi süt olmazsa ne yapiyorsun canim.sağdıgın sütü mü veriyorsun?mamayi birakmadik, devam yani.
anne sutu veriyorum ama yetmiyor. bazen aksam 7- 8 gibi tek damla olmuyor. o zaman mama veriyorum..
mama verip cocuk uyuduğu zaman birkaç saat sonra dolunca sağıyorum..
Analdim canim.sizinki kac günlük.Benimki memedeki butun sutu bitirmiyor. Hele gece 10 dk emip uyuyor. O zaman sagiyorum.
Ben de bir iki kere arabada emzirmeyi denedim ama ortuyle zor oluyordu. Artik sagip cantaya koyuyorum arabada aglarsa oto koltugundan cikarmadan biberonu agzina koyuyorum. Daha kolay oluyor.
Ama iste 2 saatte bir emziriyorum ben hangi ara sagicam bilemedimortuylede zor oluyor aynen
Canim ac kalacagina ver mamayi yaziktir cocuga bende vermek istememistim ama baktim olmuyor cocuk doymuyor verdim memeyi unutmuyor ama eskisi gibi cok emmiyor sagip veriyodum doktorum sagma ver direk dedi bende uykudan uyandiginda ac oluyor ilk emziriyorum cektigi kadar cekiyir sonra mamasini veriyorumHanımlar merhaba. Bugün 1 ay aşısı yapmak için sağlık ocağına gittik. O arada tarttılar da. Bebeğim doğduğundan bu yana 600 gram almış. Sağlık ocağındaki ebe aşırı moralimi bozdu, kilo alımı az dedi. Günde 1 kez mama veriyordum. Sütüm çok değil maalesef, akşam yetmediği için ve rahat uyusun diye çaresiz veriyordum. Ebe katiyen verme dedi, memeyi reddeder dedi (bebeğim halen meme delisi bu arada) ama doktorum her 2 saatte bir meme+mama demişti (ki tam olarak uygulamadım bile bunu.) “doktorum mama ver dedi” dedim, “doktorlar para için bunu yapıyorlar, firmalarla anlaşıyorlarz mama verme sakınn” diye üstüne bastıra bastıra söyledi. kimi ciddiye alacağıma şaşırdım. Moralim çok bozuk. Sütüm azaldı resmen
Ben doktorumu dinlemek istiyorum ama vicdanen de kendimi çok kötü hissettim. Siz olsanız kimin söylediğini dikkate alırdınız?
Benimki 47 gunluk bugun.Çocuk uyaninca göğsünü sağdıgindan dolayi süt olmazsa ne yapiyorsun canim.sağdıgın sütü mü veriyorsun?
Bizimki zırt diye uyanir da süt olmaz diye sağmaya çekiniyirum hep.
Analdim canim.sizinki kac günlük.
Doktor sana su markayi kullan dedi mi ki?ben olsam doktoru dinlerdim.Hanımlar merhaba. Bugün 1 ay aşısı yapmak için sağlık ocağına gittik. O arada tarttılar da. Bebeğim doğduğundan bu yana 600 gram almış. Sağlık ocağındaki ebe aşırı moralimi bozdu, kilo alımı az dedi. Günde 1 kez mama veriyordum. Sütüm çok değil maalesef, akşam yetmediği için ve rahat uyusun diye çaresiz veriyordum. Ebe katiyen verme dedi, memeyi reddeder dedi (bebeğim halen meme delisi bu arada) ama doktorum her 2 saatte bir meme+mama demişti (ki tam olarak uygulamadım bile bunu.) “doktorum mama ver dedi” dedim, “doktorlar para için bunu yapıyorlar, firmalarla anlaşıyorlarz mama verme sakınn” diye üstüne bastıra bastıra söyledi. kimi ciddiye alacağıma şaşırdım. Moralim çok bozuk. Sütüm azaldı resmen
Ben doktorumu dinlemek istiyorum ama vicdanen de kendimi çok kötü hissettim. Siz olsanız kimin söylediğini dikkate alırdınız?
emzirme ortusu alip gittiginiz yerde oturacak bi yer buldugunuzda emzirebilirseniz.ben genelde arabada emziriyorum.Sagmaya firsatim olmuyorki 2 saatte bir iki goguste emziriyorum gece gunduz hangi ara dolup sagicamki
Maşallah canim.benim göğsümden bebek emdikten sonra 10 milim.bile cikmiyor.neden bilmiyorum.hepsini mi cekiyir yoksa sütüm mu az bilmiyorum.Benimki 47 gunluk bugun.
Bi de sagdigimda 12 dakika falan sagiyorum. Illa sut oluyor ya kolay bitmiyor oyle. Sagdikca ve emzirdikce artiyor.
600 gr korkunc degil ki.benimki de oyle aldi ilk ay.hatta belki daha az.mama verme 2 aylik olsun o zaman bakariz dediler.niye boyle panige surukluyolar ki.emzirdikce geliyo sut cidden buna inaniyorum.tabi duzgun beslenip bol su icmek de sart.Hanımlar merhaba. Bugün 1 ay aşısı yapmak için sağlık ocağına gittik. O arada tarttılar da. Bebeğim doğduğundan bu yana 600 gram almış. Sağlık ocağındaki ebe aşırı moralimi bozdu, kilo alımı az dedi. Günde 1 kez mama veriyordum. Sütüm çok değil maalesef, akşam yetmediği için ve rahat uyusun diye çaresiz veriyordum. Ebe katiyen verme dedi, memeyi reddeder dedi (bebeğim halen meme delisi bu arada) ama doktorum her 2 saatte bir meme+mama demişti (ki tam olarak uygulamadım bile bunu.) “doktorum mama ver dedi” dedim, “doktorlar para için bunu yapıyorlar, firmalarla anlaşıyorlarz mama verme sakınn” diye üstüne bastıra bastıra söyledi. kimi ciddiye alacağıma şaşırdım. Moralim çok bozuk. Sütüm azaldı resmen
Canim ac kalacagina ver mamayi yaziktir cocuga bende vermek istememistim ama baktim olmuyor cocuk doymuyor verdim memeyi unutmuyor ama eskisi gibi cok emmiyor sagip veriyodum doktorum sagma ver direk dedi bende uykudan uyandiginda ac oluyor ilk emziriyorum cektigi kadar cekiyir sonra mamasini veriyorum
Doktor sana su markayi kullan dedi mi ki?ben olsam doktoru dinlerdim.
Hastanede bana hemsireler mecbur olmmadikca mama vermiyoruz demislerdi ama butun gece emzirdigimi gorunce bebegi alip biz buna mama verelim siz de uyuyun yoksa uyumazsaniz sutunuz tamamen biter demislerdi.
Mecburiyet durumlarinda neden verilmesin?
Bir iki haftaya toparlarsin mamayi birakir. Benim bebegim meme de emiyor biberon da aliyor. Memeyi reddetmedi.
600 gr korkunc degil ki.benimki de oyle aldi ilk ay.hatta belki daha az.mama verme 2 aylik olsun o zaman bakariz dediler.niye boyle panige surukluyolar ki.emzirdikce geliyo sut cidden buna inaniyorum.tabi duzgun beslenip bol su icmek de sart.
Aynı durumdayım Ama verilen cevaplar hiç tatmin etmedigünde birden fazla mama vermek istemiyorum, geceleri veriyorum. Bu yüzden dışarı çıkamıyorum ve bunalıma girdim aynen benim de iki saatte bir meme verdiğim için sütüm kalmıyor, ki zaten şelaleler gibi akan bir sütüm de yok maalesef
emzirme ortusu alip gittiginiz yerde oturacak bi yer buldugunuzda emzirebilirseniz.ben genelde arabada emziriyorum.
gitcegimiz yere varinca arabada bi 10 dk emziriyorum genelde.hareket ederken denemedim de hic.Bu arada arabada giderken emzirildiginde kusma olmuyor demi hani sallanarak olacagi icin
Hanımlar merhaba. Bugün 1 ay aşısı yapmak için sağlık ocağına gittik. O arada tarttılar da. Bebeğim doğduğundan bu yana 600 gram almış. Sağlık ocağındaki ebe aşırı moralimi bozdu, kilo alımı az dedi. Günde 1 kez mama veriyordum. Sütüm çok değil maalesef, akşam yetmediği için ve rahat uyusun diye çaresiz veriyordum. Ebe katiyen verme dedi, memeyi reddeder dedi (bebeğim halen meme delisi bu arada) ama doktorum her 2 saatte bir meme+mama demişti (ki tam olarak uygulamadım bile bunu.) “doktorum mama ver dedi” dedim, “doktorlar para için bunu yapıyorlar, firmalarla anlaşıyorlarz mama verme sakınn” diye üstüne bastıra bastıra söyledi. kimi ciddiye alacağıma şaşırdım. Moralim çok bozuk. Sütüm azaldı resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?