2018 Ekim Anneleri

Şelaleler kimde akıyormus :)))))
Disari cikmamak etkiliyorsa cik canim ben cok emzirdim ilk kizimida bide yaz oldugu icin hep cikiyordum onda magaza kabininde bile emzirdigim oldu :)
Zaten elin alisiyor inan yolda emzirsem kimse anlamaz simdi.
Kendinizi kisitlamayin.Ne kadar mutlu olursaniz bebeklerinizede enerjinjz gececek❤Onlar yuzunden zor degil hicbisy bizim neyi kolay neyi zor gordugumuzle alakali

Ben de bir iki kere arabada emzirmeyi denedim ama ortuyle zor oluyordu. Artik sagip cantaya koyuyorum arabada aglarsa oto koltugundan cikarmadan biberonu agzina koyuyorum. Daha kolay oluyor.
Ben bi de disarda beslemek vs zor olduğundan karnını doyurup gazi çıkartıp hemen dışarı götürüyorum.. karnı tok çıkartıyorum dışarı yani.. uzun dışarda olacaksam biberon da yanımda oluyor o zaman

Ya allah aşkına süt yoksa ne verecez???? Cok biliyo herkes herseyi. Valla lohusaligimda bu sözlerden gına geldi.mama verme... süt yok iskender, lahmacun mu yedirecez??? :))))) Tabiki mama verecem..Allahtan kimseyi takmam...insanlarin lafiyla yoksa insan depresyona girer..Sut yoksa suclusu siz degilsiniz ya..En guzrl donemlerde kendinizi uzmeyin lutfen..Anne sütü yok diye kendime hayatı zindan edemem.. ayrıca çocuk benim değil mi neyle beslersem beslerim. Annenin kendini suçlu hissettirilmesine karşıyım

Son düzenleme:
Bugün gittik doktora, o sivilce türü seylerin en iyi cözümü banyo yaptırmak dedi.. günlük veya iki günde bir banyo yaptır herhangi bir ilaca gerek yok dedi..

Bugün gittik doktora, o sivilce türü seylerin en iyi cözümü banyo yaptırmak dedi.. günlük veya iki günde bir banyo yaptır herhangi bir ilaca gerek yok dedi..

Kimyonu nasil kullanıyorsun canım kendine ve bebise
Bugün doktora gittik, kimyon 3-4 günde bir sıkıntı degilmiş , sütüne biraz zeytinyagı karıstır az bir sey ver dedi. Daha etkili olur, ayrıca bebegi şimdilik bitkisellerden biraz uzak tutmuş olursun dedi..henüz denemedim..

Benim oğlan da emzirme örtüsünün altında durmadığı için plajda soyunma kabininde, mağazaların kabininde hatta mescitte bile emzirmişliğim var

plojovic senin yüzünden nasıl helvaya sardımmmherhalde geçtiğimiz 10 yılda bu kadar helva yememiştim (çok sevmem de güya).Süt olsun bi iki çatal alayım dedim bi haftada koca paket bitti

Benim oğlan da emzirme örtüsünün altında durmadığı için plajda soyunma kabininde, mağazaların kabininde hatta mescitte bile emzirmişliğim var

Aynen mescittede :)))))
Diyorum ya cidden hayatini insan sadece kendi kolaylastirabilir.

Tam 12 saattir uyumadi sipa aklima gelen herseyi denedim arabayla gezdirmek dahi arabada uyudu eve geldik geri uyandi yikadim rahatlar uyur diye yine uyumadi

plojovic senin yüzünden nasıl helvaya sardımmmherhalde geçtiğimiz 10 yılda bu kadar helva yememiştim (çok sevmem de güya).Süt olsun bi iki çatal alayım dedim bi haftada koca paket bitti

Deme yaa :) ancak biraktim azalta azalta,bende sevmezdim aslinda.Kurabiyeye sardim simdi.Yapip duruyorum buyuk kizlada mutfakta vakit gecirmis oluyoruz :)

amin cumlemizinkine cok haklisin cok tesekkur ederim sana yazdiklarin kalbimime dokundu

ayy cok fena.ben iki gunde 500 gr lik paketi bitirdim oyle bir istahla yiyorum ki.hep plojovic yuzunden

Destek mesajlarınız için çok teşekkür ederim, çok tatlısınız kendimi çok iyi hissettim bu yazılanları görünce. Doğru bildiğimi yapmaya ve doktoruma güvenmeye devam öyleyse

Bu arada arabada giderken emzirildiginde kusma olmuyor demi hani sallanarak olacagi icin
Araba hareket halindeyken kucagima almadm ama kenara cekip durup emzirdim sonra gazini cikarp otutturunca hafiften kusuyo benmki:)
Yani her o koltuga yatirisimda azcik kusuveriyo:))
Bugn gun boyu disardaydik mesela bende ya deneme kabini yada arabada emzirdim:))

Herkesin anneliği hayırlı olsun güle güle büyütün kuzularınızı. Arada anne topiklerine göz atmayı seviyorum. Genel olarak birkaç bişey söylemek istiyorum. Mama öcü değil ancak sütüm yok derken neye göre söylediğimiz önemli. Eğer bebek sürekli ağlıyorsa aç olduğu için değil kendini ifade etme şekli o olduğu için ağlar. Sırtım kaşınıyor diyemez ağlar örneğin. Sürekli meme de olması aç olduğu anlamına gelmez, özellikle ilk 3 ay yapışık olacaksınız bebeklerle çünkü tek bildiği sizin kokunuz ve onlar kendilerini hala anne karnında sanıyor.. memede süt bitmez dolmasını beklemeyin bebek emdikçe üretilir. Memeleri depo gibi değil üretim yapan fabrika gibi düşünün, ağlamak için gözyaşı biriktiriyoruz mu mesela.. sütü arttıran tek şey emzirmektir. Mama verdikçe sütünüz azalacaktır. Mama verdim mi uyuyor emdiğinde uyumuyor diyorsanız bunun sebebi açlık değil mamanın ağırlığıdır tıpkı sizin bir kilo baklava yemeniz gibi. yatağına koyunca uyanıyor çünkü yatak soğuk, sert ve annesiz.. koynunuzda uyusun.. ilk bir ay bebeğin doyma kriteri kakalı bezleri sonrasında çişli bezleridir. Ve son olarak bebeğim memeye gelince çığlık çığlığa kalıyor ağlıyor itiyor kendini yay gibi atıyor diyorsanız muhtemelen meme reddi başlamış sebebi emzik ve biberon. Özellikle biberonun akış hızına alışan bebek emmek istemez çünkü memeden sütü çekmesi gerekir. Sütün akış hızı memede sürekli değişir. Yavaşlar hızlanır durur ama biberonda sabittir. Bebekte aynı hızı ister ve emmeyle uğraşmak istemez

ne guzel yazmissiniz.tesekkur ederim.evet agladigi zaman genelde pesinden bi gaz cikarma olayo gerceklesiyo o yuzden ac oldugunu dusunmuyorum.dediginiz gibi cisli bez sayisi onemli ve kilo alimi.ama emzigin neden meme reddine sebep olabilecegini anlayamadim bicok yerde yaziyo ama.tamam biberondan bol bol sut akiyor.ama emzigi bos bos emiyor.

Canım doktorunu dinlemedin bebeğin az kilo almış demek ki doktorların bir bildiği var. Zaten tüm doktorlar ve mama firmaları her zaman öncelik anne sütü der. Ama yetmediği durumlarda mama yardımcımız. Sen her zaman doktorunu dinle... Birde anne sütünü artıran en önemli sey stresten uzak durmak ve mutlu olmak. Sen kendini iyi bakacaksın ki sütün artsın. Biraz kendine zaman ayır, dışarıya çık , bebeğinle ilgili olan durumlarda sadece doktorunu dikkate al... Çok fazla insanları dinleme bak ve öncelikle mutlu olmaya çalış bak o zaman sütün artacak Allah'ın izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…