hirilti bizde de var.doktora sordum normal dedi.ama bazen sumukleri burnunu tikayinca da olabiliyo.siz yine de sorun doktora.Kızlar iyi akşamlar. 1 aylık bebeğimde hırıltı var bugün fark ettik burnunda pis var acaba ondan mı yoksa üşüttü mü
Başka şikayetiniz var mıhirilti bizde de var.doktora sordum normal dedi.ama bazen sumukleri burnunu tikayinca da olabiliyo.siz yine de sorun doktora.
Bu hafta dr alerji önlemi olarak süt ürünlerini kesti bende.Kurabiye işi yaş şu an.Helvaya devam
Ya bizimkide bugunlerde ellerini emmeye basladi ama emzik almiyor israrla neden acaba bu donem el emme zamani falan mi
Dikiş yeri ilk hafta epey kötü ağrı yaptı. Sonra geçer gibi oldu sonra ara ara tekrar kendini hatırlattı. Uyanık kalma süresi her gün farklı ben deSezeryan olan arkadaşlar dikiş agrilariniz devam ediyor mu geçti mi ?
Bebekleriniz 24 saat içinde kaç saat uyanık kalıyor ?
Bizde de var.. otribebe kullanıyorumKızlar iyi akşamlar. 1 aylık bebeğimde hırıltı var bugün fark ettik burnunda pis var acaba ondan mı yoksa üşüttü mü
Gazı olabilir.. sancı yapıyordurKizlar bizim kiz artik hemen hemen her aksam 8-30/9:30 arasi aglamaya basliyor gaz sanip cikarmaya calisiyoruz ama yok illa o 1 saat aglicak memede almiyor o esnada bu kolik mi simdi
sivilceleri kakasini gobegini filan da sormustum gitmisken.ama hiriltisi hep vardi.oksuruk olmadigi icin onemsememistim.doktor da hirilti olur normal demisti.burnuna ilik suya batirdiginiz pamukla yukardan asagi silince burun isiniyor.sumukler sivilasip disari cikmasi kolaylasiyo.Başka şikayetiniz var mı
Normal mi ya telaşlandım ben çokBizde de var.. otribebe kullanıyorum
ben bebek bi 10 dk emdikten sonra memenin her yerine minik minik masaj yapiyorum meme bebegin agzindayken.o sirada ordaki sutler de akiyor yutkunuyor bikac kez.boyle boyle yutkunma sesi iyice azalip bitene kadar memeye masaj yapiyorum.ortalama 15 dk da bitiyor.bazen 20 dk da emdigi oluyor toplamda.20 dk dan sonra bos bos emdigi icin bebegi memeden ayiriyorum.Gögsünde bebek emdikten sonra şişlik kalan var mi?nasil aciyorsunuz.benim bebegim süt azalinca ćıglık ćığlıga ağlıyor.
O şislikler yüzünden sut gelmiyor.ne yapacagimi şaştım.
Öksürük olunca mı şüphelenmeliyim. Teşekkür ederim yanıtınız içinsivilceleri kakasini gobegini filan da sormustum gitmisken.ama hiriltisi hep vardi.oksuruk olmadigi icin onemsememistim.doktor da hirilti olur normal demisti.burnuna ilik suya batirdiginiz pamukla yukardan asagi silince burun isiniyor.sumukler sivilasip disari cikmasi kolaylasiyo.
baska akliniza takilan seyler varsa onlari da sorarsiniz gitmisken doktora.yanlis yonlendirmiyim.burda tecrubeli anneler de var.onlar daha dogru bisey soyleyebilirler de :)Öksürük olunca mı şüphelenmeliyim. Teşekkür ederim yanıtınız için
Gögsünde bebek emdikten sonra şişlik kalan var mi?nasil aciyorsunuz.benim bebegim süt azalinca ćıglık ćığlıga ağlıyor.
O şislikler yüzünden sut gelmiyor.ne yapacagimi şaştım.
Keske bende de azcik olsa. Tam tersi sifir istah ama kilolarda duruyo tabi dahaKızlar ben sürekli acıkıyorum sizde de durumlar böyle mi ? Dünyayı yesem doymuycam sanki. İlk oğlumda doğumdan sonra kilo vereceğime 8 kilo almıştım ve uzun zaman o kilolardan kurtulamadım. Bunda da şimdilik 2 kilo aldım ama sürekli kendimi frenliyorum. Yoksa ohoo
Gorunurde bisyvarken mi yapiyosun? Ve sivi herhangi bisy veriyomusun? Yoksa sadece cekiyomusu nBizde de var.. otribebe kullanıyorum
Canım el emme normal gelişimin bir parçası , bazende damak kaşındığı için de el emme davranışı olabiliyorYa bizimkide bugunlerde ellerini emmeye basladi ama emzik almiyor israrla neden acaba bu donem el emme zamani falan mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?