2018 Ekim Anneleri

Sezeryan olan arkadaşlar dikiş agrilariniz devam ediyor mu geçti mi ?
Bebekleriniz 24 saat içinde kaç saat uyanık kalıyor ?
Dikiş yeri ilk hafta epey kötü ağrı yaptı. Sonra geçer gibi oldu sonra ara ara tekrar kendini hatırlattı. Uyanık kalma süresi her gün farklı ben de

Gögsünde bebek emdikten sonra şişlik kalan var mi?nasil aciyorsunuz.benim bebegim süt azalinca ćıglık ćığlıga ağlıyor.
O şislikler yüzünden sut gelmiyor.ne yapacagimi şaştım.

Gögsünde bebek emdikten sonra şişlik kalan var mi?nasil aciyorsunuz.benim bebegim süt azalinca ćıglık ćığlıga ağlıyor.
ben bebek bi 10 dk emdikten sonra memenin her yerine minik minik masaj yapiyorum meme bebegin agzindayken.o sirada ordaki sutler de akiyor yutkunuyor bikac kez.boyle boyle yutkunma sesi iyice azalip bitene kadar memeye masaj yapiyorum.ortalama 15 dk da bitiyor.bazen 20 dk da emdigi oluyor toplamda.20 dk dan sonra bos bos emdigi icin bebegi memeden ayiriyorum.

Öksürük olunca mı şüphelenmeliyim. Teşekkür ederim yanıtınız için

Öncelikle bebek emerken bi yandan şişlik olan yerlere masaj yapın. Emdikten sonra da önce sıcak su torbası koyun memeye biraz gevşesin, sonra elinize zeytinyağı alın biraz gene masaj. En son da pompayla sağarsanız o tıkanıklıklar açılır.

Keske bende de azcik olsa. Tam tersi sifir istah ama kilolarda duruyo tabi daha

O
Ya bizimkide bugunlerde ellerini emmeye basladi ama emzik almiyor israrla neden acaba bu donem el emme zamani falan mi
Canım el emme normal gelişimin bir parçası , bazende damak kaşındığı için de el emme davranışı olabiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…