2018 Ekim Anneleri

Çişli bez sayısı kaç olmalıymış canım

Sorun çok yüksek oranla alerjiden kaynaklı. Muhtemelen süt ve süt ürünlerinden başka şeylere de alerjisi var ve siz tüketmeye devam ettiğiniz için sütünüzü reddediyor çünkü o sütü içerse acı çekecek. Meme reddinin yanında biberonu da reddediyorsa sebebi süttür. Benim kızımda da alerji var ve ilk meme reddini böyle yaşadık. Alerjen vücuda girmeyi bırakınca yavaş yavaş düzeliyor ama diyetinizi genişletmelisiniz. Mesela inek sütü alerjisinde dana eti de kesilir. Ben size bildiğim güçlü alerjenleri yazayım siz de gözlemleyin: Süt ve süt ürünleri, dana eti, kırmızı meyve ve sebzeler( domates ve biber salçası da dahil), kuruyemiş, yumurta, bazılarında tahıllar( glüten alerjisinde), balık, bal...

İyi bari, öğrenicez işte yavaş yavaş

O aynı sivilcelerden benim kızımdada var daha önce resim bile eklemiştiim,
Şimdi o sivilcelrrin aynısı sık sık emdiği meme ucumun etrafında da çıktı
Şaşkınım niye öyle oldu ki???
Yediğin bir seyden mi oldu acaba!! Domates yumurta vs tüketince de olabilir..

Benim de Doktorum emzigi tavsiye etti.. sürekli emmek isteyince de sürekli kusuyor tıka basa doldugu için.. bence de gerekli en azından uyuyana kadar

Bruno baby

Cnn dut kuruşunu nasıl yapıyorsun tarif verirmisin

Kızlar yeterince yorgun değilmişim gibi acayip spor yapmak istiyorum Sizde de böyle bir durum var mı?
Ben başladım. Haftada 3 gün. Evime iki dakka spor salonu var. Bebeğim bir aylık 1 saat gidip geliyorum annem bakıyor. Kendimi çok daha iyi hissediyorum. Sezeryan dan sonra kesi yerimin üstünde göbeğim katlandı. Kendimi çok feci hissediyorum. Göbeğimin biraz inmesi gerek o yüzden spora devam

Emziriyosan canim o kadar kalori harcamak iyi degil diye biliyorum canim

Maşallah diyeyim öncelikle de dikiş yerleriniz ağrıtmıyor mu?Ne çeşit spor yapıyorsunuz? Bir de sanki 4 Ay yürüyüş dışında spor önerilmiyor muydu?

Kızlar masaj da yapiyorum.pompayla da sağıyorum.o sişlikler gitmiyor.
Bebeği de emziriyorum fayda yok.
Elimle parcalayacak oldum.sıcak su torbası susam yaği buz bastirmak.hicbiri fayda etmedi.
Ne yapsam da kurtulsam bu şişliklerden.
Ağrı yapiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…