- 14 Temmuz 2016
- 4.839
- 5.584
- 108
- 45
cok iyi gidin ne guzel, benim dr da 2. ay sonrası spora basla dedi bana..Ben başladım. Haftada 3 gün. Evime iki dakka spor salonu var. Bebeğim bir aylık 1 saat gidip geliyorum annem bakıyor. Kendimi çok daha iyi hissediyorum. Sezeryan dan sonra kesi yerimin üstünde göbeğim katlandı. Kendimi çok feci hissediyorum. Göbeğimin biraz inmesi gerek o yüzden spora devam
Kızlar masaj da yapiyorum.pompayla da sağıyorum.o sişlikler gitmiyor.
Bebeği de emziriyorum fayda yok.
Elimle parcalayacak oldum.sıcak su torbası susam yaği buz bastirmak.hicbiri fayda etmedi.
Ne yapsam da kurtulsam bu şişliklerden.
Ağrı yapiyor.
Ya ben cocuga acidigimdan degil de sese tahammul edemedigimden uyaniksa hemen aliyorum. Uyuyorsa bazen aglayip susup uyumaya devam ediyor. Uyanikken tuvalete bile gidemiyorum. Etini kopariyorlarmis gibi bagiriyor.kizlar bebeklerinizi en fazla kac dk aglatiyorsunuz.mesela uzunca bi sire ugrasip aglamasi gecmediginde ya da mutfaktaki isinizi bitirmek istediginizde filan.her agladiginda aninda kucaginiza aliyor musunuz.bazen sabredemiyorum surekli yapisik olma haline de.
evet eziyet ediyormusuz gibi bagiriyorlar.bikac kez koyuyim aglasin diger odada kafami dinliyim dedim bi 20 dk filan baktim susmiycak gittim aldim.cok sabir gerek.Ya ben cocuga acidigimdan degil de sese tahammul edemedigimden uyaniksa hemen aliyorum. Uyuyorsa bazen aglayip susup uyumaya devam ediyor. Uyanikken tuvalete bile gidemiyorum. Etini kopariyorlarmis gibi bagiriyor.
Canim ben bi yere koyuyirum.isime bakiyorum.ama kulagim heo onda.bir iki mizirdanirsa ellemiyorum.ama gercek aglamaya dönüsünce aliyorum tabi kucagima.cünkü onun öylr ağlaması beni üzuyor.vicdan yapiyorum.hem bebekleri cok ağlatmamak gerek.fitık olabiliyorlar.benim esim ve kardesleri aģlamaktan hep fıtık olmuşlar.kizlar bebeklerinizi en fazla kac dk aglatiyorsunuz.mesela uzunca bi sire ugrasip aglamasi gecmediginde ya da mutfaktaki isinizi bitirmek istediginizde filan.her agladiginda aninda kucaginiza aliyor musunuz.bazen sabredemiyorum surekli yapisik olma haline de.
Değil canım.yan taraflar salatalik gibi boyuna şiş.Canim kist gibi bir sey olabilir mi?
Dar çamaşır giymiyorsun değil mi canım? Arkadaşların dediğine ek bir o var bir de antibiyotik ne yazık kiCanim ben bi yere koyuyirum.isime bakiyorum.ama kulagim heo onda.bir iki mizirdanirsa ellemiyorum.ama gercek aglamaya dönüsünce aliyorum tabi kucagima.cünkü onun öylr ağlaması beni üzuyor.vicdan yapiyorum.hem bebekleri cok ağlatmamak gerek.fitık olabiliyorlar.benim esim ve kardesleri aģlamaktan hep fıtık olmuşlar.
Değil canım.yan taraflar salatalik gibi boyuna şiş.
Aile hekimliğindeki hemşire bebeğimdeki sivilce gibi şeyler için çok sarma bebeği sıcaktan oluyo demiştiYediğin bir seyden mi oldu acaba!! Domates yumurta vs tüketince de olabilir..
Merhaba canim sütun yagliysa oluyor olabilir bu da iyi bir şey sütün doyurucu demekki yani yine de her gün bebegin yüzünü temiz bir mendili ılık suyla yıkayıp temizle iyi gelecektir.Aile hekimliğindeki hemşire bebeğimdeki sivilce gibi şeyler için çok sarma bebeği sıcaktan oluyo demişti
Ama meme ucu etrafındakiler niye?
Bulaşıcı bişi değildir diye düşünüyorum ki bebeğimden bana gecsin,
Hani agzında pamukçuk falanda yok emerken oldu desem
Daha ilerlerse bi dr gidicem
Ayy inş ondandırMerhaba canim sütun yagliysa oluyor olabilir bu da iyi bir şey sütün doyurucu demekki yani yine de her gün bebegin yüzünü temiz bir mendili ılık suyla yıkayıp temizle iyi gelecektir.
Ya ben cocuga acidigimdan degil de sese tahammul edemedigimden uyaniksa hemen aliyorum. Uyuyorsa bazen aglayip susup uyumaya devam ediyor. Uyanikken tuvalete bile gidemiyorum. Etini kopariyorlarmis gibi bagiriyor.
evet eziyet ediyormusuz gibi bagiriyorlar.bikac kez koyuyim aglasin diger odada kafami dinliyim dedim bi 20 dk filan baktim susmiycak gittim aldim.cok sabir gerek.
Özellikle ilk aylar olmak üzere 2 yaşına kadar bebeği çok ağlatmamak, gerekiyor diye okumuştum kitapta...Canim ben bi yere koyuyirum.isime bakiyorum.ama kulagim heo onda.bir iki mizirdanirsa ellemiyorum.ama gercek aglamaya dönüsünce aliyorum tabi kucagima.cünkü onun öylr ağlaması beni üzuyor.vicdan yapiyorum.hem bebekleri cok ağlatmamak gerek.fitık olabiliyorlar.benim esim ve kardesleri aģlamaktan hep fıtık olmuşlar.
Değil canım.yan taraflar salatalik gibi boyuna şiş.
Canım o şişlik dediğin mastitse ben şimdiye kadar 4-5 kere oldum hepsindede elimle o kitlelere masaj yaparak ve en önemlisi sagma aletiyle sagarak iyileştirdim,Gögsünde bebek emdikten sonra şişlik kalan var mi?nasil aciyorsunuz.benim bebegim süt azalinca ćıglık ćığlıga ağlıyor.
O şislikler yüzünden sut gelmiyor.ne yapacagimi şaştım.
evet eziyet ediyormusuz gibi bagiriyorlar.bikac kez koyuyim aglasin diger odada kafami dinliyim dedim bi 20 dk filan baktim susmiycak gittim aldim.cok sabir gerek.
Özellikle ilk aylar olmak üzere 2 yaşına kadar bebeği çok ağlatmamak, gerekiyor diye okumuştum kitapta...
Bebek yada işte çocuk ağladığında süreyi çok uzatmadan kucağa alındığında, ihtiyacı giderildiğinde kendini güvende hissedermiş...
Bu açıktığında yada altını kirlettiğinde vs içinde gecerli...
İhtiyacı kısa sürede giderilmeyen çocukta dünyaya karşı yada ona bakan kişiye karşı güvensizlik duygusu gelişirmiş...
Kendini güvende hissetmeyen bebekte huzursuz olurmuş...
Uyku uykunun mayasi. Aslinda uyumama uyumamanin mayasi. Ama bizimki ne zaman cok uyusa, uyaninca bu sefer canimiza okuyacak herhalde diyoruz.Kizlar bebeklerde gunduz cok uyudu gece uyumaz diye birsey varmidir yoksa uyku uykunun mayasimidir
Uyku uykunun mayasi. Aslinda uyumama uyumamanin mayasi. Ama bizimki ne zaman cok uyusa, uyaninca bu sefer canimiza okuyacak herhalde diyoruz.
Canım sağıyorum yine de cikmiyor o şişlikler.benim pompam manuel.acaba ondan mı iyi çıkaramiyor.Canım o şişlik dediğin mastitse ben şimdiye kadar 4-5 kere oldum hepsindede elimle o kitlelere masaj yaparak ve en önemlisi sagma aletiyle sagarak iyileştirdim,
Bebek her emdikten sonra sagma aletiyle sağ çok çabuk iyileştiğini göreceksin
Canım sağıyorum yine de cikmiyor o şişlikler.benim pompam manuel.acaba ondan mı iyi çıkaramiyor.
Hastanede pompa varmidir acaba?gitsemde orda sağsam açsam ditorum.
Çünkü ağri yapiyor.bebeğe boş olan göğsumü verdiğimde bile o sişlikkeri çekemiyor.taş gibi orda duruyorlar.
Canım 20 dkka fazla olmamış mı ? Yani ben ıh ıh dese yanına koşuyorumda biraz tuhaf geldi şimdi bana .. onun kendini güvende hissetmesi lazım lütfen kendinize göre değil bebeğinize göre hareket edin yazık kıyamam bir sıkıntısı olmasa ağlamaz sanırımevet eziyet ediyormusuz gibi bagiriyorlar.bikac kez koyuyim aglasin diger odada kafami dinliyim dedim bi 20 dk filan baktim susmiycak gittim aldim.cok sabir gerek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?