2018 Ekim Anneleri

cok iyi gidin ne guzel, benim dr da 2. ay sonrası spora basla dedi bana..

kizlar bebeklerinizi en fazla kac dk aglatiyorsunuz.mesela uzunca bi sire ugrasip aglamasi gecmediginde ya da mutfaktaki isinizi bitirmek istediginizde filan.her agladiginda aninda kucaginiza aliyor musunuz.bazen sabredemiyorum surekli yapisik olma haline de.

Canim kist gibi bir sey olabilir mi?

Ya ben cocuga acidigimdan degil de sese tahammul edemedigimden uyaniksa hemen aliyorum. Uyuyorsa bazen aglayip susup uyumaya devam ediyor. Uyanikken tuvalete bile gidemiyorum. Etini kopariyorlarmis gibi bagiriyor.

Ya ben cocuga acidigimdan degil de sese tahammul edemedigimden uyaniksa hemen aliyorum. Uyuyorsa bazen aglayip susup uyumaya devam ediyor. Uyanikken tuvalete bile gidemiyorum. Etini kopariyorlarmis gibi bagiriyor.
evet eziyet ediyormusuz gibi bagiriyorlar.bikac kez koyuyim aglasin diger odada kafami dinliyim dedim bi 20 dk filan baktim susmiycak gittim aldim.cok sabir gerek.

Canim ben bi yere koyuyirum.isime bakiyorum.ama kulagim heo onda.bir iki mizirdanirsa ellemiyorum.ama gercek aglamaya dönüsünce aliyorum tabi kucagima.cünkü onun öylr ağlaması beni üzuyor.vicdan yapiyorum.hem bebekleri cok ağlatmamak gerek.fitık olabiliyorlar.benim esim ve kardesleri aģlamaktan hep fıtık olmuşlar.
Canim kist gibi bir sey olabilir mi?
Değil canım.yan taraflar salatalik gibi boyuna şiş.

Dar çamaşır giymiyorsun değil mi canım? Arkadaşların dediğine ek bir o var bir de antibiyotik ne yazık ki

Yediğin bir seyden mi oldu acaba!! Domates yumurta vs tüketince de olabilir..
Aile hekimliğindeki hemşire bebeğimdeki sivilce gibi şeyler için çok sarma bebeği sıcaktan oluyo demişti
Ama meme ucu etrafındakiler niye?
Bulaşıcı bişi değildir diye düşünüyorum ki bebeğimden bana gecsin,
Hani agzında pamukçuk falanda yok emerken oldu desem
Daha ilerlerse bi dr gidicem

Merhaba canim sütun yagliysa oluyor olabilir bu da iyi bir şey sütün doyurucu demekki yani yine de her gün bebegin yüzünü temiz bir mendili ılık suyla yıkayıp temizle iyi gelecektir.

Merhaba canim sütun yagliysa oluyor olabilir bu da iyi bir şey sütün doyurucu demekki yani yine de her gün bebegin yüzünü temiz bir mendili ılık suyla yıkayıp temizle iyi gelecektir.
Ayy inş ondandır
Evet haftada iki kere banyo yaptırıyorum hava soğuk zaten hasta olmasın diye
Ama yüzünü dediğin yapıym siliym bakalım gececek mi

evet eziyet ediyormusuz gibi bagiriyorlar.bikac kez koyuyim aglasin diger odada kafami dinliyim dedim bi 20 dk filan baktim susmiycak gittim aldim.cok sabir gerek.

Özellikle ilk aylar olmak üzere 2 yaşına kadar bebeği çok ağlatmamak, gerekiyor diye okumuştum kitapta...
Bebek yada işte çocuk ağladığında süreyi çok uzatmadan kucağa alındığında, ihtiyacı giderildiğinde kendini güvende hissedermiş...
Bu açıktığında yada altını kirlettiğinde vs içinde gecerli...
İhtiyacı kısa sürede giderilmeyen çocukta dünyaya karşı yada ona bakan kişiye karşı güvensizlik duygusu gelişirmiş...
Kendini güvende hissetmeyen bebekte huzursuz olurmuş...

Gögsünde bebek emdikten sonra şişlik kalan var mi?nasil aciyorsunuz.benim bebegim süt azalinca ćıglık ćığlıga ağlıyor.
O şislikler yüzünden sut gelmiyor.ne yapacagimi şaştım.
Canım o şişlik dediğin mastitse ben şimdiye kadar 4-5 kere oldum hepsindede elimle o kitlelere masaj yaparak ve en önemlisi sagma aletiyle sagarak iyileştirdim,
Bebek her emdikten sonra sagma aletiyle sağ çok çabuk iyileştiğini göreceksin

20 dakika biraz çok olmamış mı annesi ? Mesela benim ilk oğlum kolikti çok ağlardı. Ama çocuğun bi derdi olmasa neden ağlasın ? Çocuktur ağlar ağlar susar mantığı bana ters geliyor. Evet anne olmak çok zor, evet anne olmak çok sabır istiyor. Mesela benim oğlan dün gece 4 den 6 ya kadar resmen oturdu ve ben uykusuzluktan ölüyordum gözlerimi bile açamıyordum. çocuklarım ne zaman ağlasa elimde ne iş varsa bıraktım yanlarına koştum her zaman da koşarım.

Aynen katılıyorum.

Uyku uykunun mayasi. Aslinda uyumama uyumamanin mayasi. Ama bizimki ne zaman cok uyusa, uyaninca bu sefer canimiza okuyacak herhalde diyoruz.

Dun oglen deniz kenarina gitmistik 4gibi bi uyudu 9 a kdr 2 saatte bir uyanip emdi sadece gece yandik dedik uyumicak ama acikma disinda uyanmadi bakalim

Canım sağıyorum yine de cikmiyor o şişlikler.benim pompam manuel.acaba ondan mı iyi çıkaramiyor.
Hastanede pompa varmidir acaba?gitsemde orda sağsam açsam ditorum.
Çünkü ağri yapiyor.bebeğe boş olan göğsumü verdiğimde bile o sişlikkeri çekemiyor.taş gibi orda duruyorlar.

Bence artık ihmal etmeyip doktora gitmelisin, genel cerrahi bakıyor buna. Mastite yani.

Canım 20 dkka fazla olmamış mı ? Yani ben ıh ıh dese yanına koşuyorumda biraz tuhaf geldi şimdi bana .. onun kendini güvende hissetmesi lazım lütfen kendinize göre değil bebeğinize göre hareket edin yazık kıyamam bir sıkıntısı olmasa ağlamaz sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…