2018 Ekim Anneleri

Canim çok geçmiş olsun çok üzüldüm bebeğine yavrum benim Allahim tez zamanda şifanızı versin.
İnan tecrubesizim sana yol gostermeyi cok isterdim

Her ağladığında işi gücü bırakıp kucağıma alıyorum.

Genel cerrahiye bi göster bence. Kistleşirse daha çok uğraştırır seni.
Valla canım saldım gitti artık.
Bebegi emzirdikten sonra gazini cikar 15 dak dik tut.uyut.uyansin geri uğraş.süt sağmaya makineyi yikamaya oturmaya vakit kalmiyor.bide kaynanamlar bizde.hic olmuyor.
İyice strese giriyorum bunu düsündükçe.

Kayinvalide kayinpeder gelmis. Yardimci olabiliyorlar mi? Yalniz olmaktan mudrariptin ya.

Cnn dut kuruşunu nasıl yapıyorsun tarif verirmisin
Aktardan kuru dut aldım. Cezbede 10 tane kuru dutu kaynatıyorum sonrada soğumaya bırakıp bebeğime 3 çay kaşığı veriyorum. Yanlız süzerek veriyorum içinde parça kalmasın diye

ferhunde001 cnm 20 dk çok... Bizim Bebişler daha ufacık ben ağlayınca hemen kucagıma alıyorum ki bebeğim kendini güvende hissetsin. Çok ağlayan bebeklerde göbek fıtığı oluyor. Hatta daha ileri boyutu beyin kanaması. Doktorlar kesinlikle uzun süre ağlatmayın diyor

Canım arkadaşların dediği gibi kistleşirse operasyonla açıyorlar bir an önce git ağrısı da kötüdür. En kötü sütünü sağıp bebeği bırakırsın kayınvalidenlere birazcık bakamazlar mı kendin gidip gelirsin. Ciddi bir durum olabilir

Aktardan kuru dut aldım. Cezbede 10 tane kuru dutu kaynatıyorum sonrada soğumaya bırakıp bebeğime 3 çay kaşığı veriyorum. Yanlız süzerek veriyorum içinde parça kalmasın diye
dut kurusu sonuçta sekerli bir şey, doktorunuzun onayi var mi?

Canim kadin dogumcu memenin kendi yapisiyla ilgilidir belki dedi.anlamadi.genel cerrahiye git dedi.bu hastanede genel.cerrahi yokki.öteki hastane ćok uzak.öff ne yapacam ya.
Canım ben de bebişim doğunca ilk hafta mastit oldum. 4 gün 40 derece ateş ve bir göğüs şiş ve kıpkırmızı süt de gelmiyo o göğüsten. Sık sık sıcak banyoya girip banyoda masaj yaptım. Banyodan çıkınca sağdım. Bebeği ters taraftan da emzirdim emzirirken göğsüme masaj yaptım tıkalı kısmını. Kaynar suyu getirdik bir kasede göğsü üstüne doğru tutup havlu kapattık sonrasında sağdık iltihap geldi pompayla. O iltihapı sağınca rahatladım ateşim düştü göğsümde yavaş yavaş bormale döndü

Kayinvalide kayinpeder gelmis. Yardimci olabiliyorlar mi? Yalniz olmaktan mudrariptin ya.
Evet canim geldiler.canim kaynanam felcli.yani bakima muhtac.kayinbabam da kahvaltidan sonra carsiya gidiyor.kaynanama ve çoucuga bakiyorum.yemek yap temizlik yap zaman böyle geciyor.

Canim ben olayin boyurunu bilmiyorum.bebek mi cekemiyor yoksa doktorun dediği gibi göğsun kendi yapısiyla ilgili mi bilmiyorum.kayınvalidemin eli tutmuyor.felcli.benim elime bakiyorlar.ben olmazsam ne yemek var nede bi bebege bakma.bebek biraz aģlasa hemen beni çaģırıyorlar.yani büyük hastaneye gitmem imkansız gibi bisey.araligin 10 unda cocuğun kalca cikikligi ultrasonuna gidecez.o güne kadar dursam bisey olur mu?
Canım öncelikle sana da ćok geçmis olsun.ins bi daha yaşamazsın.
Canim benim göğsümün koltukalti taraflari sertlesiyor.yarim bosaltiyorum.zorluyorum saģiyorum.bebisi de emziriyorum ters bi sekilde.yine de bitmiyor.azaliyor ama düt dolunca yine sertlesiyor.
Sence benim durumum tam olarak ne olabilir.senin göğsünde emzirdikten sonra yine de sertlik kaliyor mu?bu durum t4hlikeli mi.
Önceden de böyle sertlik kaliyordu.ama önemsemiyordum.taki bebek iyice akıllanıp meme ağzinda ağlayana kadar.göğsümün yanlari sert ama niye icmiyor önceden iciyordu diyordum.simdi süt zor gelince heralde ağliyor dedim ve 1 haftadir bebek memede benle mücadele ediyor.
Bende ateş haksizlik yok.

Hayırlı akşamlar hanımlar sizlere bir sorum olucak aranızda haftası geçtiği halde sancısı gelmeyip suni sancıyla doğum yapan var mı?

Evet terleyince de oluyor.. inşallah önemli bir şey degildir..

Çocuklarla uğraşmaktan fırsat bulup giremiyorum ama çocuğun aç canım sütünü sağ ver. Yetmezse mama ekle. Sağdıkça artar. Anne çayı iç. İstersen dediğim mAmadan var gönderebilirim

Çocuklarla uğraşmaktan fırsat bulup giremiyorum ama çocuğun aç canım sütünü sağ ver. Yetmezse mama ekle. Sağdıkça artar. Anne çayı iç. İstersen dediğim mAmadan var gönderebilirim
canim cok tsk ederim.benim sorunum az çok belli oldu.bebek sütün hepsini icmedigi icin o kanallar sertlesti kaldi.acikmiyir ve agri yapiyir.bebegim az gekdigi icin emmek istemiyor.pompada açmiyor o sertligi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…