- 24 Eylül 2017
- 5.213
- 7.462
- 198
Merhaba şu an ne durumdasın bilmiyorum canım ama aynısı bugün bende de oldu masaj, sıcak soğuk kompres, yağ ile masaj 3 saat boyunca pompa ile sağdım yok geçmedi aksine daha da şişti ve ağrımaya başladı sonra bi arkadaş kk ne yazmış ters emzirin diye sağ olsun denedim biraz da fazla emzirdim emzirirken de masaj yaptım 1 saat sonra hiç bir şey kalmadı göğüsumde umarım seninki de geçer çok geçmiş olsun ters emzirme ne dersen fotograf yüklemeye çalışayım.Valla canım saldım gitti artık.
Bebegi emzirdikten sonra gazini cikar 15 dak dik tut.uyut.uyansin geri uğraş.süt sağmaya makineyi yikamaya oturmaya vakit kalmiyor.bide kaynanamlar bizde.hic olmuyor.
İyice strese giriyorum bunu düsündükçe.
Merhaba şu an ne durumdasın bilmiyorum canım ama aynısı bugün bende de oldu masaj, sıcak soğuk kompres, yağ ile masaj 3 saat boyunca pompa ile sağdım yok geçmedi aksine daha da şişti ve ağrımaya başladı sonra bi arkadaş kk ne yazmış ters emzirin diye sağ olsun denedim biraz da fazla emzirdim emzirirken de masaj yaptım 1 saat sonra hiç bir şey kalmadı göğüsumde umarım seninki de geçer çok geçmiş olsun ters emzirme ne dersen fotograf yüklemeye çalışayım.Valla canım saldım gitti artık.
Bebegi emzirdikten sonra gazini cikar 15 dak dik tut.uyut.uyansin geri uğraş.süt sağmaya makineyi yikamaya oturmaya vakit kalmiyor.bide kaynanamlar bizde.hic olmuyor.
İyice strese giriyorum bunu düsündükçe.
Merhaba şu an ne durumdasın bilmiyorum canım ama aynısı bugün bende de oldu masaj, sıcak soğuk kompres, yağ ile masaj 3 saat boyunca pompa ile sağdım yok geçmedi aksine daha da şişti ve ağrımaya başladı sonra bi arkadaş kk ne yazmış ters emzirin diye sağ olsun denedim biraz da fazla emzirdim emzirirken de masaj yaptım 1 saat sonra hiç bir şey kalmadı göğüsumde umarım seninki de geçer çok geçmiş olsun ters emzirme ne dersen fotograf yüklemeye çalışayım.
Ne kusuru canim.estağfurullah...Başka bir arkadaş da yazmış şimdi gördüm kusura bakma U Umudumbitmedi_
Haftam geçti suni sancı ile yapacaktım ancak 1 cm bile açılmam olmadı. Doktorumla bayağı zorlu bi kararla sezaryene dönüş yaptık. Kızım kaka yapmış doğumda farkedildi iyiki beklememişim dedim ama içinde kaldı o kadar normal bekleyip yapamamak. Hep hayırlısını isteyin hiç belli olmuyor.Hayırlı akşamlar hanımlar sizlere bir sorum olucak aranızda haftası geçtiği halde sancısı gelmeyip suni sancıyla doğum yapan var mı?
canim cok tsk ederim.benim sorunum az çok belli oldu.bebek sütün hepsini icmedigi icin o kanallar sertlesti kaldi.acikmiyir ve agri yapiyir.bebegim az gekdigi icin emmek istemiyor.pompada açmiyor o sertligi.
Benimde şuan 40+3 ve 1 cm açılma var ama sancı yok yarın yatışımı olucam hastanede. Rabbim hayırlsını nasip etsin gerçekten nasipimiz neyse onu yaşıcaz.Haftam geçti suni sancı ile yapacaktım ancak 1 cm bile açılmam olmadı. Doktorumla bayağı zorlu bi kararla sezaryene dönüş yaptık. Kızım kaka yapmış doğumda farkedildi iyiki beklememişim dedim ama içinde kaldı o kadar normal bekleyip yapamamak. Hep hayırlısını isteyin hiç belli olmuyor.
Bende 40+3 te doğum yaptım. 1 hafta daha bekleyecektik normal için ama kızımın 38. haftadan sonra gelişimi çok yavaşladı riske atamadık.Benimde şuan 40+3 ve 1 cm açılma var ama sancı yok yarın yatışımı olucam hastanede. Rabbim hayırlsını nasip etsin gerçekten nasipimiz neyse onu yaşıcaz.
evet eziyet ediyormusuz gibi bagiriyorlar.bikac kez koyuyim aglasin diger odada kafami dinliyim dedim bi 20 dk filan baktim susmiycak gittim aldim.cok sabir gerek.
Kizlar bebeklerde gunduz cok uyudu gece uyumaz diye birsey varmidir yoksa uyku uykunun mayasimidir
Şişlik dediğin mastit miCanım sağıyorum yine de cikmiyor o şişlikler.benim pompam manuel.acaba ondan mı iyi çıkaramiyor.
Hastanede pompa varmidir acaba?gitsemde orda sağsam açsam ditorum.
Çünkü ağri yapiyor.bebeğe boş olan göğsumü verdiğimde bile o sişlikkeri çekemiyor.taş gibi orda duruyorlar.
Canım o sertlikleri sıcsk su ve buharda bastıra bastıra masaj yaptım. Hatta becek emerjen oralara nasaj yapınca süt geliyordu başka türlü gelmiyordu. Bende de aybısı oldu. Bastırabatıra masaj ve sağma işlemi çol uğraştırıyor. Tıkalı kısım açılınca süt gelir inşallah.Evet canim geldiler.canim kaynanam felcli.yani bakima muhtac.kayinbabam da kahvaltidan sonra carsiya gidiyor.kaynanama ve çoucuga bakiyorum.yemek yap temizlik yap zaman böyle geciyor.
Canim ben olayin boyurunu bilmiyorum.bebek mi cekemiyor yoksa doktorun dediği gibi göğsun kendi yapısiyla ilgili mi bilmiyorum.kayınvalidemin eli tutmuyor.felcli.benim elime bakiyorlar.ben olmazsam ne yemek var nede bi bebege bakma.bebek biraz aģlasa hemen beni çaģırıyorlar.yani büyük hastaneye gitmem imkansız gibi bisey.araligin 10 unda cocuğun kalca cikikligi ultrasonuna gidecez.o güne kadar dursam bisey olur mu?
Canım öncelikle sana da ćok geçmis olsun.ins bi daha yaşamazsın.
Canim benim göğsümün koltukalti taraflari sertlesiyor.yarim bosaltiyorum.zorluyorum saģiyorum.bebisi de emziriyorum ters bi sekilde.yine de bitmiyor.azaliyor ama düt dolunca yine sertlesiyor.
Sence benim durumum tam olarak ne olabilir.senin göğsünde emzirdikten sonra yine de sertlik kaliyor mu?bu durum t4hlikeli mi.
Önceden de böyle sertlik kaliyordu.ama önemsemiyordum.taki bebek iyice akıllanıp meme ağzinda ağlayana kadar.göğsümün yanlari sert ama niye icmiyor önceden iciyordu diyordum.simdi süt zor gelince heralde ağliyor dedim ve 1 haftadir bebek memede benle mücadele ediyor.
Bende ateş haksizlik yok.
Canım bnm 40+3 de yatışım yapılacaktı gecesine suyum geldi sonra kendi sancılarım başladı sabaha kadar kendi sancimi çektim sonra suni sancı verdiler ve normal dogum yaptım sormak istediğin varsa cevaplayabilirimBenimde şuan 40+3 ve 1 cm açılma var ama sancı yok yarın yatışımı olucam hastanede. Rabbim hayırlsını nasip etsin gerçekten nasipimiz neyse onu yaşıcaz.
Neden suni sancı taktılar canım sancın varmış açılman ne kadar dıCanım bnm 40+3 de yatışım yapılacaktı gecesine suyum geldi sonra kendi sancılarım başladı sabaha kadar kendi sancimi çektim sonra suni sancı verdiler ve normal dogum yaptım sormak istediğin varsa cevaplayabilirim
Anladım canım bebek cekemiyorsa zor tabi insallah en kisa zamanda düzelirNe kusuru canim.estağfurullah...
Canim onu da denedim.yok olmuyor.bebeģim zor geldigi icin emmek istemiyor.agliyor.cenesi de kuvvetli degil zaten
Baya yoruluyor teliyor uyuyor.
Bi bebek bulsam şoyle cenesi kuvvetli emzirecem.tek care bu.pompalar cekemiyor tam.
Günaydın.Ben günlük tutmuştum ilk oğlumda her ne kadar düzenli olmasa da.Kullandığımız etiketler vardı,kendi diliyle resimleri yorumlamıştı.Direk söylediği şekliyle yazdım o deftere,resimleri de yapıştırdım.Bu çocukta açıp okudukça kendisine değer verdiğimizi anladı.Hatta bir süre oradaki cümleleri bebek gibi tekrarladı durdu :))Kızlar günaydın
İlerde bebeklerinize hatıra kalsın diye bişiler yapıyormusunuz?
Ben ilk oğlumda bi kutuya emziğini, en çok oynadığı arabasını, elinden düşürmediği battaniyesini falan koymuştum işte tırnak makası, tarağı vs...
Birde face hesabı actım ona ait bütün foto ve videoları oraya yüklüyordum...
Şimdi kızım içinde birşeyler yapmak istiyorum
Sizler değişik şeyler yapıyormusunuz?
Neler yapıyorsunuz mesela???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?