2018 Ekim Anneleri

Merhaba şu an ne durumdasın bilmiyorum canım ama aynısı bugün bende de oldu masaj, sıcak soğuk kompres, yağ ile masaj 3 saat boyunca pompa ile sağdım yok geçmedi aksine daha da şişti ve ağrımaya başladı sonra bi arkadaş kk ne yazmış ters emzirin diye sağ olsun denedim biraz da fazla emzirdim emzirirken de masaj yaptım 1 saat sonra hiç bir şey kalmadı göğüsumde umarım seninki de geçer çok geçmiş olsun ters emzirme ne dersen fotograf yüklemeye çalışayım.

Merhaba şu an ne durumdasın bilmiyorum canım ama aynısı bugün bende de oldu masaj, sıcak soğuk kompres, yağ ile masaj 3 saat boyunca pompa ile sağdım yok geçmedi aksine daha da şişti ve ağrımaya başladı sonra bi arkadaş kk ne yazmış ters emzirin diye sağ olsun denedim biraz da fazla emzirdim emzirirken de masaj yaptım 1 saat sonra hiç bir şey kalmadı göğüsumde umarım seninki de geçer çok geçmiş olsun ters emzirme ne dersen fotograf yüklemeye çalışayım.

Başka bir arkadaş da yazmış şimdi gördüm kusura bakma U Umudumbitmedi_
Ne kusuru canim.estağfurullah...
Canim onu da denedim.yok olmuyor.bebeģim zor geldigi icin emmek istemiyor.agliyor.cenesi de kuvvetli degil zaten
Baya yoruluyor teliyor uyuyor.
Bi bebek bulsam şoyle cenesi kuvvetli emzirecem.tek care bu.pompalar cekemiyor tam.

Hayırlı akşamlar hanımlar sizlere bir sorum olucak aranızda haftası geçtiği halde sancısı gelmeyip suni sancıyla doğum yapan var mı?
Haftam geçti suni sancı ile yapacaktım ancak 1 cm bile açılmam olmadı. Doktorumla bayağı zorlu bi kararla sezaryene dönüş yaptık. Kızım kaka yapmış doğumda farkedildi iyiki beklememişim dedim ama içinde kaldı o kadar normal bekleyip yapamamak. Hep hayırlısını isteyin hiç belli olmuyor.

Benimde şuan 40+3 ve 1 cm açılma var ama sancı yok yarın yatışımı olucam hastanede. Rabbim hayırlsını nasip etsin gerçekten nasipimiz neyse onu yaşıcaz.

Benimde şuan 40+3 ve 1 cm açılma var ama sancı yok yarın yatışımı olucam hastanede. Rabbim hayırlsını nasip etsin gerçekten nasipimiz neyse onu yaşıcaz.
Bende 40+3 te doğum yaptım. 1 hafta daha bekleyecektik normal için ama kızımın 38. haftadan sonra gelişimi çok yavaşladı riske atamadık.
Hayırlısı olsun sağlıkla kucağınıza alın doğum şekli ikinci planda kalıyor bebişi düşününce.

evet eziyet ediyormusuz gibi bagiriyorlar.bikac kez koyuyim aglasin diger odada kafami dinliyim dedim bi 20 dk filan baktim susmiycak gittim aldim.cok sabir gerek.

20 dk cidden cokmuss.Daha kucucukler kaldi ki buyuk bile olsa bir derdi vardir mutlaka.Sadece seni hissetmek bile olabilir hatta❤
Bu kadar cok kafa dinlemek istediginde yardim iste yakinlarindan canim bence

Kizlar bebeklerde gunduz cok uyudu gece uyumaz diye birsey varmidir yoksa uyku uykunun mayasimidir

Bence uyku uykunun mayasidirn

Şişlik dediğin mastit mi
Memede kızarıklık, sıcaklık artışı varmı
Mastit çok agrı yapar
Şişlik dediğin için benim aklım direk mastite gidiyor
El pompası değil benimki elektrikli sagma aleti lansinoh marka
Eger bebek geciremiyorsa şişlikleri el pompası yetersiz kalır gibime geliyo canım
3-5 sagımda geciriyo benimkini makina
Dikkat et çözüm olmazsa çokta geciktirme bi doktora göster

Son düzenleme:
Canım o sertlikleri sıcsk su ve buharda bastıra bastıra masaj yaptım. Hatta becek emerjen oralara nasaj yapınca süt geliyordu başka türlü gelmiyordu. Bende de aybısı oldu. Bastırabatıra masaj ve sağma işlemi çol uğraştırıyor. Tıkalı kısım açılınca süt gelir inşallah.

Canım bnm 40+3 de yatışım yapılacaktı gecesine suyum geldi sonra kendi sancılarım başladı sabaha kadar kendi sancimi çektim sonra suni sancı verdiler ve normal dogum yaptım sormak istediğin varsa cevaplayabilirim

Gunaydinlar herkese :)

Bebegi veya kendisi rahatsiz olan arkadaslarim tez zamanda hayirlisiyla sifa bulsun insallah, okuyorum her daim ama malesef yazmaya firsat olmuyor yada tek elle yazmakta hala ustalasamadim :)

Bizim sikintimiz bu ara gunduz uykulari. Gunduz egerki uykusu oldugu halde uyumamissa butun gun ve gece mahvoluyor bende bebegimi uykusu oldugu halde uyutamiyorum emzikte almiyor ve artik yavas yavas bi rutin olusturmak istiyorum sizce erken mi pazar gunu 2. Ay doluyor insallah

Neden suni sancı taktılar canım sancın varmış açılman ne kadar dı

Anladım canım bebek cekemiyorsa zor tabi insallah en kisa zamanda düzelir

Kızlar günaydın
İlerde bebeklerinize hatıra kalsın diye bişiler yapıyormusunuz?

Ben ilk oğlumda bi kutuya emziğini, en çok oynadığı arabasını, elinden düşürmediği battaniyesini falan koymuştum işte tırnak makası, tarağı vs...

Birde face hesabı actım ona ait bütün foto ve videoları oraya yüklüyordum...

Şimdi kızım içinde birşeyler yapmak istiyorum

Sizler değişik şeyler yapıyormusunuz?
Neler yapıyorsunuz mesela???

Günaydın.Ben günlük tutmuştum ilk oğlumda her ne kadar düzenli olmasa da.Kullandığımız etiketler vardı,kendi diliyle resimleri yorumlamıştı.Direk söylediği şekliyle yazdım o deftere,resimleri de yapıştırdım.Bu çocukta açıp okudukça kendisine değer verdiğimizi anladı.Hatta bir süre oradaki cümleleri bebek gibi tekrarladı durdu :))
Bir de ilk tulumumuzu saklamıştım ama kardeşinde de kullandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…