Bizim de gunduz uyumuyor. Dun bir kere bi saat bir kere yarim saat uyudu. Gece uyuyunca kundakliyorum. Daha uzun uyuyor ama gunduz kundaklayacak kadar da dalmiyor. Beyaz gurultu sesinden fenalik geldi. Sabah 10da kaldirmistim. Gece 11.30da uyudu.Gunaydinlar herkese :)
Bebegi veya kendisi rahatsiz olan arkadaslarim tez zamanda hayirlisiyla sifa bulsun insallah, okuyorum her daim ama malesef yazmaya firsat olmuyor yada tek elle yazmakta hala ustalasamadim :)
Bizim sikintimiz bu ara gunduz uykulari. Gunduz egerki uykusu oldugu halde uyumamissa butun gun ve gece mahvoluyor bende bebegimi uykusu oldugu halde uyutamiyorum emzikte almiyor ve artik yavas yavas bi rutin olusturmak istiyorum sizce erken mi pazar gunu 2. Ay doluyor insallah
Gunaydinlar herkese :)
Bebegi veya kendisi rahatsiz olan arkadaslarim tez zamanda hayirlisiyla sifa bulsun insallah, okuyorum her daim ama malesef yazmaya firsat olmuyor yada tek elle yazmakta hala ustalasamadim :)
Bizim sikintimiz bu ara gunduz uykulari. Gunduz egerki uykusu oldugu halde uyumamissa butun gun ve gece mahvoluyor bende bebegimi uykusu oldugu halde uyutamiyorum emzikte almiyor ve artik yavas yavas bi rutin olusturmak istiyorum sizce erken mi pazar gunu 2. Ay doluyor insallah
Kızlar günaydın
İlerde bebeklerinize hatıra kalsın diye bişiler yapıyormusunuz?
Ben ilk oğlumda bi kutuya emziğini, en çok oynadığı arabasını, elinden düşürmediği battaniyesini falan koymuştum işte tırnak makası, tarağı vs...
Birde face hesabı actım ona ait bütün foto ve videoları oraya yüklüyordum...
Şimdi kızım içinde birşeyler yapmak istiyorum
Sizler değişik şeyler yapıyormusunuz?
Neler yapıyorsunuz mesela???
Canım gittiğimde açılmam 3 cm di, sabaha kdr 7 cm oldu, sonra doğum hızlansın diye taktılar canım başka bi sebebi yoktu ama pişman oldum taktirdigima çünkü suni kendi sancima gore zorduNeden suni sancı taktılar canım sancın varmış açılman ne kadar dı
Bizim de gunduz uyumuyor. Dun bir kere bi saat bir kere yarim saat uyudu. Gece uyuyunca kundakliyorum. Daha uzun uyuyor ama gunduz kundaklayacak kadar da dalmiyor. Beyaz gurultu sesinden fenalik geldi. Sabah 10da kaldirmistim. Gece 11.30da uyudu.
Evet canım senin açılmanda varmış zaten sağlıkla kucağına aldın ya önemli olan oCanım gittiğimde açılmam 3 cm di, sabaha kdr 7 cm oldu, sonra doğum hızlansın diye taktılar canım başka bi sebebi yoktu ama pişman oldum taktirdigima çünkü suni kendi sancima gore zordu
Canım kanana konusu belli olmuyor herkeste aynı değil muhakkak ama 35. Gün adet gibi yoğun kanamam oldu bir hafta sürdü bir hafta da lekelenmem sürdü 7. Haftada kesildi benim. 6 haftada bitmeyince çok moralim bozuldu hatta kaç tane dr a sordum normal dediler hatta en son aile hekimine sorduğum gün birden kesildi. Eğer kırkı doldurunca dr a gideceksen onunla konuş zaten bir şey kalmamış. Lohusalık döneminde lekelenmeler belli olmuyor bitti derken yüne geliyor falanHanımlar afedersiniz ama bugün doğum yapalı 35 gün oldu ve son 3 gündür herhangi bir lekenlenmem olmuyor.Böyle olup sonradan olan var mı? Namaza başlayabilir miyim acaba?Bir de afedersiniz ama cinsel ilişki 40 ından önce serbest miydiAçıkçası bir sorun olursa (ağrı falan)40 ında doktora gidince onu da sorarım
Keske omzumda dursa sadece. Ayakta geziyoruz bi de. Nasil olduysa simdi dizlerimde duruyor. Dun ogleden sonra hep agladim. Yorgunluktan oldum. Butun gun evin icinde dolastim. Yoksa bagirarak agliyordu.Uyumadığı zamanlar nasıl geçiyor peki, kendi kendine duruyor mu ? Bizimki uyusa da uyumasa da omuzda yatmak istiyor. Benden başkasında da pek durmuyor. Bi durursa biraz babasında duruyor ve bu gerçekten çok yorucu
Canim durumum tam olarak şu.Şişlik dediğin mastit mi
Memede kızarıklık, sıcaklık artışı varmı
Mastit çok agrı yapar
Şişlik dediğin için benim aklım direk mastite gidiyor
El pompası değil benimki elektrikli sagma aleti lansinoh marka
Eger bebek geciremiyorsa şişlikleri el pompası yetersiz kalır gibime geliyo canım
3-5 sagımda geciriyo benimkini makina
Dikkat et çözüm olmazsa çokta geciktirme bi doktora göster
Benim ne masaj nede sicak su.hic fayda yok.ins canim.Canım o sertlikleri sıcsk su ve buharda bastıra bastıra masaj yaptım. Hatta becek emerjen oralara nasaj yapınca süt geliyordu başka türlü gelmiyordu. Bende de aybısı oldu. Bastırabatıra masaj ve sağma işlemi çol uğraştırıyor. Tıkalı kısım açılınca süt gelir inşallah.
Ins canim.bebisim keske söyle bi hüpletsede açılsa.Anladım canım bebek cekemiyorsa zor tabi insallah en kisa zamanda düzelir
Canim gaz sancisindan dolayi uyumuyor ve agliyorsa sab simplex almani tavsiye edderim.bebeģi rahatlatiyor.gündüz de uyumasını sağlıyor.Keske omzumda dursa sadece. Ayakta geziyoruz bi de. Nasil olduysa simdi dizlerimde duruyor. Dun ogleden sonra hep agladim. Yorgunluktan oldum. Butun gun evin icinde dolastim. Yoksa bagirarak agliyordu.
merhabalar. ben 40im dolduğunda gittim doktoruma alttan dikişlerime baktı sonra da us ile karnımdan muayene etti. 30 günde bitmişti lekelemem ve dedi ki rahim duvarın ince henüz adet olmazsın bu süre dedi. 3 ay ağda yasak. 2 ay cinsel ilişki yasak dedi.Hanımlar afedersiniz ama bugün doğum yapalı 35 gün oldu ve son 3 gündür herhangi bir lekenlenmem olmuyor.Böyle olup sonradan olan var mı? Namaza başlayabilir miyim acaba?Bir de afedersiniz ama cinsel ilişki 40 ından önce serbest miydiAçıkçası bir sorun olursa (ağrı falan)40 ında doktora gidince onu da sorarım
Canim.bence de mastit degil ama mastite çevirir diye korkuyorum.ayin 10una kadar sabredecem ins bise olmaz.bebegi evde biraksam durmaz.zaten evde bi benim kucagimda duruyor.evdekiler bebek aglayinca hemen beni çaģıriyor.bi avutamiyorlar.U Umudumbitmedi_
Canım mastit değilse ki değil gibi anlattıklarına göre, bi bilgim yok
Ne yaptıysam gecmiyor diyorsun
Bi doktor görebilse keşke, bi fırsatını bulup gidebilsen...
Normal doğum sanırım sizinki değil mi?Benim sezaeryan.Ama bilgilendirme için teşekkür ederimmerhabalar. ben 40im dolduğunda gittim doktoruma alttan dikişlerime baktı sonra da us ile karnımdan muayene etti. 30 günde bitmişti lekelemem ve dedi ki rahim duvarın ince henüz adet olmazsın bu süre dedi. 3 ay ağda yasak. 2 ay cinsel ilişki yasak dedi.
Hmm bekleyeyim o vakit.Namazda da sanırım 40 ona kadar izinliyiz yazıyor netteCanım kanana konusu belli olmuyor herkeste aynı değil muhakkak ama 35. Gün adet gibi yoğun kanamam oldu bir hafta sürdü bir hafta da lekelenmem sürdü 7. Haftada kesildi benim. 6 haftada bitmeyince çok moralim bozuldu hatta kaç tane dr a sordum normal dediler hatta en son aile hekimine sorduğum gün birden kesildi. Eğer kırkı doldurunca dr a gideceksen onunla konuş zaten bir şey kalmamış. Lohusalık döneminde lekelenmeler belli olmuyor bitti derken yüne geliyor falan
İlklerden başka anlık yaşanan bir durumu veya kullandığı ilginçtir kelimeyimya da yaşadığınız ilginç bir olayı yazabiliyorsunuz.Mesela benim oğlan gayet erken konuştu ama ayakkabıya uzun bir süre adagulli dedi,onu yazdım.Birlikte etiketlerin üzerindeki resimler hakkında konuşuyorduk bir gün.Çok güze yorumlar yaptı,onları yazdım vbGünlüğüne ilk gülümsemesi ilk dişinin çıkış tarihi, ilk kelimesi, ilk nezaman anne dediği ilk nezaman emeklediği yürüdüğü konuştuğu vs... dışında neler yazıyorsunuz???
Günlük deyince bunlardan başkası gelmiyo aklıma...
Benim gögsüm öyle hani diyolarya süt dolunca çok sertleşiyo taş gibi oluyo diye, hiç öyle taş gibi falan olmuyo... sadece büyüyo ve gögüs ucu sızlayıp agrı yapıyoCanim.bence de mastit degil ama mastite çevirir diye korkuyorum.ayin 10una kadar sabredecem ins bise olmaz.bebegi evde biraksam durmaz.zaten evde bi benim kucagimda duruyor.evdekiler bebek aglayinca hemen beni çaģıriyor.bi avutamiyorlar.
Bugün en son lahana yapragi koyacam.
Bu arada göğüs tam olarak boşalinca nasıl oluyor.koltuk altı kısmı tamamen mi yumusak oluyor.keske burda olsaydin da baksaydin:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?