2018 Ekim Anneleri

Yok arkadas bu kiz gunduzleri uyumamaya inat etmis sabah 8 den beri ayakta suan kucagimda uyutmaya calisiyorum cunku uyumazsa cok agresif oluyor
Benimki bir bucuk saate yakindir uyuyor. Gozlerim doldu yeminnen. Degisik ne yaptin dersen hic de bir sey yapmadim. Kendi bildigini okuyor iste.

2017 ekim annelerini okuyorum arada. sabaha kadar emmek isteyen, lendi yataginda yatmayan, yemek yedirmekte zorlanilan cocuklar filan. her donemin ayri zorlugu var heralde.iyiye giden bisey yok

Oo sen yine iyi 1 sene sonrasina bakiyosun birde temmuz agustos annelerine bak

Sana hissettirdigi bicok seyi yazabilirsin.
Yaptigi seyleri,mutlu bi gununuzu vb.
Ben ikisinde de hamileligimi ogrendiginden itibaren basladim.

2017 ekim annelerini okuyorum arada. sabaha kadar emmek isteyen, lendi yataginda yatmayan, yemek yedirmekte zorlanilan cocuklar filan. her donemin ayri zorlugu var heralde.iyiye giden bisey yok

Aynen oyle :)
Dun hastaneye gittim kucuguyle,buyugu annemle gezip beni beklediler.
Esimle telefonda konusurken bebekle gezmek ne kolaymis aslinda dedim guldukk :)))))
Her donemin zorlugu ayri ama buyudukce daha da keyifleniyor hersey.Simdi kucuk arkadasim gb ne sohbetler ne muhabbetler buyuklede :) Bambaska bir tat❤

Biraz araştırdım. Sallanarak uyuyan bebekler dalma sorunu yaşıyormuş.. yani kısa sürede tekrar uyaniyorlarmus.. Bi de uyku uykuyu getiriyormuş..eger uyuyamazsa tekrar uyuyamama durumu oluyormuş.. nasıl ki büyükler aşırı yorgun olduklarında uyuyamaz ya..

Son düzenleme:
Abov ben besiginde sallayarak uyutuyorum.surekli uyaniyor.sürekli sallamak gerek.

Canım arkadaşlar yeniden merhaba. Sağılmış anne sütünü biberonla veriyorum. Bebeğim tıkanıyor. Foşur foşur akmayan biberon var mı

Bir dakika bile durmuyor canim. Yatay durmuyor daha dogrusu. Ayakta dimdik duruyor sadece. Belim koptu. 40 dk disarda kanguruyla yurudum. Evde de emzirdim sonra ayaktayiz bir saattir. Agliycam artik belimden sirtimdan.

Bir dakika bile durmuyor canim. Yatay durmuyor daha dogrusu. Ayakta dimdik duruyor sadece. Belim koptu. 40 dk disarda kanguruyla yurudum. Evde de emzirdim sonra ayaktayiz bir saattir. Agliycam artik belimden sirtimdan.

Aaa ben :) yatay eksende cigligi basiyor omzuma aliyorm susuyor hep kucagimda

Vaaaauv ağaç fikri mükemmel çok hoşuma gitti her sene fotoğraf ayrı güzel Allah sağlıklı uzun ömürler versin inşallah

Uyumadığı zamanlar nasıl geçiyor peki, kendi kendine duruyor mu ? Bizimki uyusa da uyumasa da omuzda yatmak istiyor. Benden başkasında da pek durmuyor. Bi durursa biraz babasında duruyor ve bu gerçekten çok yorucu
Benim kızımda aynı birde arabanın anakucağında uyuyor diye ev tipi elektrikli anakucağı aldık 2 gün oldu içine koyunca uyusada uyanıp ağlıyor sevmedi boşa gitti

Yok ben bugunde su gunduz uykularina taktim 8 den beri ayakta uyumamasi gelisimini etkukicej diye korkuyorum

Yok arkadas bu kiz gunduzleri uyumamaya inat etmis sabah 8 den beri ayakta suan kucagimda uyutmaya calisiyorum cunku uyumazsa cok agresif oluyor
Benimkide gündü uyuyor akşam 9 da 10 da bi başlıyor ya ağlıyor ya huysuzluk yapıyor sabaha kadar :)))) yani gündüzde ben uyuyamıyorum bakalım belki düzelirler :))

Yok ben bugunde su gunduz uykularina taktim 8 den beri ayakta uyumamasi gelisimini etkukicej diye korkuyorum
Gündüzde uyanıklığı oluyor tabi ama hep meme istiyor ya da kucak ayakta dik dolaşacağız ya da omzumda sırtını gaz çıkarır gibi patpatlıcam :) bazen uykusuzluk ve yorgunluk geriyor ama olsun yinede güzel :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…