bizim oglan 8 haftalik. cok nadir gunduz uykusu uyuyo.o da kisacik bisey. :)Yok arkadas bu kiz gunduzleri uyumamaya inat etmis sabah 8 den beri ayakta suan kucagimda uyutmaya calisiyorum cunku uyumazsa cok agresif oluyor
Benimki bir bucuk saate yakindir uyuyor. Gozlerim doldu yeminnen. Degisik ne yaptin dersen hic de bir sey yapmadim. Kendi bildigini okuyor iste.Yok arkadas bu kiz gunduzleri uyumamaya inat etmis sabah 8 den beri ayakta suan kucagimda uyutmaya calisiyorum cunku uyumazsa cok agresif oluyor
bizim oglan 8 haftalik. cok nadir gunduz uykusu uyuyo.o da kisacik bisey. :)
Benimki bir bucuk saate yakindir uyuyor. Gozlerim doldu yeminnen. Degisik ne yaptin dersen hic de bir sey yapmadim. Kendi bildigini okuyor iste.
2017 ekim annelerini okuyorum arada. sabaha kadar emmek isteyen, lendi yataginda yatmayan, yemek yedirmekte zorlanilan cocuklar filan. her donemin ayri zorlugu var heralde.iyiye giden bisey yok
Günlüğüne ilk gülümsemesi ilk dişinin çıkış tarihi, ilk kelimesi, ilk nezaman anne dediği ilk nezaman emeklediği yürüdüğü konuştuğu vs... dışında neler yazıyorsunuz???
Günlük deyince bunlardan başkası gelmiyo aklıma...
2017 ekim annelerini okuyorum arada. sabaha kadar emmek isteyen, lendi yataginda yatmayan, yemek yedirmekte zorlanilan cocuklar filan. her donemin ayri zorlugu var heralde.iyiye giden bisey yok
Abov ben besiginde sallayarak uyutuyorum.surekli uyaniyor.sürekli sallamak gerek.Biraz araştırdım. Sallanarak uyuyan bebekler dalma sorunu yaşıyormuş.. yani kısa sürede tekrar uyaniyorlarmus.. Bi de uyku uykuyu getiriyormuş..eger uyuyamazsa tekrar uyuyamama durumu oluyormuş.. nasıl ki büyükler aşırı yorgun olduklarında uyuyamaz ya..
Madela calma canim. Anne memesi prensibiyle calisiyor. Biraz pahali.Canım arkadaşlar yeniden merhaba. Sağılmış anne sütünü biberonla veriyorum. Bebeğim tıkanıyor. Foşur foşur akmayan biberon var mı
Bir dakika bile durmuyor canim. Yatay durmuyor daha dogrusu. Ayakta dimdik duruyor sadece. Belim koptu. 40 dk disarda kanguruyla yurudum. Evde de emzirdim sonra ayaktayiz bir saattir. Agliycam artik belimden sirtimdan.Canim gaz sancisindan dolayi uyumuyor ve agliyorsa sab simplex almani tavsiye edderim.bebeģi rahatlatiyor.gündüz de uyumasını sağlıyor.
Bide karnini doyurduktan sonra uyumuyorsa yere bisey ser.biraz bırak.ama karsisinda dur.zamanla yerde yada bi yere yatirdiginda kendi kendine durma süresi artacak.hatta 1 saat bile duracak zamanla.
Lütfen bu dediklerimi bi dene.ins faydasini göreceksin.
Medela Calma... 115 e aldim..emmeden akmıyorCanım arkadaşlar yeniden merhaba. Sağılmış anne sütünü biberonla veriyorum. Bebeğim tıkanıyor. Foşur foşur akmayan biberon var mı
Bir dakika bile durmuyor canim. Yatay durmuyor daha dogrusu. Ayakta dimdik duruyor sadece. Belim koptu. 40 dk disarda kanguruyla yurudum. Evde de emzirdim sonra ayaktayiz bir saattir. Agliycam artik belimden sirtimdan.
Vaaaauv ağaç fikri mükemmel çok hoşuma gitti her sene fotoğraf ayrı güzel Allah sağlıklı uzun ömürler versin inşallahHala yenidogan gibi sayiliyorlar canim.Rutinler yapabilirsin ama 4.ay daha bi kolaylik olabilir bu manada.Bide cok bagli kalacam diye ugrasmak senide yorabilir bunu gozardi etme derim.Hastalik,yolculuk,misafir bile degistiren seyler.
Bende ilkine defter tutmustum.Gunluk gibi degil.Zaman zaman yazdim devam ediyorum hala.Kucugunede basladim hamileligimde.2 oldu defterler :)
Ilk kiyafetleri vb seyleri onlar icin kaldiracagim.
Bir de ilk dogum gununde agac dikmistik yani her dogum gununde dikiyoruz ama ilkinin yeri ayri simdi onunla birlikte her sene fotograflari var :) Kucugu icinde ayni seyi yapacagiz.
Benim kızımda aynı birde arabanın anakucağında uyuyor diye ev tipi elektrikli anakucağı aldık 2 gün oldu içine koyunca uyusada uyanıp ağlıyor sevmedi boşa gittiUyumadığı zamanlar nasıl geçiyor peki, kendi kendine duruyor mu ? Bizimki uyusa da uyumasa da omuzda yatmak istiyor. Benden başkasında da pek durmuyor. Bi durursa biraz babasında duruyor ve bu gerçekten çok yorucu
Benimkide gündü uyuyor akşam 9 da 10 da bi başlıyor ya ağlıyor ya huysuzluk yapıyor sabaha kadar :)))) yani gündüzde ben uyuyamıyorum bakalım belki düzelirler :))Yok arkadas bu kiz gunduzleri uyumamaya inat etmis sabah 8 den beri ayakta suan kucagimda uyutmaya calisiyorum cunku uyumazsa cok agresif oluyor
Gündüzde uyanıklığı oluyor tabi ama hep meme istiyor ya da kucak ayakta dik dolaşacağız ya da omzumda sırtını gaz çıkarır gibi patpatlıcam :) bazen uykusuzluk ve yorgunluk geriyor ama olsun yinede güzel :)Yok ben bugunde su gunduz uykularina taktim 8 den beri ayakta uyumamasi gelisimini etkukicej diye korkuyorum
Aynen. Dikey durmak hoslarina gidiyor. Kucakta Gezmeyi seviyorlarAaa ben :) yatay eksende cigligi basiyor omzuma aliyorm susuyor hep kucagimda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?