- 24 Eylül 2017
- 5.213
- 7.462
- 198
Canim iste gazindan.bi hamak besik al.sana dedigim damlayi da al.ins düzelir biraz ya.Bir dakika bile durmuyor canim. Yatay durmuyor daha dogrusu. Ayakta dimdik duruyor sadece. Belim koptu. 40 dk disarda kanguruyla yurudum. Evde de emzirdim sonra ayaktayiz bir saattir. Agliycam artik belimden sirtimdan.
Aynen evet çok yorgunum uykusuzum dinlenemiyorum.Ama 1000 lerce şükürler olsun Allaha ve isteyen dileyen herkese nasip etsin diyorum.Ve Bir umudun peşinden koşan anne olmak isteyen tüp bebek merkezlerinde umutla bekleyen herkese en kısa sürede nasip etsin inşallah...Gündüzde uyanıklığı oluyor tabi ama hep meme istiyor ya da kucak ayakta dik dolaşacağız ya da omzumda sırtını gaz çıkarır gibi patpatlıcam :) bazen uykusuzluk ve yorgunluk geriyor ama olsun yinede güzel :)
Simdi gogsumde uyuyor ama dimdik oturuyoruz. Yarim saat uyumadan yatirmiyorum.Aaa ben :) yatay eksende cigligi basiyor omzuma aliyorm susuyor hep kucagimda
Bakmanin zorluğundan bu duygu durumunda olabilirsiniz.. sizin sevginize ve şefkatinize muhtaç masum birinin varlığı elbette güzel bir duygu.. belki zaman gerekiyordur size....Cok uzgunum ama bana hic guzel gelmiyor. Cocugun sucu yok biliyorum da hayatimda verdigim en yanlis karar diyorum. Tabi simdi Allah yoklugunu gostermesin ama hic benim karakterime uygun degilmis. Bi de zar zor elde ettik bu cocugu. Keske daha iyi hissetsem.
Amin inşallah canımAynen evet çok yorgunum uykusuzum dinlenemiyorum.Ama 1000 lerce şükürler olsun Allaha ve isteyen dileyen herkese nasip etsin diyorum.Ve Bir umudun peşinden koşan anne olmak isteyen tüp bebek merkezlerinde umutla bekleyen herkese en kısa sürede nasip etsin inşallah...
Canım en yakın zamanda düzelirsin inşallah ben çok üzülüyorum senin durumuna tabi bebişe daha çok destek mi alsan acabaCok uzgunum ama bana hic guzel gelmiyor. Cocugun sucu yok biliyorum da hayatimda verdigim en yanlis karar diyorum. Tabi simdi Allah yoklugunu gostermesin ama hic benim karakterime uygun degilmis. Bi de zar zor elde ettik bu cocugu. Keske daha iyi hissetsem.
Cok uzgunum ama bana hic guzel gelmiyor. Cocugun sucu yok biliyorum da hayatimda verdigim en yanlis karar diyorum. Tabi simdi Allah yoklugunu gostermesin ama hic benim karakterime uygun degilmis. Bi de zar zor elde ettik bu cocugu. Keske daha iyi hissetsem.[/QUO
Bebeğin kac günlük canim.tek mi bakiyorsun.buna sebep baska biseydir belki.bebek evin neşesi.hep böyle genc kalmicaz.anne babamiz ölüp gidecdk.kardesler uzaklasacak.geriye cocuklatimiz kalacak.o zaman iyiki olmuş diceksin.
Simdi biraz rahatımız kacti ama bak alısacaz.onunla vakit gecirmekten keyif alacsz.
Allah yeterki kötü seyler vermesin.yavrularımızı korusun.
Cok uzgunum ama bana hic guzel gelmiyor. Cocugun sucu yok biliyorum da hayatimda verdigim en yanlis karar diyorum. Tabi simdi Allah yoklugunu gostermesin ama hic benim karakterime uygun degilmis. Bi de zar zor elde ettik bu cocugu. Keske daha iyi hissetsem.
Biraz araştırdım. Sallanarak uyuyan bebekler dalma sorunu yaşıyormuş.. yani kısa sürede tekrar uyaniyorlarmus.. Bi de uyku uykuyu getiriyormuş..eger uyuyamazsa tekrar uyuyamama durumu oluyormuş.. nasıl ki büyükler aşırı yorgun olduklarında uyuyamaz ya..
Vaaaauv ağaç fikri mükemmel çok hoşuma gitti her sene fotoğraf ayrı güzel Allah sağlıklı uzun ömürler versin inşallah
Cok uzgunum ama bana hic guzel gelmiyor. Cocugun sucu yok biliyorum da hayatimda verdigim en yanlis karar diyorum. Tabi simdi Allah yoklugunu gostermesin ama hic benim karakterime uygun degilmis. Bi de zar zor elde ettik bu cocugu. Keske daha iyi hissetsem.
bazen anakucagindanduruyor yarim saat keyfi yerindeyse.bazen kanepede uzaniyor oyle bos bos saga sola bakiyor.ama bazen de kucakta bile olsa agliyor.bir gunu bir gununu tutmuyorAynen 8 haftalik benimkide gozler kipmirmizi habire esniyor nasil tutuyosunuz peki gun icinde uyutmayinca agliyor cok
Ben de o kadar yorgun ve uykusuzum ki, gece de uyuyamıyorum gündüz de uyuyamıyorum. Bi çocuk sürekli emmek ister mi, sürekli emmek istiyor sürekli omuzda pışpış. Hiç şöyle 5 dakka da sırtım yere değsin ben de etrafa bakınayım demiyor.
Bu benim ikinci çocuğum olmasına rağmen, tecrübeli olmama rağmen hala daha uykusuzluğa adapte olamadım. Çok yorgunum sanki sırtımın bütün kemikleri ağrıyor. Öyle arkadaşlar anlatıyor ya,ne bileyim 3 saat uyudu 4 saat uyudu 5 saat uyudu falan.Bizim çocuklar böyle uyumadığı için biz dinlenemiyoruz. Zamanla biz bu tempoya alışıcaz, çocuklar da biraz düzene girecek. Ben ilk oğlumda anladım ki çocuk büyüdükçe sevgisi de büyüyormuş.Gülmeye başladığında sana böyle elleriyle gel gel demeye başladığında, hatta anne demeye başlayınca :) işte o zaman bi daha konuşalım canım
Simdi gogsumde uyuyor ama dimdik oturuyoruz. Yarim saat uyumadan yatirmiyorum.
Şimdi hep öyle kalacakmış gibi hissedersin, sana heryönüyle bağlı biri var bedenen ruhen yorar, nefes alamazsın, bunaldığında dışatı çıkamazsın, istediğin zaman uyuyamaz kalkamazsın, yemek vaktin hatta tuvalete gitmek bile sıkıntı olur ama geciyor canım... zaman akıp geciyor, bi bakacaksın 3 yaşında olmuş... onunla konuşmaktan müthiş zevk alacaksın, birlikte vakit gecirmek dünyanın en güzel eylemi olacak...Cok uzgunum ama bana hic guzel gelmiyor. Cocugun sucu yok biliyorum da hayatimda verdigim en yanlis karar diyorum. Tabi simdi Allah yoklugunu gostermesin ama hic benim karakterime uygun degilmis. Bi de zar zor elde ettik bu cocugu. Keske daha iyi hissetsem.
ben de ayni duygulardayim.30 olmadan bi cocugum olsun kafam rahat olsun dedim yillarva cocugu olmayan akrabalarim oldugu icin.zamanla alisicaz heralde.o sevgiyi de hissederiz insallah zamanlaCok uzgunum ama bana hic guzel gelmiyor. Cocugun sucu yok biliyorum da hayatimda verdigim en yanlis karar diyorum. Tabi simdi Allah yoklugunu gostermesin ama hic benim karakterime uygun degilmis. Bi de zar zor elde ettik bu cocugu. Keske daha iyi hissetsem.
Ne tür sporlar yapıyorsunuz, sezeryan için sakıncasız olan hangisi. Benim göbek de fenaBen başladım. Haftada 3 gün. Evime iki dakka spor salonu var. Bebeğim bir aylık 1 saat gidip geliyorum annem bakıyor. Kendimi çok daha iyi hissediyorum. Sezeryan dan sonra kesi yerimin üstünde göbeğim katlandı. Kendimi çok feci hissediyorum. Göbeğimin biraz inmesi gerek o yüzden spora devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?