2018 Ekim Anneleri

Bir dakika bile durmuyor canim. Yatay durmuyor daha dogrusu. Ayakta dimdik duruyor sadece. Belim koptu. 40 dk disarda kanguruyla yurudum. Evde de emzirdim sonra ayaktayiz bir saattir. Agliycam artik belimden sirtimdan.
Canim iste gazindan.bi hamak besik al.sana dedigim damlayi da al.ins düzelir biraz ya.

Aynen evet çok yorgunum uykusuzum dinlenemiyorum.Ama 1000 lerce şükürler olsun Allaha ve isteyen dileyen herkese nasip etsin diyorum.Ve Bir umudun peşinden koşan anne olmak isteyen tüp bebek merkezlerinde umutla bekleyen herkese en kısa sürede nasip etsin inşallah...

Cok uzgunum ama bana hic guzel gelmiyor. Cocugun sucu yok biliyorum da hayatimda verdigim en yanlis karar diyorum. Tabi simdi Allah yoklugunu gostermesin ama hic benim karakterime uygun degilmis. Bi de zar zor elde ettik bu cocugu. Keske daha iyi hissetsem.

Bakmanin zorluğundan bu duygu durumunda olabilirsiniz.. sizin sevginize ve şefkatinize muhtaç masum birinin varlığı elbette güzel bir duygu.. belki zaman gerekiyordur size....

Amin inşallah canım

Canım en yakın zamanda düzelirsin inşallah ben çok üzülüyorum senin durumuna tabi bebişe daha çok destek mi alsan acaba

Bazilari bebeklik donemi bana gore degilmis der biraz buyuyup keyfine varinca :) sizin icinde boyledir belki.
Ya da olma asamasinda gercekten isteyip istememeyi dusunemeden olacak mi olmayacak mi dusuncelerinin baskisi gibi dikilmistir karsiniza bu sorumluluk.
Herneyse hislerinizin ona da birebir gectigini unutmayin derim yardim alabiliyorsaniz ya da danisacaginiz biri varsa belki daha iyi olur ya da bu sure de sizi daha rahatlatacak birileri evde yardimci olabilirse.Bazen asiri yorgunlukta cok etkili.
Zaman ilacin olsun insallah

Aynen oyle.Hatta uyku arasindada kipirdaninca hemen mudahale etmemenin yarari varmis.Cunku bebek kendi kendine uyunayida ogrenirmis.Tabii aglayacak gibi ise farkli.

Ben de o kadar yorgun ve uykusuzum ki, gece de uyuyamıyorum gündüz de uyuyamıyorum. Bi çocuk sürekli emmek ister mi, sürekli emmek istiyor sürekli omuzda pışpış. Hiç şöyle 5 dakka da sırtım yere değsin ben de etrafa bakınayım demiyor.

Bu benim ikinci çocuğum olmasına rağmen, tecrübeli olmama rağmen hala daha uykusuzluğa adapte olamadım. Çok yorgunum sanki sırtımın bütün kemikleri ağrıyor. Öyle arkadaşlar anlatıyor ya,ne bileyim 3 saat uyudu 4 saat uyudu 5 saat uyudu falan.Bizim çocuklar böyle uyumadığı için biz dinlenemiyoruz. Zamanla biz bu tempoya alışıcaz, çocuklar da biraz düzene girecek. Ben ilk oğlumda anladım ki çocuk büyüdükçe sevgisi de büyüyormuş.Gülmeye başladığında sana böyle elleriyle gel gel demeye başladığında, hatta anne demeye başlayınca :) işte o zaman bi daha konuşalım canım

Aynen 8 haftalik benimkide gozler kipmirmizi habire esniyor nasil tutuyosunuz peki gun icinde uyutmayinca agliyor cok
bazen anakucagindanduruyor yarim saat keyfi yerindeyse.bazen kanepede uzaniyor oyle bos bos saga sola bakiyor.ama bazen de kucakta bile olsa agliyor.bir gunu bir gununu tutmuyor

Ya etrafimdaki herkes ayni seyleri soyluyor bana guc vermek icin ama o gunler oyle uzak geliyor ki bana hani denseki su zmn duzene girecek atiyorum 3 gun sonra 5 ay sonra vs tamam dicem sabredicem ama birgunu digerini tutmuyor ki

Şimdi hep öyle kalacakmış gibi hissedersin, sana heryönüyle bağlı biri var bedenen ruhen yorar, nefes alamazsın, bunaldığında dışatı çıkamazsın, istediğin zaman uyuyamaz kalkamazsın, yemek vaktin hatta tuvalete gitmek bile sıkıntı olur ama geciyor canım... zaman akıp geciyor, bi bakacaksın 3 yaşında olmuş... onunla konuşmaktan müthiş zevk alacaksın, birlikte vakit gecirmek dünyanın en güzel eylemi olacak...
Az sabır...
Bebek büyütmek zor ama
Tek başına bebek büyütmek daha da zor
Yardım edenin varmı bilmiyorum...
Sabret büyüdükçe zevk alacaksın eğleneceksin, iyiki diyeceksin...
Allah hepimize kolaylıklar versin

ben de ayni duygulardayim.30 olmadan bi cocugum olsun kafam rahat olsun dedim yillarva cocugu olmayan akrabalarim oldugu icin.zamanla alisicaz heralde.o sevgiyi de hissederiz insallah zamanla

Nilsibel canım şu an hissettiklerin çok normal.Benim 2.çocuk olmasına rağmen hala adapte olamadım.Uykusuzluk,yorgunluk,eski sosyal hayatın uzaklığı vb insanı bunaltıyor.Hatta bugün tansiyonun bile sıyırdı iyice.Büyük 140 ilken küçük 40 oldu ve iç bunaltımı anlatamam.Ama bi ılık duş aldım,kahvemi içtim bebiş kucağımda emiyor şu an ama eşimle film açtık komedi izlemeye çalışıyorum.Hatta arada 20 dk büyük oğlumla isim şehir oynadım ve inan şimdi daha iyiyim.Sen de zevk aldığın seni rahatlatacak bi iki şey yap,biraz daha rahatlarsın ve inan zamanla çok daha iyi hissedecek ve İYİ Kİ diyeceksin.

Ne tür sporlar yapıyorsunuz, sezeryan için sakıncasız olan hangisi. Benim göbek de fena 1 ay 19 günlük kızım. Mesela mekik çekmek sezeryana zarar verir mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…