2018 Ekim Anneleri

U Umudumbitmedi_ Canim cok az yemekten bisy olmaz.Misal kola cektiyse canin yarim cay bardagi ya da bi yudumda olsa ic nefsini körelt canin cekecegine,gaz yapacak yemek varsa 1 kasikcik al.Illa cok icmeye cok yemeye gerek yok
Aynen oyle canim.hic bilmiyordum.
Gecen esim kola iciyordu.bi yudum icim dedim vermedi.
Ne zamandir da canim cips kola istiyordu.
Al diyorum yok diyor.
Ama bugün söyledim.al gel diye.bakalim alacak mi.

Bende soobeden ince elyaflı bir kozmonot aldım kanguru için ama hala kanguruya cesaret edemedim çocuk büyüyecek ben hala kanguru kullanacam :))

Bende soobeden ince elyaflı bir kozmonot aldım kanguru için ama hala kanguruya cesaret edemedim çocuk büyüyecek ben hala kanguru kullanacam :))
Kamguruyu mutlaka alin. Ben babybjorn marka aldim çok rahat ettim. Dün 2 saat onunla dolastim. Gunduz yarim saat uyumayan evlat kanguruda araliksiz uyuyor :)

Kizlar benim bebegim oksuruyor ama sanirim reflusu var o yuzden oksuruyor. ozellikle emdikten sonra veya altini degistirirken oksuruyor. Usutmus olsa baska belirtisi olur mu ates burun akintisi gibi

Kamguruyu mutlaka alin. Ben babybjorn marka aldim çok rahat ettim. Dün 2 saat onunla dolastim. Gunduz yarim saat uyumayan evlat kanguruda araliksiz uyuyor :)
Ben kanguruyu aldımda doğru taktım mı takmadım mı diye korkudan hemen geri çıkartıyorum kızımı :))))

Aynen oyle canim.hic bilmiyordum.
Gecen esim kola iciyordu.bi yudum icim dedim vermedi.
Ne zamandir da canim cips kola istiyordu.
Al diyorum yok diyor.
Ama bugün söyledim.al gel diye.bakalim alacak mi.

1 tanecik cips al icinden at gerisini,kolada ayni sekilde.Ye demiyorum ama can cekmeside memenin dusmani iste.

Canim şişlik yiyince mi gecti yoksa yiyip emzirdikten sonra mi gecti?
Ben kola ictim.bebegi de emzirdim.daha gecmedi.

Canim şişlik yiyince mi gecti yoksa yiyip emzirdikten sonra mi gecti?
Ben kola ictim.bebegi de emzirdim.daha gecmedi.
canım yer yemez hemen geçmedi tabi ki...sabah yediysem gecesine geçmişti herhalde tam hatırlamıyorum 5 yıl geçti üzerinden,sagma makinasiyla da sagmistim bi de...sen gene de canın bişey çekerse az da olsa ye...sağlıksız olduğunu düşündüğün şeyleri doyana kadar yeme tadımlık ye,inşallah en kısa sürede rahatlarsın

Merhaba herkese bayadıe giremiyorum artık uykuları azaldı yaman beyin :)sizde durumlar nasıl ?biz gülmeye başladık artık beni izliyor, gülüyor :)gece emİrmemiz azaldı 1 kez uyanıyor gece ..ve çok hareketlendi maşallah

Canim ozelden msj attim.

Kizlar hani emzirince göğüste süt kalmasin sağın deniyor ya.bu tek meme emzirenler icin mi geçerli.
Cünkü 20 dakika sağ 20 dakika sol göğüs emzirenler de var.onlar da emzirme isi bitince sağiyorlar mi?hem bebeği emzirdik diyelim.sağdık uyudu.uyandi memede süt kalmadi.biberonla veriliyor geri.
Doktorlar biberon kullanmayin diye bas bas bağıriyor.bi yandan da sağın diyorlar.
Sizce de çelişki değil mi?
Eskiden annelerimiz göğüs mü sağmış.
Yada tek meme emzirince süt kalinca ne yapmışlar?
Bu arada yarın doktora gidiyorum.bebeģi de götürüyorum.esim okuldan izin alamiyor.uzun bi süre de alamaz.kayinbabmla gidecez.artik ne kadar rahat edebilirsem onla.
Hic konusmaz.gülmez.bisey isteyemem.suraya git.bana şu ver diyemem.pufff

sevindim doktora gitmenize..dedesi disarda kucağında tutsa kardir.. o arada muayene olursunuz...

Evet cnm yeşil ve mukuslu kaka bizde de çok oldu. Bir aydan fazladır diyet yapıyorum. Süt ve süt ürünleri, fındik, fıstık, domates, boza, turşu, dana eti, balık, bakliyat, bulgur, karnabahar, brokoli, lahana, portakal, mandalina yasak. Kereviz, patates ve ıspanak yiyorum sürekli ve kuzu eti, hindi, tavuk. Çok zorluyor ama sağlıklı olsunlar da herşeye değer. Bazı ekmeklerde peynir altı suyu tozu vvar onlara da dikkat etmek lazım. Ve cogu paketli gidalarda var. Biz de kaka tahlilleri yaptırdık. Bol lökosit çıktı. Dört günlükken başladı tüm sikayetler ve Kakada koku

Beslenme günlüğü tut cnm bizim Dr öyle yaptiriyor ve o gün ne yediysen kakasında ve durumunda çok farklılık oluyor

Canim benim bebeğin de bikac gündür altıni açinca bi koku oluyor.
Daha oncede varmiydi biomiyorum ama şu sıra kokuyu hissediyorum.
Sen yazinca aklıma geldi.
Başka ne belirti var?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…