- 24 Eylül 2017
- 5.213
- 7.462
- 198
Aynen oyle canim.hic bilmiyordum.U Umudumbitmedi_ Canim cok az yemekten bisy olmaz.Misal kola cektiyse canin yarim cay bardagi ya da bi yudumda olsa ic nefsini körelt canin cekecegine,gaz yapacak yemek varsa 1 kasikcik al.Illa cok icmeye cok yemeye gerek yok
Bende soobeden ince elyaflı bir kozmonot aldım kanguru için ama hala kanguruya cesaret edemedim çocuk büyüyecek ben hala kanguru kullanacam :))Bende hep kanguru ile cikiyorum ve waikikide orgu gb hirkalar var gorduysen ondan var ustunde sadece,basinda penye bere cok soguksa yine öyle triko bere,ayagina panduflarini giydiriyorum bide ekstra.Onun disinda normal kiyafetleri.
Kanguruda normalde olduklarindan cok daha sicaklar ve sen bunu hissediyorsun zaten o yuzden soguga gore sen karar verir cikarirsin hic kimseyi dinleme.
Kamguruyu mutlaka alin. Ben babybjorn marka aldim çok rahat ettim. Dün 2 saat onunla dolastim. Gunduz yarim saat uyumayan evlat kanguruda araliksiz uyuyor :)Bende soobeden ince elyaflı bir kozmonot aldım kanguru için ama hala kanguruya cesaret edemedim çocuk büyüyecek ben hala kanguru kullanacam :))
Ben kanguruyu aldımda doğru taktım mı takmadım mı diye korkudan hemen geri çıkartıyorum kızımı :))))Kamguruyu mutlaka alin. Ben babybjorn marka aldim çok rahat ettim. Dün 2 saat onunla dolastim. Gunduz yarim saat uyumayan evlat kanguruda araliksiz uyuyor :)
Aynen oyle canim.hic bilmiyordum.
Gecen esim kola iciyordu.bi yudum icim dedim vermedi.
Ne zamandir da canim cips kola istiyordu.
Al diyorum yok diyor.
Ama bugün söyledim.al gel diye.bakalim alacak mi.
Canim.yedim ictim.bebeği de emzirdim.daha gecmedi.1 tanecik cips al icinden at gerisini,kolada ayni sekilde.Ye demiyorum ama can cekmeside memenin dusmani iste.
Canim şişlik yiyince mi gecti yoksa yiyip emzirdikten sonra mi gecti?Günaydın canım,arkadaşlarin tavsiyesiyelerine katılıyorum Dr. Muayenesi şart. . . Ama benim sana başka bir tavsiyem olacak,aynı şeyi ilk bebegimde yaşamış biri olarak yazıyorum(bende sadece şişlik ve ağrı vardı,memede kızarıklık ya da ateşim yoktu),o zaman ben doktora da gitmiştim fakat ultrasonla baktığında tüm kanalların açık olduğunu yapabileceği pek bişey olmadığını söyledi,ben de sıcak kompres, masaj,banyo aklına ne gelirse yaptım ama şişlik inmedi...en son annem senin canın bişey mi çekti,yemek isteyip de yiyemedigin bişey var mı diye sordu,aslında canım bişey çekmemişti ama düşününce 2 tane şeyin kokusunun(Yazmayayım şimdi kimsenin canı istemesin) burnuma hoş geldiğini hatırladım,hemen bulup yedirdi annem ve sislerim indiaslında ben böyle şeylere pek inanmam,sizlere de sacma gelebilir, artık yaptığım masajların etkisi mi bilmem...sen de bi düşün bakalım yemek isteyip de yiyemedigin birşey var mı?buna süt çekmesi diyorlarmış annem öyle diyordu...şifa diliyorum senin için,bebeğini sağlıkla büyüt inşallah....
canım yer yemez hemen geçmedi tabi ki...sabah yediysem gecesine geçmişti herhalde tam hatırlamıyorum 5 yıl geçti üzerinden,sagma makinasiyla da sagmistim bi de...sen gene de canın bişey çekerse az da olsa ye...sağlıksız olduğunu düşündüğün şeyleri doyana kadar yeme tadımlık ye,inşallah en kısa sürede rahatlarsınCanim şişlik yiyince mi gecti yoksa yiyip emzirdikten sonra mi gecti?
Ben kola ictim.bebegi de emzirdim.daha gecmedi.
Canim ozelden msj attim.canım yer yemez hemen geçmedi tabi ki...sabah yediysem gecesine geçmişti herhalde tam hatırlamıyorum 5 yıl geçti üzerinden,sagma makinasiyla da sagmistim bi de...sen gene de canın bişey çekerse az da olsa ye...sağlıksız olduğunu düşündüğün şeyleri doyana kadar yeme tadımlık ye,inşallah en kısa sürede rahatlarsın
sevindim doktora gitmenize..dedesi disarda kucağında tutsa kardir.. o arada muayene olursunuz...Kizlar hani emzirince göğüste süt kalmasin sağın deniyor ya.bu tek meme emzirenler icin mi geçerli.
Cünkü 20 dakika sağ 20 dakika sol göğüs emzirenler de var.onlar da emzirme isi bitince sağiyorlar mi?hem bebeği emzirdik diyelim.sağdık uyudu.uyandi memede süt kalmadi.biberonla veriliyor geri.
Doktorlar biberon kullanmayin diye bas bas bağıriyor.bi yandan da sağın diyorlar.
Sizce de çelişki değil mi?
Eskiden annelerimiz göğüs mü sağmış.
Yada tek meme emzirince süt kalinca ne yapmışlar?
Bu arada yarın doktora gidiyorum.bebeģi de götürüyorum.esim okuldan izin alamiyor.uzun bi süre de alamaz.kayinbabmla gidecez.artik ne kadar rahat edebilirsem onla.
Hic konusmaz.gülmez.bisey isteyemem.suraya git.bana şu ver diyemem.pufff
Evet canim.son dakika gitme kararı aldik.ins kötü bisey yoktur.sevindim doktora gitmenize..dedesi disarda kucağında tutsa kardir.. o arada muayene olursunuz...
Bir sey olmaz Allah'in izniyle. Biz sarilikken bir hafta boyunca her gun gittik. Bir sey olmadi cok sukur.Evet canim.son dakika gitme kararı aldik.ins kötü bisey yoktur.
Fazla beklemeyiz ins.hastane mikrop dolu cünkü.
Ins canim.Bir sey olmaz Allah'in izniyle. Biz sarilikken bir hafta boyunca her gun gittik. Bir sey olmadi cok sukur.
Evet cnm yeşil ve mukuslu kaka bizde de çok oldu. Bir aydan fazladır diyet yapıyorum. Süt ve süt ürünleri, fındik, fıstık, domates, boza, turşu, dana eti, balık, bakliyat, bulgur, karnabahar, brokoli, lahana, portakal, mandalina yasak. Kereviz, patates ve ıspanak yiyorum sürekli ve kuzu eti, hindi, tavuk. Çok zorluyor ama sağlıklı olsunlar da herşeye değer. Bazı ekmeklerde peynir altı suyu tozu vvar onlara da dikkat etmek lazım. Ve cogu paketli gidalarda var. Biz de kaka tahlilleri yaptırdık. Bol lökosit çıktı. Dört günlükken başladı tüm sikayetler ve Kakada kokuBizdede oldu birkaç kez doktora aordum bugün kontrolümüz vardı besin alerjisi dedi bazen yediklerimiz dokunabiliyormuş ve bu şekilde gösteriyormuş yeşil kaka sümüksü kaka kakada kan gibi ..tabi sürekli olursa kan görürsen mutlaka haberim olsun dedi yeşil kaka yaptığında yediğin şeyw dikkat et o dokunmuştur dedi
Beslenme günlüğü tut cnm bizim Dr öyle yaptiriyor ve o gün ne yediysen kakasında ve durumunda çok farklılık oluyorD vitamininde zeytinyağı var o işe yaramaz mı? Doktora danışmadan veremem de devam ederse götüreceğim. Günde 4 kere yapıyor ama 1-2 sefer ıkınarak yapıyor.
20 gün ilaçsız gaz damlasız vs geldik şükür ama yavaş yavaş desteklere başlayacağız sanırım.
Bi daha oluraa fotoğrafını çekip gösteririm doktora. Bizimki çok sık emiyor saat başı bazen yarım saatte bir 10 dk emip bırakıyor. Ondan mı acaba dedim bende. Üşüdüğünü sanmıyorum ev sıcak bayağı da iyi giydiriyoruz. Yediklerimden de olabilirmiş ama ne dokundu nasıl bulucam bilmiyorum
Canim benim bebeğin de bikac gündür altıni açinca bi koku oluyor.Evet cnm yeşil ve mukuslu kaka bizde de çok oldu. Bir aydan fazladır diyet yapıyorum. Süt ve süt ürünleri, fındik, fıstık, domates, boza, turşu, dana eti, balık, bakliyat, bulgur, karnabahar, brokoli, lahana, portakal, mandalina yasak. Kereviz, patates ve ıspanak yiyorum sürekli ve kuzu eti, hindi, tavuk. Çok zorluyor ama sağlıklı olsunlar da herşeye değer. Bazı ekmeklerde peynir altı suyu tozu vvar onlara da dikkat etmek lazım. Ve cogu paketli gidalarda var. Biz de kaka tahlilleri yaptırdık. Bol lökosit çıktı. Dört günlükken başladı tüm sikayetler ve Kakada koku
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?