2018 Ekim Anneleri

Canim.yedim ictim.bebeği de emzirdim.daha gecmedi.

Hemen bi anda gecmez canim yavas yavas gidecektir eger dusundugumuz gibi bu sebeptense.Bi sure sut hareketlendikce sizisi bile olabilir oralarda.Sen yine de dikkat et doktorla gorusmek icinde gec kalma devam ederse.

Bizde de daha keyifli hal hareket gulucukler baslamisti daha da fazlalasti,agular eklendi,kipir kipir :) maşallah.
Yaman bey'e maşallah❤
Allah saglik versin hepsinee

Ben sagmiyorum kalani.Bu sutude fazlalastirabilir.Bu durumda sislik olma ihtimalide yukselir ki iyi takip gerekir duruma gore.
Ben sisecek gibi hissettigimde ya da hafif acı oldugunda sagiyorum canim bosaltmak icin.
Memede sut bitmez sen sıkınca ya da sagarken gormeyebilirsin ama bebegin agiz masaji baskadir sutu cikarirken unutma.
Doktora gitmenede sevindim.
Rica edebilecegin seyleri soylersin ya da bebegi ver kucagina sen al yap kostur ne yapilacaksa canim.

Ben 2-3 kere uykusu geldiğinde ağlarken en sakin ses tonumla konuşup elini tuttuğumda uyumasını başardım ama devamlılık şart ve olmuyo

Selam anneler.. 46 günlük kızım gece uyanmıyor 3-4 saat arayla kaldırıyorum yanlış mı yapıyorum kalkmasını mı bekleyim sizce.. gündüz pek uyumadığı için gece derin uyuyor siz gece uyandırmalarını nasıl yapıyorsunuz

Ins canim.
Bu arada sen nasil oldun.bebek nasil.uyudu mu?
Bebek dun gunduz iki kere yarim saat uyudu. Birinde yemek yedim birinde yaninda yattim. 12ye dogru uyudu.
Ogleden sonra hep mizildandi. Sebebini aksam buldum. Ac. Cunku hic biberon vermedim uc gundur. Butun gun emiyo ama buna yetmiyo. Artik aglayinca biberonla vercem bi sureden sonra. Ben gazi var saniyordum ama memeden sıkılıyo 15 20 dakika sonra.

Gunduz uyumadigi icin ben gece kaldirmiyorum. 3 saat de uyuyabiliyor 6 saat de. 53 gunluk benimki.

Bizde bir daha olmadı yeşil kaka ben herşeyi yiyorum aslında şuan sadece fasulye nohut süt ayran vs bunları yemşyorum

Kangurum var ama bende kullanamıyorum
Bebeğim 6 haftalık
İçine koyunca sanki yığılıp kalıyor ayakları bacakları sıkışıyormuş gibi hissediyorum
plojovic
L Liqusha
@Bir mucize
Aynı durumdayım canım bir türlü cesaret edemedim evde sürekli deniyorum takıyorum kızımda içinde hemen uyuyor aslında ama rahat değilmiş gibi yanlış koymuşumda bir yeri acıyacak gibi geliyor hemen çıkartıyorum

Bebeğim 6 haftalık
İçine koyunca sanki yığılıp kalıyor ayakları bacakları sıkışıyormuş gibi hissediyorum
plojovic
L Liqusha
@Bir mucize

Uff benimde aynisi oluyor ya bide bi muddet sonra aglamaya basliyor eyvah diyorum bi yerini acittim 3 ayi bekliyorum mecburen yenidogan aparatini cikarinca daha rahat olur diye dusunuyorum

Bizde bir daha olmadı yeşil kaka ben herşeyi yiyorum aslında şuan sadece fasulye nohut süt ayran vs bunları yemşyorum

Bende bunlari yemiyorum ama koku ve yesil kaka bizde de var doktora sordugumda fazla beslenmekten dolayisiyla gazdan olur sikinti yok demisti
Kizlar 7 aralikta 2. Ay asilari var ya ben okuyorum ama inanmak istemiyorum 2 koldan 1 bacaktan ayni gun mu yapilacak

Ertesi gun 2. Ay kontrolune gidicez cocuk dr acaba 2 saatte birlere devam mi bunlar ne zmn 3-4 saat falan olur bebek mi belirler ki

Bu arada ozel asilar var ya rota ve menenjit eger ozel saglik sigortaniz varsa sizin yada esinizin bu asilari karsilabilme ihtimalleri varmis almadan once bi sorabilirsiniz

Eger ki icinde uyuyosa sikinti yok bence rahat ki uyuyor bizimki bi sure sonra aglamaya basliyor ama sikintidan mi yoksa cani mi aciyor anlamiyorum ucak duserken parasut aciyorum sanki can havliyle bi acip cikarisim var :)

Uykusunu acmiyorsan ve alip emiyorsa iyi yine ya da bekleyip ne yapacagini deneyebilirsin bi tur uzun uyuyabilir
Ben o kipirdanmaya baslayinca alip emziriyorum diger turlu almiyor diye
Cok mudahale etmeye gerek yok bence onlar isini bizden iyi biliyor :) 69 gunluk buarada

Bebeğim 6 haftalık
plojovic
L Liqusha
@Bir mucize

Nasil durmasi gerekiyor peki sence?
Yani anne karni gibi sıkısır vaziyette kalmasi onu rahatlatan tabii tamamen asagidada baskiyla kalmasin ama bedenini kanguruyla sana yanastirdiginda yigilma gibi hissetmezsin oyle dusun.Ben Mamadus kullaniyorum memnunum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…