Bende bunlari yemiyorum ama koku ve yesil kaka bizde de var doktora sordugumda fazla beslenmekten dolayisiyla gazdan olur sikinti yok demisti
Kizlar 7 aralikta 2. Ay asilari var ya ben okuyorum ama inanmak istemiyorum 2 koldan 1 bacaktan ayni gun mu yapilacak
Ertesi gun 2. Ay kontrolune gidicez cocuk dr acaba 2 saatte birlere devam mi bunlar ne zmn 3-4 saat falan olur bebek mi belirler ki
Bu arada ozel asilar var ya rota ve menenjit eger ozel saglik sigortaniz varsa sizin yada esinizin bu asilari karsilabilme ihtimalleri varmis almadan once bi sorabilirsiniz
Cnm daha yeni okudum msj i. Bayadır girememistim. 22eylul. BuğraKizlar isterseniz dogum tarihleri ve bebis isimlerini ekleyim tablomuza❤
Eger ki icinde uyuyosa sikinti yok bence rahat ki uyuyor bizimki bi sure sonra aglamaya basliyor ama sikintidan mi yoksa cani mi aciyor anlamiyorum ucak duserken parasut aciyorum sanki can havliyle bi acip cikarisim var :)
bizimkinin kakasi hep yesil ve sumukli.sari cok nadir oldu.doktora sordugumda normal dedi ama baska bi doktora daha mi sorsam.besin alerjisi diyenler olmus cunkuBizde bir daha olmadı yeşil kaka ben herşeyi yiyorum aslında şuan sadece fasulye nohut süt ayran vs bunları yemşyorum
oglum 8 haftalik.gunduzleri pek uyumaz.aynen geceleri uzun uzun uyuyor ama ben bi kere kalkiyorum o uyurken altini degistirip sonra da emziriyorum uyumaya devam ediyoSelam anneler.. 46 günlük kızım gece uyanmıyor 3-4 saat arayla kaldırıyorum yanlış mı yapıyorum kalkmasını mı bekleyim sizce.. gündüz pek uyumadığı için gece derin uyuyor siz gece uyandırmalarını nasıl yapıyorsunuz
bizimkinin her zaman yesil ve mukuslu kakasi.baska turli cok nadir oldu.doktora sordum onemsemedi olur dedi.simdi soz deyince baska bi doktora daha mi sorsam.Evet cnm yeşil ve mukuslu kaka bizde de çok oldu. Bir aydan fazladır diyet yapıyorum. Süt ve süt ürünleri, fındik, fıstık, domates, boza, turşu, dana eti, balık, bakliyat, bulgur, karnabahar, brokoli, lahana, portakal, mandalina yasak. Kereviz, patates ve ıspanak yiyorum sürekli ve kuzu eti, hindi, tavuk. Çok zorluyor ama sağlıklı olsunlar da herşeye değer. Bazı ekmeklerde peynir altı suyu tozu vvar onlara da dikkat etmek lazım. Ve cogu paketli gidalarda var. Biz de kaka tahlilleri yaptırdık. Bol lökosit çıktı. Dört günlükken başladı tüm sikayetler ve Kakada koku
Hani biraz daha büyük olsa bacakları yan boşluklardan çıkartırım sanki o pozisyonda daha rahat olurNasil durmasi gerekiyor peki sence?
Yani anne karni gibi sıkısır vaziyette kalmasi onu rahatlatan tabii tamamen asagidada baskiyla kalmasin ama bedenini kanguruyla sana yanastirdiginda yigilma gibi hissetmezsin oyle dusun.Ben Mamadus kullaniyorum memnunum
Galiba var cok uzuluyorum ya bugun doktora goturcem ilk zamanlar kuru kuruydu simdi dolu dolu oksuruyorGeniz akıntısı mı var acaba
Oda öksürük yapar
Bana doktorumuz yeşil kaka besin alerjisinden olur dedi ama bununla beraber kan sümüksü şekilde görürsen haberim olsun demişti oğlumdada birkaç kez oldu yeşil kaka yediğin birşey dokubnuştur dediBende bunlari yemiyorum ama koku ve yesil kaka bizde de var doktora sordugumda fazla beslenmekten dolayisiyla gazdan olur sikinti yok demisti
Kizlar 7 aralikta 2. Ay asilari var ya ben okuyorum ama inanmak istemiyorum 2 koldan 1 bacaktan ayni gun mu yapilacak
Ertesi gun 2. Ay kontrolune gidicez cocuk dr acaba 2 saatte birlere devam mi bunlar ne zmn 3-4 saat falan olur bebek mi belirler ki
Sor istersen bize de doktorumuz besin dokunmuştur yediğiniz demişti ama tekrar olmadı bünye alıştı heralde diyorum ben herşey yiyorum çünkü :))bizimkinin kakasi hep yesil ve sumukli.sari cok nadir oldu.doktora sordugumda normal dedi ama baska bi doktora daha mi sorsam.besin alerjisi diyenler olmus cunku
gunduzleri bazen 2 bazen 3 saati buluyor demissiniz ya.nasil o kadar bekleyebiliyor.yani oglum bi emmeden ortalama 1 saat sonra cisink kakasini yaptigi halde katila katila agliyor ne yapsam susturamiyorum o yuzden tekrar emziriyorum.pazar gunu 2 aylik olacakBana doktorumuz yeşil kaka besin alerjisinden olur dedi ama bununla beraber kan sümüksü şekilde görürsen haberim olsun demişti oğlumdada birkaç kez oldu yeşil kaka yediğin birşey dokubnuştur dedi
Aşılar evet 3 ü birşikte yapılacak umarım eahat atlatırlar bizim birde aşıdan 2 gün sonra mevlit yapacağız:/
Ben artık o acıktıkça emziriyoeum bazen 2 saat bazen 3 saat buluyor güündüzleri gece 12 gibi emiyor sonra birdaha sabaha karşı 4-5 gibi uyanuyor birde 7-8 gibi genelde hep bu şekilde uyandırmıyorum ben hiç uykuyada ihtiyaxı var ben takışmıyorum öyle 2 saatte bir falan diye artık 2 aylık olacağız kısmetse 10 unda :)
Sor istersen bize de doktorumuz besin dokunmuştur yediğiniz demişti ama tekrar olmadı bünye alıştı heralde diyorum ben herşey yiyorum çünkü :))
sevindim doktora gidebilmene.ilac da vermis.kafa rahatlamistir arkadasim.kisa zamanda gecer insallahKizlar doktora gittim.usg denlaktasyona bağli degisiklikler ve milimetrik kistler cikti.
Dr mastite doğru gidiş var dedi.enfeksiyona doğru gidiş var.antibiyotik agri kesici
Mide koruyucu yazdi.
2 hafta sonra konrole çağirdı.yine usg mi ceker yoksa kendisi mi kontrol eder.
Ne diyirsunuz kizlar gecer mi sizce?ne kadar zamanda gecer.
gunduzleri bazen 2 bazen 3 saati buluyor demissiniz ya.nasil o kadar bekleyebiliyor.yani oglum bi emmeden ortalama 1 saat sonra cisink kakasini yaptigi halde katila katila agliyor ne yapsam susturamiyorum o yuzden tekrar emziriyorum.pazar gunu 2 aylik olacak
Geçer Allahın izniyle canım üzülme ilaç yazmış düzenli kullanKizlar doktora gittim.usg denlaktasyona bağli degisiklikler ve milimetrik kistler cikti.
Dr mastite doğru gidiş var dedi.enfeksiyona doğru gidiş var.antibiyotik agri kesici
Mide koruyucu yazdi.
2 hafta sonra konrole çağirdı.yine usg mi ceker yoksa kendisi mi kontrol eder.
Ne diyirsunuz kizlar gecer mi sizce?ne kadar zamanda gecer.
Hani biraz daha büyük olsa bacakları yan boşluklardan çıkartırım sanki o pozisyonda daha rahat olur
plojovic kanguruda anne karnında gibi durduğu zaman yastığı çıkartsam olur mu yastıkla sıkışıyor çocuk sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?