2018 Ekim Anneleri

Bence bebek belirler cunku ne diyorduk sadece doymak icin emmezler.Donem donem sikintidan,farkli sebeplerdende olabilir.
Aşı konusuda dogru canim ayni gun hepsi ardarda.Insallah bunuda atlatsinlar

Bu arada ozel asilar var ya rota ve menenjit eger ozel saglik sigortaniz varsa sizin yada esinizin bu asilari karsilabilme ihtimalleri varmis almadan once bi sorabilirsiniz

Rota icin Aralikta fiyati dusecek diye bir muhabbet dolaniyor sonra devlet bunyesinede girecegi bekleniyor.
Meningokok olanida ben ilkinde 2 yas sonrasi tek doz yaptirmistim.
Fikir olsun diye yazdim sana ek :)

Eger ki icinde uyuyosa sikinti yok bence rahat ki uyuyor bizimki bi sure sonra aglamaya basliyor ama sikintidan mi yoksa cani mi aciyor anlamiyorum ucak duserken parasut aciyorum sanki can havliyle bi acip cikarisim var :)

Surekli oluyorsa muhtemelen sevmemiste olabilir canim.Benim ki uyku bastirinca agliyor icindeyken ve yurumuyorsam.Yuruyunce hafiften uyumaya basliyor

oglum 8 haftalik.gunduzleri pek uyumaz.aynen geceleri uzun uzun uyuyor ama ben bi kere kalkiyorum o uyurken altini degistirip sonra da emziriyorum uyumaya devam ediyo

bizimkinin her zaman yesil ve mukuslu kakasi.baska turli cok nadir oldu.doktora sordum onemsemedi olur dedi.simdi soz deyince baska bi doktora daha mi sorsam.

Hani biraz daha büyük olsa bacakları yan boşluklardan çıkartırım sanki o pozisyonda daha rahat olur

Hastaneye geldik
Bana 21 araliga gün verdiler ultrason icin.doktora gityim geri.acil yazdi kagida.usg doktoru kabul ederse tabi.
Etmezse ben 21 ine kadar ne yaparim.zaten icten yanma da başladi.
Bebek emiyor gelmiyor.muhtemelen tikanmistir.doymuyor ağliyor dedi.
Gece göğsümu tam bosaltip da sertlikler kalinca esime cektirdim.süt gelmiyor dedi.
Bi ara da tükürdü ağzına kan geldi.

Bana doktorumuz yeşil kaka besin alerjisinden olur dedi ama bununla beraber kan sümüksü şekilde görürsen haberim olsun demişti oğlumdada birkaç kez oldu yeşil kaka yediğin birşey dokubnuştur dedi
Aşılar evet 3 ü birşikte yapılacak umarım eahat atlatırlar bizim birde aşıdan 2 gün sonra mevlit yapacağız:/
Ben artık o acıktıkça emziriyoeum bazen 2 saat bazen 3 saat buluyor güündüzleri gece 12 gibi emiyor sonra birdaha sabaha karşı 4-5 gibi uyanuyor birde 7-8 gibi genelde hep bu şekilde uyandırmıyorum ben hiç uykuyada ihtiyaxı var ben takışmıyorum öyle 2 saatte bir falan diye artık 2 aylık olacağız kısmetse 10 unda :)

bizimkinin kakasi hep yesil ve sumukli.sari cok nadir oldu.doktora sordugumda normal dedi ama baska bi doktora daha mi sorsam.besin alerjisi diyenler olmus cunku
Sor istersen bize de doktorumuz besin dokunmuştur yediğiniz demişti ama tekrar olmadı bünye alıştı heralde diyorum ben herşey yiyorum çünkü :))

gunduzleri bazen 2 bazen 3 saati buluyor demissiniz ya.nasil o kadar bekleyebiliyor.yani oglum bi emmeden ortalama 1 saat sonra cisink kakasini yaptigi halde katila katila agliyor ne yapsam susturamiyorum o yuzden tekrar emziriyorum.pazar gunu 2 aylik olacak

Kizlar doktora gittim.usg denlaktasyona bağli degisiklikler ve milimetrik kistler cikti.
Dr mastite doğru gidiş var dedi.enfeksiyona doğru gidiş var.antibiyotik agri kesici
Mide koruyucu yazdi.
2 hafta sonra konrole çağirdı.yine usg mi ceker yoksa kendisi mi kontrol eder.
Ne diyirsunuz kizlar gecer mi sizce?ne kadar zamanda gecer.

sevindim doktora gidebilmene.ilac da vermis.kafa rahatlamistir arkadasim.kisa zamanda gecer insallah

Oğlunuzun kilo alımı nasıl, benimki de saat başı emiyor genelde. Gece bile 3 saat uyuduğu çok nadir.

Geçer Allahın izniyle canım üzülme ilaç yazmış düzenli kullan

Hani biraz daha büyük olsa bacakları yan boşluklardan çıkartırım sanki o pozisyonda daha rahat olur

Biliyor musun bebekler o ayak toplanik hali sevdiginden kakasinida yapar gazinida cikarir ki sicakligin gectigi icin daha da rahatlar.Mesela yuzustu yatiyor gibi dusun zaten ayak toplarlar.

Ama senin rahat hissetmemende onemli bence biraz daha bekleyip o zaman kullanirsin boyle dusunuyorsan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…