Gunduz uyumadigi icin ben gece kaldirmiyorum. 3 saat de uyuyabiliyor 6 saat de. 53 gunluk benimki.
Uykusunu acmiyorsan ve alip emiyorsa iyi yine ya da bekleyip ne yapacagini deneyebilirsin bi tur uzun uyuyabilir
Ben o kipirdanmaya baslayinca alip emziriyorum diger turlu almiyor diye
Cok mudahale etmeye gerek yok bence onlar isini bizden iyi biliyor :) 69 gunluk buarada
oglum 8 haftalik.gündüzleri pek uyumaz.aynen geceleri uzun uzun uyuyor ama ben bi kere kalkiyorum o uyurken altini degistirip sonra da emziriyorum uyumaya devam ediyo
Ilk günler satılık olmasın diye alarm kurup besliyordum. Şimdi uyuyorsa ellemiyorum. O acıkınca ağlıyor zatenSelam anneler.. 46 günlük kızım gece uyanmıyor 3-4 saat arayla kaldırıyorum yanlış mı yapıyorum kalkmasını mı bekleyim sizce.. gündüz pek uyumadığı için gece derin uyuyor siz gece uyandırmalarını nasıl yapıyorsunuz
Hayırlı olsun sünneti. Ben de 6. Ay yaptıracam. Doktorumuz öyle dedi...Hanımlar bebişlerle keyifler nasıl herkes iyidir umarım. Biz bugün sünnet olduk umarım sıkıntısız atlatırız. Merak ettiğim bir şey var bebekleri sünnet olan anneler ilk başta pipinin derinin yamuk görünmesi normal mi acaba? Yapılalı üç saat kadar oldu bez değişimini yeni yaptım normal mi merak ettim. Hiç yeni sünnet olan bebek görmemiştim bilmiyorum nasıl olacağını.plojovic canım umarım sorunsuz atlatırsınız haftaya çarşamba da bizim var hayırlısı artık
Tamamlayıcı sigorta da karşılamıyor. Genel sigortayı bilmiyorumBu arada ozel asilar var ya rota ve menenjit eger ozel saglik sigortaniz varsa sizin yada esinizin bu asilari karsilabilme ihtimalleri varmis almadan once bi sorabilirsiniz
Geçmiş olsun çok. Ilacları düzenli kullanınca geçer inşallahKizlar doktora gittim.usg denlaktasyona bağli degisiklikler ve milimetrik kistler cikti.
Dr mastite doğru gidiş var dedi.enfeksiyona doğru gidiş var.antibiyotik agri kesici
Mide koruyucu yazdi.
2 hafta sonra konrole çağirdı.yine usg mi ceker yoksa kendisi mi kontrol eder.
Ne diyirsunuz kizlar gecer mi sizce?ne kadar zamanda gecer.
kilo alimi normal sinirlar icinde gidiyo su an.ama gece sabaha kadar uyuyor.ben bi kere kalkip emziriyorum o uyurken.gunduz surekli emzirme halindeyim sadeceOğlunuzun kilo alımı nasıl, benimki de saat başı emiyor genelde. Gece bile 3 saat uyuduğu çok nadir.
evet doktor bana da ayni aciklamayi yapmisti.besin alerjisi olsa baska belirtiler de olurdu heralde diye dusundum.Anne sütü alan bebeklerde yeşil kaka normal dedi bizim doktorumuz benim kızımda nadirde olsa yapıyor .. şimdi nettende baktım doktorlar cvplamış normal demişler
Kendi kalmasını ben hiç denemedim. Bu gece kızımın kalmasını bekleyim bakalım ne kadar da kalkacak.
Beşiğinden alırken uyuyor oluyor altına açarken uyanıyor ağlamıyor ama sonra emzirip uyuyunca yatağına yatıyorum.. birşey olacak diye korkuyordum ama siz de öyle yapıyorsanız kalkmasını bekleyim bi de öyle deneyim bakalım :))
Benimki altına açarken uyanıyor emzirip uyuyunca tekrar yatırıyorum. Bu gece kendi kalkmasını bekleyim ben de :)
Hanımlar bebişlerle keyifler nasıl herkes iyidir umarım. Biz bugün sünnet olduk umarım sıkıntısız atlatırız. Merak ettiğim bir şey var bebekleri sünnet olan anneler ilk başta pipinin derinin yamuk görünmesi normal mi acaba? Yapılalı üç saat kadar oldu bez değişimini yeni yaptım normal mi merak ettim. Hiç yeni sünnet olan bebek görmemiştim bilmiyorum nasıl olacağını.plojovic canım umarım sorunsuz atlatırsınız haftaya çarşamba da bizim var hayırlısı artık
Teşekkür ederim canım bizim dr umuz da düşünüyorsanız yaptırmayı 3 aydan önce yaptırın dedi bebek çok hareketli olmadığı için iyileşme süreci falan daha kısa oluyormuş. Tavsiyesine uyup yaptırdık bakalım umarım sıkıntı olmazHayırlı olsun sünneti. Ben de 6. Ay yaptıracam. Doktorumuz öyle dedi...
Merhaba kızlar size sormak istediğim şu benim gogsumun ucu beyaz nokta gibi yara oldu galiba kanadı bebeğim emerken kanatti muhtemelen. ben kusmugunda gördüm kanı bir şey olur mu yani bebeğe bir zararı olur mu? o göğsüme krem sürdüm yara geçinceye kadar sağıp vericem artık var mi bu konuda bilgisi, tavsiyesi olan? Emzirmeye devam etmeyeyim dimi?
İnş çabucak geçer canım ben de hiç görmemişim yeni sünnetli bebek yeni farkettim nasıl görünmesi gerektiğini de bilemedimInsallah canim 1 hafta sonraya kalmasi bile mutlu etmisti azcik daha buyudu diye :)
Size de cok gecmis olsun insallah cabucak gecer.Hic bilmiyorum ama nasil olmali bnm ikiside kiz :)
Eki Görüntüle 2210446 zorla emzik vermeye çalışıyorum bende herkes başka bişe diyor şaşırdım valla
Benim oğlum 13 aylıkken olmuştu ilk o eğriliği gördüğümde doktora kızmıştım ne biçim sünnet etmiş diye ama zamanla düzeldi eğriliği kalmadıHanımlar bebişlerle keyifler nasıl herkes iyidir umarım. Biz bugün sünnet olduk umarım sıkıntısız atlatırız. Merak ettiğim bir şey var bebekleri sünnet olan anneler ilk başta pipinin derinin yamuk görünmesi normal mi acaba? Yapılalı üç saat kadar oldu bez değişimini yeni yaptım normal mi merak ettim. Hiç yeni sünnet olan bebek görmemiştim bilmiyorum nasıl olacağını.plojovic canım umarım sorunsuz atlatırsınız haftaya çarşamba da bizim var hayırlısı artık
Kanal çıkışı gibi değil canım beyaz nokta kabuk gibi sanki kabuğun altında biraz irin var gibi tesekkur ederim cevabın içinOlmaz canim zarari
Ama sagarsan en azindan durumu gorursun
Tikanip acilmada olmus olabilir
Beyaz yer kanal cikisi gb mi yoksa emdikten sonra mi bi kismi beyazlasti?
Benim kızımda bazen yapışıyor memeye resmen .. tok olsada emiyor uyuyor meme ağzından çıkıyor snye geçmeden aranıyor o ara uykulu alır diye emziği veriyorum yine almıyor bir iki kerede kustu emme atakları gelince o kadar uzun sürüyorki hiç bırakmıyor bayılıyorum artık :)Canim bu yuzden tok oldugundan emin olmak gerekiyor.Ozellikle hani uykuyu dalarken
Benimki almadi,ilk kizimda almamisti sonra 4.ay gibi artik parmagida aktif emmeye baslayinca denemistim o zaman almisti.Sonra da hep uyumak icin aldi 2 yasindada kendi birakti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?