2018 Ekim Anneleri

Gunduz uyumadigi icin ben gece kaldirmiyorum. 3 saat de uyuyabiliyor 6 saat de. 53 gunluk benimki.

Kendi kalmasını ben hiç denemedim. Bu gece kızımın kalmasını bekleyim bakalım ne kadar da kalkacak.

Beşiğinden alırken uyuyor oluyor altına açarken uyanıyor ağlamıyor ama sonra emzirip uyuyunca yatağına yatıyorum.. birşey olacak diye korkuyordum ama siz de öyle yapıyorsanız kalkmasını bekleyim bi de öyle deneyim bakalım :))
oglum 8 haftalik.gündüzleri pek uyumaz.aynen geceleri uzun uzun uyuyor ama ben bi kere kalkiyorum o uyurken altini degistirip sonra da emziriyorum uyumaya devam ediyo

Benimki altına açarken uyanıyor emzirip uyuyunca tekrar yatırıyorum. Bu gece kendi kalkmasını bekleyim ben de :)

Hanımlar bebişlerle keyifler nasıl herkes iyidir umarım. Biz bugün sünnet olduk umarım sıkıntısız atlatırız. Merak ettiğim bir şey var bebekleri sünnet olan anneler ilk başta pipinin derinin yamuk görünmesi normal mi acaba? Yapılalı üç saat kadar oldu bez değişimini yeni yaptım normal mi merak ettim. Hiç yeni sünnet olan bebek görmemiştim bilmiyorum nasıl olacağını. plojovic canım umarım sorunsuz atlatırsınız haftaya çarşamba da bizim var hayırlısı artık

Merhaba kızlar size sormak istediğim şu benim gogsumun ucu beyaz nokta gibi yara oldu galiba kanadı bebeğim emerken kanatti muhtemelen. ben kusmugunda gördüm kanı bir şey olur mu yani bebeğe bir zararı olur mu? o göğsüme krem sürdüm yara geçinceye kadar sağıp vericem artık var mi bu konuda bilgisi, tavsiyesi olan? Emzirmeye devam etmeyeyim dimi?

Ilk günler satılık olmasın diye alarm kurup besliyordum. Şimdi uyuyorsa ellemiyorum. O acıkınca ağlıyor zaten

Hayırlı olsun sünneti. Ben de 6. Ay yaptıracam. Doktorumuz öyle dedi...

Geçmiş olsun çok. Ilacları düzenli kullanınca geçer inşallah

Ben bekliyorum canim.Yani aglamiyor nefesi hizlanip basini saga sola dondurmeye basliyor.Bu hareketler uzarsa aglamaya basliyor ama ben uyanmis oluyorum aliyorum.

Insallah canim 1 hafta sonraya kalmasi bile mutlu etmisti azcik daha buyudu diye :)
Size de cok gecmis olsun insallah cabucak gecer.Hic bilmiyorum ama nasil olmali bnm ikiside kiz :)

Hayırlı olsun sünneti. Ben de 6. Ay yaptıracam. Doktorumuz öyle dedi...
Teşekkür ederim canım bizim dr umuz da düşünüyorsanız yaptırmayı 3 aydan önce yaptırın dedi bebek çok hareketli olmadığı için iyileşme süreci falan daha kısa oluyormuş. Tavsiyesine uyup yaptırdık bakalım umarım sıkıntı olmaz

Olmaz canim zarari
Ama sagarsan en azindan durumu gorursun
Tikanip acilmada olmus olabilir
Beyaz yer kanal cikisi gb mi yoksa emdikten sonra mi bi kismi beyazlasti?

Insallah canim 1 hafta sonraya kalmasi bile mutlu etmisti azcik daha buyudu diye :)
Size de cok gecmis olsun insallah cabucak gecer.Hic bilmiyorum ama nasil olmali bnm ikiside kiz :)
İnş çabucak geçer canım ben de hiç görmemişim yeni sünnetli bebek yeni farkettim nasıl görünmesi gerektiğini de bilemedim

Eki Görüntüle 2210446 zorla emzik vermeye çalışıyorum bende herkes başka bişe diyor şaşırdım valla

Canim bu yuzden tok oldugundan emin olmak gerekiyor.Ozellikle hani uykuyu dalarken
Benimki almadi,ilk kizimda almamisti sonra 4.ay gibi artik parmagida aktif emmeye baslayinca denemistim o zaman almisti.Sonra da hep uyumak icin aldi 2 yasindada kendi birakti.

Benim oğlum 13 aylıkken olmuştu ilk o eğriliği gördüğümde doktora kızmıştım ne biçim sünnet etmiş diye ama zamanla düzeldi eğriliği kalmadı

Olmaz canim zarari
Ama sagarsan en azindan durumu gorursun
Tikanip acilmada olmus olabilir
Beyaz yer kanal cikisi gb mi yoksa emdikten sonra mi bi kismi beyazlasti?
Kanal çıkışı gibi değil canım beyaz nokta kabuk gibi sanki kabuğun altında biraz irin var gibi tesekkur ederim cevabın için

Benim kızımda bazen yapışıyor memeye resmen .. tok olsada emiyor uyuyor meme ağzından çıkıyor snye geçmeden aranıyor o ara uykulu alır diye emziği veriyorum yine almıyor bir iki kerede kustu emme atakları gelince o kadar uzun sürüyorki hiç bırakmıyor bayılıyorum artık :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…