2018 Ekim Anneleri

Benim oğlum 13 aylıkken olmuştu ilk o eğriliği gördüğümde doktora kızmıştım ne biçim sünnet etmiş diye ama zamanla düzeldi eğriliği kalmadı
Normaldir umarım canım şu an şiş ve üst tarafın derisi şişlikten pek görülmüyor alt kısmı görünüyor çözemedim durumu o yüzden. Birkaç gün geçsin daha normal değerlendirebiliriz sanırım

Benm kizim da almadi biraktim zorlamyrm artik. 1 ay aonra falan teklif ederim duruma gore

Kanal çıkışı gibi değil canım beyaz nokta kabuk gibi sanki kabuğun altında biraz irin var gibi tesekkur ederim cevabın için

O bende hafif tikaniklik oldugunda yogunlasan sutun cikisinda olmustu.
Ama yara gibiyse farkli tabii
Sen yine de ilik dus sonrasi ya da sicak kompres sonrasi sagim yap ki canin yanmasin.
Insallah gecer cabucak,memis acisida bi fena :)

Yoruyor tabii memiste hassaslasiyor
3aydan sonra daha egilimlilermis almaya

Aynen bizimde yarin asimiz var. ve pazar gunude uuupuzun bi yolculugumuz var. kolay gecsin yolculuk diye herkesten dua bekliyorum.

Oyy cok ustuste gelmis.Insallah aşi sonrası sikintisi cok olmasin❤yolculugunuzda kolaylikla gecer umarim

Ilk günler satılık olmasın diye alarm kurup besliyordum. Şimdi uyuyorsa ellemiyorum. O acıkınca ağlıyor zaten

Ben bekliyorum canim.Yani aglamiyor nefesi hizlanip basini saga sola dondurmeye basliyor.Bu hareketler uzarsa aglamaya basliyor ama ben uyanmis oluyorum aliyorum.

Kuzularımız büyüyor demekki:) bende öyle yaparım teşekkürler kızlar

Keske omzumda dursa sadece. Ayakta geziyoruz bi de. Nasil olduysa simdi dizlerimde duruyor. Dun ogleden sonra hep agladim. Yorgunluktan oldum. Butun gun evin icinde dolastim. Yoksa bagirarak agliyordu.
Aynı beni anlattın.bu bebisler hep aynı. Cook tatlislar ama. Bn nuna aldım içinde duruyor biraz rahat ettim.

Kizlar benim bu sıkıntım.nasil m itibariyle ici yanmaya başladi.
Bebek iyice çekemiyor
Dr emzir sağ dedi.sonucta meme sürekli doluyor.çocuk sertlige gelemeden cenesi yoruluyor.
Antibiyotik yazmis doktor.etkisi ne ki.
Süt kanallarinin bosalmasini mi sağliyor.

Sana hissettirdigi bicok seyi yazabilirsin.
Yaptigi seyleri,mutlu bi gununuzu vb.
Ben ikisinde de hamileligimi ogrendiginden itibaren basladim.
Biz 4. Kez hastahaneye yattik idrar yolu enfeksiyonu. Burada yaşadıklarımı bir bir yaazdim. Kirpiklerinin çıktığı tarihi yazdim.kendi duygularını eşimin duygularını ananeler bahaneler ve dedelerin ona olan davranışları...vs herşeyi yazıyorum.

Hayır iltihap olmasını engelliyor ve geçiriyor diye biliyirum

Kızlar bebişim in kafasinda mercimek gibi bir tane minik şişlik var. Dra gittik. Problem olmadığını sölediler enfeksiyona bağlı gelişebilirmiş bizde idrar yolu enf geçirdik. Ondan olmuştur dediler. Takipteyiz.boyle bir durum yasayan varmi

Imsan tükenme noktasına geliyor haklisin ama allahım mucize onlar minik mucizeler... herşeyim bbm bebişim. Bak sana yaşadıklarımı anlatayım ümitsizliğe kapılma. Hiç yardımcın yok evde annem ..vs dahil bütün gün bebise bak uyudumu evi topla vs. Yemek vs. Klasik ev işleri hadi sonra yine bebise bak bide çok huysuz uyku yok kucağımdan indiremiyorum. Tükenmiştim bir ara. Sonra idrar yolu enf oldu hastahaneye yattik 10 gün minicik bedenine bir sürü iğne ağlamaktan helak oldum. Sonra çıktık. Tam oh dedim ikinci bir enfeksiyondan yine hast yattik 7 gün. Bn psikoloji yerlerde. Birde kan değerleri düşük kanser olabilir brbginiz dediler bn majfoldum 3 günde 5 kilo vermişim. Sonra testler temiz cıktı eve çıktık yine bu sefer bn hiç bırakmadım yavrumu elimden babasına bile vermiyorum yani içime sokacağım elimden gelse. Tam hayatım yoluna girdi dedim yine hastahanedeyim. Yine enfeksiyon.

olmaz insallah. hamileyken ben dogar doğmaz yaptırmayı düşünüyordum, hatta yapılacaktı..ancak erken ve kucuk doğduğundan doktor su an uygun degil demisti..

çok gecmis olsun... Allahım butun bebeklere sağlık versin...

Yoruyor tabii memiste hassaslasiyor
3aydan sonra daha egilimlilermis almaya
Desene ben 3.aydan sonra hiç aynaya bakamıcam :))) valla meme alt değişme gaz çıkarma uyu uyandı ağlıyor bunlar arasında dolaşıyoruz ama yinede çok keyif alıyorum şükürler olsun Allaha sadece dediğin gibi benim uçlar bitik :))

Gecmis olsun. Allah sifa versin. Kimseyi merhametten eksik koymasin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…