Normaldir umarım canım şu an şiş ve üst tarafın derisi şişlikten pek görülmüyor alt kısmı görünüyor çözemedim durumu o yüzden. Birkaç gün geçsin daha normal değerlendirebiliriz sanırımBenim oğlum 13 aylıkken olmuştu ilk o eğriliği gördüğümde doktora kızmıştım ne biçim sünnet etmiş diye ama zamanla düzeldi eğriliği kalmadı
Aynen bizimde yarin asimiz var. ve pazar gunude uuupuzun bi yolculugumuz var. kolay gecsin yolculuk diye herkesten dua bekliyorum.Yarın 2.ay aşıları vartoplu acilacagi icin aylik kontrolunden 1 hafta sonra yapilmis oluyor
Insallah cok sıkıntısı olmaz.
Benm kizim da almadi biraktim zorlamyrm artik. 1 ay aonra falan teklif ederim duruma goreCanim bu yuzden tok oldugundan emin olmak gerekiyor.Ozellikle hani uykuyu dalarken
Benimki almadi,ilk kizimda almamisti sonra 4.ay gibi artik parmagida aktif emmeye baslayinca denemistim o zaman almisti.Sonra da hep uyumak icin aldi 2 yasindada kendi birakti.
bende de var ara ara gidiyor sonra yine oluyo sizlayip agri yapıyor beninkiKanal çıkışı gibi değil canım beyaz nokta kabuk gibi sanki kabuğun altında biraz irin var gibi tesekkur ederim cevabın için
Kanal çıkışı gibi değil canım beyaz nokta kabuk gibi sanki kabuğun altında biraz irin var gibi tesekkur ederim cevabın için
Benim kızımda bazen yapışıyor memeye resmen .. tok olsada emiyor uyuyor meme ağzından çıkıyor snye geçmeden aranıyor o ara uykulu alır diye emziği veriyorum yine almıyor bir iki kerede kustu emme atakları gelince o kadar uzun sürüyorki hiç bırakmıyor bayılıyorum artık :)
Aynen bizimde yarin asimiz var. ve pazar gunude uuupuzun bi yolculugumuz var. kolay gecsin yolculuk diye herkesten dua bekliyorum.
Ilk günler satılık olmasın diye alarm kurup besliyordum. Şimdi uyuyorsa ellemiyorum. O acıkınca ağlıyor zaten
Ben bekliyorum canim.Yani aglamiyor nefesi hizlanip basini saga sola dondurmeye basliyor.Bu hareketler uzarsa aglamaya basliyor ama ben uyanmis oluyorum aliyorum.
Aynı beni anlattın.bu bebisler hep aynı. Cook tatlislar ama. Bn nuna aldım içinde duruyor biraz rahat ettim.Keske omzumda dursa sadece. Ayakta geziyoruz bi de. Nasil olduysa simdi dizlerimde duruyor. Dun ogleden sonra hep agladim. Yorgunluktan oldum. Butun gun evin icinde dolastim. Yoksa bagirarak agliyordu.
Biz 4. Kez hastahaneye yattik idrar yolu enfeksiyonu. Burada yaşadıklarımı bir bir yaazdim. Kirpiklerinin çıktığı tarihi yazdim.kendi duygularını eşimin duygularını ananeler bahaneler ve dedelerin ona olan davranışları...vs herşeyi yazıyorum.Sana hissettirdigi bicok seyi yazabilirsin.
Yaptigi seyleri,mutlu bi gununuzu vb.
Ben ikisinde de hamileligimi ogrendiginden itibaren basladim.
Hayır iltihap olmasını engelliyor ve geçiriyor diye biliyirumKizlar benim bu sıkıntım.nasil m itibariyle ici yanmaya başladi.
Bebek iyice çekemiyor
Dr emzir sağ dedi.sonucta meme sürekli doluyor.çocuk sertlige gelemeden cenesi yoruluyor.
Antibiyotik yazmis doktor.etkisi ne ki.
Süt kanallarinin bosalmasini mi sağliyor.
Dr braunMadela calma canim. Anne memesi prensibiyle calisiyor. Biraz pahali.
Imsan tükenme noktasına geliyor haklisin ama allahım mucize onlar minik mucizeler... herşeyim bbm bebişim. Bak sana yaşadıklarımı anlatayım ümitsizliğe kapılma. Hiç yardımcın yok evde annem ..vs dahil bütün gün bebise bak uyudumu evi topla vs. Yemek vs. Klasik ev işleri hadi sonra yine bebise bak bide çok huysuz uyku yok kucağımdan indiremiyorum. Tükenmiştim bir ara. Sonra idrar yolu enf oldu hastahaneye yattik 10 gün minicik bedenine bir sürü iğne ağlamaktan helak oldum. Sonra çıktık. Tam oh dedim ikinci bir enfeksiyondan yine hast yattik 7 gün. Bn psikoloji yerlerde. Birde kan değerleri düşük kanser olabilir brbginiz dediler bn majfoldum 3 günde 5 kilo vermişim. Sonra testler temiz cıktı eve çıktık yine bu sefer bn hiç bırakmadım yavrumu elimden babasına bile vermiyorum yani içime sokacağım elimden gelse. Tam hayatım yoluna girdi dedim yine hastahanedeyim. Yine enfeksiyon.Cok uzgunum ama bana hic guzel gelmiyor. Cocugun sucu yok biliyorum da hayatimda verdigim en yanlis karar diyorum. Tabi simdi Allah yoklugunu gostermesin ama hic benim karakterime uygun degilmis. Bi de zar zor elde ettik bu cocugu. Keske daha iyi hissetsem.
olmaz insallah. hamileyken ben dogar doğmaz yaptırmayı düşünüyordum, hatta yapılacaktı..ancak erken ve kucuk doğduğundan doktor su an uygun degil demisti..Teşekkür ederim canım bizim dr umuz da düşünüyorsanız yaptırmayı 3 aydan önce yaptırın dedi bebek çok hareketli olmadığı için iyileşme süreci falan daha kısa oluyormuş. Tavsiyesine uyup yaptırdık bakalım umarım sıkıntı olmaz
çok gecmis olsun... Allahım butun bebeklere sağlık versin...Imsan tükenme noktasına geliyor haklisin ama allahım mucize onlar minik mucizeler... herşeyim bbm bebişim. Bak sana yaşadıklarımı anlatayım ümitsizliğe kapılma. Hiç yardımcın yok evde annem ..vs dahil bütün gün bebise bak uyudumu evi topla vs. Yemek vs. Klasik ev işleri hadi sonra yine bebise bak bide çok huysuz uyku yok kucağımdan indiremiyorum. Tükenmiştim bir ara. Sonra idrar yolu enf oldu hastahaneye yattik 10 gün minicik bedenine bir sürü iğne ağlamaktan helak oldum. Sonra çıktık. Tam oh dedim ikinci bir enfeksiyondan yine hast yattik 7 gün. Bn psikoloji yerlerde. Birde kan değerleri düşük kanser olabilir brbginiz dediler bn majfoldum 3 günde 5 kilo vermişim. Sonra testler temiz cıktı eve çıktık yine bu sefer bn hiç bırakmadım yavrumu elimden babasına bile vermiyorum yani içime sokacağım elimden gelse. Tam hayatım yoluna girdi dedim yine hastahanedeyim. Yine enfeksiyon.
Desene ben 3.aydan sonra hiç aynaya bakamıcam :))) valla meme alt değişme gaz çıkarma uyu uyandı ağlıyor bunlar arasında dolaşıyoruz ama yinede çok keyif alıyorum şükürler olsun Allaha sadece dediğin gibi benim uçlar bitik :))Yoruyor tabii memiste hassaslasiyor
3aydan sonra daha egilimlilermis almaya
Canim bende iltihao ve enfeksiyon yokmuş.sertlikleri mi geçiriyormuş?Hayır iltihap olmasını engelliyor ve geçiriyor diye biliyirum
Gecmis olsun. Allah sifa versin. Kimseyi merhametten eksik koymasin.Imsan tükenme noktasına geliyor haklisin ama allahım mucize onlar minik mucizeler... herşeyim bbm bebişim. Bak sana yaşadıklarımı anlatayım ümitsizliğe kapılma. Hiç yardımcın yok evde annem ..vs dahil bütün gün bebise bak uyudumu evi topla vs. Yemek vs. Klasik ev işleri hadi sonra yine bebise bak bide çok huysuz uyku yok kucağımdan indiremiyorum. Tükenmiştim bir ara. Sonra idrar yolu enf oldu hastahaneye yattik 10 gün minicik bedenine bir sürü iğne ağlamaktan helak oldum. Sonra çıktık. Tam oh dedim ikinci bir enfeksiyondan yine hast yattik 7 gün. Bn psikoloji yerlerde. Birde kan değerleri düşük kanser olabilir brbginiz dediler bn majfoldum 3 günde 5 kilo vermişim. Sonra testler temiz cıktı eve çıktık yine bu sefer bn hiç bırakmadım yavrumu elimden babasına bile vermiyorum yani içime sokacağım elimden gelse. Tam hayatım yoluna girdi dedim yine hastahanedeyim. Yine enfeksiyon.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?