Slm cnm. Benim de karnım arada çok feci ağrıyor. 67 guunluk olduk hala az az kanamam arada oluyor. Neden acaba ben de merak ediyorum. Normal midirBenzer şeyleri yaşıyoruz o zaman kızlar. Ya yapabileceğim her şeyi yaparken birden kızarıp gitmesi içimi parçalıyor resmen ve çok üzülüyorum. Bu sıralar her şeyi kafama takıyorum zaten. Lekelenmem 48 günlük olmamıza rağmen bitmedi dr aktif emzirirken normal olduğunu söylüyor. Üstüne geçmiş olan karın içi acılar geri döndü 3 gündür ve bugün daha çok hissediyorum belki de ben öyle hissediyorum. Kendimde sürekli olumsuz bie şeyler arıyorum hastalık gibi. Psikolojim bozuldu resmenkarnının içi acıyan var mı benim gibi sezeryandan sonra normal midir yoksa sorunun işaretçisi mi? Of offf
Ya benimde karnimin ici aciyor.acaba dikisler mi acildi yada iltihaplandi die düsünmeden edemiyorum.Slm cnm. Benim de karnım arada çok feci ağrıyor. 67 guunluk olduk hala az az kanamam arada oluyor. Neden acaba ben de merak ediyorum. Normal midir
Canım birkaç dr a da sordum hemşire arkadaşlarıma da 1 seneye kadar ara ara lekelenmelerin olacağını söylediler benim tam 7 haftalık olduğumuzda kesilmişti bufün tekrar geldi aktif emzirme döneminde bu durumun normal olduğunu söylüyorlar ben de kafaya takmayı bıraktım. Sorun yoktur diye düşünüyorum bazı kişilerde böyle oluyor işteSlm cnm. Benim de karnım arada çok feci ağrıyor. 67 guunluk olduk hala az az kanamam arada oluyor. Neden acaba ben de merak ediyorum. Normal midir
Merhaba canım,aslında ben kasım annesi olacaktım...Kasım annelerini takip ediyordum ama oğlum 19 ekimde 37+4de doğdu,ben de artık burayı da takibe aldım...oğlum 3 günlükken sünnet olduğu çocuk cerrahisinde...dün de kirkimiz çıktı çok şükür,sizin sünnetiniz daha yeni biz baya iyilestik ama görüntüsü beni de rahatsız ediyor,ben de senin gibi hiç sünnetli pipi görmemiştim nasıl olacağı hakkında fikrim yoktu,kenar yerlerinde şu kabarcıgı gibi şişlik oldu hemen fotoğraflarını çekip sünnet yapan cerraha gönderdik gayet iyi görünüyor bi problem yok normal görüntüsüne 2 ayda döner dedi...bebegin hayırlı olsun bu arada,sağlıkla büyüt insallahHanımlar bebişlerle keyifler nasıl herkes iyidir umarım. Biz bugün sünnet olduk umarım sıkıntısız atlatırız. Merak ettiğim bir şey var bebekleri sünnet olan anneler ilk başta pipinin derinin yamuk görünmesi normal mi acaba? Yapılalı üç saat kadar oldu bez değişimini yeni yaptım normal mi merak ettim. Hiç yeni sünnet olan bebek görmemiştim bilmiyorum nasıl olacağını.plojovic canım umarım sorunsuz atlatırsınız haftaya çarşamba da bizim var hayırlısı artık
Biz 4. Kez hastahaneye yattik idrar yolu enfeksiyonu. Burada yaşadıklarımı bir bir yaazdim. Kirpiklerinin çıktığı tarihi yazdim.kendi duygularını eşimin duygularını ananeler bahaneler ve dedelerin ona olan davranışları...vs herşeyi yazıyorum.
Canım benim de 12 ocakta bitiyor dogum iznimkizlar 8 haftalik dogum iznim bitiyor.pazartesi ya rapor almaliyim ya ise baslamaliyim ya da yillik iznimden kullanmaliyim.siz napicaksiniz.ankarada rapor alabilcegimiz yer var mi.ne deyip de rapor alabiliriz.bunu arastirmak icin cok gec kaldim sanirimbirkac ay daha maas alabilsem diyordum.
Desene ben 3.aydan sonra hiç aynaya bakamıcam :))) valla meme alt değişme gaz çıkarma uyu uyandı ağlıyor bunlar arasında dolaşıyoruz ama yinede çok keyif alıyorum şükürler olsun Allaha sadece dediğin gibi benim uçlar bitik :))
InsaAllah. TesekkurlerrOyy cok ustuste gelmis.Insallah aşi sonrası sikintisi cok olmasin❤yolculugunuzda kolaylikla gecer umarim
Heee bu iyiymiş o zaman ya şuan hala memede hanımefendi pes etmedi emecem diye uyumuyor hahaha .. Amin canım ..Yani emzigi almaya meyillilermis daha fazla alirlarmis :)
Valla 3 ay 6 ay kolay olacak gb geliyor ama degil inan ki :) ek gida fln bi buyuyor ki gozumde sorma :) ilkinde insan merak ediyor bi sirin geliyor :))))))
Saka bi yana her donemin zorluklari ayri keyfi ayri zaman gectikce daha da keyifli.Hastaliklari az olsun,kisa sursun yeter ki❤Allah saglik versin,dermansiz dert vermesin
Senin de hayırlı olsun canım hayırlı sağlıklı ömürleri olsun. Ben de şimdilik bekleme kararı aldım ödem olacak demişti pipinin üst kısmında şişlik var derisi görünmüyor şimdilik ama birkaç güne daha farklı görünecektir diye düşünüyorum. Beyaz kabarcık gibi şey sizde de mi vardı tuhaf gelmişti bana da. Görüntünün normale dönmesi zaman alacak sanırım teşekkür ederim mesajın içinMerhaba canım,aslında ben kasım annesi olacaktım...Kasım annelerini takip ediyordum ama oğlum 19 ekimde 37+4de doğdu,ben de artık burayı da takibe aldım...oğlum 3 günlükken sünnet olduğu çocuk cerrahisinde...dün de kirkimiz çıktı çok şükür,sizin sünnetiniz daha yeni biz baya iyilestik ama görüntüsü beni de rahatsız ediyor,ben de senin gibi hiç sünnetli pipi görmemiştim nasıl olacağı hakkında fikrim yoktu,kenar yerlerinde şu kabarcıgı gibi şişlik oldu hemen fotoğraflarını çekip sünnet yapan cerraha gönderdik gayet iyi görünüyor bi problem yok normal görüntüsüne 2 ayda döner dedi...bebegin hayırlı olsun bu arada,sağlıkla büyüt insallah
Uyku konusunda biz de muzdaripiz. Doğduğundan beri... 18saat uyumadigini bilirim. Banyodan sonra uyumuyo, arabada uyumuyo ve agliyo, dorttten ona kadar uğraşıyoruz her gun. Ağlamaları çok arttı herşeye agliyo. Dün akşam catlicakti nerdeyse. Keşke düzene giirse uyku saatleri. Uyumayan bebek yapmışım diyorum. Uyusa bile huzursuz sürekli çırpınma. Yattaga koyuyorum WC ye gidip döndüğümde uyanmış oluyor. Hiç dalamiyor, çok hafif uykusu çit sese kalkıyor. Gece de çok az emiyor en fazla 5dk ve saatte bir nerdeyse. Gündüz ortalama 8dk emiyo iki saatte bir. Bir ara karnındaki gibi durup uyuyordu. Şimdi ayakta gezmek istiyor sürekli. Harap oldum.. bu hafta her gün fışkırarak kaka yaptı ve vücudu kıyafeti kaka doluyor onları yıkıyorum.Ya Eylulde soyle bir sikinti var bilmiyorum tum bebekler mi ayni ama mesela 12:30 da uykusu kacti ya tamam artik tum gun boyle gidiyor normalde emip uyuyacaksa yada uyumayip bakimmak istiyorsa kendini belli ediyor ama o döngünun biri sekteye ugradi mi tum gunu etkiliyor ya aglamasa bende ugrasmicam kucagimda tasimaya bile raziyim tum gun ama bizimki gozler kipkirmizi uyut beni diye agliyor kucagima alip salliyorum cok zor daliyor uykuya bi yerde hata mi yapiyorum baska turlu nasil uyutabilirim
:) Annem de ne olursa ayakta salla diyor. Sancısı var diyorum yine de herşeye ayakta salla diyor. Ben de inatla sallamiyorumZaten oyle. Uyuma vaktini gecirirse hic uyuyamiyor.
Biz de ya kucagimizda ayakta uyutuyoruz. Cok nadir gogsumuzde uyudugu. Millet yatagina koy uyusun diyor. Var mi oyle uyuyan? Eve gelen misafirler takmis ana kucagina koyun kucakta tutmayin diye. Durmuyor ki. Arabada bile pusetinde durmuyor.
Ya bizde hiç işe yaramıyor bunlar, ilk haftadan beri deniyoruz. Neler denemedim ki. 68 günlük olduk bir çözüm bulamadık. Uykuyu sevmiyo herhalde bizimkiEmzik ve beyaz gürültü deneyin bi de
Hiç yalnız değilsin cnm:). Hatta annem ve etraftakiler kolay mi çocuk büyütmek her cocuk oyle diyorlar da ben böylesine hiç duymadım görmedim. Bazen guunde 15kez fışkırarak kustugunu bilirim. Saatlerce sancılarını ve taburede saatlerce karnına masaj yaptığımı bilirim ve her gün ağlamaları çoğu zaman uyumamasi. Reflü, kolik, gaz sancısı ve besin alerjisi var.Hadi ya sende de mi durum ayniydi? Kizma ama yalniz olmadigimi bilmek mutlu etti :)
benimde bitmesine çok az kaldı ve kara kara düşünüyorum. çok küçükler daha yakizlar 8 haftalik dogum iznim bitiyor.pazartesi ya rapor almaliyim ya ise baslamaliyim ya da yillik iznimden kullanmaliyim.siz napicaksiniz.ankarada rapor alabilcegimiz yer var mi.ne deyip de rapor alabiliriz.bunu arastirmak icin cok gec kaldim sanirimbirkac ay daha maas alabilsem diyordum.
bizde pzt sünnet ettirdik oğlumuzu ve bende ilk defa görenlerdenim. ama eşim normal olduğunu söylüyor. bende bekliyorum tamamen iyilessin diye. ilk güne göre toparladı baya.Senin de hayırlı olsun canım hayırlı sağlıklı ömürleri olsun. Ben de şimdilik bekleme kararı aldım ödem olacak demişti pipinin üst kısmında şişlik var derisi görünmüyor şimdilik ama birkaç güne daha farklı görünecektir diye düşünüyorum. Beyaz kabarcık gibi şey sizde de mi vardı tuhaf gelmişti bana da. Görüntünün normale dönmesi zaman alacak sanırım teşekkür ederim mesajın için
Amin Allah kolaylık versin. Benim ilk bebeğim ama çoğu zaman ne yemeğe ne su içmeye vakit olmuuyo. Eşim evdeyken yemek yapabiliyorum. Sıcak yemek ve duş lüks benim için. Çamaşırı bulaşığı gece uyuduğunda yapıyorum o da bu hafta başladı çok şükür gece uyumaya. İki aydır gece uykusu da yoktu. İki ay günde iki saat uykuya yaşadım. Ve sürekli sancılı bebekBenim sıpa da 3 yaşında ama o kreşe gidiyor. Evde çok sıkılıyor ve enerjisini atamıyordu. Onu bebek doğmadan kreşe başlattım. İyiki de başlatmışım çünkü benimki çaktırmadan bebeğe zarar vermeye çalışıyor. İkisine bir bakmadan geçtim küçüğü büyükten kaçırmak çok zor oluyor.Siz de kreşe başlatmayı düşünmez misiniz ? İki çocuk ev işi yemek derken insan üstü bi çaba istiyor, Allah kolaylık versin tüm annelere.
Hadi size de geçmiş olsun. Çabuk toparlıyorlar maşallah oğlumun gündüzden geceye bile farketmiş geçer inş bir an öncebizde pzt sünnet ettirdik oğlumuzu ve bende ilk defa görenlerdenim. ama eşim normal olduğunu söylüyor. bende bekliyorum tamamen iyilessin diye. ilk güne göre toparladı baya.
Ek gıda gözündemi büyüyorYani emzigi almaya meyillilermis daha fazla alirlarmis :)
Valla 3 ay 6 ay kolay olacak gb geliyor ama degil inan ki :) ek gida fln bi buyuyor ki gozumde sorma :) ilkinde insan merak ediyor bi sirin geliyor :))))))
Saka bi yana her donemin zorluklari ayri keyfi ayri zaman gectikce daha da keyifli.Hastaliklari az olsun,kisa sursun yeter ki❤Allah saglik versin,dermansiz dert vermesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?