2018 Ekim Anneleri

kizlar 8 haftalik dogum iznim bitiyor.pazartesi ya rapor almaliyim ya ise baslamaliyim ya da yillik iznimden kullanmaliyim.siz napicaksiniz.ankarada rapor alabilcegimiz yer var mi.ne deyip de rapor alabiliriz.bunu arastirmak icin cok gec kaldim sanirim birkac ay daha maas alabilsem diyordum.

Slm cnm. Benim de karnım arada çok feci ağrıyor. 67 guunluk olduk hala az az kanamam arada oluyor. Neden acaba ben de merak ediyorum. Normal midir

Slm cnm. Benim de karnım arada çok feci ağrıyor. 67 guunluk olduk hala az az kanamam arada oluyor. Neden acaba ben de merak ediyorum. Normal midir
Canım birkaç dr a da sordum hemşire arkadaşlarıma da 1 seneye kadar ara ara lekelenmelerin olacağını söylediler benim tam 7 haftalık olduğumuzda kesilmişti bufün tekrar geldi aktif emzirme döneminde bu durumun normal olduğunu söylüyorlar ben de kafaya takmayı bıraktım. Sorun yoktur diye düşünüyorum bazı kişilerde böyle oluyor işte

Merhaba canım,aslında ben kasım annesi olacaktım...Kasım annelerini takip ediyordum ama oğlum 19 ekimde 37+4de doğdu,ben de artık burayı da takibe aldım...oğlum 3 günlükken sünnet olduğu çocuk cerrahisinde...dün de kirkimiz çıktı çok şükür,sizin sünnetiniz daha yeni biz baya iyilestik ama görüntüsü beni de rahatsız ediyor,ben de senin gibi hiç sünnetli pipi görmemiştim nasıl olacağı hakkında fikrim yoktu,kenar yerlerinde şu kabarcıgı gibi şişlik oldu hemen fotoğraflarını çekip sünnet yapan cerraha gönderdik gayet iyi görünüyor bi problem yok normal görüntüsüne 2 ayda döner dedi...bebegin hayırlı olsun bu arada,sağlıkla büyüt insallah

Son düzenleme:

Ahh kuzum,gecmis olsun.

Bazen insan cok yogun hissediyor.O zaman en guzeli yazmak oluyor.Mutlaka dolar o sayfalar oyle guzeller ki oyle guzel seyler bekliyor ki bizleri daha insallah❤

Canım benim de 12 ocakta bitiyor dogum iznim
Bende simdiden düşünüyorum rapor isini
Bir arkadaşım gogus ucu yarasi vs diye demisti tekrar konusup yazarim buraya olmazsa

Yani emzigi almaya meyillilermis daha fazla alirlarmis :)
Valla 3 ay 6 ay kolay olacak gb geliyor ama degil inan ki :) ek gida fln bi buyuyor ki gozumde sorma :) ilkinde insan merak ediyor bi sirin geliyor :))))))
Saka bi yana her donemin zorluklari ayri keyfi ayri zaman gectikce daha da keyifli.Hastaliklari az olsun,kisa sursun yeter ki❤Allah saglik versin,dermansiz dert vermesin

Heee bu iyiymiş o zaman ya şuan hala memede hanımefendi pes etmedi emecem diye uyumuyor hahaha .. Amin canım ..

Senin de hayırlı olsun canım hayırlı sağlıklı ömürleri olsun. Ben de şimdilik bekleme kararı aldım ödem olacak demişti pipinin üst kısmında şişlik var derisi görünmüyor şimdilik ama birkaç güne daha farklı görünecektir diye düşünüyorum. Beyaz kabarcık gibi şey sizde de mi vardı tuhaf gelmişti bana da. Görüntünün normale dönmesi zaman alacak sanırım teşekkür ederim mesajın için

Uyku konusunda biz de muzdaripiz. Doğduğundan beri... 18saat uyumadigini bilirim. Banyodan sonra uyumuyo, arabada uyumuyo ve agliyo, dorttten ona kadar uğraşıyoruz her gun. Ağlamaları çok arttı herşeye agliyo. Dün akşam catlicakti nerdeyse. Keşke düzene giirse uyku saatleri. Uyumayan bebek yapmışım diyorum. Uyusa bile huzursuz sürekli çırpınma. Yattaga koyuyorum WC ye gidip döndüğümde uyanmış oluyor. Hiç dalamiyor, çok hafif uykusu çit sese kalkıyor. Gece de çok az emiyor en fazla 5dk ve saatte bir nerdeyse. Gündüz ortalama 8dk emiyo iki saatte bir. Bir ara karnındaki gibi durup uyuyordu. Şimdi ayakta gezmek istiyor sürekli. Harap oldum.. bu hafta her gün fışkırarak kaka yaptı ve vücudu kıyafeti kaka doluyor onları yıkıyorum.

:) Annem de ne olursa ayakta salla diyor. Sancısı var diyorum yine de herşeye ayakta salla diyor. Ben de inatla sallamiyorum

Hadi ya sende de mi durum ayniydi? Kizma ama yalniz olmadigimi bilmek mutlu etti :)
Hiç yalnız değilsin cnm:). Hatta annem ve etraftakiler kolay mi çocuk büyütmek her cocuk oyle diyorlar da ben böylesine hiç duymadım görmedim. Bazen guunde 15kez fışkırarak kustugunu bilirim. Saatlerce sancılarını ve taburede saatlerce karnına masaj yaptığımı bilirim ve her gün ağlamaları çoğu zaman uyumamasi. Reflü, kolik, gaz sancısı ve besin alerjisi var.

benimde bitmesine çok az kaldı ve kara kara düşünüyorum. çok küçükler daha ya

bizde pzt sünnet ettirdik oğlumuzu ve bende ilk defa görenlerdenim. ama eşim normal olduğunu söylüyor. bende bekliyorum tamamen iyilessin diye. ilk güne göre toparladı baya.

Amin Allah kolaylık versin. Benim ilk bebeğim ama çoğu zaman ne yemeğe ne su içmeye vakit olmuuyo. Eşim evdeyken yemek yapabiliyorum. Sıcak yemek ve duş lüks benim için. Çamaşırı bulaşığı gece uyuduğunda yapıyorum o da bu hafta başladı çok şükür gece uyumaya. İki aydır gece uykusu da yoktu. İki ay günde iki saat uykuya yaşadım. Ve sürekli sancılı bebek biz de ikinciyi istiyoruz. 8yildan sonra olunca çok hasret kaldık. Hala inanamıyorum yıllardır tüm hayallerimi onunla kurmuştum. Allah'ım tüm isteyenlere nasip etsin annelik duygusunu

bizde pzt sünnet ettirdik oğlumuzu ve bende ilk defa görenlerdenim. ama eşim normal olduğunu söylüyor. bende bekliyorum tamamen iyilessin diye. ilk güne göre toparladı baya.
Hadi size de geçmiş olsun. Çabuk toparlıyorlar maşallah oğlumun gündüzden geceye bile farketmiş geçer inş bir an önce

Ek gıda gözündemi büyüyor
Beni en çok heyecanlandıran konu
Evet şimdi rahatız çıkar memeyi daya agzına bitti gitti,
ek gıdaya başlayınca mutfaktan çıkamıyosun
sürekli onuniçin bişeyler hazırlıyosun,
Üstübaşı batıyo yerken, etraf kirleniyo
hele bazen banyo gerektirecek kadar yiyeceğe bulanıyo saçı kaşı yüzü gözü
Emekle binbir özenle hazırladığın şeyleri yemeyi reddettiğinde çok canı sıkılıyor insanın ama olsun
Bebekleri birşeyler yer içerken görmek o kadar keyif veriyor ki
Özellikle bi restauranta gittiğinde anne baba ve mama sandalyesinde kendi başına yemeğini yiyen bebeler çocuklar görmekten çok haz alıyorum..

Onun için biran önce 6 aylık olmasını bekliyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…