2018 Ekim Anneleri

Maşallah kilo alımı gayet iyi. Doktor günlük 15-20 gr alınmalı dedi.. yani 20×30 gün =600 gr aylık kilo alımı
Çok şükür doktor da öyle söyledi. Bizimki bu hesabın çok üstünde almış bakalım böyle mi gidecek azalacak mı artışı günde 40-50 gr civarında alıyor şu an.
O zaman bulursam uyguna 3 almaya başlayayım ben. 2ye yeni geçtik hangi ara büyüdü de 3 no planı yapar oldum ben anlamadım ne çabuk büyüyorlar

Masallah de canim.bebegine nazat etme.

bizde pzt sünnet ettirdik oğlumuzu ve bende ilk defa görenlerdenim. ama eşim normal olduğunu söylüyor. bende bekliyorum tamamen iyilessin diye. ilk güne göre toparladı baya.
Bnm de sünnet 24 unde yaşadıklarını yazarmisin beni neler bekliyor nelere dikkat etmeliyim.

Her kontrolde 1 kg civarında almaları bekleniyor. Aşıları gözünde hiç büyütme bnde çok büyümüştüm ama ateşi bile olmadi uyudu hep ağır geldi aşılar... inş sende sorunsuz geçirirsin.

Amin çok çok üzüldün ama rabbim ona şifa versin onu benden almasın böyle hastalıklar olsun

Sunnetdizlige bağlıyorlar 24 unde sunneti vaar bakalım inş geçecekmiş sünnetle

Amin tükendim gerçekten ona bisey yapıyorlar bn daha çok ağlıyorum sinirlerim çok bozuk

O bende hafif tikaniklik oldugunda yogunlasan sutun cikisinda olmustu.
Ama yara gibiyse farkli tabii
Sen yine de ilik dus sonrasi ya da sicak kompres sonrasi sagim yap ki canin yanmasin.
Insallah gecer cabucak,memis acisida bi fena :)
Aynen öyle:) galiba benimki de öyle süt çıkışı dün iğneyle delik açtım irinse bebeğim emmesin diye ama bi şey çıkmadı biraz azaldı acısı kremledim falan bir de dediğini uygulayayım teşekkür ederim canım:)

prospektusnde günlük doz 15 damla yaziyordu

Ayy çok iyiymiş :) bizimki de bıraksan memede yaşar ben doğmadığı için böyle yaptığını hiç düşünmemiştim

Amin tükendim gerçekten ona bisey yapıyorlar bn daha çok ağlıyorum sinirlerim çok bozuk
Allah acil şifalar versin, sabır versin...
Bebekler çocuklar hiç hasta olmasa keşke...
Onların azcık biyerlerine birşey olsa annenin babanın canından can gidiyo...
Çok geçmiş olsun...
Allah yardımcınız olsun...
Duygu durumunda haklısın ne denilebilir ki... ama Gececek inşallah bugünler...

Canim ben dün kullanmaya basladim daha gecmedi o sişlikler.açikcasi bebegim sişliğe denk gelince birakiyor mememi.süt azalinca birakiyor.böyle sislik mi iner ćok tereddütluyum.evde 2 tane pompa var.bori manuel digeri elektrikli.ikisi de cekemiyor.
En sonunda cerrahi olacak diye korkuyorum.
Ne desen haklısin.insan çok yıpraniyor.hayat algım tamamen değisti benim.hasta olma fikri bile paranoyak yapiyor insanı.
Yarabbim şifa versin tüm bebeklere...

Birde hastahane pompalarını denesene. Kiralayabiliyor yada hastahanede çalışan bir yakının vs varsa ondan rica edebilirsin. Ilk sütüm gelmediğinde benim göğüslerim felaket oldu. Endustriyel pompa ile çektirdim.cok canın yanıyor baştan soylıyım ama o sütün nasıl fiskirdigina inanamamıştım.sonrasi ise inanılmaz bir rahatlık ve göğüs acısı. Bu şekilde sagsiktan sonra da düzenli olarak elektrikli pompa ile sağdım hep böyle bir sorun yaşamadım hiç birdaha

Kızlar gazlı bebek nimetmis bunu anladim.
Bebekler ilk 3 ay gaz sıkıntisi çekiyor.ve bu gaz sancısını emmeyle bastiriyorlar.
Annenin ise göğsü ilk 3 ayda daha çok tıkanma yasiyor.duzensiz süt üretimi göğüslerde aşırı şişmeye,sertlmesmesine sebep oluyor.
İste bu yüzden rabbim bu iki olumsuz durumu birlestirince olumlu ve de önleyici biseye ćeviriyor.
İste bu yüzden bebek her ağladıģında emzirilimeli bence.
Benim bebegimin gaz sıkıntısı bitti.simdi göğsümde sertlikler var.emmiyor.önceden ayrilmiyordu mememden.simdi doyunca eliyle ittiriyor.o sertlikler acilmiyor.

Masallah de canim.bebegine nazat etme.
Allah korusun hergün okuyorum sürekli anne baba nazarı çok değermiş dikkat etmeye çalışıyorum.
Her kontrolde 1 kg civarında almaları bekleniyor. Aşıları gözünde hiç büyütme bnde çok büyümüştüm ama ateşi bile olmadi uyudu hep ağır geldi aşılar... inş sende sorunsuz geçirirsin.
Bugün aşı oldu saatlerce uykuya dalmakta zorluk çekti bende yorgun düşer uyur diye bekledim ama dalamadı bi türlü gözünden uyku aksada. İnşallah geçicidir.
Sunnetdizlige bağlıyorlar 24 unde sunneti vaar bakalım inş geçecekmiş sünnetle
Inşallah sünnet ile sorunlar geride kalır canım
Canim biz kullanıyoruz günde 3kez 2 damla seklinde 4aralikta 2aylik olacaz
Günde 6 damla yeterli geliyor mu peki? Dozajını azaltacağım bende çok kadar yüklenmek istemiyorum
prospektusnde günlük doz 15 damla yaziyordu
Onu okumadım açıkçası bi inceleyeyim

Bnm de sünnet 24 unde yaşadıklarını yazarmisin beni neler bekliyor nelere dikkat etmeliyim.
canim öncelikle çok geçmiş olsun, alllah sabır versin. ben çocuk doktoruna sonra çocuk cerrahina muayne ettirdim sonra üroloji doktoruna gittik o da muayene etti.ve uygun dedi. o gün de müsaitliği vardı aynı gün yaptı. 1 antibiyotik şurup 1 atesdusurucu şurup 1 de merhem verdi. 3 gün şurupları kullandık. şimdi sadece merhem kullanıyoruz. sünnet sancisi değil de gaz sancisi bizi zorladı. iyileşmede hızlı oluyor. tek yaptığım daha sık bez değiştirmek hiç bekletmemek.sali günü kontrolümüz var. yine yazarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…