2018 Ekim Anneleri

bizimkinin her zaman yesil ve mukuslu kakasi.baska turli cok nadir oldu.doktora sordum onemsemedi olur dedi.simdi soz deyince baska bi doktora daha mi sorsam.
Biz de birçok Dr a gittik cnm. Ultrason ve kaka tahlilleri yapıldı. Resmini çekip atıyorum Dr a. Hatta bir keresinde tahin susam mı yedin dedi. Bıraktım helvayı, tahini, simiiti

Sağolasin cnm. Dr da normal dedi. Karın agrisi da herhalde bir yıla geçer.

Haklısın cnm çoğu şeyi yemiyorum. Bulgur da domates de çok dokundu mesela. Bozayı denedim o da dokundu. Yediklerim sınırlı. Balığı deneyeceğim ama diğer yasaklı yiyecekleri denemem. Balık da dokunursa hapını içersin dedi Dr. Peynir altı suyu tozuna kadar dikkat ediyorum. Sen neler yiyorsun, neler yasaklı?

Çok üzülüyorum bu rahatsızlıklarına, bazen saçlarını yoluyo, tirnnaklarini avucicine batırıp yumruk yapiyo, açıdan memede agliyo. Diyetle azaltacagiz inşallah bunları.

Canim cok gecmis olsun.sab simplex diye bi damla var.onu düzenli hergün yatmadan ver.ins faydasıni göreceksin.
4gunlukken başladık sab simplex e cnm hiç fayda etmedi. Neler denemedik ki, ne doktorlar ne ilaçlar... haftada bin TL doktor ve ilaçlara para ödüyoruz. Saatlerce karın masajı, banyo, arabada yolculuk, ilaçlar, kolik bebek müziği, fon makinesi, sıcak havlu hiç birşey işe yaramadi. Sadece diyet biraz rahatlattı. Bizimki arabada da agliyo, banyodan sonra da uyumuyo, ne masajlara yapıyorum banamisin demiyor. Buraya da iki gündür giriyorum. Teli bile elime alamiyodum. Çok zayıfladim yorgunluktan..

Evet cnm çok stresli geçti hamilelik, hele lohusalik k.v. yüzünden cehennem gibiydi. Tüm psikolojimi bozdu. Yavrumun sevincini bile yasayamadim. Çok zor günler geçirdim hayatımda kendimi hiç bu kadar kotu hissetmemistim. Allah büyük kimsenin yaptığı yanına kalmaz.. küçücük yavrum acı çekiyor doğduğundan beri.

Göğsüme dayali yada emerken uyuyo cnm, ayakta yürüyorum bu ara kucağımda öyle istiyor. Ayakta hiç sallamadim, annem telefonda sürekli söylüyordu ben gelip sallayıp uyuturum diye, bugün geldi saatlerce salladı uyumadı tabiki. Evet oğlum huzursuz ve sancılı o yüzden uyuyamiyo, dalamiyor, uyusa bile cirpiniyo

Daha iyisindir insallah.
Bebisi memeden ayirirken serce parmaginla dudagindan kenarindan actir dudagini o icerdeki vakum halini acar.Birden cekme seninde canin cok yanar onun damagi icinde iyi degil.

Ilk ay asisinin pek etkisi yok canim sen rahatlatmak icin goz onunde bulundur damlayi

Bez stogu yakin numaradan yap,buyuk her zaman beklesede olur.Ben suan Minies 3 kullaniyorum.Kullandiginiz numarayi cok stoga alma derim.Subat'ta e bebekte indirimler baslayacak

Allah ona sifa versin yeter ki.Sende dimdik dur artik hicbirseye uzulme.En onemli sey saglik.❤ Birbirinizle iyilesin insallah❤

Bekara kari bosamak kolay diye bir laf var ya en gecerli konu cocuk diyorum hep.Herkes isterse 10 tanr buyutsun ama her bebek farkli her anne farkli.Ve en iyisini anne biliyor,bebekte zaten bitek anne istiyor gerisi bos❤

Merhaba arkadaşlar uzun zamandır yazamıyorum girip yazmaya fırsatım bile olmuyor Zeynep bu aralar uykusuz biraz geçen günlerde Çocuk doktoruna götürdük muayene ederken Doktor kalbinde üfürüm olduğunu söyledi Fazla büyük değil ufak bir üfürüm dedi Hayat burnumdan geldi diyebilirim Dün çocuk kardiyoloğuna götürdük Doktor muayene de herhangi bir üfürüm veya sıkıntılı bir şey görmedi 1 yaşına geldiğinde rutin kontrol için tekrar gelmemizi söyledi Bu arada benim sağ göğsümde süt arttı fakat sol göğsünden süt çıkmıyor sağdığımda en fazla 10 CC süt çıkıyor sağdan 60-70 arası çıkıyor dün sol göğsün üst tarafında beze gibi bir şey fark ettim sanırım süt kanalları tıkandı sıcak uygulama yaptım emzirmenin dışında sık sık sagim yapıyorum ama hala süt yok bunun için yapabileceğim bir şey var mı

Zeynep e ilk az olan memeni ver canim bebek artririr en cok

Bebegi her zaman emzirdigin yönden tersine emzirmeyi denesen bir de.. belki sende işe yarar cok tavsiye eden var bunu..ben de su an aynı durumdayım ama galiba senden bi tık ileri benimki kızarıklıklarım da var. Önceki gün ateşim 40 a cıkmıştı emzirdikçe ateşim düştü, süt dolunca tekrar ateş titreme.. koltukaltı tarafındaki sertlik zaten hiç gitmiyo.. dr gitmedim, antibiyotikle buluşmak istemiyorum en azından su dönemde, 48 günlüğüz henüz..mastit oldugundan da eminim, göğsümü sürekli boşaltmaya gayret ediyorum..

Daha iyisindir insallah.
Bebisi memeden ayirirken serce parmaginla dudagindan kenarindan actir dudagini o icerdeki vakum halini acar.Birden cekme seninde canin cok yanar onun damagi icinde iyi degil.
Daha iyiyim canım ben kendim çekerken öyle yapıyorum ama kendi çekerken asılarak çekiyor canımdan can gidiyor

Nurs harvey bitkisel deniliyor sab simplexi de dr verdi bilmiyoruz ne yapalım hangisini kullanalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…